Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Unregistered » Sâm Mar 15, 2003 5:30 pm

Initial trimis de Bassplayer
Cred ca mi-as petrece o noapte inlocuind degetu' lu' Monica (cu ce il inlocuiesc ramane sa stabilesc de comun acord cu Monica)

does anyone gives a shit?????????????
Unregistered

Mesajde basstard » Lun Mar 17, 2003 7:56 am

Initial trimis de Unregistered

does anyone gives a shit?????????????

Bai/tu franzela,
Pana inveti engleza zi-ne pe romaneste ca intelegem.
GIVE fa tzarane ca s-ul s-a dus la do (does).

Daca tot dai cu paru fa-o cum trebuie!

Ai lav za morons hu sinc zei nou inglis.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Lun Mar 17, 2003 10:36 pm

Si sunt chiar multi multi....mult prea multi. Ce e mai rau e ca nici nu le pasa prea mult....da` am putea infiinta o asociatie ceva, against moronz :D
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Mar 17, 2003 10:45 pm

Bai/tu franzela,
Pana inveti engleza zi-ne pe romaneste ca intelegem.
GIVE fa tzarane ca s-ul s-a dus la do (does).

Daca tot dai cu paru fa-o cum trebuie!

Ai lav za morons hu sinc zei nou inglis.

I wasn't trying to be a smartass you idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Mar 17, 2003 10:55 pm

Initial trimis de the Zephyr
Si sunt chiar multi multi....mult prea multi. Ce e mai rau e ca nici nu le pasa prea mult....da` am putea infiinta o asociatie ceva, against moronz :D

Fuck off bitch!!!!!!!!
Or are you trying to get fucked??
Unregistered

Mesajde basstard » Mar Mar 18, 2003 4:22 am

I wasn't trying to be a smartass you idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stay on the fuckin' topic! Daca vrei sa continuam discutia, exista un forum de scandal pentru asta, o putem contiuna linistiti acolo. Aici ar fi cazul sa ne rezumam la petrecutul (am vrea noi) noptilor cu vedete.

Si ca sa iti raspund: una e sa faci pe desteptu, alta e sa fii agramat!
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 18, 2003 3:07 pm

Stay on the fuckin' topic! Daca vrei sa continuam discutia, exista un forum de scandal pentru asta, o putem contiuna linistiti acolo. Aici ar fi cazul sa ne rezumam la petrecutul (am vrea noi) noptilor cu vedete.

Si ca sa iti raspund: una e sa faci pe desteptu, alta e sa fii agramat!

...si mai ales ruman care incearca sa uite ca asta e ..pan' la moarte...:))

..stai calm...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Mar 20, 2003 2:59 am

alta e sa fii agramat!

In da fucking english ? ya right!!
Unregistered

M-as culca, virgula, ca mi-a somn...

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 6:19 am

Bai nene, sunt de doua zile inscris in forum, si am luat toate mesajele din thread-ul asta la rand sa vad ce s-a discutat pe aici... Nu mi-a vanit sa cred!!! Am crezut ca am nimerit la gradinita, nu stiam ce se intampla cu mine. Da' n-am mai ras de mult asa, pe bune. Unde ati fost pana acum mai copii mai? Specimene rare!!! Inimioare, porumbei, hiene, soparle si alte taratoare... Pe la pagina 12 mi-a venit inima la loc... Am dat si eu de oameni mai seriosi...

Asadar aici si-au facut pustanii numarul de mesaje... Si eu inca n-am 50 sa-mi pun o poza... Pai daca e asa, imi fac si eu cate un post pentru fiecare litera... Si cand termin fraza, am ajuns la 100 de mesaje pe putin.

Initial trimis de RalucaB

Mai Spart!! Cu atat mai mare shy mai proast!!! Esty o tampita shy tzye frica sa te pui la mintea mea ca nu sty ce imi trece prin ea!!
:)
ZbyE!
shy Fuck OFF Nightwish!

Mai fata mosului, ce limba vorbesti? Invata-ne si pe noi, e chineza antica, sanscrita sau s-a inventat limba aia internationala cu care ne ameninta astia de mult?
Cata inteligenta, cata sclipire... "Mai" fermecat... Pardon, "May" fermecat... Doamna mama ta stie ca tu chiulesti de la orele de gramatica?

Hai sa trec la subiect acum...
Cred ca, dintre toate vedetele de la noi i-as verifica bujiile Monicai Barladeanu. Si daca ma gandesc bine, as chema-o si pe Alexandra Mutu sa-i schimb uleiul...
indescifrabil
cubu

Sa mory tu!

Mesajde RalucaB » Joi Mar 20, 2003 1:30 pm

Initial trimis de Portnoy
Bai nene, sunt de doua zile inscris in forum, si am luat toate mesajele din thread-ul asta la rand sa vad ce s-a discutat pe aici... Nu mi-a vanit sa cred!!! Am crezut ca am nimerit la gradinita, nu stiam ce se intampla cu mine. Da' n-am mai ras de mult asa, pe bune. Unde ati fost pana acum mai copii mai? Specimene rare!!! Inimioare, porumbei, hiene, soparle si alte taratoare... Pe la pagina 12 mi-a venit inima la loc... Am dat si eu de oameni mai seriosi...

Asadar aici si-au facut pustanii numarul de mesaje... Si eu inca n-am 50 sa-mi pun o poza... Pai daca e asa, imi fac si eu cate un post pentru fiecare litera... Si cand termin fraza, am ajuns la 100 de mesaje pe putin.

Mai fata mosului, ce limba vorbesti? Invata-ne si pe noi, e chineza antica, sanscrita sau s-a inventat limba aia internationala cu care ne ameninta astia de mult?
Cata inteligenta, cata sclipire... "Mai" fermecat... Pardon, "May" fermecat... Doamna mama ta stie ca tu chiulesti de la orele de gramatica?

Hai sa trec la subiect acum...
Cred ca, dintre toate vedetele de la noi i-as verifica bujiile Monicai Barladeanu. Si daca ma gandesc bine, as chema-o si pe Alexandra Mutu sa-i schimb uleiul...

Dute-n pisyci mati!!!!!! Ce draq te bagi shy u!! Era o chestye intr-e mine shy Nightwish pe care cred ca am rezolvat-o!! Shy e treaba mea cum scriu!!
TZEAPA
ZbyE!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Re: Sa mory tu!

Mesajde basstard » Joi Mar 20, 2003 8:27 pm

Dute-n pisyci mati!!!!!! Ce draq te bagi shy u!! Era o chestye intr-e mine shy Nightwish pe care cred ca am rezolvat-o!! Shy e treaba mea cum scriu!!
[B] TZEAPA

ZbyE! [/B]

Asa fata lu tata, zi-i cu mati (ma-ti ar fi prea mult pt jumatea ta de neuron), tu-i mama lui de magarus. Auzi, are el tupeu sa se lege de postul tau. Ma e si off topic, auzi la el bujiile, uleiul...

Arata-i prin posturile tale "very on topic" cum stau treburile.

Pentru Raluca B care in mod sigur nu itelege ce vreau sa spun: imi bateam joc de tine (nu mai mult decat a facut-o D-zeu cand ti-a dat atata minte cata ai).

Sa revenim la topic: chestia intre raluca noastra si Nightwish (rezolvata se pare, dar nu m-au lasat si pe mine sa ma uit cum au rezolvat-o) mi-a trezit anumite dorinte, deloc platonice legate de Tarja.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Mar 20, 2003 8:35 pm

Imi cer scuze oficial, imi torn cenusa in cap etc.

Raluca B, vorbesc foarte serios, te rog sa ma scuzi. Abia acum ti- am vazut data nasterii: June 17, 1990

Disclaimer: poate nici eu nu judecam mai mult la varsta aia dar in mod sigur scriam foarte corect.
human being/being human
basstard
Junior Member

Faci umbra pamantului degeaba...

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 10:32 pm

[B] TZEAPA

ZbyE! [/B]

Ce ai rezolvat tu mah??? LOL!!! Nightwish e prea subtila pentru tine... Faptul ca nu ti-a mai raspuns nu inseamna ca "ai facut-o", inseamna te-a lasat in prostia ta in pace... Dar, ma rog, cum sa intelegi tu asta, cred ca toti de aici ar face misto de tine si nu ti-ai da seama... Dupa ce ca esti proasta, mai si semnalizezi... Cat despre gramatica, NO COMMENT!!! (lasam la o parte penibilitatea faptului ca scrii in loc de "i", "y") :( Da, mah Bassplayer, la varsta ei luam rigle peste degete daca puneam o cratima aiurea... Se facea scoala pe atunci... Dar ai vazut ce "tzeapa" mi-a tras? Mamah, ce m-a facut, in sange... Ma duc sa bag capul in nisip...

Of, saraca Tarja... Inca se mai reface dupa ce i-am zis sa faca pasi... Imi pare rau, era fata buna, dar ma plictisisem de ea... ;h :j ;n
indescifrabil
cubu

Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Sâm Mar 22, 2003 4:39 pm

pai frate mi-as petrece toate noptile din viata mes cu marius moga
Unregistered

hmm... o noapte cu...

Mesajde Weirda » Sâm Apr 12, 2003 6:13 pm

as petrece o noapte cu justin timberlake, ca-i super tipu' imi plac ochii si posterioru', iar ca sa vin pe meleagurile noastre, sa zicem cristi chivu,razvan-krypton,dar...neah! mai bine HIENUTZA de la animal x... doar asa...sa vad ce poate
Weirda
Junior Member

Re: :)

Mesajde Unregistered » Sâm Apr 12, 2003 7:55 pm

Initial trimis de Love2Fly
Cu aia pitica de la VIVA...e buna rau...mai ales ca poate sa o ia si din picioare!:)
--care ''aia'' pitica?
Unregistered

Mesajde :moon: » Sâm Apr 12, 2003 10:18 pm

eu mias petreceo nuapte cu vierme-le.
:moon:

Mesajde SiMiCs » Sâm Apr 12, 2003 10:43 pm

Eu mia-si petrece o noapte cu: Justin Timerlake, Serban (Animalx),Leonardo di caprio etc.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Camy » Dum Apr 13, 2003 7:28 pm

pai frate mi-as petrece toate noptile din viata mes cu marius moga
--Beton!Avem aceleasi gusturi!!Bate palma!!
Camy

fr4frwfr4fr

Mesajde blackkarma » Dum Apr 13, 2003 8:31 pm

in pofida faptului ca are o varsta rezonabila, doar 73 de ani... hohoooo .. nu va speriati, il aleg pe ...... Sergiu Nicolaescu!
blackkarma

Mesajde Fuckeru' » Dum Apr 13, 2003 9:23 pm

JANA GHORGHIU!!! hehehehe!!!
Fuckeru'

Mesajde X-ulescu dia » Joi Apr 17, 2003 4:15 pm

bai, voi realizati ca ati cam deviat de la subiect. ce dracu vedeti la copilu' ala de serban ?! alte enspe mil. de vedete nu ati mai gasit. eu, una,as petrece vreo 1001 de nopti cu Enrique Iglesias. ca doar e vorba numai de sex. daca ar fi vb si de altceva, as petrece vreo cateva nopti cu Andrei Gherghe.
X-ulescu dia
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Apr 17, 2003 9:25 pm

Majoritatea de p-aici sper ca n-aveti frati...si copii cat mai putini va urez.

unq_flipmo©
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Apr 18, 2003 6:03 pm

James Cavaziel din COunt of monte cristo..uhhh
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Apr 23, 2003 9:20 pm

Initial trimis de Fuckeru'
JANA GHORGHIU!!! hehehehe!!!

Poate daca esti femeie sa ai o sansa.
Unregistered

Mesajde drumplayer » Joi Mai 08, 2003 10:25 pm

...tipa de la demmo e misto..Ana-Maria Ferentz :o
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Daca intereseaza pe cineva !

Mesajde Unregistered » Vin Mai 09, 2003 2:06 am

Hai sa-mi dau si eu cu parerea ! Si cred ca e cel mai complet, mai corect si mai la subiect mesaj din cate s-au vazut pe aici ! Apropo: unde sunt moderatorii acestui forum (Moderat de: Dj50, DrSlam) ? Nu vad sau nu vor sa vada ce porcarii se scriu aici si bineinteles toate pe langa subiect ! Oricum parerea mea:
De la ei:
Muzica: Pink & Shakira (deodata :D )
Film: Angelina Jolie & Carmen Electra (la fel)
TV: Tipele alea care fac figuratie la RAI UNO ! Cat mai multe deodata ! Nici nu stiu cum le cheama ! Pe una cred ca "Manuela" :D !
Modele: Naomi Campbell (ca sa nu ziceti ca-s rasist :a )
Sport: Surorile Williams (ca sa fiti siguri ca nu-s rasist :-: !)
De la noi:
Muzica: Cristina Rus (sus) de la Blondy si Claudia, bruneta de la Sexxy (de curios !)
Film: Monica Barladeanu (Stiu ca e de la TV dar astept pana se face actrita !)
TV: Teo si Tanta (dar nu deodata ca nu imi incap in casa :D ! ) Vorbesc Serios ! Cineva trebuie sa o faca :bleah: ! Daca nu eu atunci cine ?!
Modele: Antoanela Samoila (Playboy August 2000 ) :o
Sport: Gabriela Szabo (numa' s-o pot prinde :cow: !)
Asta vreau !
Unregistered

Re: Daca intereseaza pe cineva !

Mesajde numelemeu » Vin Mai 09, 2003 2:13 am

Hai sa-mi dau si eu cu parerea ! Si cred ca e cel mai complet, mai corect si mai la subiect mesaj din cate s-au vazut pe aici ! Apropo: unde sunt moderatorii acestui forum (Moderat de: Dj50, DrSlam) ? Nu vad sau nu vor sa vada ce porcarii se scriu aici si bineinteles toate pe langa subiect ! Oricum parerea mea:
[B]De la ei:

Muzica: Pink & Shakira (deodata :D )
Film: Angelina Jolie & Carmen Electra (la fel)
TV: Tipele alea care fac figuratie la RAI UNO ! Cat mai multe deodata ! Nici nu stiu cum le cheama ! Pe una cred ca "Manuela" :D !
Modele: Naomi Campbell (ca sa nu ziceti ca-s rasist :a )
Sport: Surorile Williams (ca sa fiti siguri ca nu-s rasist :-: !)
De la noi:
Muzica: Cristina Rus (sus) de la Blondy si Claudia, bruneta de la Sexxy (de curios !)
Film: Monica Barladeanu (Stiu ca e de la TV dar astept pana se face actrita !)
TV: Teo si Tanta (dar nu deodata ca nu imi incap in casa :D ! ) Vorbesc Serios ! Cineva trebuie sa o faca :bleah: ! Daca nu eu atunci cine ?!
Modele: Antoanela Samoila (Playboy August 2000 ) :o
Sport: Gabriela Szabo (numa' s-o pot prinde :cow: !)
Asta vreau ! [/B]

Acest mesaj a fost scris de mine, "numelemeu", dar ce dracu am facut nu stiu ca mi se tot delogheaza singur !
Oricum asta vreau si nu cred ca cer prea mult !:o
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Mai 09, 2003 2:50 pm

am tot stat io shi m-am gandit: cu ce vedeta mi-ash petrece o noapte? un futai de palmares nu prea ie genu meu, o discutzie telectoala despre muzica... asemenea, adulatzia ma baloneaza... deci, ce ie de facut? cred ca ash petrece-o cu aia de la Tankard (daca or mai exista). baietzii erau disperatzi dupa bere.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde my_girl_chris » Vin Mai 09, 2003 6:05 pm

din romania nu cred ca mi-as petrece o noapte cu nici o vedeta.
din afara, poate cu vocalul de la Offspring(cred ca dexter il cheama), brad pitt, keanu reeves si josh hartnett(nu cu toti in acelasi timp, si ordinea nu reprezinta preferintele)
my_girl_chris

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma