Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
da ce ie bre, la Moldova aia? chear merita sa tenzapazejt?
alfel, bunadimineatza, lamultzani, bunadimineatza si lamultzani, sigur, lamultzani pipal si buandimineatza la lume (aoz, tuata nuaptea mam bunadiminetsuit si lamultsanit cu cate cineva shamu o vand de noua!)
ca bine zici, cafiaua sa tensotzeasca si pe tine! caimacu satz stea-n preajma (preaaajma blaaaand inmiiiiiresmaaand)!
alfel, bunadimineatza, lamultzani, bunadimineatza si lamultzani, sigur, lamultzani pipal si buandimineatza la lume (aoz, tuata nuaptea mam bunadiminetsuit si lamultsanit cu cate cineva shamu o vand de noua!)
ca bine zici, cafiaua sa tensotzeasca si pe tine! caimacu satz stea-n preajma (preaaajma blaaaand inmiiiiiresmaaand)!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bre emire, treadu asta se foloseste asa pana la orl 14, dupa sey uat si dupa aia ala cu nuapte buna. ie drept, depinde si de fusele orare:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
Buna dimineata, copii infierbintati!
de focul pregatirilor pentru revelionu revelianelor.
fetelor, cu ce va nbracati diseara? si un va duceti?
baietii, atz loat beuturicile?
ai ca prajiturile le aduc io (a facut mama la greu eri toata ziua la prajituri, ca de pe partea mea...) si CAFEAUA sa curga precum shanpania!
la multi ani si caimac cu bani !!!
de focul pregatirilor pentru revelionu revelianelor.
fetelor, cu ce va nbracati diseara? si un va duceti?
baietii, atz loat beuturicile?
ai ca prajiturile le aduc io (a facut mama la greu eri toata ziua la prajituri, ca de pe partea mea...) si CAFEAUA sa curga precum shanpania!
la multi ani si caimac cu bani !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineata, copii frumosi !
fie ca tinarul an 2006 sa va fie minunat, plin de bucurii si reusite, sa vi se implineasca tot ce va doriti si toate gindurile bune si mai ales sa fiti sanatosi !
va iubi mult pe toti si va astept cu drag la cafea in fiecare dimineata! fie ca o pregatesc eu, fie ca o pregatiti voi, cafeaua noastra e grozav buna, de aromata si de calda... asa ca voi
fie ca tinarul an 2006 sa va fie minunat, plin de bucurii si reusite, sa vi se implineasca tot ce va doriti si toate gindurile bune si mai ales sa fiti sanatosi !
va iubi mult pe toti si va astept cu drag la cafea in fiecare dimineata! fie ca o pregatesc eu, fie ca o pregatiti voi, cafeaua noastra e grozav buna, de aromata si de calda... asa ca voi

aizzz&co
-
bon dimne, Necko, k@tzy, shaki, emir.. si cui ne mai viziteaza azi. si mai ales bon dimne..
o zi mai linistita ca aia de ieri:)

-
neatza shaki:D ce'aci pe acilea? mai ca imi vine sa-ti fac neste propuneri
daca tot nu putem dormi si s-a facut ora care este!
p.s. deci propunere = invitatie la cafia sau cola, sa nu iti imajinei io stiu ce...

p.s. deci propunere = invitatie la cafia sau cola, sa nu iti imajinei io stiu ce...
-
acu daca tu vrei... io sunt deschis oricarei propuneri:P si nu te pot refuza...
iote ca emiru doarme, are si el o varsta.. nu-i ca noi;)
iote ca emiru doarme, are si el o varsta.. nu-i ca noi;)
-
Buna dimineata, copii timizi !
mephisto, ce-i aia
adica ii dai sperante la fata frumuasa cum ca ar urma ceva propunei interesante si apoi o dezamagesti cu o definitie cit se poate de seaca si fara perspective. mai mult curaj, mephy, mai mult curaj ! ... ofof, copiii ajtia!
deci cafeaua ie conform standardelor inpuse, supravegheate si supervizate de forurile superioare (a se citi kant emiru) prajituri estem cita frunza, cita iarba (ups! asta nu-i buna, ca-i iarna)
deci prajituri estem ca la cofetarie, pentru tuata lumea si pentru toate gusturile, shnapsu ashijderea, asa ca poftiti, dragilor ! poftiti !
pofg%$F: neatza, raja ! papa o prajiturica si fugi la culcare ! (cafeaua o bei cin te trezesti)
mephisto, ce-i aia
adica ii dai sperante la fata frumuasa cum ca ar urma ceva propunei interesante si apoi o dezamagesti cu o definitie cit se poate de seaca si fara perspective. mai mult curaj, mephy, mai mult curaj ! ... ofof, copiii ajtia!
deci cafeaua ie conform standardelor inpuse, supravegheate si supervizate de forurile superioare (a se citi kant emiru) prajituri estem cita frunza, cita iarba (ups! asta nu-i buna, ca-i iarna)
deci prajituri estem ca la cofetarie, pentru tuata lumea si pentru toate gusturile, shnapsu ashijderea, asa ca poftiti, dragilor ! poftiti !
pofg%$F: neatza, raja ! papa o prajiturica si fugi la culcare ! (cafeaua o bei cin te trezesti)
aizzz&co
-
neatza neko, nu am somn, si nici nu cred ca o sa adorm prea curand caci urmeaza zile mari incepand de azi. ma mut in sase zile si chiar nu imi gasesc mintile intr-un loc. cred ca imi calc pe inima si beau o cafea azi ca sa ma hiperactivez 

Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
raja, o sa fie bine, ai sa vezi! asa cum te stiu deja, nici nu-mi fac griji pentru tine. o sa fie foarte bine! oricum, iti tinem pumnii sa-ti merga totul ok si, daca ai nevoie de ajutor, striga numa si venim si noi ! 

aizzz&co
-
io v-am mai ezplicat, da vaz ca nu se prinde nica de voi: nu duarme, iel se gandejte la ceva si nu mai ie atent la fece, atata!... iote ca emiru doarme...
si care vas'ca stam bine cu prajiturile? taaaare-s curios, sa vaz si io ce jtitz cuace!
hauledit, ca uitai sa zic vorba ceea: bunadimineatza!
- kant emir
lume noooooua!
buna dimineata cu caimac, emirimea vuastra !
cit despre prajiturici, io recunosc: nu jtiu a cuace niciuna.
doar ca a dat norocu peste mine si-o am musafir de sarbatori pe mama, care m-a rasfatat ca atunci cind... eheee, ce vremuri !
asa ca avem cornulete mici, mici, mici cu nuca si pudrate bine cu zahar vanilat, pricomigdale, inca-o praji cu nuca, praji cu crema de lamiie, cu crema de cacao, cu mere si stafide, placinta cu brinza dulce si stafide, placinta cu brinza sarata, tort cu frisca si fructe glasate, fuaie Lica, piscotzele ca pentru shanpanie (doar ca eu le consumez la cafia) si, desigur, nelipsitul, nemaipomenitul, extraordinarul, za greitist cozonac cu nuca si cacao (fara rahat) !!!! tuate astea le am la dispozitia propriilor copii precum si a doritorilor, musafirilor si cine-o mai batea la portita mea, ionele draga! parol !
ah ! si uitasem de beck's, ballantine's, grapa, vin alb, negru si roze si alte lichide mai mult sau mai putin alcoholice, in functie de consumator
buna dimineata cu caimac, emirimea vuastra !
cit despre prajiturici, io recunosc: nu jtiu a cuace niciuna.

asa ca avem cornulete mici, mici, mici cu nuca si pudrate bine cu zahar vanilat, pricomigdale, inca-o praji cu nuca, praji cu crema de lamiie, cu crema de cacao, cu mere si stafide, placinta cu brinza dulce si stafide, placinta cu brinza sarata, tort cu frisca si fructe glasate, fuaie Lica, piscotzele ca pentru shanpanie (doar ca eu le consumez la cafia) si, desigur, nelipsitul, nemaipomenitul, extraordinarul, za greitist cozonac cu nuca si cacao (fara rahat) !!!! tuate astea le am la dispozitia propriilor copii precum si a doritorilor, musafirilor si cine-o mai batea la portita mea, ionele draga! parol !
ah ! si uitasem de beck's, ballantine's, grapa, vin alb, negru si roze si alte lichide mai mult sau mai putin alcoholice, in functie de consumator

aizzz&co
-
Necko scrie:Buna dimineata, copii timizi !
tanti Necko, nu va luati dupa aparente:P plus de asta io nu dau sperante nimanui si nici fata nu-i o lutza de 15 ani:P
apropo de mancaruri... fuameeeeeeeee
-
Necko scrie:...avem cornulete mici, mici, mici cu nuca si pudrate bine cu zahar vanilat, pricomigdale, inca-o praji cu nuca, praji cu crema de lamiie, cu crema de cacao, cu mere si stafide, placinta cu brinza dulce si stafide, placinta cu brinza sarata, tort cu frisca si fructe glasate, fuaie Lica, piscotzele ca pentru shanpanie (doar ca eu le consumez la cafia) si, desigur, nelipsitul, nemaipomenitul, extraordinarul, za greitist cozonac cu nuca si cacao (fara rahat) !!!! ....
moaaaam'! da ce-i acolosha bre? faci lumea sash unple gura cu propria saliva, ca ploo ca la biblicu potop! da' nare nica, io ma consolez cu ideea ca tuate astea-s loate cu copipeist din fro carte de bucate onlain, si ca de fabt nenimea vuastra sta si ruade niscai pezmetz cazoni (creca nu jtii matalutza ces aia, da' orisicat!), muiatz in fro leshinatura de ceai facut din zatz mucegait de cafea din doomicinci.
asea, si spui drept ca udatura din lista nu ma inpresioneaza (spre deosebire de alea cuapte da harnicutza mamuca domniei vuastre - baizauei, ceva poza ieste?)
apoi ... pohta buna (cui ajunje le iele, alea cuaptele)!
- kant emir
Shaki scrie:nu-l ascultatzi pe daimon, m-a sedus, abandonat shi lasat cu inimiuara zdrobita
da, clar, daimonu asta ie spaima forumistelor~p~p~p asa ca avetz grija cu el. si ganditi-va la ce zice shaki~p~p
-
Noapte buna dimineatza si crema festiva de cafea pe tort
special pt tanti Necko.

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
poi da, ca unii poate se trezejte deamu, ca acush se lumineaza p'afara! bunadimineatza lor, buna (si vesela si plina de cadouri neeeemaipomenite si cucafeacucaimacsiaburindalapat) si insorita dimineata lu sarbatorita din numele treadului; da crecai cam devremior pentru asta, revenim mai acush
iedit, ca uitasem satz spui, incoherentule blu, ca am o pofta grozava de cafea, si ca imediat las netu si ma duc s-o preparez; cum sa tzo descriu ca satz fac pofta si tie? ce calitati ar trebui sa aiba, ca sa corupa si pe incoheruptibilu?
iedit, ca uitasem satz spui, incoherentule blu, ca am o pofta grozava de cafea, si ca imediat las netu si ma duc s-o preparez; cum sa tzo descriu ca satz fac pofta si tie? ce calitati ar trebui sa aiba, ca sa corupa si pe incoheruptibilu?
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma