Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
da tu de ce ai renuntat la cafea? ce? e un vitziu?
de tigari m-am lasat si-o acu 17 ani si zic brava mie! mai ales ca vointa a fost estrema sa ma las de tigare fara sa ma las si de cafia.
zau pacha, ce-are cafeaua sa ma las de ea? si sa stii ca, dupe specialijtii in domeniu, cu esceptia cazurilor in care medicu considera ce e absolut contraindicata, cafeua bauta in cantitati normale (normaliatea fiind in fonctie de consumator), face bine circulatiei periferice. asea, orice dauneaza. si spanacu sau varza sau dovleceii mincati in esces dauneaza.
de tigari m-am lasat si-o acu 17 ani si zic brava mie! mai ales ca vointa a fost estrema sa ma las de tigare fara sa ma las si de cafia.
zau pacha, ce-are cafeaua sa ma las de ea? si sa stii ca, dupe specialijtii in domeniu, cu esceptia cazurilor in care medicu considera ce e absolut contraindicata, cafeua bauta in cantitati normale (normaliatea fiind in fonctie de consumator), face bine circulatiei periferice. asea, orice dauneaza. si spanacu sau varza sau dovleceii mincati in esces dauneaza.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
In tinerete (30 ani)beam cafea normal.Intr-o zi am tras doua ness-uri la un amic si cand am ajuns in centrul orasului am facut o criza de nus ce si am pcat jos.Dragut e ca imi amintesc cum se uitau niste batranei la mine si spuneau ca baiatul are un infarct,dar nu faceau nimic.Se uitau la mine si asteptau sa mor(probabil).M-a recunoscut o doamna pe strada care cand a ajuns acasa a anuntat familia care a venit disperata,s-a deplasat la un telefon si a chemat Salvarea.Frumoase vremuri pe vremea odiosului.De-aia nu-mi pare rau ca nu mai e.
Acum de ce dracu mi s-a facut rau,stie dracu dar de cafea m-am lecuit.
Acum de ce dracu mi s-a facut rau,stie dracu dar de cafea m-am lecuit.
- pacha
pacha, ie posibil sa fi fost de la ness. daca au fost tari si doo odata (nessurile), poa sa creeze asa criza. cu toate cacu nosc persoane care beau doar ness si n-au nici pe naiba. io nu beau ness. nu ca nu mi-ar placea, dar imi place mai mult cafeaua filtru. io zic ca totu ie sa-ti stii masura. tot ce e in exces face rau launmomendat.
dar mult mai rau face ce ie in minus.
(oare ce naiba am vrut sa zic?)
dar mult mai rau face ce ie in minus.

aizzz&co
-
ce faci bebe? nu te-am vazut de mult. va omoara ajtia cu recuperarile acu la scoala
ofof.
vezi ca tzam lasat un mesaj offline pe itau. pliz si 10x

aizzz&co
-
Necko scrie:acesta-i postul meu cu numarul de inmatriculare FC 3000 BDN.
fac cinste cu o cafea calda !
satz traeasca alea multe miishuare (multenainte, dada!) si vesce faci cuca fiaua (panla schinbu de ecsperentza mai ie, no?) aia calda
deci da si io, va poci spune bunadimineatza, cam venit de la jobu cel lipsit de net.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Necko scrie:ce faci bebe? nu te-am vazut de mult. va omoara ajtia cu recuperarile acu la scoalaofof.
Obosita nana, obosita, shi stresata, da aici ishi aduc un aport macsim persuane in afara shcuolii. Pana mea.
N'am premit nici un offline

- kahlan
- Junior Member
eeee, cumsa dormim....doamne fereshte,
neatza la toata lumea, sau DESTEPTAREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.... asha cum zice domnu pacha
neatza la puiutza mica
neatza la toata lumea, sau DESTEPTAREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.... asha cum zice domnu pacha

neatza la puiutza mica

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Buna dimineata, copii zdrulii !
pacha, cea-i ma de strigi asea tare? nu poa sa duarma copiii mai tirziu (si io pe linga ei) de tine. auz la el... dej tep ta rea... uf
ai ca pun acum de cafia. tie pacha itz dau ceai de tei.
pacha, cea-i ma de strigi asea tare? nu poa sa duarma copiii mai tirziu (si io pe linga ei) de tine. auz la el... dej tep ta rea... uf
ai ca pun acum de cafia. tie pacha itz dau ceai de tei.

aizzz&co
-
-
Daimon - Mesaje: 5074
buna dimineatza nenea necko. mai tzii minte melodia aia cu flori de tei povestea eieieieieieiiiiii?
fuarte frumos
din pacate luni ne vin shefi inapoi - mai devreme decat credeam io
azi, ultima cafea bauta in linishte

din pacate luni ne vin shefi inapoi - mai devreme decat credeam io

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Buna dimineata, copii Tzake_nitzi !
kant emire, zici ca pui de-o cafea daia de stii tu sa faci? ai ca renut atunci la a doua ceasca cuca fia de filtru si ajtept minunea
shaki, imi pare nespus de rau pentru tine
da las, ca nu mai ie mult pin la Craciun !
kant emire, zici ca pui de-o cafea daia de stii tu sa faci? ai ca renut atunci la a doua ceasca cuca fia de filtru si ajtept minunea

shaki, imi pare nespus de rau pentru tine

aizzz&co
-
neatza, raja !
Duamne fere ! nu vreu sa te corup (vezi pacha, vezi?), da esti servit cu placere oricind
da chiar! tu de ce nu dormi la ora asta?
Duamne fere ! nu vreu sa te corup (vezi pacha, vezi?), da esti servit cu placere oricind

aizzz&co
-
Necko scrie:...kant emire, zici ca pui de-o cafea daia ...
nenea Necko, ie deja beuta (ar mai fi o guritza-doo), da la nevoe (se puate citi "cererea mosaphirului") mai trantim una
altfel, buna sa va fie inima, dupe cum ve glasu!
- kant emir
emire, pina agiunge minunea la mine, macar baga o poza icisha, sa mi se mai ostoiasca curiozitatea asta, ca nu de alta, da jtii ce i-a facut pisicii curiozitatea. siapoi, macar citeva zile inca de nu mear fi inima cum me glasu ca tomna sunt dupe o larinjita rebela.
poi raja, io tz zic forumeala placuta, cit te mai tin ochii deschisi si porma somn usor si vise faine!
edit inportant: neatza, bebe somnorici plici ! ca satz treaca supararea ui cetz zic:
felicitari pentru postu cu numaru 4000 din cafeneaua cu cele mai bune si calde cafele din lume !
poi raja, io tz zic forumeala placuta, cit te mai tin ochii deschisi si porma somn usor si vise faine!
edit inportant: neatza, bebe somnorici plici ! ca satz treaca supararea ui cetz zic:
felicitari pentru postu cu numaru 4000 din cafeneaua cu cele mai bune si calde cafele din lume !

aizzz&co
-
Necko scrie: ...macar baga o poza icisha, sa mi se mai ostoiasca curiozitatea asta...
oi baga sh-o poza, da ma tem ca nu ie destul de iesplicita; ma gandeam la un filmuletz, sa se vada consistentza caimacului (ce ie, realmente, de vazut: cand pun zaharu - nu miere, duamne feri! - sta umpic pe caimac, ca un gras pe o saltea pneumatica; p'orma sa inclina asea, incetuc, se laaaasa p'o parte si aluneca zaharelu de pe iel, dupa care revine; ori se basculeaza cu totu - sentuarce caimacucu curunsus din cauza greutatii zaharului. Pe urma, treaba cu lipitu caimacului de peretzii ceshtii - ie si asta de vazut, ca sen tanpla, nu ie poveste, ie ca o frishca, or ca o crema, ca spuma care se formeaza pe mustu ce fermenteaza tuamna)
- kant emir
Neatza bune, Necko
, neatza lume, neatza Pacha
pulicule, mi-ai dormit bine azi noapte? bon dimine!

pulicule, mi-ai dormit bine azi noapte? bon dimine!

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
[quote="kant emir"]... cand pun zaharu - nu miere, duamne feri! - sta umpic pe caimac, ca un gras pe o saltea pneumatica]
kent emire, acuma io nush ce sa zic... tu ori ma iubesti, ori ma urasti de muarte ! asa ceva nu se face ! nu-i drept ! ce tzam facut sa ma omori asea?
kent emire, acuma io nush ce sa zic... tu ori ma iubesti, ori ma urasti de muarte ! asa ceva nu se face ! nu-i drept ! ce tzam facut sa ma omori asea?

aizzz&co
-
neatza pui
dormit super
neatza necko, neatza forumishti, neatza multa la totzi shi sa avetzi o zi superba

dormit super
neatza necko, neatza forumishti, neatza multa la totzi shi sa avetzi o zi superba
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma