Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

...

Mesajde Hades » Vin Sep 26, 2003 7:48 pm

o sa vin... asteptatzi-ma :P

PacE
There is no save game in real life...
Hades

...

Mesajde Hades » Vin Sep 26, 2003 9:12 pm

hai vere mai venitzi si voi... iesitzi din casa!!! doar 4-5... ce e asta??? care mai venitzi???

PacE
Hades

Mesajde monk » Sâm Sep 27, 2003 11:37 am

daca te rogi asa de frumos de mine ... vin si io
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 27, 2003 7:28 pm

Iata cum a decurs intalnirea de astazi :

M-am intalnit cu Dia The Koala Bear in statie la 16 , la orele 16:30. Cu greu am recunoscut-o. Avea o fusta foarte scurta, care-i dezvaluia din plin picioarele atletice , era coafata in mod dubios si parca mai scazuse in inaltime. Mai tarziu i-am ridicat fusta si am observat ca purta niste chiloti negri , iar pe fund nu era bronzata. :p Dar sa revenim....din fatza de la Sheriffs...l-am cules pe Decret...care parca a mai prins culaore in obraz fata de la ultima intrevedere cu el. Si mi-a lasat impresia ca s-a mai maturizat un pic. Am mers toti 3 in Fire...un local care nu mi-a placut. Pentru prima oara am mers acolo si nu imi doresc sa revin. E mult sub BS. Niste scaune foarte incomode si o atmosfera intunecoasa,neprielnica pentru mine.
Ne-am gasit acolo cu Neamtzu care era luat deja , cu Gyno (binevoitor ca intotdeauna) si cu un baiat care avea tricou de NHL.
Intre timp a aparut si monk & Hades. Iar in cele din urma si Superba Oana...minunata noastra foca 2. De asemenea au mai venit Wild Rose , alexandra (prietena lui Rose la care se gandeste gigi cand isi bate maimutza) si un baiat din Ecuador. Da..ati citit bine..un ecuadorian a fost prezent la intalnirea noastra. Prieten cu Wild Rose. Era din Quito. Am vorbit cu el despre fotbalul ecuadorian, in special despre marele jucator Agustin Delgado.
In sfarsit.

Am baut beri,sucuri,ce a vrut pula noastra. Oana m-a cinstit cu mancare...bucuria mea. :p

La intoarcere monk m-a facut de ras in tramvai. Mi-a arat cum face el tractiuni la bara din tramvai , se tot juca la perforator , ii punea mana pe tzatze lu' Koala. Deh...ce sa faca si el ?

monk a coborat la Hala Traian...si a inceput sa fuga ca un nebun in urma tramvaiului. :p

In cele din urma am ramas singur cu Koala. M-a poftit sa dorm la ea in noapta asta..ca cica era singura acasa....dar am refuzat...ca nu are HBO...si doresc sa vad filmul cu Nicole Kidman de la 22.

Asta a fost rezumatul intalnirii de azi. Sa mai zica si ceilalti participanti ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Sep 27, 2003 7:48 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Iata cum a decurs intalnirea de astazi :

La intoarcere monk m-a facut de ras in tramvai. Mi-a arat cum face el tractiuni la bara din tramvai , se tot juca la perforator , ii punea mana pe tzatze lu' Koala. Deh...ce sa faca si el ?

MOSHULE DE CE PULA MEA MINTI ? am facut io tractiuni ? se vede ca nu te duci la sala ... nu stii diferenta intre flotari si tractiuni ... RUSINE SA ITI FIE !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

...

Mesajde Hades » Sâm Sep 27, 2003 9:02 pm

intradevar misto intalnire, putzini au venit da a fost misto... m-am intalnit intr-un loc secret si izolat de lume cu monk dupa care am mers in fire... nasol... nici macar n-aveau meniu... un kkt... am zis sa mergem pana la urma la ruine... am stat pana la lasarea frigului... mosu, monk si Koala s-au dus la tramvai si eu cu oana am mers spre romana(celelalte personaje au plecat in mijlocul intalnirii, neamtzu avea si motiv bine intemeiat... nu stiu de ceilaltzi)... discutziile au fost super amuzante si interesante... deci... atzi pierdut multe :P ...

PacE
Hades

Mesajde Dia » Sâm Sep 27, 2003 10:08 pm

Io ce sa mai zic...am suportat cu stoicism toata atacurile msohului...care mi-a legat umbrela de la ruine de gat...cica mi-a facut masaj da eram sa imi rupa spatele...mi-a ridicat fusta..m-a tras de par...:mad: !!!! abia am ajuns acasa...!! in tramvai m-au facut amandoi de ras...se intreceau la barele alea...se injurau...! toata lumea se uita la noi...dupa aia monk a inceput sa alerge dupa tramvai !! doamne...strange people !! in plus...NU am scazut in inaltime...tot 1,64 am !!! coafura nu era ciudata...aveam doar parul prins..! fusta nu era scurta era cat toate celelalte fuste ale mele ! hades a zis k arat de 16 ani si oana mi-a zis ca arat de 17...deci e ok ...sunt in cartzi !! monk nu m-a recunoscut... ! doamne..ce intalnire!!! data viitoare asteptam sa vina Dr.Oguri care azi se distra la Bushteni ! asteptam sa vina si initiatorul marian jan...nu de alta da Wild Rose a batut drum lung sa-l vada si nimic nimic... :mad: !! ii asteptam pe toti ....:p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Love2Fly » Sâm Sep 27, 2003 11:59 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
In cele din urma am ramas singur cu Koala. M-a poftit sa dorm la ea in noapta asta..ca cica era singura acasa....dar am refuzat...ca nu are HBO...si doresc sa vad filmul cu Nicole Kidman de la 22.

:no:
Bah, tu esti si prost :(
Te pofteste fata la ea acasa (pe timp de noapte) si tu P#$A.....mai bine nu ziceai dreaq! :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Sep 28, 2003 10:45 am

io astept urmatoarea intalnirea cu participarea exceptionala a lui love2fly , a matrasitei, a trandafirului wild [prezenta obligatorie] ... si mi-e dor de feelina, de jasmyna... vreau sa vad daca s-a mai ingrasat mosh, sa remarc daca oana e la fel de superba, sa vaz un urs koala. Si bineinteles, vecina mea, pe care o asteapta toti de altfel, kOrNuletz biaci, care NU mai are meditatii si in uichend ... sa fie CLAR. ;)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 28, 2003 8:12 pm

Am aflat despre intalnire sambata dimineata si desi stabilisem sa ma intalnesc cu Alexandra si cu Christian, am decis sa merg si eu macar pentru 1-2 ore... Dezamagirea mea fiind ca l-am pierdut definitiv pe Decret.. dar nu am pierdut eu.. el a pierdut... oricum, acum "ce-i al meu e al meu" (aline, daca ma parasesti si tu e grav mami)... Dr. Oguri... prezenta obligatorie data viitoare cand vin eu! :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Sep 28, 2003 8:59 pm

Initial trimis de Wild Rose
Dezamagirea mea fiind ca l-am pierdut definitiv pe Decret.. dar nu am pierdut eu.. el a pierdut... oricum, acum "ce-i al meu e al meu" (aline, daca ma parasesti si tu e grav mami)... Dr. Oguri... prezenta obligatorie data viitoare cand vin eu! :p

:p ups... !!! incepe sa afle tot forumul despre frumoasa relatie dintre mine si Decret ! eu zic k e bine ! WildRose....in locul tau nu m-as baza nici pe Alin...iar de Dr.Oguri...nici nu mai vorbesc!!! reprofileaza-te...ai timp pana la urmatoarea intalnire...adica sambata asta la ora 17:00 tot la ruine..sau in backstage daca e frig !! Dr.Oguri vine...eu vin...Decret vine(logic..doar vin eu :p ) !
i'm missing every part
Dia

...

Mesajde Hades » Dum Sep 28, 2003 9:08 pm

eu vin...

PacE
Hades

Mesajde Love2Fly » Dum Sep 28, 2003 9:10 pm

Initial trimis de Gabizzu
io astept urmatoarea intalnirea cu participarea exceptionala a lui love2fly , a matrasitei,

Tu asteapta....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 28, 2003 9:14 pm

diana mami, nu e nevoie sa ma reprofilez.. oricum, poate ar trebui sa fi mai ingrijorata de persoana ta, ca eu pot sa-mi port de grija! :p lol
cred ca vin si eu, ca daca nu mi-l fura diana si pe alin... or not... ;D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Sep 28, 2003 9:44 pm

Neah...tot respectu pt Dora :a marian jan e in siguranta in ceea ce ma priveste pe mine!! si nici nu ma agit sa imi port de grija...k imi poarta altii de grija din plin ! so...eu sunt ok !! ia uite...deci Love2Fly nu ne onoreaza cu prezenta...matrashita deja a parasit grupul vesel...Gabizzu ca de obicei spune multe si face putine...dar vine Hades ..!! bun asa!! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 28, 2003 9:56 pm

mda diana, frumos..lovitura sub centura :D lol.. nu inteleg de ce te agiti atat ca e al tau, al meu, a lu dora , s.a.m.d. in the end, we're all one big happy family... mai bine in grup!! :p

p.s. eu vin cu Alexandra... daca vin.. nici nu s-ar putea altfel! Si sper ca o sa fie prezenta si matrashita..sau ma insel??

p.s.2 : marian jan: ma mai iubesti??? :hehe: ;D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Sep 28, 2003 10:42 pm

Hello everybody...ma bucur ca v-ati distrat la intalnire.
Din pacate Rose stii k nu am putut veni pt ca eram la Brasov(cum sunt o mare calatoare era si normal sa nu fiu in Bucuresti...kiddin`).
Daca vine neintelesul(Love2Fly mai precis) poate vin si eu ca sa am cu cine sa pun punctul pe I.
Daca sunt asteptata la vreo intalnire atunci o sa fiu prezenta in caz ca nu ma voi afla din nou in frumosul Brasov.:cool: .
Daca cuiva ii e dor de mine sa-mi zica deshi cred k nimeni nu`mi duce lipsa...Sau nah,poate ma inshel!:o
In orice caz,acum am scapat de griji,sunt studenta,pana la prima sesiune am tot timpul sa vin la intalniri forumiste.
Numai sa scrieti pe aici unde ,cand si cu cine...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde gabuba » Dum Sep 28, 2003 11:03 pm

matrasito, la urmatoarea intalnire sper sa vii! ca mie mi-e dor de tine! :p

neintelsule, io astept si iar astept. koala sa vezi ce o sa fac de data asta [:j].
wild ca de obicei ma ignora cu superioritate... :mad:
:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 28, 2003 11:12 pm

Aline , Decret , Koala...de acum sa stabilim pe YM intalnirile...sa nu ne trezim cu musafiri nepoftitzi. :-"
Maine , poimaine o sa vrea si Nightwish sa vina ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Sep 28, 2003 11:22 pm

Initial trimis de Regina Matrashita
Daca vine neintelesul(Love2Fly mai precis) poate vin si eu ca sa am cu cine sa pun punctul pe I.

Taci bre, ca iar zice Moshu ca ti-am dat "paranoism in placi" de la mine :) sssss! sa nu ne auda nimeni. Asta ramane intre noi.:)
In cazul conditiei pe care ai pus-o....se pare ca nu te vei mai duce deloc la intalnirile forumiste de anul asta :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Sep 28, 2003 11:31 pm

Moshule,pe tine nici nu vroiam sa te vad,sac!
Neintelesule...tocmai de aia ziceam,k dak nu vii tu nu merg nici yo...asha k am scapat de o indatorire..Exista insa sansa sa aiba loc o intalnire forumista Matrashita-Love2Fly..candva?
Gabizzu,ti-e dor de mine dar nici nu m-ai vazut niciodata ...frumos..cu tine am ceva de discutat!:)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 28, 2003 11:33 pm

asa tata , dar intalnirile private fixati-le pe YM ...nu in fata tuturor !
gata...ne oprim aici...ca maine vine eyewitness din concediu si ne da avertismente !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Oct 03, 2003 4:47 pm

eu nu prea am prieteni printre cei carora nu le place in fire.....asta e ... moshule,exista o carte a unui om pe nume john k. toole,"conjuratia imbecililor".o gasesti la nemira(asta e editura).e cam mare pt tine(aprox 300 pag),da' ti-o recomand.e unu cu care cam semeni din anumite pcte de vedere.sper ca maine sa pot veni si eu,dar ar fi mai bine pe la ora 3,ca pe la 6 ar trebui sa plec.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 03, 2003 5:53 pm

lasa ca imi faci tu un rezumat al cartii. nu mai imi bat eu capul....ca imi bat destul maimutza.
oricum...probabil esti un om mai limitat de felul tau..din moment ce tuturor prietenilor tai le place in fire. adica...iti alegi prietenii , dupa pasiunile tale de prost gust...in loc sa iti alegi niste prieteni care sa te completeze. sa iti dau un exemplu. de exemplu eu imi bat maimutza...si am zis sa fiu prieten cu Aliosha care o bate foarte rar....ca sa ne completam reciproc. sau ..eu am penis..si am zis sa fiu prieten cu baixo...care nu are penis. eu nu ascult manele...dar sunt prieten cu eye care e mort dupa Florin Salam si Adi Minune. si exemplele pot continua.
ce sa zic ? probabil esti un om mai ingust in perspective. te-am intalnit o singura data pana acum...deci nu imi pot face o parere foarte corecta despre eul tau. sper sa ne mai vedem.... :o

de fapt doream sa va spun ca nu vin sambata asta de nici o culoare. puteti sa va intalniti linistiti. nu va voi deranja......
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Vin Oct 03, 2003 7:59 pm

ba... pana la urma vad ca nu mai vine nimeni... ce draq... hai maine la 17 la ruine sa fara kkturi de genu eu nu vin ca vine ala... ca asa... nu mai vine nimeni... deci... hai sa vad... care vine?

PacE
Hades

Mesajde marian jan » Vin Oct 03, 2003 11:46 pm

eu trec maine la 5 pe la ruine,sa vaz daca e cineva....daca se schimba ceva sper sa dati si voi un telefon.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Wild Rose » Sâm Oct 04, 2003 11:59 pm

eu am fost astazi la ruine..alaturi de alexandra, alin, oana , si christian... o intalnire scurta dar placuta...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Oct 05, 2003 12:48 pm

bai, imi pare foarte rau, dar nu cred ca voi mai veni la intalniri atata timp cat nu vad scrisa o zi anume, o ora anume si un loc anume bine definite. stau si citesc lutimile posturi si am impresia ca intalnirile se fac in tara de nicaieri. este ca si cand cineva va pune sa aduceti aia de acolo de pe aia care este sus pe raftul ala.

atat. :mad:
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde marian jan » Dum Oct 05, 2003 5:13 pm

nici daca sunteti contactat telefonic,dle costea?:cool:
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Wild Rose » Dum Oct 05, 2003 5:47 pm

k-gula.. am stabilit deja cum facem.. te anunt eu ce si cum de acum incolo.. problem solved :p
---
Wild Rose
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma