Oglinda oglinjoara care e cel mai frumos avatar din tara ?
Moderator: anjin-san
Ma pish pe mine de ras. Superba Oana are ca avatar steagul Canadei.
Probabil este o fana a hockeyului pe gheatza din aceasta tara...si in special o fana a lui Theo Fleury.
Gigi , avem cu cine vorbi despre sportul tau preferat. Nu te bucuri ?
Probabil este o fana a hockeyului pe gheatza din aceasta tara...si in special o fana a lui Theo Fleury.
Gigi , avem cu cine vorbi despre sportul tau preferat. Nu te bucuri ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2192
lustrule, stiam ca stai najpa cu memoria, da vad ca nici ochii nu te ajuta! unde dreac vezi du steagu' lu' Canada? sau tu la matza ii spui steag? :con:
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
e...ce sa-ti fac daca te scoli asa tarziu ? toata dimineatza a avut steagul cu frunza de artar in mijloc. dar s-a luat Sopra de ea...si l-a scos de rusine. :p
vezi pe threadul cu virginele , de pe sex ! *p
vezi pe threadul cu virginele , de pe sex ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Imi place avatarul lui vali ca seamana cu el.
Nicholas, ti-a vazut taica-meu avataru' si a spus ca nu ma mai lasa sa intru pe fanclub ca invatz prostii!:p

Nicholas, ti-a vazut taica-meu avataru' si a spus ca nu ma mai lasa sa intru pe fanclub ca invatz prostii!:p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
De cateva zile incoace caut disperat un avatar mai haios pe tot netu dar ....... pauza ......... poate mai sint si altii in postura mea care nu au inspiratie ....... asa ca puneti aci imaginile pe care le credeti voi cool ...... si apoi cel care le vrea .... sa si le editeze
-
monk - Mesaje: 2747
Orice jpeg sau gif poate fi facut avatar (eu mi le fac cu ACD See), trebuie doar sa va incadrati in dimensiunile cerute de site. Oricum, pentru mai multe amanunte vezi si forumul de Administrativ, ca iti explica acolo cum sa faci.
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Initial trimis de ayrton
Orice jpeg sau gif poate fi facut avatar (eu mi le fac cu ACD See), trebuie doar sa va incadrati in dimensiunile cerute de site. Oricum, pentru mai multe amanunte vezi si forumul de Administrativ, ca iti explica acolo cum sa faci.
looooool io stiu ma cum sa le fac dar nu mai am imaginatie ....... nu stiu ce sa mai pun !!
-
monk - Mesaje: 2747
mai sunt pe web cel putin cateva mii de forumuri in care userii isi pot atasa avatare... deci acesta este cel mai bun loc de unde trebuie sa iti incepi temerara cautare.
PS: ar mai fi niste informatii pe care trebuie sa le stii ca sa iti afiseze toate avatarele de pe un forum intr-o singura pagina... dar cum eu nu sunt serviciu de informatii, intreaba pe altcineva.
PS: ar mai fi niste informatii pe care trebuie sa le stii ca sa iti afiseze toate avatarele de pe un forum intr-o singura pagina... dar cum eu nu sunt serviciu de informatii, intreaba pe altcineva.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Hey.. de norisorii mei portocalii pe fond albastru ce parere-aveti?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Initial trimis de Dreamy_Girl
Hey.. de norisorii mei portocalii pe fond albastru ce parere-aveti?
de kkt!
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Cam chicioshi si cam dreamy pentru niste norisori portocalii pe cer albastru.Macar daca era cat de cat clara poza. Nu se potrivesc ca avatar. Poti sa-i mai schimbi putin din culori sau sa-i mai bagi ceva efecte speciale.Sau...cel mai bine iti schimbi avatarul.
@criticul casei

@criticul casei
-
eu observ ca monk face concurentza verdelui ochi la banuri ! chiar l-a intrecut pe verdele ochi...si se indreapta cu pasi repezi catre es-o-di !
avatarul lui monk nu e mare smecherie. e reclama la un ziar. o vad in toate statile de autobuz.
avatarul lui monk nu e mare smecherie. e reclama la un ziar. o vad in toate statile de autobuz.
-
-
Salma , fata din avatarul tau are chilotzi pe ea ? sau e la fundu gol ?
-
2283
avatarul userului Administratori mi se pare cel mai adevarat.
ANTI
-
lasa-l , mah ! pe urma ne sare in cap daca-i stergem posturile. asa a vrut el..sa posteze de 4 ori , sa mai recupereze. ce ai cu el ?
Nicholas...vrem maimutza inapoi ! :p
Nicholas...vrem maimutza inapoi ! :p
-
Hmmm... Taica, mai fa o pauza sau apasa pe stop aleak...
Ne sufoci cu atatea msg-uri.. identice! 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
matza tu chiar nu te poti stapani? ai prins glas? sporesti? tu ne sufoci cu fiece post de-al tau si ai grija cum vorbesti cu baicsu ca asta nu e asa de tolerant ca altii si poate te trezesti cu pitbulu in cap...stai blanda ca ajungi manusi.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ce-ai, bre` mamah?! Ce te legi de mine la fiecare mesaj postat?! N-am voie sa postez si io in liniste sau sa transmit msg-uri userilor?! What the f*ck is with U!? Leave me alone, ce dr@cu`?!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
2286
Initial trimis de Andreea Pisoi
Ne sufoci cu atatea msg-uri.. identice!![]()
stimata domnisoara, stii care este cel mai frumos avatar care a existat vreodata pe acest forum? ala cu ROMARIO, care arata dejtu din mijloc lu nijste unii care-l muscau de anus, asa cum faci tu acum la adresa persoanei mele. nu ai vazut ca era acelasi mesaj, trimis (aproximativ) la aceeasi ora? mi-a picat netul si am dat de mai multe ori "Trimite mesaj" ca sa nu pierd postul! de ce-ti dau explicatii? ca sa intelegi si tu anumite chestii, dar vad ca iti intra pe o ureche si iti iese pe amandoua.
ANTI
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma