Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
REFLEXE AMARE FOSTEI MELE PULE
De ION MINULESCU
Cand vezi fetite care te baga-n boala,
Cand vezi atatea tate si atatea pulpe goale
Si cand constati ca pula ramane vesnic moale
Ca doarme in izmene si nu vrea sa se scoale,
Cand o stiai pe vremuri atata de fudula,
Ba chiar neobrazata si vesnic nesatula,
Ma-ntreb cu amaraciune, de ce-I mai zice pula,
Cand astazi nu serveste decat pentru pisare
Si chiar atunci cand pisa, te pisa pe picioare,
Sa-I zicem gumilastic sau chiar water-closet!
Doar pentru vechea faima, marele-I renume
Sa nu-I mai zica pula pentru nimic in lume
Ca numele de pula legat e de futai
De ce s-o cheme pula, atunci cand trec alai
Pe strada mii de pizde, sa faca pe niznai?
Mai bine sa ti-o tai si la pisici s-o dai.
Pe vremuri, vedea o fusta, se ridica pe burta
Si se scula de un metru, pe cat era de scurta
Dar azi, in loc de burta, se trage inspre craci
Ca ai ajuns acuma pe dansa sa te caci
Cand inima si ochi-ti poftesc si-ai vrea sa futi
Ea doarme, n-o atata nici sanii desfacuti,
Nici bucile n-o salta sub fosnetul matasii
Pai sa nu-i futi cristosul si adormirea masii?
De-aceea in amintirea maretelor victorii
Si pentru cinstirea trecutului de glorii
Gasesc ca-i o insulta amarnica, cumplita
Aceasta ramasita uscata care-a ajuns zbarcita,
Aceasta starpitura careia ii plangi de mila,
Aceasta cacareaza, acest ciot de canula,
Sa nu mai poarte titlul inspirativ de PULA.
De ION MINULESCU
Cand vezi fetite care te baga-n boala,
Cand vezi atatea tate si atatea pulpe goale
Si cand constati ca pula ramane vesnic moale
Ca doarme in izmene si nu vrea sa se scoale,
Cand o stiai pe vremuri atata de fudula,
Ba chiar neobrazata si vesnic nesatula,
Ma-ntreb cu amaraciune, de ce-I mai zice pula,
Cand astazi nu serveste decat pentru pisare
Si chiar atunci cand pisa, te pisa pe picioare,
Sa-I zicem gumilastic sau chiar water-closet!
Doar pentru vechea faima, marele-I renume
Sa nu-I mai zica pula pentru nimic in lume
Ca numele de pula legat e de futai
De ce s-o cheme pula, atunci cand trec alai
Pe strada mii de pizde, sa faca pe niznai?
Mai bine sa ti-o tai si la pisici s-o dai.
Pe vremuri, vedea o fusta, se ridica pe burta
Si se scula de un metru, pe cat era de scurta
Dar azi, in loc de burta, se trage inspre craci
Ca ai ajuns acuma pe dansa sa te caci
Cand inima si ochi-ti poftesc si-ai vrea sa futi
Ea doarme, n-o atata nici sanii desfacuti,
Nici bucile n-o salta sub fosnetul matasii
Pai sa nu-i futi cristosul si adormirea masii?
De-aceea in amintirea maretelor victorii
Si pentru cinstirea trecutului de glorii
Gasesc ca-i o insulta amarnica, cumplita
Aceasta ramasita uscata care-a ajuns zbarcita,
Aceasta starpitura careia ii plangi de mila,
Aceasta cacareaza, acest ciot de canula,
Sa nu mai poarte titlul inspirativ de PULA.
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
sunt eu eminem
ce mai faceti fani din romania ma mai adorati?imi fac si eu un transplant de organe ca sa fiu in pas cu voi.!
- toma_lusa
- Junior Member
Ce citeam adineaori pe allmusic la recenzi unui album al lui John Fogerty (principalul compozitor din Creedence Clearwater Revival), "Centerfield"
(aici):
<< The riff of the opening track, "The Old Man Down the Road," sounds so much like the Creedence hit "Run Through the Jungle" that Fogerty was sued by his former record company for plagiarizing himself. (He won the suit, the court upholding a composer's right to sound like himself.) >>
Futiri, sa te plagiezi singur si sa te dea altii in judecata... Ma stric de ras...
(aici):
<< The riff of the opening track, "The Old Man Down the Road," sounds so much like the Creedence hit "Run Through the Jungle" that Fogerty was sued by his former record company for plagiarizing himself. (He won the suit, the court upholding a composer's right to sound like himself.) >>
Futiri, sa te plagiezi singur si sa te dea altii in judecata... Ma stric de ras...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Aloo, technical staff, ce se-ntampla? Am vrut si io sa trimit un pm si uite ce mi-a dat:
(ce i-ati facut ma lu database? )
(ce i-ati facut ma lu database? )
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
discutie cu Aliosha pe YM , azi la 10 AM in Romania..respectiv 3 AM in Canada :
Oribilu' Mosh: iti doresc sa borasca frati'tu pe tine
Aliosha: iti doresc sa ti se lase un coi
Oribilu' Mosh: noapte buna
Aliosha : hai noroc
Oribilu' Mosh: iti doresc sa borasca frati'tu pe tine
Aliosha: iti doresc sa ti se lase un coi
Oribilu' Mosh: noapte buna
Aliosha : hai noroc
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cred ca mesajul personal primit de MIHAELA franta poate fi numit aberatia zilei:
"aca ati inebunit ducetiva frate la spital sau nu santeti constiente si tu si prietena ta
ce e ala caps lock ca nustiu vezitu sant si eu proasta da nuasa de mult ca voi;a"
"aca ati inebunit ducetiva frate la spital sau nu santeti constiente si tu si prietena ta
ce e ala caps lock ca nustiu vezitu sant si eu proasta da nuasa de mult ca voi;a"
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Cred ca mesajul personal primit de MIHAELA franta poate fi numit aberatia zilei:
si tu Cr@zY @ngel?? haha. am crezut ca sunt singura care am primit pm de la mihaela frantza:
" MAI DRAGULE
auzi draga da tu esti dala pe inverse de te bagi sa comentezi despre barbatii sau aha am inteles nai ce face nu? SPER PA TE PUPIC"
sau:
"FATA SAU BAIAT
BINE IUBIRE ATUNCI AI CASTIGAT DAR CE ESTI DOAR DE CURIOZITATE DACA ESTI BAIAT E BINE SI DACA ESTI FATA E SI MAI BINE CACI NU MAI POT SA STAU LINISTITA DECAND MIAI TRIMIS ACEST MESAJ MIA TURBULAT VIATA INTELEGI tu ............................................................................................................
SALUT "
si:
"Re: cool
vezi tu draga mea sant bucuroasa ca esti fata si daca team deranjat cu ceva treci cu vederea ok
si in legatura cu gramatica nu fac atentie pt ca eu traiesc in franta sipoate ca am uitat unele chestii dar totusi stiu sa scriu imi pare bine de cunnstinte si poate ne mai intalnim ciao "
X
-
punct - Junior Member
2147
Criz@to, bluemoonshadow, da' aveti permisiunea lu' MIHAELA franta sa postati pemeurile pe care vi le trimite?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bluemoonshadow, cred ca fetita asta tocmai a terminat scoala ajutatoare.
Baixinho, chiar imi trebuie permisiunea ei? Am vazut ca si altii au postat pm-uri. Nu sunt singurul caz.
Baixinho, chiar imi trebuie permisiunea ei? Am vazut ca si altii au postat pm-uri. Nu sunt singurul caz.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
astazi am aflat cu stupoare de la oribilul mosh ,mare cunoscator in domeniul sportului si geografiei , ca in calificarile pt euro 2004 evolueaza atat echipa iugoslaviei cat si echipa serbiei si muntenegru. ce ne facem daca se califica amandoua?
baicsule tu care le ai cu sportu ,istoria si trupa asia , poate ne explici si noua
baicsule tu care le ai cu sportu ,istoria si trupa asia , poate ne explici si noua

-
eyewitness - Mesaje: 19220
2196
joaca meci de baraj intre ele, iar daca e remiza se da cu banu. daca banu cade pe cant, aia care fac tragerea la sorti or sa-l sune pe lustru cine sa se califice! parerea mea!
si inca ceva: ce ai scris tu acolo nu are legatura cu geografia si sportul ci cu botanica.
si inca ceva: ce ai scris tu acolo nu are legatura cu geografia si sportul ci cu botanica.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mananc cirese. unele mai au viermi , ca asa sunt ciresele. ce ma fac ..daca iese un vierme din cireasa si ma inghite cu totu' ? am belit pula ! :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
daca iese un vierme din cireasa si ma inghite cu totu' ?
moshule moshule... pur si simplu ii spui ca esti prieten bun cu mine.. ai sa vezi ca e inofensiv..poate iti da si un autograf.. :hehe:
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
moshule, ala cred ca iti si suge pula, asa ca nu ai belit nimic!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Ia uitati-va ce stiri proaspete si importante ne aduce azi MadMaxx...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=163137#post163137
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=163137#post163137
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
stai usor ca vine moshu de la facultate in curand si ii pune poza la gazeta de perete de-o sa ramana numa cu stirile de la tvr1 vro luna doo.
-
eyeule, madmaxx asta merita sacrificat. parerea mea. copirait baicsu. pai stersei si io un post dupa domnia sa, ca facu mizerie pe forumu de bosorogi. auzi mah, cica nu-i plac bosorogii!! pai nu trebe linsat pentru asta?! 

-
nocturna - Mesaje: 8725
pai nocturno bagai post consecvent dupa el cu o invitatie la un oral da stersei ca ma gandeam ca apari tu si nashica si va inrositi si stingeati monitoru asa ca il stersei ca ma gandeam ca n-o sa scape de vigilenta ta.
-
L-am banat aseara si pe MadMaxx al vostru. Va plangetzi aici ca niste babe fricoase...in loc sa il propuneti unde trebuie.
Pe langa faptul ca nu-i plac bosorogii....ii place filmul Lord of The Rinngs 3. :p
Ieri am facut 3 banari generale de 1 saptamana : Jasmyna , Pisoi , MadMaxx. Azi nu voi a ma lasa mai prejos !
Asa , tata !
Pe langa faptul ca nu-i plac bosorogii....ii place filmul Lord of The Rinngs 3. :p
Ieri am facut 3 banari generale de 1 saptamana : Jasmyna , Pisoi , MadMaxx. Azi nu voi a ma lasa mai prejos !
Asa , tata !
-
lasa asa. te iert de data asta ....ca sunt in toane bune. :p
dar tre' sa-mi zici ce ai vorbit cu SOD aseara ....de nu ma mai baga deloc in seama.
dar tre' sa-mi zici ce ai vorbit cu SOD aseara ....de nu ma mai baga deloc in seama.

-
Justice for all
dar in schimb voi ajunge sa fiu preferatul oamenilor mari ! :o
(Nightwish....deja are o slabiciune pt. mine , de exemplu)
(Nightwish....deja are o slabiciune pt. mine , de exemplu)
-
Las' moshule ...
ca nightwish are ganduri rele cu tine, vrea sa profite de tine si inocenta ta! pazea!
(vezi ca astea: te fut, si te lasa balta plus ca ramai cu onoarea patata :cry: )
(vezi ca astea: te fut, si te lasa balta plus ca ramai cu onoarea patata :cry: )
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
hah
Initial trimis de Oribilul Mosh
lasa asa. te iert de data asta ....ca sunt in toane bune. :p
dar tre' sa-mi zici ce ai vorbit cu SOD aseara ....de nu ma mai baga deloc in seama.![]()
nici sa nu te lasi moshule

toata ziua buna ziua o sa dai banuri mey

hai mey la madmaxx ia-i dat ban ptr. ca nu ii place muzica ptr. bosorogi?!:confused:
mi-e sincer imi pare rau

si vreau sa stiu pa cat timp ia-i dat ban!
All Eyes On Me
- MaddMax
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma