Intrebari tampite...raspunsuri pe masura
Moderator: anjin-san
de ce ii zice la bila bila ? ce are ea doua, de unde vine si bi-ul din fata? de ce nu ii zice trila ? si nu ma refer la fiere.
-
weed13 - Mesaje: 1868
-
prior = este un adjectiv, care se foloseste in ceea ce priveste mieii insemnand "care este fatat primavara devreme". (v. dex) deci raspunsul tau nu este prior fiind vara, dar ii fatat, fatarea fiind specifica unui animal care da lapte...
later: nu lua in considerare egalu, l-am folosit incorect.
later: nu lua in considerare egalu, l-am folosit incorect.
-
ca sa nu pice din soare...
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
cu ce am gresit? dar daca esti cuminte si ai grija de mine sunt ionuzza ta
...ca am demisionat ieri de la un Ionuzz... ;-)

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
he he...cica nu-s a ta, las' ca stiu eu pe man cui ma dau, eu sper sa ma ia Love2fly sub aripa sa ca e singurul in care am incredere...asa ca tu trebuie acum sa-ti gasesti un stapan nu un Ionuzzz... :bye:
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!Mtz!
Tu ce-ti imaginezi?Crezi ca te-ntreaba cineva daca vrei sa-i fi ionuzz sau nu?
Vei deveni ionuzzu meu
Tu ce-ti imaginezi?Crezi ca te-ntreaba cineva daca vrei sa-i fi ionuzz sau nu?
Vei deveni ionuzzu meu
-
Izabela - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
-
pai avem cum, adica io, ca am buda turceasca acasa. da mi-i ca-l arunc pe pereti pe el. si asa ca nu prea fac asta.
si sa fiu ontopic, de ce intotdeauna la determinarea genului unui substantiv, singularu ii la masculin si pluralul la feminin ?
si sa fiu ontopic, de ce intotdeauna la determinarea genului unui substantiv, singularu ii la masculin si pluralul la feminin ?
-
Fiindca homosecsualii e contagiosi. Baieti, aveti grija cine stranuta langa voi...sau in voi 

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma