Calculatoarele si screenul vesnic
Moderator: anjin-san
am gasit un programel interesant.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ca sa fiu in ton cu razboiul din irak ... ia-ta ce fac soldatzii romani de acolo
-
monk - Mesaje: 2747
In Romania sunt unele semne de circulatie care avertizeaza conducatorii auto de posibilitatea aparitiei pe sosea a animalelor. Animale domestice, reprezentate pe semn de o blajina vaca...sau animale salbatice...reprezentate pe semn de o caprioara sprintena. Semnele sunt roshu cu alb si negru si sunt de forma triunghiulara.
La antipozi exista de asemenea animale care patrund pe sosea. Altfele decat in Romania. Iar semnele au forma diferite si culori diferite.
Si soselele lor sunt mai bune.
La antipozi exista de asemenea animale care patrund pe sosea. Altfele decat in Romania. Iar semnele au forma diferite si culori diferite.
Si soselele lor sunt mai bune.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pisic dulce...
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Din pacate primul meu laptop s-a stricat:(. Am varsat bere si cola pe tastatura din greseala.
De 8 martie cadoul surpriza a fost un Sony Vaio, pe care-l indragesc ca pe ochii din cap si il voi ingriji ca pe-un copil:)
Aici sunt doua poze cu noul meu PC.
De 8 martie cadoul surpriza a fost un Sony Vaio, pe care-l indragesc ca pe ochii din cap si il voi ingriji ca pe-un copil:)
Aici sunt doua poze cu noul meu PC.
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
dragut a lu' monk, pacat ca se vede ca e facatura.
-
AnaMaria88 - Junior Member
gigiell scrie:Oare pluteste in aer un iz de............. invidie? :-?
huh?
io acum il am p'asta, acu imi pare rau ca am pus numai poza si nu tot supercomputerul de pe masa de cristal din livingul care da in gradina cu piscina, data viitoare o sa ma conformez

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
:)
mie imi plac wallpaperele facute de mine, si slava Domnului, am destule
iar acum am unul cu modelul de la Cacharel. i-am vazut poza intr-o revista a unei matusi, sub poza scria www.cacharel.fr si cum fata era fte frumoasa si mai seamana un pic si cu mine
, mi-am salvat toaaate pozele cu ea de acolo. sper sa mai aflu cate ceva despre ea.

i love you, you pay my rent
-
Dee-Dee71 - Mesaje: 388
masina visurilor mele :love:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Pentru ca sambata seara incepe play-off-ul NBA....un wallpaper cu 3 dintre dansatoarele de la Houston Rockets. (se poate observa ca pe fusta...au emblema clubului texan).
-
Bre' Razorel...faci si tu o fapta buna si trimiti si tu wallpaperul original atasat la un PM ? pls pls pls pls pls pls pls ?

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
din cate shtiu, nu se pot atasha poze la un pm 
alex, fuarte interesant tot ce zici tu pe topicu asta
D:D

alex, fuarte interesant tot ce zici tu pe topicu asta

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Iata ce am eu la momentul de fatza ! :drool:
In partea stanga jos se observa un fisier excel numit concurs. Acolo tin contabilitatea concursului de Mister
In partea stanga jos se observa un fisier excel numit concurs. Acolo tin contabilitatea concursului de Mister

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma