tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
kante mire, mi-e pohta de nijte coltzunaji dinaia poloneji, tie nu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
salut dana. uite un banc prost pt tine, ca sa nutz mai unplu inbocsu:
Cineva sună la uşă. Tipu deschide uşa. Pe preş, jos, o moarte mică, aşa... cam de douăzeci de centimetri inălţime, cu coasă, oase, parpalac negru... tot tacamu'...
- Vai doamne, vaaaai!!!
- Stai lejer, am venit după hamster!
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
tzutzu iubi
sincer nu mai speram

tzutzu iubi,
merluc, daca iei magheru la pas de la inter la romana faci entorsa la gat, in varshovia faci entorsa la gat numa din sinplu motiv ca tresa te uiti in alta parte. deci da, polonezele sunt urate, singurele mai frumuase raman duar alea ale lu chopin
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
salu gaga, din mers grabit, ca de trei ceasuri mandop cu piza si cu ginuri tonice(nici o legarura cu djin:D) co fo ziua unui coleg. si iaca am depasit ora de terminare a serviciului asa ca ma duc sa satisfac apetitu pe care tocma lam provocat(de beutura ca de mancare sunt satul)
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
serus Dana! iui, de cand n-am intrat p'aci...am fost bolnava, pneomonie, alea alea...acu parca m-am mai pus pe picioare si am zis ca prima treaba post-convalescentza e sa te salut 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
tzutzu, bre gaga, bre! ta tzii si tu de apropuae de roshesc de unu solo! (casa nutz mai spui ca AI inceput sa zici bancurile lu memetu)
p'orma aiu cu coltzunashii tai: bah, im ploon bot can ma gandesc (haleam - can eram plod, ofcors - nejte minunatzii cu branza or cu gem, fiertz si prajitz; apuse vremi, da io inca ma bucur cam mai amintesc, tot e ceva), deci sufar tare!
p'orma aiu cu coltzunashii tai: bah, im ploon bot can ma gandesc (haleam - can eram plod, ofcors - nejte minunatzii cu branza or cu gem, fiertz si prajitz; apuse vremi, da io inca ma bucur cam mai amintesc, tot e ceva), deci sufar tare!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
acu salut gaga din mers impleticit, care sper sa ma conduca pana la masi....pardon, la dacie.
. sarbatuarea muncitorilor bate la ushe: "deschideti, sunteti inconjurati":D
salut gaga

salut gaga
-
jeorj - Junior Member
nui chear asa grav. ca oricum dacia stie si fara computer de bord drumu pana acasa:D(dreapta, stanga, dreapta, semafor, stanga, dreapta, parcare lateral stanga, punct.) duar 3 minute plus semaforu.gaga scrie:nu e frumos sa conduci dupe shpritz. mai bine dormi.
shapoi cunosc destui shoferi de duminica(adica dinaia care se suie la volan o data pe luna, ca pe pamant niciatat) la care riscu de accident e de sute de ori mai ridicat decat la freunu ca mine dupe nushtucate shpritzane.
ie drept ca ie riscu sa pic de fazan can nu ie cazu, da imi asum riscu ca asa mie firea mai ecstremista.
shapoi la faza cu dormitu, cu tot regretu tre sa spun ca oricum dorm 4-5 ore din 24 ca mai mult nu reusesc deo vremen coace(cu tuate influentele bahice)
si ca sa finalizez:D oricum nu prea am fost io niciodata adept al "cultului frumosului"
ps. oricum multumesc pentru grija ce mio porti:D
-
jeorj - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma