tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Rahat amestecat cu rime de doi bani

Mesajde Love2Fly » Mie Apr 02, 2003 12:13 am

dumnezeule... ti-ai dat si tu seama ca miroase?

Aha...eu in locul tau nu as ridica capul din pamant frate. Adica sa stiu ca fac muzica de tot kktu' si sa mai si comentez cu fraze expirate de genu' "spala-te".Sau tu esti inconstient?
Esti tu "vedeta" daca se poate numi asha un tip care apare pe sticla si ATAT dar stai calm ca nu stii pe cine acuzi...te poti trezi somer!:)

Sa produc trupe ca TNT sau mai stiu eu ce alte mizerii e poate, daca nu cea mai mare rusine sa indobitacesti tineretu' asta si asha distrus el. Nu ti-e rusine asha un pic? dar vorba ce zic eu? tu iti iei banii, in rest ti se rupe de tot nu?
Eu zic sa te mai gandesti la ce scoti din MOF ca in curand si copii tai vor asculta "kkturile" ce sunt pe piatza!
Love2Fly
Junior Member

Re: Rahat amestecat cu rime de doi bani

Mesajde aspyrin » Mie Apr 02, 2003 11:07 am

[quote]Initial trimis de Love2Fly

Mai oameni buni, de cate ori sa va explic ca ma confundati...

QED :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Rahat amestecat cu rime de doi bani

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 02, 2003 12:24 pm

Initial trimis de Mihai-MOF
Initial trimis de Love2Fly

QED :)

.. oricum tu ai curaj.. si e de apreciat....am vazut ca toti te injura pe tine ... chiar si eu am facut-o...:) ......
..cred ca toti spera ca intr-o zi te vei satura de a lua pumni pentru altii ..si il vei pune pe adevaratul mihai de la HIQ sa scrie ...:)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

?

Mesajde Love2Fly » Mie Apr 02, 2003 11:16 pm

Aha.....deci:

Rusinica!
Rusinicaa!
Rusinicaaaaaa!

Mihai, mihai lasa-ne! lasa-ne! lasa-ne!
Mihai, mihai lasa-ne! lasa-ne! lasa-ne!!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde costel » Joi Apr 03, 2003 11:47 pm

Cred ca discutiile au devenit cam off-topic. Parerea mea :).
Nu prea mai au legatura cu blegutele alea care canta "Ani de liceu".Cel putin bruneta mi se pare super proasta (numai prostii scoate din ea), roscata are personalitate(singura ,cred) e cool.
Aoleu, iar dau astia la Contact melodia noua de Akcent :(((. Cu ce am gresit ?? ;a.
Nu o sa mai ascult postu asta....
costel

Mesajde aspyrin » Vin Apr 04, 2003 11:59 am

sa revenim la topic...

pe 11 iese noul clip TNT: "Asta e"...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Apr 04, 2003 1:50 pm

sa revenim la topic...

pe 11 iese noul clip TNT: "Asta e"...

asta-i a doua oara pe zioa de az cand suntem de acord cu o treaba. pe 11 iese noul clip TNT: asta e. chiar ca asta e! n-ai ce sa-i faci!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde aspyrin » Sâm Apr 12, 2003 4:45 pm

iata ca deja noul clip TNT, "Asta e", poate fi vazut la TV... vrerau sa aud pareri despre videoclip...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Draga » Lun Apr 14, 2003 10:22 am

Videoclipul e interesant. Imi place.

Interesant e si ca o bucatica pare copiata dupa Spice Girls ("la la la..." plus "aaaa"-ul).

Piesa nu e rea, are si mesaj, dar fetele nu prea au voce...

Asta e. :D
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde bebe » Lun Apr 14, 2003 2:45 pm

Mie nu imi place videoclipu, nici TNT.Poate daca mai aveam 13 ani ,imi placeau. Mi se pare muzica de cantat la gradinita.
Da banuiesc ca intrebarea "ce parere aveti despre videoclip " e retorica , adica omu asteapta numa lucruri de bine si cum o sa vina cineva cu o parere contra , o sa ia foc.
bebe

Mesajde aspyrin » Lun Apr 14, 2003 6:40 pm

astept pareri despre videoclip, bune sau rele, nu despre reactia mea la parerile voastre!
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde cristiM » Lun Apr 14, 2003 6:51 pm

Nu imi place ,adica ideea videoclipului este super misto, numai ca nu imi place TNT si nici melodia .....
cristiM

Mesajde Unregistered » Mar Apr 15, 2003 10:07 am

TNT cum vor sa para: niste fete rebele(evident, acum toata lumea e rebela, ma intreb ce mai inseamna normal), cu voci frumoase si speciale, fara fitze, amuzante, copilaroase, iar in spatele acestui comportament sa se ascunda o maturitate si o cultura nemaivazuta....
TNT cum sunt de fapt: cantarete din intamplare, adik scoala e mult prea notcool pt ele, iar vocile lor sunt departe de a fi profesioniste, cam penibile la televizor si cam simple. Acum sincer, le-am vazut dand interviuri si blonda si bruneta erau pline de zambete, dar nu spuneau mai nimic, iar roscata era suparata si tacuta...ca de obicei!
Bine, eu inteleg ca muncesc mult si se straduiesc, dar chiar nu se gaseau alte fete cu voci deosebite si care sa cante ceva original, caci eu sincer m-am saturat de "ai plecat/te-am uitat" sau "trebuiau sa fie fitze...[uite ca sunt]"... pana la urma si J Lo a scos ceva de genul "this is me...then", cam acelasi mesaj peste tot, nu-i asa? Sau daca incercati si incercati si nu gasiti niste teme mai interesante, atunci faceti fratilor niste versuri mai speciale...
Unregistered

Mesajde bebe22 » Mar Apr 15, 2003 2:10 pm

Super misto , mi-a placut ce ai scris.
bebe22

Mesajde bebe23 » Mar Apr 15, 2003 2:13 pm

mie nu mi-a placut...
bebe23

Mesajde Mady » Mar Apr 15, 2003 8:34 pm

Sincer, nici mie nu mi-a placut ce-ai scris. De ce va asteptati la atatea din partea unor fete care vor doar sa se distreze? Acum ce vreti, sa filosofeze la televizor? Nu mai fiti dom'le atat de pragmatici, lasati-i pe altii sa se ocupe cu treburi de genul asta, caci melodia e facuta pt a se asculta la discoteca!
Mady

Mesajde nocturna » Mie Apr 16, 2003 12:25 pm

azi la ora 9:00 le-am vazut pe fete la Pro-Fm, la Rondul de Dimineatza. nu le prieste dimineatza deloc, da' deloc... :D "vai da' nu puteam canta ca e prea de dimineatza", "vai dar nici sa vb nu putem", "dar si sa gandim ne este greu la ora asta..."

Mihai, intrebare: de ce draq au mai acceptat invitatia daca sunt asa adormite/neinspirate dimineatza?! doar pentru a se face de ras?! proasta strategie sa le trimiteti la Pro-Fm. plus ca Mihai Dobrovolski nu-i Mihaela Tatu...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 16, 2003 12:50 pm

Initial trimis de Unregistered
TNT cum vor sa para: niste fete rebele(evident, acum toata lumea e rebela, ma intreb ce mai inseamna normal), cu voci frumoase si speciale, fara fitze, amuzante, copilaroase, iar in spatele acestui comportament sa se ascunda o maturitate si o cultura nemaivazuta....
TNT cum sunt de fapt: cantarete din intamplare, adik scoala e mult prea notcool pt ele, iar vocile lor sunt departe de a fi profesioniste, cam penibile la televizor si cam simple. Acum sincer, le-am vazut dand interviuri si blonda si bruneta erau pline de zambete, dar nu spuneau mai nimic, iar roscata era suparata si tacuta...ca de obicei!

...REBEL: in ziua de azi .. o forma de a fi rebel ..este sa fii linistit. ..in secolul vitezei..

..ca sunt cantarete din intamplare ..nu sunt singurele. nu-mi plac ..dar macar nu canta manele.

...in nici un caz nu sunt profesioniste ... ma intreb ..oare cat timp pe zi au febra la abdomen ..din cauza cantatului?? ...

...cat despre "radical din 64 este egal cu = hi hi hi " (vezi c. pasarin) ... eu m-am cam saturat...

..oricum ..sunt curios sa ascult o compozitie proprie/originala a trupei ... atunci mai vorbim de valoare ..

p u n c t

:)
bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Apr 16, 2003 1:31 pm

Initial trimis de Nightwish
azi la ora 9:00 le-am vazut pe fete la Pro-Fm, la Rondul de Dimineatza. nu le prieste dimineatza deloc, da' deloc... :D "vai da' nu puteam canta ca e prea de dimineatza", "vai dar nici sa vb nu putem", "dar si sa gandim ne este greu la ora asta..."

Mihai, intrebare: de ce draq au mai acceptat invitatia daca sunt asa adormite/neinspirate dimineatza?! doar pentru a se face de ras?! proasta strategie sa le trimiteti la Pro-Fm. plus ca Mihai Dobrovolski nu-i Mihaela Tatu...

e a treia zi consecutiv cand s-au trezit la 7 dimineata si au cate 2 filmari pe zi... plus ca am alergat 30 de minute cu laura, sa-i caut medicamente, ca a avut o cadere de calciu si e lesinata si acum... asa ca iarta-le si tu putin...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 1:34 pm

e a treia zi consecutiv cand s-au trezit la 7 dimineata si au cate 2 filmari pe zi... plus ca am alergat 30 de minute cu laura, sa-i caut medicamente, ca a avut o cadere de calciu si e lesinata si acum... asa ca iarta-le si tu putin...

ce ma bucur io cand aflu ca muzica romaneasca ie de cacat, nu din cauza celor care o fac, ci din cauza vremii, a stratului de ozon, a sculatului de dimineatza... mama lor de imperialishti! fratzi romani, exista sperante: temperatura globala ie in creshtere!

neatza

Mesajde calciu » Mie Apr 16, 2003 3:06 pm

Mai stim si noi ce e aia cadere de calciu... Se face calciu cu magneziu eventual si glucoza intravenos si in 5 minute esti ca nou. Si dupa aia mai iei calciu pentru intretinere. Adica nu e o scuza ca au fost penibile, sau ca nu au voce .
calciu

Mesajde Unregistered » Mie Apr 16, 2003 3:10 pm

Ma rog ce filmeaza de 2 ori pe zi ? Poate nu stii dar sint unii oameni care au cursuri la 7:30 si se trezesc in cel mai fericit caz la 7 si nu se mai plang atat.
Unregistered

Mesajde aspyrin » Mie Apr 16, 2003 4:21 pm

Initial trimis de Unregistered

Ma rog ce filmeaza de 2 ori pe zi ? Poate nu stii dar sint unii oameni care au cursuri la 7:30 si se trezesc in cel mai fericit caz la 7 si nu se mai plang atat.

am explicat doar de ce azi au fost mai molesite decat de obicei.. oricum primul care le-a certat am fost eu, chiar dupa emisiune, si crede-ma, voi sunteti blanzi....

anyway... tonight, 2200 ZULU, in Twice, za party... veniti, daca santeti din buc, si certatile si voi :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde antirisC » Mie Apr 16, 2003 6:24 pm

despre videoclip : forgetable
l-am vazut de vreo 2 ori si numai cutia de detergent o mai tin minte

despre cantec: mi se pare o ironie faptul ca zice:
trebuia sa fie ... asa si pe dincolo...
dar pentru trupa asta au ales imaginea de fete mai altfel (rebele e mult spus) inainte de a le alege pe ele, nu-i asa ? si-atunci cum pot spune ca 'trebuia sa fie .... ' cand este exact cum au planuit?
don't answer me, nu ma intereseaza cu adevarat.

oricum, au niste voci jalnice, ai impresia ca acum-acum se sting.
un astfel de text ar fi trebui urlat...
trupe fabricate exista peste tot in lume, dar macar pe la alti se aleg alea care au si ceva voce. pana si in spice girls era una, nu?
exista chiar atat de putine tipe romania cu voce , all the right looks si disponibilitate?
antirisC

Mesajde Unregistered » Mie Apr 16, 2003 7:53 pm

esti cam obosit si ai impresia ca esti foarte destept. nu esti. si vad ca ai ceva cu fetele astea si te tot dai altcineva pe aici.
Unregistered

Mesajde proc » Mie Apr 16, 2003 11:49 pm

De ce nu suportatzi ca lumea sa aiba si alte pareri decat ale voastre?
Mi-ar place si mie sa scriu ceva mai mult , dar nu prea am inspiratie. TNT sint mai bune decat POPS , am facute comparatia pentru ca sint cam de aceeasi varsta .
In fine, sint destul de comune, le-am vazut si eu azi dimineata la protv-profm , poate erau intr-adevar obosite ,dar tisha parea cam gasculita (nu sariti la beregata, va rog) .
proc

Mesajde get_high » Joi Apr 17, 2003 9:47 am

Initial trimis de proc
TNT sint mai bune decat POPS , am facute comparatia pentru ca sint cam de aceeasi varsta .

din ciclul: blenoragia ie mai buna decat sculamentu', am facut comparatzia pentru ca sunt aceeashi boala
get_high
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Apr 17, 2003 9:53 am

Initial trimis de get_high

din ciclul: blenoragia ie mai buna decat sculamentu', am facut comparatzia pentru ca sunt aceeashi boala

hopaa... cre' ca i-a crescut tensiunea lu mi'ai moft. vezi ca o sa-tzi sara la beregata! da-i cu sulfamida'n ochi!

neatza

Mesajde capsomanu » Joi Apr 17, 2003 10:15 am

Initial trimis de get_high

LOOOL
capsomanu

Mesajde nocturna » Joi Apr 17, 2003 10:52 am

ai auzit de vorba: arta cere sacrificii?! ei bine uite sacrificiile da' unde-i arta mah?! si no, daca fata-i asa sensibilia, poate ca ar fi mai bine sa se rezume la scoala. :rolleyes:

P.S. in timp ce fata-i lesinata tu postezi pe forum?! :con:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma