de Mirela » Sâm Ian 06, 2007 6:50 pm
dej saru'mana, buna sara, bine v-am recitit
au, au, de ce si cine m-a pus sa ma las de fumat, nujtu!!si eu ca Bill Hicks, uitand-se cu jind la un trecator care fuma o tigara najpa si puturoasa..."right now, that looks as if it was made my God, rolled by Jesus and moistened shut with Claudia Schiffer's pussy"
De cateva zile ma tot intreb ce rost are sa te lasi de fumat. Viata, scurta e ca dracu'. Bucurii mai putine decat probleme. Placeri mai putine decat interdictii. Intr-o zi tot o sa mor, asta-i sigur. Si-atunci, la ce dracu' sa-mi mai pun si eu interdictii si sa-mi neg o placere? Dar e corect sa ma bucur de respectiva "placere", daca imi face rau...?
Chestia e ca nenea Allen Carr s-a lasat de fumat acum 20si ceva de ani, da? a scris o carte care a ajutat peste 10 milioane de oameni sa se lase de fumat. A infiintat peste 70 de clinici, spitale si rehab-uri pentru fumatori. Si acum doua luni, a murit de cancer la palmani din cauza fumatului (activ si pasiv).
Pai in cazul asta, intrebarea ramane...eu cu cine fumez?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...