Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neata pisic
, matinala ca mine, vad!
un algocalmin sau o cafea strog..asta functioneaza intotdeuna cand am trezesc "sifonata" si cu dureri de tot felul 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
neata my sweet sleepy child...ce bine am dormit..cand o sa mai avem prilejul de a mai dormi unul langa altul?...sa ne sarutam de buna dimineata, sa ne sarutam la o cafea si la o tigara..frigul de afara nu este o piedica de a veni la dv..
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
Neazta. breee, da' ce matinali sunteti!
Va pup tare, sa aveti o zi frumoasa! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
neatza lume
nu mi-a picat bine cafeaua, tusesc ca naiba (cred ca am fumat prea mult) si cred ca o sa si racesc rau de tot. zis iz a shiti morning
nu mi-a picat bine cafeaua, tusesc ca naiba (cred ca am fumat prea mult) si cred ca o sa si racesc rau de tot. zis iz a shiti morning
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Neatza natiune:) Buna dimineata sufletel pufos...miss u much
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
neatza cu intarziere... behai, nu pot sa fumez asa CACAfeaua nu are nici in gust... vreau sa dorm... vreau acasa(cred ca am si febra!) A, un lucru bun! tocmai mi-am scris demisia
hai sa traim!

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
Buna dimineatza lume!
Azi am facut o fapta buna: am salvat o vrabiutza care ramasese inchisa in scara si se zbatea pe acolo disperata. Oare va fi pedepsita9fapta mea buna)?
Azi am facut o fapta buna: am salvat o vrabiutza care ramasese inchisa in scara si se zbatea pe acolo disperata. Oare va fi pedepsita9fapta mea buna)?
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
buna dimineata doamna, pe unde mai sunteti?
buna dimineata la toata lumea. nici tu, older! cu vorbitul ma mai descurc, in schimb ma doare groaznic gatul. cred ca voi renunta la tigari, macar vreo doo zile
buna dimineata la toata lumea. nici tu, older! cu vorbitul ma mai descurc, in schimb ma doare groaznic gatul. cred ca voi renunta la tigari, macar vreo doo zile
-
Daimon - Mesaje: 5074
`neata buna. Da, toamna toamna la Cluj, da` frumoasa. Daca pingu` face fapte bune eu fac pe nebuna. Nu-i bai, cel putin se-amuza lumea!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Neatza!
fapta mea buna nu a fost (inca) pedepsita....
sa mai astept oare??
in rest, sunt mahmur desi nu am baut nimik, si nu ma pot concentra
fapta mea buna nu a fost (inca) pedepsita....

in rest, sunt mahmur desi nu am baut nimik, si nu ma pot concentra

In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
nbm scrie:acvatico, te asteapta neshte poze sa le notezi, breva rugam frumos
am facut ce/cand/cum am putut.
Buna dimineata!
N-am fumat de doo zile (e ceva!) asa c-o fi stiind pacha ce stie.
Toamna e din ce in ce mai calda, sau o fi de vina (re)incalzirea mea personala si proprie? Cine mai stie?
spor pe la munci s-aveti!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
E de vina reincalzirea ta personala, ca io de cateva zile incoace ma gandesc sa ma mut la Pol, ca o fi mai cald acolo 

In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
ceva e in neregula cu mine: tuata saptamana m-am trezit la 5.30 si am ajuns la scarbici la 7, adica cu o ora inainte ... E PREA LINISTE AICI!!!!
Asaaaaa, neatza! hai la cafea
Asaaaaa, neatza! hai la cafea
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma