Comentarii la Concursul "Miss Fanclub" Editia nr 4
Moderator: anjin-san
baics, nanuculitzica ie mereu aceiashi, de ce sa schimbi repertoriu? plus ca iea nu se supara, ie prea buna, dragutza.
holcim ashtia au reduceri de pretzuri. cinci ori pe saptamana tinp de 4 luni cheta la iuzari sh-i se strange suficient.
holcim ashtia au reduceri de pretzuri. cinci ori pe saptamana tinp de 4 luni cheta la iuzari sh-i se strange suficient.
-
nocturna - Mesaje: 8725
care amu am achizitzionat 6 saci de Holcim de la Ambientu den localitate shi e superoferta: platejti 5, primejti unu gratis(chit ca n-ai nevoie numa de 3!:))!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
la predoleanu in obor iti da si spatula si cancioc in banii ajtia
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
apreciez ca sunte-ti oameni care se ofera sa d-ea o mana de ajutor, da chear nu e nevoe. nu uita-ti ca inca nu am uit-at cum se face un gled, cum se pune o faiantza, deci o sa ia-u totul pe cont propriu si o sa fac eu statuie, daca e cazul. inca nu m-am decis pe cine sa pun s-o pazeasca ca sa n-o pishe cainii, dar am o idee geniala. revin cu amanunte. tine-ti aproape!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Oribilul Mosh scrie:sa zicem ca Trinnity si J'adore sunt la egalitate pentru locu 5 cu 215 puncte
ai, bre, fii si tu realist. cum sa adune fetele aproape 100 de puncte in aproximativ 30 de ore?

ANTI
-
Anu' trecut, cand don'soara Jane Doe a participat la acest minunat concurs, si-a pus o poza facuta in timpul unei sedinte foto. Adicalea a avut si ea meicap-artist d'ala. Si totusi, persoanele care acum comenteaza (nu vreau sa dau nume) n-au avut nimic de spus in privinta acelei don'soare.
Parerea mea sincera si personala ie ca in urmatoarele poze se vad mici... diferente:
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=4019
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=4974
Intrebarea mea era: di she don'soarei nu i-ati reprosat nimic iar acu' ii sariti jasminei in cap?
Asa... sa stiu si ieu.
Parerea mea sincera si personala ie ca in urmatoarele poze se vad mici... diferente:
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=4019
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=4974
Intrebarea mea era: di she don'soarei nu i-ati reprosat nimic iar acu' ii sariti jasminei in cap?
Asa... sa stiu si ieu.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
WR =D
si inca ceva...acum vad ca m-ai tot mentionat la concursu de miss...si cand o sa fie concursu de mister...parca vad ca-l votezi pe Love2Fly
si inca ceva...acum vad ca m-ai tot mentionat la concursu de miss...si cand o sa fie concursu de mister...parca vad ca-l votezi pe Love2Fly

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
eu am dat un exemplu ipotetic. n-am stat sa vad situatia exact
cine a inteles...a inteles.

cine a inteles...a inteles.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
voturile concurentelor nu vor fi luate in seama. se va face un clasament separat cu ele.
astazi pana la orele 22 mai puteti vota ! dupa...facem bilantzu...si editia 4 intra in istorie. ~)
astazi pana la orele 22 mai puteti vota ! dupa...facem bilantzu...si editia 4 intra in istorie. ~)
-
Wild Rose scrie:Intrebarea mea era: di she don'soarei nu i-ati reprosat nimic iar acu' ii sariti jasminei in cap?
Asa... sa stiu si ieu.
nu e vorba de faptul ca a fost machiata de un make-up artist sau nu, e vorba de calitatea si cantitatea machiajului aplicat.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
darky, adica tu indrazneshti sa te indoiejti de meicapartist ? ce zice meicpartistu ie sfant shi aia ie !
iertare pentru indrazneala-mi, iertare! crezi ca acu' o sa mi se revoce certificatu' de barbie?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Iote, ma, nu mai e loc de-atata naturaletze si mimoze! Sau votam Miss Calugaritza si io nu m-am prins? :con: Zicea cineva de m-am cracanat de ras ca la miss n-ai voie siliconata si vopsita
Ma baietzi, sa fim seriosi, voi n-ati vazut-o pe Pamelutza nemachiata? Plus ca marele machiaj al lu Jazmina e un amarat de bleu pe la ochi si-un gloss, nu cine stie ce tencuiala. Atata va dati revoltati de cum arata, da stati cu giga de pr0n pe comp. Iar la fete e clar, e chestia cu vulpea si cu strugurii (scuze, nanukutzo, da nici matale nu-mi pari vreo naturala, c-am vazut si io 2-3 poze).

E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
scuze, nanukutzo, da nici matale nu-mi pari vreo naturala
doamna prezident...pana aici te rog.
nanukulitzuca este cea mai naturala dintre naturale, da?
te ruade pizMa, stim noi
-
Nanuka scrie:Vad ca n-ai inteles, eu nu m-am referit la trasaturile fetei. Eu m-am referit la acele mici defecte ale fetei ce pot fi corectate cu un machiaj...acnee, coshuri mari, puncte negre, cearcane, rosheatza, sebum in zonele grase ale fetei s.a.m.d.
Nu ma consider o sfanta si te-ash ruga politicos sa-ncerci sa-ti revizueshti vocabularul in fata mea sau sa-ncerci sa ma eviti.... nu te cunosc.
Multumesc.
Esti eleganta, intr-adevar...
da io tot n-am inteles.. Tu cine esti?! :con::rolleyes:
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Asta inseamna femeie nemachiata hidoasa.
Jasmy arata f. bine shi fara machiaj asha ca hai s-o lasam balta...
Jasmy arata f. bine shi fara machiaj asha ca hai s-o lasam balta...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ie clar...va ruade pizMele pe tuate ca nanukulitzuca ie cea mai frumuasa, cea mai naturala, cea mai cuminte si cea mai intelijenta
-
alisa scrie:1jasmine
2k@tzy
3titina
4j'adore
5trinnity
6LoveVerde
7shaki
8itiana
alisa, recunosc ca ma depasheshte modul tau de a vota.
ANTI
-
miss popularitate?
poi sigur ca da!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma