Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
eu unul sunt fericit ca i-am gasit lui moshu perechea ;b Creca pentru un urs si un rinocer trebuie sa inchiriezi un cinematograf intreg... ale draq femei, ca scumpe mai sunt 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Emanuela
on topic: Ca m-am decis sa il bat pe SOD daca mai zice asa ceva. (glumesc)
si in timp ce tu ma bati ,eu trebuie sa-ti spun ca tu esti stapana?imi pui si catuse?ma legi de pat?
-
SOD - Mesaje: 6035
pai nici n-ai cum sa fii S&M,ca s-ar supara metallica pe tine si ca aia nu e de glumit!
acu vrei sa ne intelegem cu frumosul?pai daca afla moshu o sa devina gelos si o sa faca apoplexie si atac cerebral la hipotalamus si se duce dintre noi.si nu am chef de inmormantari.
acu vrei sa ne intelegem cu frumosul?pai daca afla moshu o sa devina gelos si o sa faca apoplexie si atac cerebral la hipotalamus si se duce dintre noi.si nu am chef de inmormantari.
-
He,he..asta imi place mie la Jasmyna..ca in pofida varstei e bagaboanta si perversa !
Exact ca in melodia lu' Nicu Paleru : "esti mica si perversa...! " :p
Exact ca in melodia lu' Nicu Paleru : "esti mica si perversa...! " :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de SOD
Moshule,vezi sa nu-ti curga balele pe tastatura!
bine fetelor,asa facem!da pot sa mai aduc vreo 3 prieteni?
Eeee... Nu. Nici vorba! Noi suntem doua fetitze, tu esti 1 barbat (!), deci nu mai ai voie. Dar cred ca te doboram noi pana la urma... Mai ales ca ma ajuta Jasmyna...

- Kayla
Az am aflat la in uichiendu viitor ma voi duce la Voineasa. Un gratar, un munte, marfa. Abea ajtept. Si can ma gandezc ca ma duc cu majina, nu cu trenu. Si mai superb. Nu am mai plecat den Bucurejt sam fac de cap de nu mai tin minte. Acu sa nu credetz cajtep sam plangetz de mila.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ca am fost la castelul peles si ca m-am intalnit cu o veche cunostiinta ..... ;r ;b :drool:
ca mi-am luat un bumerang ca lumea
albumul "remember mondial"
ca mi-am luat un bumerang ca lumea
albumul "remember mondial"
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Nu s-a intamplat chiar azi ...
... dar nu prea am avut timp sa postez asa ca va povestesc acuma ce mi s-a intamplat...
Duminica a fost o zi de nastere la una dintre matusile mele... care implinea 70 de ani... Anyway.. cheful a fost la o pizzerie so , nu aveam motive sa nu merg. Am aflat ca vin rude din toata tara si m-am gandit ca ar fi un prilej bun sa imi mai cunosc verii si verele...
Evident ca noi , tinerii , ne-am asezat la o masa , intr-o parte a localului , iar restul in cealalta parte... La un moment dat vine o tipa... care se pare ca sta in acelasi oras cu mine (adika Bistrita) pe care o chema Andreea... si care se pare ca mi-e matusa... desi era numai cu vreo doi ani mai mare ca si mine.
Totul ok pana acuma... Dar la un moment dat imi vine ideea sa ii invit pe toti la o terasa mai spre seara . Mno.. din pacate nu prea o fost amatori de terase.. doar tipa asta , Andreea m-a intrebat la ce terasa merg. I-am spus unde si mi-a raspuns ca acolo merge si fratele ei .
Imediat m-am gandit ca poate il cunosc .. asa ca am intrebat-o cum il cheama si in ce clasa e. Si asa am aflat ca era unul fix din grupul cu care ieseam eu in fiecare seara... :p , grup cu care ma imprietenisem la inceputul verii , chiar daca pe unii ii stiam mai de mult timp.
Va dati sema ce mutra o facut tipul cand i-am zis ca is nepotul lui... :p De fapt cam tot aceeasi pe care am facut-o si eu ...
Duminica a fost o zi de nastere la una dintre matusile mele... care implinea 70 de ani... Anyway.. cheful a fost la o pizzerie so , nu aveam motive sa nu merg. Am aflat ca vin rude din toata tara si m-am gandit ca ar fi un prilej bun sa imi mai cunosc verii si verele...
Evident ca noi , tinerii , ne-am asezat la o masa , intr-o parte a localului , iar restul in cealalta parte... La un moment dat vine o tipa... care se pare ca sta in acelasi oras cu mine (adika Bistrita) pe care o chema Andreea... si care se pare ca mi-e matusa... desi era numai cu vreo doi ani mai mare ca si mine.
Totul ok pana acuma... Dar la un moment dat imi vine ideea sa ii invit pe toti la o terasa mai spre seara . Mno.. din pacate nu prea o fost amatori de terase.. doar tipa asta , Andreea m-a intrebat la ce terasa merg. I-am spus unde si mi-a raspuns ca acolo merge si fratele ei .
Imediat m-am gandit ca poate il cunosc .. asa ca am intrebat-o cum il cheama si in ce clasa e. Si asa am aflat ca era unul fix din grupul cu care ieseam eu in fiecare seara... :p , grup cu care ma imprietenisem la inceputul verii , chiar daca pe unii ii stiam mai de mult timp.
Va dati sema ce mutra o facut tipul cand i-am zis ca is nepotul lui... :p De fapt cam tot aceeasi pe care am facut-o si eu ...
- Seth2
- Junior Member
Initial trimis de SOD
Moshule,vezi sa nu-ti curga balele pe tastatura!
stai linistit,Sod..Moshu are experienta. . nu se lasa asa usor..!!
bine fetelor,asa facem!da pot sa mai aduc vreo 3 prieteni?
u most be joking...
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
ha,ha,ha,ha,ha,ha!
moshule,ai sa mori virgin!ba,daca si fetitele ti-au tras teapa,care vorba aia nu prea au experienta(sau nu?),ce pretentii sa mai am de la tine?
poate ar trebui sa schimbi tactica,sa nu le mai promiti inghetata.poate merge cu altceva.
moshule,ai sa mori virgin!ba,daca si fetitele ti-au tras teapa,care vorba aia nu prea au experienta(sau nu?),ce pretentii sa mai am de la tine?
poate ar trebui sa schimbi tactica,sa nu le mai promiti inghetata.poate merge cu altceva.
-
A fost o neintelegere...dragul meu SOD ! Nu te mai bucura atat !
Nu am beneficiat de net dimineatza...si asta a fost !
Virgin ? Virgin ..unde ? In anus..DA ! Ce vrei ? Eu nu practic sexul anal..ca tine..si nici nu am de gand sa incep al practica ! :p
Nu am beneficiat de net dimineatza...si asta a fost !
Virgin ? Virgin ..unde ? In anus..DA ! Ce vrei ? Eu nu practic sexul anal..ca tine..si nici nu am de gand sa incep al practica ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu vin la concert ! Prefer sa ies cu Emanuelle si sa mancam un Happy Meal...decat sa arunce iar Dana bere pe mine !
Iar maine ma duc la meci...National cu Faru ! Si poate vin si cu voi duminica...la Steaua cu AEK. Sau vine si Dana la meci,pe Ghencea ?
Iar maine ma duc la meci...National cu Faru ! Si poate vin si cu voi duminica...la Steaua cu AEK. Sau vine si Dana la meci,pe Ghencea ?
-
ANUNTZ
Din acest moment daca mai postatzi offtopic aici...va sterg mesajele !
Putetzi face mistouri la adresa mea..sau a cui mai doritzi dumneavoastra....pe threaduri precum "Say what's on your mind" ...sau "The longest thread..." . (acelea sunt subiecte de aberatzii.)
Multumesc pentru intelegere !
PS : si inca ceva f. important : avetzi voie sa postatzi maxim 1 post pe zi la acest subiect. si sa fie ceva consistent..nu doar asa de dragul unui mesaj in plus !
Putetzi face mistouri la adresa mea..sau a cui mai doritzi dumneavoastra....pe threaduri precum "Say what's on your mind" ...sau "The longest thread..." . (acelea sunt subiecte de aberatzii.)
Multumesc pentru intelegere !
PS : si inca ceva f. important : avetzi voie sa postatzi maxim 1 post pe zi la acest subiect. si sa fie ceva consistent..nu doar asa de dragul unui mesaj in plus !
-
faptul ca mi-am gasit alt cd Rage Against The Machine.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
telefonul de la jasmyna care e in orash cu moshu si emanuela(cred). 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma