the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
Noapte buna, sau mai bine zis buna dimineata !
Nu stiu , probabil ca a fost prea subtil pentru mine. Totusi o sa mai reflectez asupra postului tau si o sa incerc sa ii gasesc valoarea ascunsa. Pana atunci o sa il alaturi celuilalt care ti-a scazut eficienta 

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Am doua mentiuni de facut:
1. se spune noapte buna si pofta buna la masa!
2. luati aminte la mentiunea de la numarul unu
3. bhuttule, cu ce avatar minunat vrei sa ne incanti privirile?
1. se spune noapte buna si pofta buna la masa!
2. luati aminte la mentiunea de la numarul unu
3. bhuttule, cu ce avatar minunat vrei sa ne incanti privirile?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Nu m-a enervat nimic mai omule. N-am voie sa am si eu o ironie peste medie? De acum o sa imi ajut posturile cu emoticoane ca vad ca altfel sunt receptionate in mod gresit. Ce mai pui la socoteala ca provocarea mea de aseara ti-a mai crescut numarul de posturi in lungul drum spre avatar.
-
Unim subiectul asta..cu "say what's on your mind " ? ..ca in amandoua se vorbesc aberatzii !
Sunt demne de kterinci...nu de lucruri serioase !
Sunt demne de kterinci...nu de lucruri serioase !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
indeed, aliosha.
ce-ar fi generalitati fara ele?
ce-ar fi generalitati fara ele?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Amandoua sunt subiecte de umplutura.....dar la cererea voastra le las asa cum sunt ! ....doar ca o sa le inchid ! (gumesc..desigur)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nici neuronul meu nu mai rezista! :cry:
pana luam vacantza cred ca se va ascunde intr-un colt al craniului si va muri !
pana luam vacantza cred ca se va ascunde intr-un colt al craniului si va muri !

To speak is to be silent
-
cicalaca cichicha AGAIN woo!
To speak is to be silent
-
eu as zice...unul sa fie pus pe kterinca iar unul sa ramana aici pe generalitati.altfel ce-ar fi generalitatile fara nici unul din pruncii ei atat de voluminosi(ca nr.de posturi,ma refer)....
dar nici asa nu merge,ca nu poti desparti threadurile asa cum ai desperechea ciorapii(pentru cei care au aderat la noua moda...)
si macar daca s-ar putea vedea la rasarit,precum domnita soim si al ei cavaler Rutger Hauer,dar intre Kterinca si Generalitati prea e mare departarea....
hmmm,grea decizie,nu-i asa domnilor mozi??:p
dar nici asa nu merge,ca nu poti desparti threadurile asa cum ai desperechea ciorapii(pentru cei care au aderat la noua moda...)
si macar daca s-ar putea vedea la rasarit,precum domnita soim si al ei cavaler Rutger Hauer,dar intre Kterinca si Generalitati prea e mare departarea....
hmmm,grea decizie,nu-i asa domnilor mozi??:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Subiectele raman aici..unde au cunoscut consacrarea !
Bhuttu...de ce alternezi mesajele inteligente cu mesaje ca cel de mai sus ????
Bhuttu...de ce alternezi mesajele inteligente cu mesaje ca cel de mai sus ????
-
Bai culcati-va ca nu va mai suport !
bhuttu si oribilu la culcare cu voi. Voi intra peste juma de ora sa citesc linistit forumul si sa postez unde cred de cuviinta. Sper sa nu va mai vad userele dezgustatoare in partea de jos a ecranului.
bhuttu si oribilu la culcare cu voi. Voi intra peste juma de ora sa citesc linistit forumul si sa postez unde cred de cuviinta. Sper sa nu va mai vad userele dezgustatoare in partea de jos a ecranului.
-
stergand eu pemeurile inutile din inbox...iata ce mi-a aparut pe ecran:
<< Mesajul(ele) au fost sterse. Vie fi redirectat acum la lista mesajelor personale.>>
prima data m-am sters la ochi,am zis c-am dat eu in dislexie....dar nu!!chiar asa scrie,fratilor: vie fi redirectat....:p
<< Mesajul(ele) au fost sterse. Vie fi redirectat acum la lista mesajelor personale.>>
prima data m-am sters la ochi,am zis c-am dat eu in dislexie....dar nu!!chiar asa scrie,fratilor: vie fi redirectat....:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
chiar la asta ma gandeam si eu in momentul asta de fapt a mai ramas numai asta deschis de sopra la Muzica, si e foarte frumos din partea voastra sa ma sustineti si chiar m-am simtit no.1 in ultimele doua zile, totusi nu cred ca merit atata atentie! plus ca Zgubilici nu prea e un subiect pentru forumul Muzica, dar, inca o data, va multumeeeeeeeeeeeeeeeeeesc, toata lumea are o bere de la mine in august in BackStage la concert Vita de Vie :p
-
Spooky stuff goin' on
Ma grabesc eu sa plec din Bucuresti sa ajung acasa cu ultimul tren si cand ajung acasa constat cu stupoare ca toata familia mea a disparut. De ce oare?
a) i-au rapit extraterestrii
b) au rapit ei pe extraterestrii si i-au dus intr-o pestera secreta
c) eu traiesc intr-o gaura neagra
Nu de alta, dar se fac aproape doua ore de cand nu e nici o miscare pe aici. AAAAAAAAAAAAAAAAA, I'm gonna be adopted!;P
a) i-au rapit extraterestrii
b) au rapit ei pe extraterestrii si i-au dus intr-o pestera secreta
c) eu traiesc intr-o gaura neagra
Nu de alta, dar se fac aproape doua ore de cand nu e nici o miscare pe aici. AAAAAAAAAAAAAAAAA, I'm gonna be adopted!;P
-
Re: Spooky stuff goin' on
Initial trimis de Zgubilici
I'm gonna be adopted!;P
don't worry zgubilici , we(me,moshu,mirela,aliosha,kgula,bhuttu si joao) will be your adoptive family!
and we'll take good care of you :y
To speak is to be silent
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma