Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Dar ce e tastatura ? Tobogan..ca sa imi dau eu drumu pe ea ?
Nu vezi ce prostii spui ? Mai mari ca tine !
Nu vezi ce prostii spui ? Mai mari ca tine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Miem incanta corasonu faptu ca pap bonibom. Asta apropo de topic.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Jasmyna
Sod,cum crezi ca se imbraca o fetitza olimpica ( la romana si geografie ) ?! lool ..just kiddin
oricum,voi tine cont de sfatul tau!!!
mai jasmyna,crezi tu ca treaba asta cu olimpiadele conteaza?poate esti o bestie in pat!de unde draq vrei sa stiu eu?poate moshu!
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de xkran
Te insheli .. se poate abtzine oricat (chiar involuntar se abtzine) ... cat timp nu are mana dreapta la locul potrivit ... pe mouse ... :p
pai doar la asta ma refeream...perversilor!!! :rolleyes:
eh..asta chiar mi-a incantat sufletul!!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Chematzi gaborii sa vina sa-l ia pe SOD ! Ce urat vorbeste cu minorii ! Foloseste un limbaj total neadecvat !
Sa itzi ceri scuze imediat de la domnisoara,nerusinatule !
Cat despre faptul ca eu termin repede ...e adevarat ! La masa cand mananc. In rest termin ultimul. Nice guys finish last ..spuneau o data si o data Green Day ! :p
Sa itzi ceri scuze imediat de la domnisoara,nerusinatule !
Cat despre faptul ca eu termin repede ...e adevarat ! La masa cand mananc. In rest termin ultimul. Nice guys finish last ..spuneau o data si o data Green Day ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de SOD
mai jasmyna,crezi tu ca treaba asta cu olimpiadele conteaza?poate esti o bestie in pat!de unde draq vrei sa stiu eu?poate moshu!
Io am auzit ca astia olimpici "ie" capabili de multe si buni la toate. Cred ca din cauza asta nu e moshu olimpic... sau poate ca ma inshel... moshule, ai fost cumva olimpic la zoologie

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de JasmynaInitial trimis de SOD
[B]
poate esti o bestie in pat!
ehhh...deja intram in amanunte prea picante...eu seara dorm cu ursuletzii de plush..intreaba-i pe ei!!![]()
eh .. ursuletz .. rinocer ... sau alte lighioane ...
Apropo .. ursuletzii ? ....

-
RooT - Mesaje: 1029
Initial trimis de SOD
sa nu discutati nici in ruptul capului despre ornitoringi.a fost prima lui pasiune.
sper ca glumesti...un prieten de-al meu imi zicea mai demult ornitorinc( se scrie cu c , nu cu g)...ce coincidenta!! :hehe:
cred ca din cauza buzelor..
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de xkran
eh .. ursuletz .. rinocer ... sau alte animalutze ...
Apropo .. ursuletzii ? ....... can you estimate za number please ? ...
![]()
ce pot spune?cam 2-3 .. sunt sa dragutzi!!
p.s. sa nu ma credeti pe cuvant!!!eu nu dorm cu animalutze de plush in pat!!
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de xkran
Mai ce de olimpici p-aci ... emanuela ... vezi ca ai uitat de sectiunea fani ... ashteptam poze ...
... fara filme please :p ... ca nu avem unde sa le hostam ... :B
Voi nu intelegeti ca habar nu aveam ca au existat vreodata filmele alea? Cat despre poza...mai dureaza...filmul (nu va ganditi la altceva) este in aparat...neterminat... Trebuie sa duc pozele la developat, pe urma sa le scanez... Va anunt eu, da? Si cred ca eu si Jasmyna suntem singurele olimpice de pe aici...
- Kayla
Initial trimis de Emanuela
Voi nu intelegeti ca habar nu aveam ca au existat vreodata filmele alea? Cat despre poza...mai dureaza...filmul (nu va ganditi la altceva) este in aparat...neterminat... Trebuie sa duc pozele la developat, pe urma sa le scanez... Va anunt eu, da? Si cred ca eu si Jasmyna suntem singurele olimpice de pe aici...
klar ... ;h ... we're on stand by ...
H3h3 .. shi io's olimpic ... la psihologie, economie, shtiintze politice, informatica shi bioinginerie .... stai sa ma mai gandesc daca inteleg toate cuvintele ... so ... proove I'm not .. :N
-
RooT - Mesaje: 1029
Initial trimis de xkran
klar ... ;h ... we're on stand by ...
H3h3 .. shi io's olimpic ... la psihologie, economie, shtiintze politice, informatica shi bioinginerie .... stai sa ma mai gandesc daca inteleg toate cuvintele ... so ... proove I'm not .. :N
Scuze... Atunci suntem cel mult 5 olimpici pe aici... Deci Jasmynutza e la romana si geografie, eu la romana si biologie, tu la ce ai zis mai sus... Mai sunteti, mai, olimpici prin zona (o zic cu buna intentie)?
- Kayla
Hai..terminatzi cu postatul oftopic ! Ne-am distrat destul pe ziua de azi !
Termina si tu xkran..ca te sterg ! Chiar vrei sa atingi 100 de posturi azi ? Ai dat in mintea copiilor ? Du-te la jocurile tale...si lasa-ne cu prostiile !
Termina si tu xkran..ca te sterg ! Chiar vrei sa atingi 100 de posturi azi ? Ai dat in mintea copiilor ? Du-te la jocurile tale...si lasa-ne cu prostiile !
-
Initial trimis de SOD
1.jasmyna draga,ai dreptate cu "c"-ul de la sfarsit.m-ai facut!
2.emmanuelle prieteno,nu ma face ca te astept in fata la mall azi si te bat la poponeata goala si s-ar putea sa-ti placa!
Nu ma provoca, ca nu stii de ce sunt in stare. Si s-ar putea isca o bataie ca in filme. Cu un invingator neasteptat.
P.S: (offtopic) Cred ca nu moshu e pedofil, ci SOD.... Si numele meu e Emanuela. Ca sa stii.
On topic: Ca m-am decis sa il bat pe SOD daca mai zice asa ceva. (glumesc)
- Kayla
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma