Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
2472
foca, daca si depejmaind a ajuns sa-ti dea leapsa, este gravida rau de tot problema. parerea mea (copirait baicsu)
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Oribilul Mosh
=D
cred ca e prima poanta buna pe care o faci de cand te stiu , my dear Eveline !
sa intzeleg ca vrei sa se mai repete?:con:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
monk si onk sunt frati ?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Nightwish io imi doresc ca tu sa te faci invatatoare si daca se intampla asa atunci vb cu ai mei parinti sa imi mai faca un frate si sa il dea la clasa ta :p
-
2489
de maine o sa am si eu sofer personal. ce, numa Bad Girl sa aiba?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
monkule, recte cretinel zbanghiu si zglobiu, tine-ti gura ca a venit si randu' tau sa evoluezi maiestru la aberatia zilei:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8239
un thread retard, putin spus, si un posesor pe masura. ce draq v-a casunat la toti pe literatura, nustu.
mozi, careva, cineva?! e infricosator ce a ajuns forumu de literatura.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8239
un thread retard, putin spus, si un posesor pe masura. ce draq v-a casunat la toti pe literatura, nustu.
mozi, careva, cineva?! e infricosator ce a ajuns forumu de literatura.
-
nocturna - Mesaje: 8725
ehe nocturno, nu tre sa te superi chiar asa de rau. Este scrisa de un scriitor mare din Romania, de ce sa nu le arati la oameni in ce mod se destindeau scriitorii pe atunci.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
tampitzelul, sa faca inainte de toate cunostiinta cu povestitorul, sa puie mana sa citeasca Amintirile din copilarie sau cel putin Capra cu trei iezi, si abia dupa aceea sa treaca la chestii mai dificile, precum si mult mai solicitante pentru al sau creeras fragil.
-
nocturno ... io p'alea le citeam la gradinita sau in clasa I da "e" unii care nici pana acu "le-a" citit ... recte (ca tot se vb cu curu paici) TU !
-
la scoala de handicapati nr 3 va lasa sa dispuneti de carti? ciudat, v-ati putea rani.
daca nici tu nu mai suporti sa-ti vezi posturile imbecile insirate la intamplare, pe unde te loveste cheful de a posta, gandeste-te un pic la ce imagine avem noi.
da' e tragic, esti suficient de imbecil si analfabet incat sa nu faci diferenta intre recte si rect. :A incredibil, eh? si totusi, irefutabil. :o
Initial trimis de monk
recte (ca tot se vb cu curu paici)
daca nici tu nu mai suporti sa-ti vezi posturile imbecile insirate la intamplare, pe unde te loveste cheful de a posta, gandeste-te un pic la ce imagine avem noi.
da' e tragic, esti suficient de imbecil si analfabet incat sa nu faci diferenta intre recte si rect. :A incredibil, eh? si totusi, irefutabil. :o
-
nu pot sa imi neg amuzamentul la citirea posturilor lui naiti-nait. (in sensul bun ;n ) - [nah, ca de dragul ei ma facui si eu verde la fatza] ...
:o
monk:
RECT - Portiune terminalí£ a intesti-nului gros
Rí‰CTE - Cu adeví£rat; anume.
parca aveai tu ma un dex pe birou, cand ti-am facut eu caricatura :con:
:o
monk:
RECT - Portiune terminalí£ a intesti-nului gros
Rí‰CTE - Cu adeví£rat; anume.
parca aveai tu ma un dex pe birou, cand ti-am facut eu caricatura :con:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
tampitzel, 9.00 ala la romana l-ai luat tot cu limba asta mai de balta (probabil inventata de tine)?! asta imi intareste conivngerea ca tu ai dat capacitatea la scoala de handicapati.
ca esti analfabet nu era un secret, da' nu te mai da in stamba.
gabyz, cauta repejor in DEX, si spune-i colegului tau de salon care-i pluralul de la rect. :o
ca esti analfabet nu era un secret, da' nu te mai da in stamba.
gabyz, cauta repejor in DEX, si spune-i colegului tau de salon care-i pluralul de la rect. :o
-
"ce pot pt ca sa spun :" of of of mancao-ar mama de chioara ... punetzi dracu ochielari sau scoate-ti ochii si lipestei de ecran .... DE CE NAIBA AM MAI PUS PARANTEZA AIA ?? CA SA UMPLE LOCU ??
-
Initial trimis de monk
mancao-ar ... scoate-ti... lipestei
bah tu examenu de capacitate la lb romana unde zisesi ca luasi 9 l-ai dat la vro scoala din romania sau in burundi?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lol in loc lipestei vroiam sa scriu lipeste-ti ...
aiule ai dat-o in bara : stai sa iti explic ... scoate iti (de unde si tie ; -ti :p) Complement ...
inca o data Scoate iti tie insusi de unde si scoate-ti
data viitoare sa fii sigur la ce faci corecturi

aiule ai dat-o in bara : stai sa iti explic ... scoate iti (de unde si tie ; -ti :p) Complement ...
inca o data Scoate iti tie insusi de unde si scoate-ti
data viitoare sa fii sigur la ce faci corecturi
-
Initial trimis de Nightwish
ba, io am recunoscut ca la scoala de jenii unde am dat eu examenu' (:D) am luat abia 8.9 desi partea de gramatica a fost IMPECABILA. Vitoria Lipan m-a tradat, neapucand sa o scriu pe toata.
monk nu mai e coleg de salon cu mine, ca l-au exmatriculat (dandu-si seama ca era printr-o greseala in scoala de genii) trimitandu-l la centrul de bolnavi psihici no.3 [zisa mai noi si scoala] unde e coleg, sau era, cu doua evadate pe numele lor de scena depejdebila si nightwish.
monk: RECT - RECT ~uri . if iu nau uat ai min.
later edit: dzeule vrei si tu? ca iti dam, nici o grija .
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
-
imi stricasi bucurie: sa dau lectii unui prost asa mare ca tine... damn... da' sa stii ca oricum, daca te prind maine pe la intalnire iti ofer cu draga inima un abecedar din 1995 cand eu am abolvit cu media 10 clasa intai. e cam rupt el, da are poze "!!!!" "..." :rolleyes:
p.s. imi zicea monk pe YM, ieri, ca dzeu nu ii poate suuuufeeeeriiiii deloooc pe urmatorii useri: Gabyzzu, Nightwish, eyewithness .
p.s. imi zicea monk pe YM, ieri, ca dzeu nu ii poate suuuufeeeeriiiii deloooc pe urmatorii useri: Gabyzzu, Nightwish, eyewithness .
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
mda. subiectul vb. de la sine:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=170531#post170531
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=170531#post170531
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-