tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Invincible » Sâm Iul 04, 2009 4:07 pm

cautam acum sa vad ce e cu Monkey Island 3. am crezut ca e film. cand colo.. joc.
am cautat fiindca, dupa cum stii, sunt un incult filmistic si ziceam ca cine stie ce film frumos o fi; ca daca e cu pirati, m,usai trebie sa fie fain si sa-l vad.

aici, vremea-si bate joc de mine. ies afara sa ma dau cu bicla - bate vantul si picura. ma intorc-se face vreme frumoasa. am mancat (pentru a nu stiu cata oara pe ziua de azi -de cand cu sucurile de rosii si morcovi facute la blender mananc foarte mult) am tras zdravan din vin oprisorean si m-am luat.
ma mai invart pe-aci de 2-3 ori in jurul cozii si ma culc. viata devine banala cand esti matur: lucrezi, manaci, futi si dormi.

mai inainte, m-am intalnit cu varu-meu. e mai mic decat mine cu o zi si e in oas de 1-2 luni; am mai vb de el si in alte postari. e tipul despre care ziceam ca l-am batut fiindca nu voia sa vna cu mine sa furam cirese de la CAP, desi initial fusese de acord sa vie cu mine.
Acum lucreaza la o fabrica de branzeturi. inainte de asta a fost cioban. cand a murit tacsu si bunica-sa, la o saptamana distanta unu' de altul, s-a inhamat de unu singur la ciobanie, ca avea de intretinut muierea, 2 copii pana in 4 ani si pe mama-sa. a ciobanit cat a ciobanit el apoi si-a vandut oile si a venit in Severin. probabil ca a vazut ca trece viata pe langa el si el, tot pe camp, cu oile. eu nu-l vad bine deloc. e oaia neagra a familionului. e un piskesh! cat i-a fost bine si-a batut joc de toata lumea, inclusiv de mine si al batran. eu, pe cand eram la masterat lucram si la Solectron (stie Daimon ce a ala) sa-mi umplu timpu'. acolo lucra si fratele astuia, care e un baiat gigea. cand a fost masteratu' pe termenate, s-a intamplat sa ma dea aia afara impreuna cu alte sute de muncitori. nu era mare scofala pt mine ca oricum, plecam. Cum-necum a ajuns vestea si la el si atat i-a trebuit ca s-a si apucat sa spuna la lume ca am fost dat afara fiindca nu eram bun la munca. cand am intrat la facultate a spus ca am intrat cu bani.... el are zece clase. eu, 23.
......si m-am intalnit cu el mai inainte. tinea in mana un teanc de ziare gratuite -"Adevarul de seara". L-am intrebat ce face cu atatea ziare si a ridicat din umeri -e un tip lacom. in timpul asta ma gandeam ca, saptamana trecuta, dupa ce am citit ziarul ala, l-am pus inapoi.
vorbesc cu el doar de dragu' lu' al batran. i-am zis lu al batran ca e fraier (bine, nu in termenii astia) ca vorbeste cu el si ca s-a dus sa-l ajute pe tacsu la umblatul prin spitale iar mai apoi, sa-i 'mormanteze pe ai lui....

vorbe spuse la betie :)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Haggis McMutton » Sâm Iul 04, 2009 5:18 pm

piskeshu, tu de pe ce forum esti ?

pe rivalul lui Popoye il chema Bluto, nu Brutus.
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde piskeshu » Sâm Iul 04, 2009 5:57 pm

de-acolo de la noi.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde kant emir » Sâm Iul 04, 2009 6:09 pm

Shaki scrie:de ce te legi de mine cand sunt nemultumita de lipsa voastra de reactie vizavi de shiva si imi zici sa ma fac ca nu vad, insa nu te iei de eliana cand se leaga sau ii raspunde lui keshu?
sau mai pe scurt, pentru ca asta ma intereseaza, nu personajele in cauza, de ce nu aplicati niste chestii unitar si de ce aveti standarde duble

sper ca m-am facut, in sf, inteleasa.

te-ai facut, din nefericire, inteleasa

da' asta nu-i bun deloc pentru tine

hai sa vedem: pe de-o parte avem crima nepedepsita a dusamncei tale (ia-ti frate, o viata. de undeva, nujt.), pe de alta as putea sa pun cele spuse de cei care zici tu ca imi stau mie (sau noua, colectivului de dusmani) pe creier, si ca nu mai incapem de ei plus (atentie, e vorba de tine) - dar nu pun; pun numai sugestii gen:

shiva, chiar de ar fi asa, mai bine sters decat total absent, precum intelectul tau. (sa presupun ca n-ai o viata e mai grav decat sa afirm ca esti prost?)

prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul. faptul ca se adevereste.
(sa mai dezvolt?)

o femeie educata si de bun simtz. ceea ce nu e cazul in ceea ce te priveste.
(necioplit si nesimtit merge?)

incep sa va suspectez de autism
(autismul este de bine?)

nu am sa admit insa sa fiu insultata. cu atat mai putin de un mitocan cu tendinte cocalareshti, frustrat, cu o atitudine de tzoapa (da, inteleg, ai spus toate astea in replica, poate ca le posti si sustine cu ceva; dar e de bine? e mai putin grav decat sa-i spui sa-si faca rost de o viata?)

cred ca ajunge

n-am vrut sa demonstrez ca "nici tu nu esti mai breaza", nici vorba; vreau doar sa subliniez ca toate scandalurile se isca, intr-adevar, de la o vorba inteleasa gresit ori de la o insulta clara, insa nu pot lua amploare decat daca au sustinere; a, si mai voiam sa arat ca treaba cu get a life sau fa-ti rost de o viata este atata de comuna pe net, incat nu mai inseamna nimic, e ca un semn de punctuatie in in plus sau in minus, ori ca un i (tot asa, in plus sau in minus)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Iul 04, 2009 6:23 pm

Haggis McMutton scrie:piskeshu, tu de pe ce forum esti ?

pe rivalul lui Popoye il chema Bluto, nu Brutus.

eu chiar am cautat cu google inainte de a posta, ca nu mai stiam... si uite ce mi-a dat. :D:
vezi jos de tot. scrie Bluto Brutus. creca ala e nume de familie. :D:

keshule, mai bine facut la betie decat crescut in alcool ca inlocuitor de lichid amniotic. ieseam drac ca tine, cu mintea ciupita de alcool ~p
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde eliana » Sâm Iul 04, 2009 6:32 pm

am facut thread nou pe la zmei prin curte. am mutat acolo diverse postari care nu cadreaza cu atmosfera de gluma prietenoasa.

desigur, asta nu se poate face la infinit. intrucat stiu ca pe shiva nu-l doare mana sa posteze acolo, rugamintea mea e pt keshu.

nu mai poluati pe aici zona, mergeti acolo.

@shaki: multumesc ca mi-ai deschis ochii.
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde Shaki » Sâm Iul 04, 2009 6:42 pm

kant emir scrie:hai sa vedem: pe de-o parte avem crima nepedepsita a dusamncei tale

serios, cred ca ai o pb, nu am nicio dushmanca thuamne fereshte. era doar un exemplu si era vb de un principiu. ce e asa de greu de inteles??? degeaba imi dai exemple si para exemple ca batu batu batu... eu am zis cu totu si cu totu altceva. da daca nu ma intelegi, satz fie de bine, m-am plictisit sa ma explic. plus ca tre sa ma duc la santana :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Sâm Iul 04, 2009 6:47 pm

nu vbeam cu tine in plm, [color="SlateGray"][color="Red"]incearca sa fii mai atenta[/color][/color].
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eliana » Sâm Iul 04, 2009 6:50 pm

shaki, uite, vezi. daca nu esti atenta...jignesti oamenii degeaba.

domnul keshu pe mine ma gratula cu delicatele atentii de mai sus.

mai omule, intelege ca aici nu e groapa ta cu nisip, da? du-te si joaca-te la zmei, acolo.

caterinca nu inseamna sa arunci cu mizerii pe alti oameni, ok? sper sa intelegi de buna-voie, altfel trec la alt tip de sanctiuni.
eliana
Administrator

Mesajde Daimon » Sâm Iul 04, 2009 6:58 pm

keshule daca nu te astamperi o sa testez anumite inovatii tehnice pe tine.

shaki vezi ca incep concertele.
Daimon

Mesajde helga » Sâm Iul 04, 2009 6:59 pm

emiru, eliana, shak, daca nu terminati... ma supar, na.
stiti fiecare dintre voi parerile celorlalti si nici daca mai vorbiti 100 de ani pe aceeasi tema n-o sa ajungeti la un consens.
helga

Mesajde kant emir » Sâm Iul 04, 2009 7:56 pm

piskeshule, cate vreme ai fost lasat sa face ce ai vrut, pe unde ai vrut? a fost destula clementa si ingaduinta? din momentul asta te rog sa nu mai postezi insulte si provocari decat acolo unde s-a hotarat ca e voie sa spui orice

sper sa intelegi ca nu are nimeni nimic cu tine, dar nici de forum nu poti sa-ti bati joc
shaki scrie:era doar un exemplu si era vb de un principiu. ce e asa de greu de inteles???

cam asta am zis si eu: daca aduci in discutie un principiu, fii sigura ca nu stai cu picioarele pe el
kant emir

Mesajde MYKA » Sâm Iul 04, 2009 8:54 pm

Buna seara...
MYKA
Junior Member

Mesajde eliana » Sâm Iul 04, 2009 8:58 pm

buna seara MYKA

bine ai revenit.:)
eliana
Administrator

Mesajde anjin-san » Sâm Iul 04, 2009 9:01 pm

seara buna, mi-e foame deci mananc ceva (cartofi prajiti si friptura, sanatos adica) si revin pe acilea, cred. sa nu faceti prostii in lipsa mea, sau puteti face da sa puneti poze :D
anjin-san

Mesajde MYKA » Sâm Iul 04, 2009 9:04 pm

Eliana , Anjin...va pup.Anjin, nu mi-as permite sa pangaresc cina ta..Pofta buna, dragule.
MYKA
Junior Member

Mesajde Daimon » Sâm Iul 04, 2009 9:32 pm

anjine, pai fiecare cu prostiile lui.
Daimon

Mesajde anjin-san » Sâm Iul 04, 2009 10:34 pm

da da corect daimon, yo ma gandeam insa la prostii placute nobile si si .... continua tu mika ca mi-am pierdut inspiratia, cre'ca e pe afara ma duc sa o caut :D
anjin-san

Mesajde cr3tz » Sâm Iul 04, 2009 11:04 pm

sa iti stea in gat!
cr3tz

Mesajde eliana » Sâm Iul 04, 2009 11:19 pm

opaaa....cineva e morocanos si ii e foameeee...

ce e micule, ti-a scazut glicemia? hai incoa, ca noi am facut de mancare. :D
eliana
Administrator

Mesajde ZOROX » Dum Iul 05, 2009 12:11 am

distractia adevarata se intampla numa pe locomania!
aicea venim doar duminica!
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 05, 2009 12:13 am

da' nu te deranja, poti sa stai acolo vesnic
kant emir

Mesajde anjin-san » Dum Iul 05, 2009 12:13 am

cr3tz scrie:sa iti stea in gat!

nu mi-a stat mah (in gat) nimic ci a curs lin spre locuri misterioase, pe care oamenii de stiinta din domeniul medicinei il numesc "stomac" :D
anjin-san

Mesajde ZOROX » Dum Iul 05, 2009 12:15 am

de ce ma kantemir, crezi ca io n-am nevoie de mantuire?
ZOROX
Junior Member

Mesajde anjin-san » Dum Iul 05, 2009 12:22 am

ZOROX scrie:distractia adevarata se intampla numa pe locomania!
aicea venim doar duminica!

culmea esti unul dintre cei mai activi useri, e cam des duminica la tine
anjin-san

Mesajde kant emir » Dum Iul 05, 2009 12:29 am

ZOROX scrie:crezi ca io n-am nevoie de mantuire?

ce e aia mantuire? eu nu cred in mantuire (aaaaaaaaa, sau ai glumit, ai lansat o intepatura la adresa eliaaanei! şugubăţule! bai, ce subtilitati mai zac in voi, sunteti fenomenali)

tie, in sincera mea opinie, ti-ar prii altceva (trebi din categoria celor pe care si le face omul, "cu mana lui"), mantuirea ta poate sa mai astepte
kant emir

Mesajde ZOROX » Dum Iul 05, 2009 12:37 am

io nici macar laba nu fac cu mana mea, atata-s de smecher!
ZOROX
Junior Member

Mesajde anjin-san » Dum Iul 05, 2009 12:42 am

poi normal, ce dracu sa faci cu o mana, de multe ori si doua degete inseamna prea mult
p.s. domnul sa te binecuvanteze
anjin-san

Mesajde kant emir » Dum Iul 05, 2009 12:43 am

zorox, nici nu ma gandeam ca o sa te ridici deasupra buricului, nu m-ai surprins

eu ziceam de auto educatie (ca deh, spui esti la nivel postuniversitar) serioasa si riguroasa, in asa fel incat sa te poti auto evalua cinstit
ca acuma, in aceeasi opinie a mea, te crezi cu mult mai interesant si valoros decat esti

dar nu esti decat smecher
kant emir

Mesajde ZOROX » Dum Iul 05, 2009 1:11 am

valoarea mea valoarea mea e viata mea valoarea mea e viata mea
ZOROX
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma