deci?

Moderator: anjin-san
iar cei de 25 de ani s-ar astepta sa fiu la manastire acuma sau in cavou (asa cum mi-a zis dragut Ayala)
Shaki scrie:normal k imi pasa, doar nu credeai k intreb numa sa ma aflu in treaba
deci?
si bara aia e o arta, sa stii, o mare arta!
e foarte amuzant sa te-mbraci ca o curva, sa te comporti ca o adolescenta chiar cand ai trecut de 35 de ani
piskeshu scrie:de la ayala bucuriile is pe bani, s-a obisnuit prost.
Ayala scrie:rona, lasa curiozitatea asta obsesiva, pe pijke l-am vazut doar o singura data si nu s-a pus pb de sex, deci eu sigur nu o sa va stau in cale, succes
n-are nicio relevantza cum arat sau cum ma mishc. nu ca ar fi un secret, este cateva poze cu mine... mai mult sau mai putzin reushite. nu tzin sa ma etalez, imi place discretziajl_rona scrie:shaki, io nu te-am vazut cum arati, asa ca nu prea ar fi cazul sa mananc cacat pe neve, si NU e vorba numai de cum arati, ci si de cum te misti.
Shaki scrie:n-are nicio relevantza cum arat sau cum ma mishc. nu ca ar fi un secret, este cateva poze cu mine... mai mult sau mai putzin reushite. nu tzin sa ma etalez, imi place discretziaarat normal, probabil cand dansez dansez binishor, cu nimic ieshit din comun.
nu le privesc nicicum pe fetele alea care danseaza la bara, in primu rand, da, bravo lor ca stiu sa faca asta, desi nu e mare branza, trebuie doar exercitiu. si in al doilea rand ca eu nu merg in discoteci / cluburi niciodata. sau cel putzin nu in alea in care se danseaza la bara...
pe urma, tzin sa te informez ca citesc, iar pe freud si jung i-am citit in perioada studentziei
n-am nimic cu blana ta roz, mie mi se pare ca arata de prost gust si ca nu e o idee tocma stralucita sa o portzi cu pantaloni roz, cizme roz etc in acelashi timp
in rest, scotzi nishte concluzii despre mine total aberante, care de obicei au daru sa ma amuze
imi place discretzia
arat normal
probabil cand dansez dansez binishor, cu nimic ieshit din comun.
Shaki scrie:ma bucur ca faci ceva si din pasiune, nu numai ca sa atragi atentzia sexului opus
nu merg in discoteci. nu merg in office sau kristal. in cluburi poate merg dar nu in cluburi in care se danseaza. am facut o tentativa de a intra in temple cand eram tot in facultate, da am fugit repede de acolo)
nu sunt sigura ca freud isi putea interpreta propriile vise corect 100%, daramite eu...e un domeniu in care probabil el a facut primii pasi si probabil inca se mai fac cercetari. nu prea mai sunt la curent cu subiectu
oricum, freud a scris si despre altele, nu doar despre vise. psihopatologia vietzii cotidiene, depilda..
Shaki scrie:nu cred ca e ban la faza cu emoticoane
cmon, jung a fost continuatorul ideilor lui freud...
Shaki scrie:futete daca iti face placere.... am mutat threaduri, am sters mesaje, acu le inchid. daca voi va purtatzi ca la gradi, pot si eu :p
uite, iti dedic un samsas traum : http://www.youtube.com/watch?v=pTuLjLzac0g
am mutat threaduri, am sters mesaje, acu le inchid. daca voi va purtatzi ca la gradi,
kant emir scrie:care voi? si cu tredu cela trebuia asa: sters ce e in plus, dupa care lipit la alt anuntz similar
nam zis nica de averte
daca avea potential de caterinci, trebuia sai faci vant incuace
da nah, decizia ta
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator