Despre cafea,dimineata,munca si alte nedumeriri existentiale
Moderator: anjin-san
o femeie insarcinata, cu tensiune de 22, in 6 luni, a tranzitat 3 spitale din Bucuresti timp de 24 de ore, pentru ca nimeni nu a vrut sa isi asume responsabilitatea operatiei de cezariana salvatoare.
tensiunea crescuta a femeii, e provocata de o irigatie scazuta a placentei, care duce la lipsa oxigenului la copil. efect de domino.
tensiunea crescuta a femeii, e provocata de o irigatie scazuta a placentei, care duce la lipsa oxigenului la copil. efect de domino.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
teoretic creierul e inca in dezvoltare. deci se poate.
@emir: ce maaah?
@emir: ce maaah?
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
ce maaah?
pai daca tot e de nedumeriiiri existentialeee, si daca tot e de catericoseeeenii, si daca ... ce trebuia split? pudibonderie?
ca pentru forum de sex, carcotasu zice ca e cam putin, si ca e cam oftooopic
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
auzi carcotashule, intra in panoul de administratie, si vezi dumneata cine a mutat.
ia in considerare faptul ca eu nu trag sfori, si pune mana si dezvolta discutia, ca asa-i frumos.
acuma nu zic, da discutia poate avea potential si o putem dezvolta. diverse erori de moderare sunt inca permise, si diverse divergente de opinii nus neaparat o problema.
probabil ca nu esti tu nici teribi de serios, nici teribil de neserios. eu am raspuns omului la plural da nu s-a vazut din lipsa diacriticelor, si am facut-o ca sa nu se simta cumva vizat de mutarile (toate) de threduri care sunt unele necesare, altele doar asa...de incalzire.
ia in considerare faptul ca eu nu trag sfori, si pune mana si dezvolta discutia, ca asa-i frumos.
acuma nu zic, da discutia poate avea potential si o putem dezvolta. diverse erori de moderare sunt inca permise, si diverse divergente de opinii nus neaparat o problema.
probabil ca nu esti tu nici teribi de serios, nici teribil de neserios. eu am raspuns omului la plural da nu s-a vazut din lipsa diacriticelor, si am facut-o ca sa nu se simta cumva vizat de mutarile (toate) de threduri care sunt unele necesare, altele doar asa...de incalzire.

-
eliana - Administrator
lasa, emire, am supravietuit!
glumeam
(cine zice ca e putin? adica cum e cam putin??! pai ce, vrea si poze acum!)
Da, mah, asa e de la o varsta incolo...e putin!:scaun:
eliana si vixen, stati blandutze, copilasul va fi ok. E in dezvoltare, dar creierul oricum cica se poate regenera. zisera unii care se ocupara cu cercetarea...
Dragalasul va fi normal, sanatos, va recupera decalajul de dezvoltare fara probleme.
Il pupa tata, ca-l stie de undeva. Si mama-sa sa nu-i mai zica "uratel" ca isi ia bataita la palma!
glumesc
Later edit: mai oamenilor, eu ma supar cu adevarat extrem de rar! Si va asigur, ca daca ma supar, acest lucru este evident. Acum GLUMEAM. E logic ca subiectul iesise din thred sau cum ii zice.
Daca ma sacaie ceva, este faptul ca nu prea am interlocutori dornici de conversatie...atat!
glumeam
(cine zice ca e putin? adica cum e cam putin??! pai ce, vrea si poze acum!)
Da, mah, asa e de la o varsta incolo...e putin!:scaun:

eliana si vixen, stati blandutze, copilasul va fi ok. E in dezvoltare, dar creierul oricum cica se poate regenera. zisera unii care se ocupara cu cercetarea...
Dragalasul va fi normal, sanatos, va recupera decalajul de dezvoltare fara probleme.
Il pupa tata, ca-l stie de undeva. Si mama-sa sa nu-i mai zica "uratel" ca isi ia bataita la palma!
glumesc
Later edit: mai oamenilor, eu ma supar cu adevarat extrem de rar! Si va asigur, ca daca ma supar, acest lucru este evident. Acum GLUMEAM. E logic ca subiectul iesise din thred sau cum ii zice.
Daca ma sacaie ceva, este faptul ca nu prea am interlocutori dornici de conversatie...atat!

- Alchimistul
- Junior Member
stai linistit, emiru simte el nevoia sa incerce sa ma fugareasca virtual pe aici. dar nu prea are succes ca eu nu ma simt.
-
Daimon - Mesaje: 5074
da' ce a patit aseara?
ce subiect, vixen, ca iar mi-e rau... lipsa de alcool in sange, cred
Ce-i, bre, cu anjin?
ce subiect, vixen, ca iar mi-e rau... lipsa de alcool in sange, cred
Ce-i, bre, cu anjin?
- Alchimistul
- Junior Member
-
A, da?
Credeam ca fin'ca ma doare pe mine capu'...d'aia e el suparat.
Io i-am zis sa nu se mai iubeasca cu fotbalul si sa incerce cu femeiile, ca i-ar fi mai bine, da' nu s-a lasat...
(mda, Alchimistul a fo' malitios la aceasta fraza)
Credeam ca fin'ca ma doare pe mine capu'...d'aia e el suparat.
Io i-am zis sa nu se mai iubeasca cu fotbalul si sa incerce cu femeiile, ca i-ar fi mai bine, da' nu s-a lasat...
(mda, Alchimistul a fo' malitios la aceasta fraza)
- Alchimistul
- Junior Member
pen'ce sufera, bre? Ca nu pricep?
Daca nu vine la taica Alchimistu', sa-i planga o tzara la piept si sa spuna adevarul despre ce-l doare!!! Cine-i de vina?
Ca ii zice el - alchimistu' - un descantec sa-i treaca. Da' de ce anume sa-l descantam pe anjin, daca nu stim de ce boala sufera?!! (sper sa nu vrea descantec de "umflatura", ca atunci e mai grav. Tre'i sa-l il trimit la asistenta mea, o bunaciune foarte invatata cu alchimia - scoala tot, umfla tot, apoi -desumfla tot, vindeca de tot felul de inimi: albastre, verzi, suparate, amare etc!)
Daca nu vine la taica Alchimistu', sa-i planga o tzara la piept si sa spuna adevarul despre ce-l doare!!! Cine-i de vina?
Ca ii zice el - alchimistu' - un descantec sa-i treaca. Da' de ce anume sa-l descantam pe anjin, daca nu stim de ce boala sufera?!! (sper sa nu vrea descantec de "umflatura", ca atunci e mai grav. Tre'i sa-l il trimit la asistenta mea, o bunaciune foarte invatata cu alchimia - scoala tot, umfla tot, apoi -desumfla tot, vindeca de tot felul de inimi: albastre, verzi, suparate, amare etc!)
- Alchimistul
- Junior Member
Alchimistul scrie:voi faceti ca eu vin sa beau!
sau doar "vin sa beau"
noi (unii dintre noi) facem. sex
sau macar zicem de el
tu numa bei
Alchimistul scrie: ma mutati din prepeleac...
se mai intapla
nu se moare din asta
Alchimistul scrie:lasa, emire, am supravietuit!
si crezi ca ajunge sa fii viu? mai tre' sa faci si sex, altfel traiesti degeaba
Daïmon scrie: emiru simte el nevoia sa incerce sa ma fugareasca virtual pe aici
pai deh, mai este un par care striga dupa cap
viXen scrie:pai n-a mancat dinamo bataie??
da' cine n-a mancat? am impresia ca a fost ceva promotie la bataie, ca prea si-au luat toti
- kant emir
kant emir scrie:nu e greu
pentru 1 si 2 trebuie sa misti spre stanga si inainte (resp inapoi), pentru 5 trebuie sa misti dreapta si inainte
dar pt 3 si 4 nu trebuie decat inainte, resp inapoi, ca acolo e punctul mort
asa ca, atunci cand scoti din 2, lasi schimbatorul sa se duca unde vrea el si pe urma il impingi inainte
gata, gata n-am mai bagat intr-a 5-a. cu picioru n-am nici o problema. doar la schimbator treceam peste punctul mort si dadeam direct a 5-a.
- helga
-
kant emir scrie:noi (unii dintre noi) facem. sex
sau macar zicem de el
tu numa bei
Fericitule! De zis, mai zic si io, ca nu ma doare tastatura sa vorbesc de asta, da' ca sa fac tre'i sa beau inainte. Altfel nu mai merge. Daca ma imbat atunci nu mai bag de seama ce mi se intampla.
Fireste, uneori am mici momente de luciditate si strig "mi se intamapla din nou!", da' alea's rare.

In legatura cu prepeleacul, n-am nicio apasare. Mutati-ma pana acilea, in Canada, ca nu ma supar. Da' mai bine pe luna, ca acolo sunt o multime de alte avantaje. Spre exemplu, nu ma dor picioarele daca merg prea mult.
kant emir scrie:si crezi ca ajunge sa fii viu? mai tre' sa faci si sex, altfel traiesti degeaba
Emire, incep sa admir tot mai mult gandirea ta profunda si inteleapta. Cre'ca ar trebui sa scrii o carte despre asta...
- Alchimistul
- Junior Member
Fericitule!
nu ca n-ar mai fi loc, ca este
da' pacat mi-ar fi sa ma plang
si mi-e un sooomn, de parca ar fi luni dimineata
si vreme de ploaie, si pofta de somn, si patucu' e inca moale si caldut
ceea ce impune o singura concluzie: revin dupa ce mai dorm o bucata
- kant emir
deja am impresia ca imi faci "sac-sac".
Noah, dormi. Eu, intre timp, ma gandesc cat ma mai rabda sefii pana sa ma dea afara... Putin, presupun. Foarte putin.
Tre'i sa ma gandesc unde au astia funie mai ieftina. Sapun mai am ceva...
Noah, dormi. Eu, intre timp, ma gandesc cat ma mai rabda sefii pana sa ma dea afara... Putin, presupun. Foarte putin.
- Alchimistul
- Junior Member
decat sa stai cu sapunu in mana si sa umbli dupa funie, mai bine spala-te bine si du-te la femei
decat sa mori degeaba, mai bine mori de bucurie
- kant emir
n-are rost sa dea bani aiaurea, mai bine ia o sticla de vin, da niste telefoane, si se rezolva, a s-o gasi un suflet bun care sa-l ajute.
bondimne. saptamana usoara sa avem.. si cum ne-o mai dorim fiecare.
bondimne. saptamana usoara sa avem.. si cum ne-o mai dorim fiecare.
-
kant emir scrie:decat sa stai cu sapunu in mana si sa umbli dupa funie, mai bine spala-te bine si du-te la femei
decat sa mori degeaba, mai bine mori de bucurie
Da' ce, nespalat nu ma vor?!!
A naibii bucurie, ce sa zic?!
Ma-ndoiesc ca e vreuna asa "priceputa" incat sa ma faca sa mor de bucuria aia...
Uite, chiar imi place cum gandesti Daimon. Aici l-ai batut la scor pe emir.
bondimine si alea-alea
- Alchimistul
- Junior Member
poi...nu cred ca e vb de marte.
nici mercur. problema mie imi pare ca este pe undeva prin sistemul de sanatate. gen a medicilor, companiilor farmaceutice, si la spitale.
- daca ai spital, nu ai medic.
- daca ai spital si ai medic nu ai medicamente.
- daca ai spital si nu ai medicamente, si ai medic, nu are medicul curaj sa faca operatia (cum i-or fi dat aia licenta de practica?!).
- daca apar, printr-o minune, toate cele de mai sus, esti informat sa botezi copilul (sau sa iti impartasesti bolnavul) "in caz ca moare in 2 zile, sa nu fie probleme...".
deci in mod cert nu e nici marte, nici mercur. s-ar putea sa fie vina ministrilor de resort, totusi.
nici mercur. problema mie imi pare ca este pe undeva prin sistemul de sanatate. gen a medicilor, companiilor farmaceutice, si la spitale.
- daca ai spital, nu ai medic.
- daca ai spital si ai medic nu ai medicamente.
- daca ai spital si nu ai medicamente, si ai medic, nu are medicul curaj sa faca operatia (cum i-or fi dat aia licenta de practica?!).
- daca apar, printr-o minune, toate cele de mai sus, esti informat sa botezi copilul (sau sa iti impartasesti bolnavul) "in caz ca moare in 2 zile, sa nu fie probleme...".
deci in mod cert nu e nici marte, nici mercur. s-ar putea sa fie vina ministrilor de resort, totusi.

-
eliana - Administrator
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma