Buna dimineatza, Necko !

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Weet-weet » Mar Dec 27, 2005 8:37 am

Brrr neatza la lume..
Mephisto, daca nu cafea, lapte cu cacao? :D sau un ceai.. atat ai putea face si tu daca tot te trezesti cu noaptea-n cap.

O zi faina tutulol!
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde pacha » Mar Dec 27, 2005 9:22 am

Sarut mana,sunt la lucru
pacha

Mesajde Necko » Mar Dec 27, 2005 9:51 am

Buna dimineata, copii noctambuli!

ceavetz mah? navetz somn? vedetzi daca nu beti cafea? daia nu dormiti cum trebe.

ia ginditi-va cu ce placere te bagi la culcus seara... aaaa... noaptea, cind te gindesti ca dimineata, cin te trezesti, te asteapta o cafeluta cuca imac, calda si aromata, ce-ti va face ziua si mai minunata ! dar daca nu beti cafea, chiar nu vad ce ar putea sa va indemne sa va dati jos din pat intr-o zi de decembre, ploioasa si cenusie ca cea de az ?!

exceptia e, desigur, kantemiru care nu face decit sa intareasca regula. adevarat cu caimac, kanty !

pacha, spor la lucru!

weet, :*

o zi minunata tuturor !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Shaki » Mar Dec 27, 2005 9:55 am

buna dimi
me fuarte happy
pacha, incep sa intzeleg cam ce ziceai tu ieri cu copiii... crek tre sa dau iar nishte telefuane dupa sorumea :D
in rest, e dementzial acasa :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kant emir » Mar Dec 27, 2005 4:09 pm

Aaaaaaa, nam zis "bunadimineatza" la lume! valeleleu, grava ieruare - sondreptam, igitur:
Bunadimineatza, bobor! shun calduros "cafeacucaimac!" lu nenea Necko
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Necko » Mie Dec 28, 2005 10:22 am

Buna dimineata, copii obositi!

neatza, kanty !

io cafeaua am pregatit-o, asa ca va ajtept aicisha, care cum va treziti, sa va refaceti puterile cu un mic dejun copios si cald, pentru o noo zi de pregatiri in ajteptarea celui mai inportant chef din an !

o zi aromata si cuca imac va urez!
aizzz&co
Necko

Mesajde incoherent » Mie Dec 28, 2005 10:57 am

neatza necko neatza lume :D
fane ruleaza ca e baiat fain si a dat de baut :)
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Dec 29, 2005 11:18 pm

desi ie ora care ieste (cine zice ca ie cam tarziuor pentru "bunadimineatza" are dreptate, cine zice ca ie cam devremior - tot ashea), avand io in vedere ca pun de o cafelutza, si mai avand in vedere si ca vaz (vorba vine, ca nu poci io sa vaz ce-i ascuns!) pe nenea Necko p'aci, bat trianglu si va anuntz ca ie apruape gata (si bunadimineatza cui trebe, ofcors!)
kant emir

Mesajde Necko » Joi Dec 29, 2005 11:39 pm

Buna dimineata, copii kant emiri!

penca asta-i adevaru. cu kantemiru chiar nu poti sa-ti dai seama cind ie dimineata... fie ca-i 4 a.m. , fie ca-i 11 p.m. deci tot ce se poate ca acu sa fie chiar fuarte dimineata, iar daca-i dimineata io beau cafea. deci kanty, unple-mi cana ca viu acushica! ma'c numa sa aduc si shnapsu ca poate apare si cubu.

ihgrdfe#$: pustimea, la culcare! am zis.
aizzz&co
Necko

Mesajde kahlan » Joi Dec 29, 2005 11:47 pm

aide nana mai lasa'ma unpiiiiiiiiiiiiiiic unpiiiiiiiiiiiiiiiiiic
kahlan
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Dec 29, 2005 11:52 pm

sprrrrrrrruushh (asha sorb io den ceshcutza) - haaaaaa (si asa ecspir, preluuuung si satisfacut de calitatzile lu aia mica, niagra si ferbinciuara; ei, ofcorsc ca cuca imacutzu de riguare!)
amu, satz spui drept, la mine ie cam vremea pranzului (tomna ce lam ispravit, pe iel, pe pranzu meu - sarna pentru masa! cui jtie ca merita, ofcors), iar mai spre dimineatza, ori puate chear pe la pranz, se va face seara si la mine
kant emir

Mesajde cubu » Joi Dec 29, 2005 11:52 pm

Netzi. Deci ce ce facem?
indescifrabil
cubu

Mesajde Necko » Vin Dec 30, 2005 12:08 am

kanty, usor sa nu te arzi! si mai pune o tura la foc, ca portia mea ie de 2 cesti.

bebe, daca nu te culci inmediat, te trimit la scuala conform programului de dimineata. si nu ma ntereseaza ca-i vacanta. asta-i grija ta, nu a mea... ei, fie ! 10 min. numa. si culcaaaaaaaaarea!

neatza cubule. mai unpicutz si lom masa de prinz. ai auzit ce-a zis kanty, ca-i deja prinzu. da mie dupe prinz mi se face somn, drept care voi merge la culcarita. asa ca va rog sa ma treziti si pe mine diseara pe la 6 a.m. sa pun de cafia ca se scuala boboru si n-am cu ce sa-l servesc.

cubule, nijte gratarele si nijte muraturici, acu pentru masa de prinz, ce zici, merg?
aizzz&co
Necko

Mesajde cubu » Vin Dec 30, 2005 12:13 am

Merg, da dupe 5 cant ma intorc azi de la munci.
indescifrabil
cubu

Mesajde Necko » Vin Dec 30, 2005 12:40 am

dragilor, deci mie gata, mi s-a rupt filmu, adica deja dorm. ai mnadimineatza si sa visati caimacutz aromat.

bebe, ai ma sa facem nani! ai catz spui o poveste... cu fat frumos cel shui si bobul de cafea amarui.

"... a fost odata ca niciodata un bob de jacobs ce statea atirnat pe-un ram de pomisor intr-o frumoasa plantatie de cafia. si cum statea iel atirnat asea si se scalda in razele ferbinti ale suarelui , iaca veni un fat frumos vinjos si cam shui si, cu viteza fuljerului, il culese brusc de pe ram. si...
aizzz&co
Necko

Mesajde kahlan » Vin Dec 30, 2005 12:56 am

aide nuapte buna nana :*
kahlan
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Dec 30, 2005 2:27 am

Necko scrie:... iaca veni un fat frumos vinjos si cam shui si, cu viteza fuljerului, il culese brusc de pe ram. si...

...si shui cum ierea iel, iemiru (adica fatu cel grozav de fromos shi de vanjos), repede scuase obiectivu de la aparatu foto si se apuca sa prajeasca bobutzu de cafia la cele raze Solare, adunate si concentrate de minunea tehnicii moderne, 28-80 - ul (cel cu "L" in cod); ochii holbatz cace pele, nasu tremuratoriu si adulmecatoriu, urechile ciulite (par cace putea sa auda? ofcors ca nica, da' obiceiu vijilentzei fatfrumosiene), fruntea incretzita, gura uitata deschisa si cu linba p'o parte - iaca ce face cafeaua din ieroii populari! n-au fost multe minutele scurse pana cand mirosul de cafea prajita incepu sa se raspandeasca prin cea plantatzie; mutra hiduasa a "frumosului" incepu sash schinbe ecspresia de candidat (in plina canpanie ielectorala) cu cea de parlamentar increzator in viitoru luminos al tzarii: "decei ie bine!" marai iel, "miruase cum trebe; carevas'ca mai trebe sdrobit bobutzu si p'orma oparit-sorbit si gata!"....
(a se cotinoa!)

cuatzi, ejt oftopic! cum buala posa dai nuaptebuna pe treadu de bunadimineata?
kant emir

Mesajde Daimon » Vin Dec 30, 2005 3:41 am

dej nuapte bunadimineata si de pe la mine. iara se face orl 4 pan merg la nani. a mai ramas un pic si se duce si anu asta. mishto...

aida, gata... bon dimne, cafia cum va place voo si un 30 decemvrie placut.
Daimon

Mesajde incoherent » Vin Dec 30, 2005 6:35 am

Neatza buna :D Necko vreau si io un pomishort de Jacobs,da bine la afaceri. :)
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Dec 30, 2005 6:49 am

poi incoherentule, fa asea: ia o linguritza de cafia dentr-o pungutsa vidata, pune-o in pamant, ud-o bine siii ... mai bine lasa; ia treaba de la capat: iei linguritza de cafia, da n-o mai pui in pamant, ci o uzi direct (vez sa fie oparita apa, si nu prea multa) si ten fruptzi din udatura (si uite asea, te desmeticejt si nu mai visezi la nushce pomishori alintaromatz!)
deci da, bunadimineatza voo, adormitzilor!
kant emir

Mesajde incoherent » Vin Dec 30, 2005 7:01 am

nu vazusem ca eshti online kantemire,neatza si la matale si la hova:D io am ajuns acasa rupt de oboseala si alte chestii,oricum vesel,da ma facushi matale sa rad cu lacrimi,cred ca mai aman somnu de uratzenie.
io nu vreau pentru mine,vreau sa comercializez ideea,bineinteles cu cei 20% datoratzi inventatorului nu?capitalismu rullz
Edith Piaf-uite-o si pe darkshines,neatza si la matale si acu la toata lumea si gata :D
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Dec 30, 2005 7:06 am

incoherent scrie:nu vazusem ca eshti online kantemire...

aoz la iel, ce questie! com mah, poi nu-s io tot tinpu onlain?
netza buna si tzie, cum sa nu?
kant emir

Mesajde h0va » Vin Dec 30, 2005 7:13 am

neatza bre..baui doo cafele deja..fuge somnu de mine mai ceva ca glontzu din pistol..

?!
h0va

Mesajde incoherent » Vin Dec 30, 2005 7:34 am

hova :D daca vrei sa te trezeshti cauta multiplii lu 54 pe urma imparte-i la 9 si vezi daca numaru obztinut se afla intre 2 numere prime,dar mai sus de al 7-lea prim:D daca nu,ashteapta pana dupa sarbatori :D atuncia e hodina a mai buna
incoherent
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Dec 30, 2005 8:57 am

[quote="kant emir"]..."decei ie bine!" marai iel, "miruase cum trebe]

... ceace se si ntinpla, dar nu inmediat, caci bobutzu de cafia, naucit deja de lumina blinda a diminetii si loat prin surprindere de tratamenu incofeitian la care l-a supus vinjosu si frumosu fat shui, perpelindu-l la razele suarelui, incepu sa strige ca din gura cuptorului dupe ajutor. si numa ce se pomeni frumosu si norocosu nconjurat de mama si de tata si de fratii lu bobu de jacobs care, auzind cum striga micutzu, sarira cu mic cu mare crezind ca iar ie rost de fatzascunselea dar, tzapa! ca fatu-i aduna pe toti gramada intr-o punga de cafea videanu... aaa... vidata, baga punga-n teshcherea, teshchereaua-n masinea si paici tze drumu ! ...

Buna dimineata, copii incoherenti!

mai puteti? mai rezistati? daca nu aidatzi la cafea si shnaps si alea alea ce s-o mai gasi paicisa, ca mai ie putin si-o lom de la capat cu-n an nou. las sa fie ! cit de multi si din ce in ce mai buni!

un sfirsit de saptamina si un inceput de an meravilios va doresc ! si nu in ultimu rind, cafeaua sa fie cu voi !
aizzz&co
Necko

Mesajde older » Vin Dec 30, 2005 9:02 am

Buna dimineatza la tuata lumea!!!

Tineti-mi pumnii sa ma inzapezesc in Moldova si sa nu ajung pe 3 inapoi ca n am nici un chef de munca :D

La Multi Ani forumisti!
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde older » Vin Dec 30, 2005 9:03 am

Buna dimineatza la tuata lumea!!!

Tineti-mi pumnii sa ma inzapezesc in Moldova si sa nu ajung pe 3 inapoi ca n am nici un chef de munca :D

La Multi Ani forumisti!
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde Necko » Vin Dec 30, 2005 9:45 am

la multz ani, older !

si tzinem pumnii dupe dorinta. sa ai zapada cit vezi cu ochii, tuica fiarta, potol si voie buna sa te tina pin la primavara ! :*
aizzz&co
Necko

Mesajde kahlan » Vin Dec 30, 2005 10:33 am

bon dimine la totz , la cineie cafeaua?
kahlan
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Dec 30, 2005 10:34 am

bon dim. unpic de ness mai ie de terminat (pe care-l impart in atomi acu :D) shi un black brick road la macsim in bocse
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma