tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
tzutzu gaga
sa jtii ca mam indopat cu pirojtii pe unde-am fost adica coltunashi sau giautze
sa jtii ca mam indopat cu pirojtii pe unde-am fost adica coltunashi sau giautze
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
iopii naiti stam flecsate doo zile. am scapat de enbiem.
tzutzu aiu. io cu ied si diverse. si mam amorezat de cel mai dulce catzel existent. va pun o poza cu unu identic de pe net (numa ca biscuite nu are urechile cupate):
http://www.icpnet.pl/~escobar/start.jpg
tzutzu aiu. io cu ied si diverse. si mam amorezat de cel mai dulce catzel existent. va pun o poza cu unu identic de pe net (numa ca biscuite nu are urechile cupate):
http://www.icpnet.pl/~escobar/start.jpg
- gaga
tzutzu gaga si salut! sa-i zici tu lu martoru cal urasc pt asta:
daca nu tzor stat in gat, macar sa iasa cu viteza din tine (pe undeo fi!), ca io de cand am cerut indicatzii n-am reusit sa gasesc gata facutz pe nicaieri - deci sufar tare, da?
sa jtii ca mam indopat cu pirojtii
daca nu tzor stat in gat, macar sa iasa cu viteza din tine (pe undeo fi!), ca io de cand am cerut indicatzii n-am reusit sa gasesc gata facutz pe nicaieri - deci sufar tare, da?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nu inteleg de unde ai dedus ca io ie dushmanu:Dgaga scrie: preferam sa ma duc la munca. sa muncesc bre sa bag platzi, sa fac grafice si tabele
cat despre saramura de crap ui ce zice unu pe pescuitul.ro
din pacate nu zice si ce sentampla cu solzii da io votez curatatul solzilor la crap inainte de prajire si de asemenea prajitul pe gratar nu pe tablasaramura de crap.se curata pestele(nu si de solzi),se spala intr-o singura apa si se taie
bucati(de marimea unei portii zdravene, in functie de greutatea crapului).se ia o tabla
groasa,se presara pe ea sare si se pune pe foc,iar cand este fierbinte se pun bucatiole de
peste si se frig pe ambele parti.cand sint gata fripte,se pun fierbinti intr-o cratita si
se picura peste ele putin ulei si cateva feliute foarte subtiri de usturoi si
cimbru.seacopera bine cu capacul si se lasa1/2 ora.dupa aceea se toarna peste bucatile de
peste saramura in care au fost strivite 3-4 rosii coapte tot pe tabla,se acopera si se
lasa sa se raceasca.cine doreste o poate servi si fierbinte.dupa gust se pune in saramura
si ardei iute.se serveste cu mamaliguta calda.Nu uitati sa aveti alaturi pe masa si o
butelca de zaibar pentru ca ar fi un mare pacat si apoi nici pestele sa nu creada ca la
mancat un caine!!
ps. ca era sa uit: salut gaga:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
saliu gigiele
anton roman zicea ca se lasa solzii, citez:
se scot matele, se spala, solzii ramanand bineinteles la locul lor
stii de ce? ca io leam zis alora de au curatat crapii (erau mari) sa nu ii desolzeasca, i-am facut pe gratar dar desi am uns draciu ala pielea s-a lipit si crapceanu s-a cam dezmembrat. desi si asa tare bun a fost. da' cica solzii aia arsi dau tot gustul la treaba asta.

anton roman zicea ca se lasa solzii, citez:
se scot matele, se spala, solzii ramanand bineinteles la locul lor
stii de ce? ca io leam zis alora de au curatat crapii (erau mari) sa nu ii desolzeasca, i-am facut pe gratar dar desi am uns draciu ala pielea s-a lipit si crapceanu s-a cam dezmembrat. desi si asa tare bun a fost. da' cica solzii aia arsi dau tot gustul la treaba asta.
- gaga
e adevarat ca pestele la gratar e cam pretentios. dar cu putina tehnica si multa rabdare se poate pastra pestele neimprastiat.gaga scrie: i-am facut pe gratar dar desi am uns draciu ala pielea s-a lipit si crapceanu s-a cam dezmembrat.
o fi asa, ca io nam incercat fara solzi. cand o sa incerc o sa te anunt:Dcica solzii aia arsi dau tot gustul la treaba asta.
si btw, in caz ca am uitat cumva : salut gaga:D
sper sa nu ma molibsesc de la cantemiru:D
-
jeorj - Junior Member
ti-as fi aratat si doua, dar mi s-a descarcat camera si n-am mai avut rabdare sa stau pana se incarca. iar intre timp s-a mancat. poate gasesc vreo poza din anii trecuti. dar tu de ce nu ne arati cum arata? a fost buna-buna cu mar si curmale? sau buna-buna-buna? n-a venit iepurila cu aparat de fotografiat?
............................
- sin ella
si yo p-aici, ma bag in seama
cul! (gaga, vesca AI mosafiri; scuate pasca ceea si tae o feliutza la lume!)
cred ca de pe alta planeta chiar
ta gandejt la Planeta Moldova? or numa FARA ZAHAR mere?
si, BTW: salut, gaga! (sper si io sa nu se molibseasca unu-altu de la unu-altu - ca de la mine nui chip, stiu io asta) or mai bine "tzutzu"?
- kant emir
da n-ai auzit ca netu asta colcaie de tofelu de microbi:Dgaga scrie:nu te poti molipsi de la kantemiru gigiele, el e de departe, cred ca de pe alta planeta chiar .
sa-ti fie tastatura aurita:Do botonat kantemir:
sper si io sa nu se molibseasca unu-altu de la unu-altu - ca de la mine nui chip, stiu io asta
-
jeorj - Junior Member
sa-ti fie tastatura aurita
aurita o fost, amu-i platinata; daco vespe gaga, sa-i spui ca o banato baicsu pe aea, sa nush mai faca probleme si sa nu se mai apuce iar de cerut peste tot (si cu lacrami in ochi) banu fetii
gaga: tzutzu! mae pasca?
- kant emir
dar tu de ce nu ne arati cum arata?
ca ma bate naie

iepurila nu vine ca strange pt rute interesante in vara aista, nu-l fortez

kantemire ciuciu bre pasca, fo doo coji ce mai ramasera si le dadui la cutzu.
- gaga
tzutzu gagalina
m-am indopat ieri cu drob, miel si tort de nuca. trai-mi-ar suacra
m-am indopat ieri cu drob, miel si tort de nuca. trai-mi-ar suacra

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Subiectul este vizionat in acest moment de: 4 vizitator(i): (3 membri si 1 oaspeti)
gigiell, probabil gaga si cineo mai fi.
deci gaga, vezi ca o zis kantemiru ca saţ zac ca baixu o umpluto de bani pe nustu cine si ca sa nuţ mai faci griji.
in concluzie: salut gaga:D
scris apoi: deci cineomaifi iera aiu:D
gigiell, probabil gaga si cineo mai fi.
deci gaga, vezi ca o zis kantemiru ca saţ zac ca baixu o umpluto de bani pe nustu cine si ca sa nuţ mai faci griji.
in concluzie: salut gaga:D
scris apoi: deci cineomaifi iera aiu:D
-
jeorj - Junior Member
deci cineomaifi iera aiu
apoi da, ca mereu cinemae ie iel, am vast io!
sa traiasca suacra lu cinemae, da!
si gaga, pe langa tzutzu de riguare, satz traiasca si jivina (da' numa coji? io, in locu tau, bagam in el pasca pana sa facea burta luciuasa si tare, de sa omori paduchi pe dansa)
- kant emir
pai in cazu asta ezicsta risk-u sa-l co infunde co minje de folbal si sa bata maidanu cu iel. pacat de beata lighioana:D care un viitor asa promitator. vorba ceia: minje buna in burduf de canekant emir scrie: in locu tau, bagam in el pasca pana sa facea burta luciuasa si tare
ps. iar mi-am uitat. salut gaga:D
-
jeorj - Junior Member
minje de folbal si sa bata maidanu cu iel
minge care latra, musca, se scarpina, face purici si lasa par prin casa, isi linge ...supapa tuata zioa - nu ezista sa ceva! sau o fi, da nu mere la miutza
- kant emir
io creca dupe primele doo reprize trece pe pilot automat: nu mai latra nu mai trage puricii la iel, nu mai lasa par ca duar o devenit deja lucios:D, shapoi de lins supapa se ocupa aia cu miuta ca ie multi si cand sar la cap nu se stie care si cum nemereste:D
-
jeorj - Junior Member
nu ca n-ai fi si tu:Dgaga scrie:aiu e mereu ascuns ca asa ie iel bre gigiele
deci ultimu salut gaga pe ziua de azi ca mai am putin shi leshin de foame. deja ma gandesc la minja aia de miutza daca o fi comestibila:D
-
jeorj - Junior Member
salut gaga, salut k@tziculiculicutzica:D n-am uitat de treaba aia da nu net si nu acces la respectivele informatii... pastram legatura. sa zici lu ana ca o rog sa te puna la curent cu o chestiune. vorbim mai pe seara.
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma