Initial trimis de Bassplayer
Cred ca mi-as petrece o noapte inlocuind degetu' lu' Monica (cu ce il inlocuiesc ramane sa stabilesc de comun acord cu Monica)
does anyone gives a shit?????????????
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Unregistered
does anyone gives a shit?????????????
I wasn't trying to be a smartass you idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Initial trimis de Bassplayer
Stay on the fuckin' topic! Daca vrei sa continuam discutia, exista un forum de scandal pentru asta, o putem contiuna linistiti acolo. Aici ar fi cazul sa ne rezumam la petrecutul (am vrea noi) noptilor cu vedete.
Si ca sa iti raspund: una e sa faci pe desteptu, alta e sa fii agramat!
Initial trimis de RalucaB
Mai Spart!! Cu atat mai mare shy mai proast!!! Esty o tampita shy tzye frica sa te pui la mintea mea ca nu sty ce imi trece prin ea!!
ZbyE!
shy Fuck OFF Nightwish!
Initial trimis de Portnoy
Bai nene, sunt de doua zile inscris in forum, si am luat toate mesajele din thread-ul asta la rand sa vad ce s-a discutat pe aici... Nu mi-a vanit sa cred!!! Am crezut ca am nimerit la gradinita, nu stiam ce se intampla cu mine. Da' n-am mai ras de mult asa, pe bune. Unde ati fost pana acum mai copii mai? Specimene rare!!! Inimioare, porumbei, hiene, soparle si alte taratoare... Pe la pagina 12 mi-a venit inima la loc... Am dat si eu de oameni mai seriosi...
Asadar aici si-au facut pustanii numarul de mesaje... Si eu inca n-am 50 sa-mi pun o poza... Pai daca e asa, imi fac si eu cate un post pentru fiecare litera... Si cand termin fraza, am ajuns la 100 de mesaje pe putin.
Mai fata mosului, ce limba vorbesti? Invata-ne si pe noi, e chineza antica, sanscrita sau s-a inventat limba aia internationala cu care ne ameninta astia de mult?
Cata inteligenta, cata sclipire... "Mai" fermecat... Pardon, "May" fermecat... Doamna mama ta stie ca tu chiulesti de la orele de gramatica?
Hai sa trec la subiect acum...
Cred ca, dintre toate vedetele de la noi i-as verifica bujiile Monicai Barladeanu. Si daca ma gandesc bine, as chema-o si pe Alexandra Mutu sa-i schimb uleiul...
Dute-n pisyci mati!!!!!! Ce draq te bagi shy u!! Era o chestye intr-e mine shy Nightwish pe care cred ca am rezolvat-o!! Shy e treaba mea cum scriu!!
[B] TZEAPA
ZbyE! [/B]
Dute-n pisyci mati!!!!!! Ce draq te bagi shy u!! Era o chestye intr-e mine shy Nightwish pe care cred ca am rezolvat-o!! Shy e treaba mea cum scriu!!
[B] TZEAPA
ZbyE! [/B]
--Beton!Avem aceleasi gusturi!!Bate palma!!Initial trimis de Unregistered
pai frate mi-as petrece toate noptile din viata mes cu marius moga
Hai sa-mi dau si eu cu parerea ! Si cred ca e cel mai complet, mai corect si mai la subiect mesaj din cate s-au vazut pe aici ! Apropo: unde sunt moderatorii acestui forum (Moderat de: Dj50, DrSlam) ? Nu vad sau nu vor sa vada ce porcarii se scriu aici si bineinteles toate pe langa subiect ! Oricum parerea mea:
[B]De la ei:
Muzica: Pink & Shakira (deodata)
Film: Angelina Jolie & Carmen Electra (la fel)
TV: Tipele alea care fac figuratie la RAI UNO ! Cat mai multe deodata ! Nici nu stiu cum le cheama ! Pe una cred ca "Manuela"!
Modele: Naomi Campbell (ca sa nu ziceti ca-s rasist :a )
Sport: Surorile Williams (ca sa fiti siguri ca nu-s rasist!)
De la noi:
Muzica: Cristina Rus (sus) de la Blondy si Claudia, bruneta de la Sexxy (de curios !)
Film: Monica Barladeanu (Stiu ca e de la TV dar astept pana se face actrita !)
TV: Teo si Tanta (dar nu deodata ca nu imi incap in casa! ) Vorbesc Serios ! Cineva trebuie sa o faca :bleah: ! Daca nu eu atunci cine ?!
Modele: Antoanela Samoila (Playboy August 2000 ) :o
Sport: Gabriela Szabo (numa' s-o pot prinde!)
Asta vreau ! [/B]
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator