Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neatza pisuc. sper ca nu mai esti asa bolnavior. macar tu. ca pe mine ma doare gatu de nici nu pot sa vorbesc. mijto..
-
Daimon - Mesaje: 5074
Buna dimineata, craciunei si craciunite !
ati primit cadouri multe? frumoase? ce? ce? ce? ce? ce? ce? ce? ce? ce?
a zis Mosh Craciun ca incepind de az se da dezlegare la dezmatz culinar si la distractie !!!!
pina ii dam drumu la chefuri io zic sa incepem crestineste cu o cafea adevarata, asa cum se cuvine ! si cozonac !
Craciun fericit si aromat !
ati primit cadouri multe? frumoase? ce? ce? ce? ce? ce? ce? ce? ce? ce?
a zis Mosh Craciun ca incepind de az se da dezlegare la dezmatz culinar si la distractie !!!!
pina ii dam drumu la chefuri io zic sa incepem crestineste cu o cafea adevarata, asa cum se cuvine ! si cozonac !
Craciun fericit si aromat !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineata Doamna (c)nbm.
bondim la tuate lumile asa cum am primit si io urare o transmit mai departe shanume sa aveti parte de pace, lumina, caldura, cadouri si papa buna.
bondim la tuate lumile asa cum am primit si io urare o transmit mai departe shanume sa aveti parte de pace, lumina, caldura, cadouri si papa buna.
-
Buna dimineatzaaaaa la Mos Craciun (care a avut imensa bunavointa sa nu ma rateze anu' asta
). tocmai m am intors de la nonstopul din colt ca ramasesem fara cafia, asa ca ziua puate incepe, in sfarsit!
pese: Nana, katzy, shaki, cubu, daimonu si cine mai e pe aici...

pese: Nana, katzy, shaki, cubu, daimonu si cine mai e pe aici...

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Neatza.Vii si tu frumos ca omu acasa,pe la 10 shi ceva asha,te pui la nani,cu muzica d-aia faina ,shi te trezesc nebunii cu urari si buzzuri pe mssgeru care se conecta singur
viatza.Sarbatori fericite.

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
sarumana nenea, ca pagan daca eram, sigur az ma crestinam! ca la asemenea indemn, "le dai in trasnet tuate!"Necko scrie:...io zic sa incepem crestineste cu o cafea adevarata, asa cum se cuvine ! ...
in concluzie, bunadimineatza lu Craciun la tatz crestinii si paganii!
nenea Necko, ajtept sa desvoltz mata si atributu "adevarata" cuca re vrei sa definejt cafeaua cea rituala (ca crejtineasca creca ie cam putintel spus - ma tem ca include si pe beutorii de nessuri, care zic io sa traiasca si ei, nu-i b'ai, lamultzaniu merge si la danshii)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Scurt dilog(de 5 min);
-Buna dimineata tata
-Mai tara tu nu ai telefon ?
-L-am anuntat pe Stefan ca nu vin acasa
-Da pe parintii tai ii cheama Stefan?
-Pai voi dormeati cand m-am hotarat eu
Buna dimineata de Craciun.E frumos sa ai copii si responsabilitati.Incercati si voi
-Buna dimineata tata
-Mai tara tu nu ai telefon ?
-L-am anuntat pe Stefan ca nu vin acasa
-Da pe parintii tai ii cheama Stefan?
-Pai voi dormeati cand m-am hotarat eu
Buna dimineata de Craciun.E frumos sa ai copii si responsabilitati.Incercati si voi

- pacha
Buna dimineata, copii ghiftuitzi !
mai puteti? mai incap sarmalele? da cozonacu? io zic sa va hodiniti pin la prinz si porma, usurel - usurel, o loatz de la nceput. numa sa nu uitati de tzuica fiarta si de shpritz.
acuma, cinstit vorbind, belantainsu merge mai bine cam la o ora doo dupe masa, la cafiaua de seara. va zic io cu minutza pe inimiuara ca merge traznet ! (cu tuate ca pretinii de pa'ar ma ciarta ca cica de ce-l stric cucola, pe el, pe belantains, da ce sa fac dac-asa-mi place?!). dupe care asea o pofta de zbantuiala pe muzica D.I.S.C.O. din '74 - '83 iti vine, de numa! si daca dezmatzu se petrece alaturi de copiii personali ie si mai fain. mijto ! mijto de tot!
no, si-acuma kanty sa vedem cum sta treaba cuca fiaua cestineasca. apai ce face un bun crestin dimineata cin se scuala? (nu vorbesc de fetele cuminti care stim ca se spala, se-nbraca si se duc acasa).
un bun crestin, asa ca mine, dupe ce spala ochisorii&co, mai intii si mai intii organizeaza CAFEAUA lui cea de toate diminetile. si cin zic cafea, zic daia macinata si-aromata, pregatita la foc mic si cuca imac... jtii tu despre ce vorbesc io! recunosc ca io, in comoditatea mea cotidiana, folosesc cu mult succes filtrul meu cel batrin si lenes. da acuma, penca tot ie mama mea la mine, ma rasfata dimineata cucafia pregatita la ibric, asa cum sta bine oricarui crestin crescut printre musulmani, pe malu Dunarii la Tulcea
hai si lamultzani !
bebe, oldi, shaki
mai puteti? mai incap sarmalele? da cozonacu? io zic sa va hodiniti pin la prinz si porma, usurel - usurel, o loatz de la nceput. numa sa nu uitati de tzuica fiarta si de shpritz.
acuma, cinstit vorbind, belantainsu merge mai bine cam la o ora doo dupe masa, la cafiaua de seara. va zic io cu minutza pe inimiuara ca merge traznet ! (cu tuate ca pretinii de pa'ar ma ciarta ca cica de ce-l stric cucola, pe el, pe belantains, da ce sa fac dac-asa-mi place?!). dupe care asea o pofta de zbantuiala pe muzica D.I.S.C.O. din '74 - '83 iti vine, de numa! si daca dezmatzu se petrece alaturi de copiii personali ie si mai fain. mijto ! mijto de tot!
no, si-acuma kanty sa vedem cum sta treaba cuca fiaua cestineasca. apai ce face un bun crestin dimineata cin se scuala? (nu vorbesc de fetele cuminti care stim ca se spala, se-nbraca si se duc acasa).
un bun crestin, asa ca mine, dupe ce spala ochisorii&co, mai intii si mai intii organizeaza CAFEAUA lui cea de toate diminetile. si cin zic cafea, zic daia macinata si-aromata, pregatita la foc mic si cuca imac... jtii tu despre ce vorbesc io! recunosc ca io, in comoditatea mea cotidiana, folosesc cu mult succes filtrul meu cel batrin si lenes. da acuma, penca tot ie mama mea la mine, ma rasfata dimineata cucafia pregatita la ibric, asa cum sta bine oricarui crestin crescut printre musulmani, pe malu Dunarii la Tulcea

hai si lamultzani !
bebe, oldi, shaki

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie:... si cuca imac... jtii tu despre ce vorbesc io! ...
eh, se pare ca n-am fost destul de iecsplicit (io tzam zis ca poza nui destul, si ca trebe filmuletz!)
in fine, bunadimineatza la totz pipalii, ca io ma duc sa me astern la caldurica
(dupa care caldurica asternuta corespunzator peste stratul de somnoros, o sa ma ocup si de trebile crestinejti, aromate si cu adevarat caimacuase - ma gandezg io ca asta puate conduce la instituirea unei formule de salut: "cafea cu caimac, Vasilica!" - "adevarat cu caimac, Neculai!" - dupa care pupaturi, strangeri de mana, conversatie etc)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
dej io nu biau cafa, asta fiind singurul meu defect. in rest va urez o bondimne merveiiloasa.. can o fii ea;)
dej a mai trecut nisjte ore.. bon dimne tujurs:D
dej a mai trecut nisjte ore.. bon dimne tujurs:D
-
bravo ma daimon, nici io nu beau cafea indiferent de situatie
buna dimineata si a mai trecut un craciun
ma dar ce mai trece timpul !?!?!?!?!
ma dar ce mai trece.?!
buna dimineata si a mai trecut un craciun
ma dar ce mai trece timpul !?!?!?!?!
ma dar ce mai trece.?!
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma