am cautat fiindca, dupa cum stii, sunt un incult filmistic si ziceam ca cine stie ce film frumos o fi; ca daca e cu pirati, m,usai trebie sa fie fain si sa-l vad.
aici, vremea-si bate joc de mine. ies afara sa ma dau cu bicla - bate vantul si picura. ma intorc-se face vreme frumoasa. am mancat (pentru a nu stiu cata oara pe ziua de azi -de cand cu sucurile de rosii si morcovi facute la blender mananc foarte mult) am tras zdravan din vin oprisorean si m-am luat.
ma mai invart pe-aci de 2-3 ori in jurul cozii si ma culc. viata devine banala cand esti matur: lucrezi, manaci, futi si dormi.
mai inainte, m-am intalnit cu varu-meu. e mai mic decat mine cu o zi si e in oas de 1-2 luni; am mai vb de el si in alte postari. e tipul despre care ziceam ca l-am batut fiindca nu voia sa vna cu mine sa furam cirese de la CAP, desi initial fusese de acord sa vie cu mine.
Acum lucreaza la o fabrica de branzeturi. inainte de asta a fost cioban. cand a murit tacsu si bunica-sa, la o saptamana distanta unu' de altul, s-a inhamat de unu singur la ciobanie, ca avea de intretinut muierea, 2 copii pana in 4 ani si pe mama-sa. a ciobanit cat a ciobanit el apoi si-a vandut oile si a venit in Severin. probabil ca a vazut ca trece viata pe langa el si el, tot pe camp, cu oile. eu nu-l vad bine deloc. e oaia neagra a familionului. e un piskesh! cat i-a fost bine si-a batut joc de toata lumea, inclusiv de mine si al batran. eu, pe cand eram la masterat lucram si la Solectron (stie Daimon ce a ala) sa-mi umplu timpu'. acolo lucra si fratele astuia, care e un baiat gigea. cand a fost masteratu' pe termenate, s-a intamplat sa ma dea aia afara impreuna cu alte sute de muncitori. nu era mare scofala pt mine ca oricum, plecam. Cum-necum a ajuns vestea si la el si atat i-a trebuit ca s-a si apucat sa spuna la lume ca am fost dat afara fiindca nu eram bun la munca. cand am intrat la facultate a spus ca am intrat cu bani.... el are zece clase. eu, 23.
......si m-am intalnit cu el mai inainte. tinea in mana un teanc de ziare gratuite -"Adevarul de seara". L-am intrebat ce face cu atatea ziare si a ridicat din umeri -e un tip lacom. in timpul asta ma gandeam ca, saptamana trecuta, dupa ce am citit ziarul ala, l-am pus inapoi.
vorbesc cu el doar de dragu' lu' al batran. i-am zis lu al batran ca e fraier (bine, nu in termenii astia) ca vorbeste cu el si ca s-a dus sa-l ajute pe tacsu la umblatul prin spitale iar mai apoi, sa-i 'mormanteze pe ai lui....
vorbe spuse la betie