Cei care au dat mai putin de 5 puncte Jasminei sau lui shakti....au fost foarte ne fair-play dupa parerea mea
moshule, bine ca ai zis "dupa parerea mea" caci altfel tzi-ash fi tzinut o prelegere ampla shi succinta in doua cuvinte dintre care primul e un verb.
pe urma super expresia "vreau sa ma felicite si pe mine cineva ca am organizat excelent acest concurs" denota lacune elementare in ceea ce priveshte notziunea de concurs dar mai ales termenul de "excelent" pe care tzi-l atribui. moshule, concurs e atunci cand exista un juriu format din persoane cu oareshce autoritate shi merite in aceasta comunitate, din probe suficient de bine concepute incat sa scoata in evidentza atat frumuseatza exteriara cat shi cea interioara shamd.
potzi clasifica drept orice numai concurs nu. un sondaj de opinie ar fi fost un termen mult mai corect iar titlul schimbat din "cine-i cea mai frumoasa" in "pe cine nu v-ar deranja s-avetzi in pat in noaptea asta" pentru ca, shi-aici sa ma corectezi daca greshesc moshule, cine a mai auzit de un concurs in care cashtigatorul sa fie desemnat in urma unui votus populi? cine-a mai auzit de un concurs in care organizatorul sa incerce fatzish shi fara umbra de bun simtz sa influentzeze pe cei care au votat? cu toate acestea la acuzatzia de "ne fair play" (care, printre multe altele e "non fair play") shi la indemnul de "multzumitzi-mi" vin cu urmatoarea motziune: propun acordarea diplomei de expert in aplicarea formulei SUM intr-un tabel excel organizatorului combatant Oribilul Mosh.
o meritzi din plin, moshule