La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
4089
azi, D_R_O_G si Nasolu face amandoi 17 ani, iar MaHoArCa` cu patru mai multi. sunt atat de emotionat incat in afara de la multzi ani nici nu stiu ce sa mai urez. poate ma ajuta cineva.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Azi e si ziua bunei mele prietene Cristina .Implineste frumoasa varsta de 25 ani. Tocmai ce am sunat-o sa-i urez La multi ani....si m-a poftit la masa....ceea ce voi face duminica. :yD
Ii urez La multi ani si aici , pe forum ...chiar daca n-a mai intrat de ceva vreme.
Ii urez La multi ani si aici , pe forum ...chiar daca n-a mai intrat de ceva vreme.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sa-mi fie rusine !
Ei , da , sa-mi fie rusine ca nu am stiut ce e pe 8 noiembrie
La multi ani Moshule ! Sa cresti mare si frumos si sanatos !
La multi ani ( in avans )tuturor Gabrielelor si Gabrielilor si Gabizzilor si Mihaelelor si Mihailor si tuturor derivatelor de la aceste nume .. si sa-mi fie rusine
La multi ani Moshule ! Sa cresti mare si frumos si sanatos !
La multi ani ( in avans )tuturor Gabrielelor si Gabrielilor si Gabizzilor si Mihaelelor si Mihailor si tuturor derivatelor de la aceste nume .. si sa-mi fie rusine

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
La multi ani tuturor persoanelor cu numele Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela,.....
La multi ani. Catzelusha.
La multi ani. Catzelusha.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
4130
Alondro, la multzi ani si ce-mi doresti tu mie sa ti se intample tie (© altcineva).
ANTI
-
La multzi ani , Alondra-Scorpiutza !
La multi ani , thor..prietenul cel mai fidel al animaloo-lui.
La multi ani , thor..prietenul cel mai fidel al animaloo-lui.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
si, si...pe ultima suta de metri...
La Multz Ani, thor. sa fii sanatos. no, cum sa te uit tocma' io?!
La Multz Ani, alondra.

La Multz Ani, alondra.
-
nocturna - Mesaje: 8725
little shrew , dar cati ani ai facut ? si ce cado' ai primit de ziua ta ?
-
merci
Iti multumesc pentru urari si te astept la masa cat mai repede.
Da nu am mai intrat pe forum din cauza serviciului, am mult de lucru si ajung acasa si pe la 8 seara cateodata.
La multi ani si tie pentru 8 noiembrie cu toate ca ti-am zis in SMS iti spun si pe forum.
Da nu am mai intrat pe forum din cauza serviciului, am mult de lucru si ajung acasa si pe la 8 seara cateodata.
La multi ani si tie pentru 8 noiembrie cu toate ca ti-am zis in SMS iti spun si pe forum.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
Multumesc.
Sa pui si doua-trei beri la rece. Si fa si tu o prajitura, ceva...sa fie si desert.
Sa pui si doua-trei beri la rece. Si fa si tu o prajitura, ceva...sa fie si desert.
-
gata
S-a facut voi cumpara bere ca in ultimul timp nu mai avem, dar special pentru tine cumpar. Ce preferi ca bere?
Prajitura voi cumpara de la Tip Top ca fac foarte bune prajiturile, ca eu nu stiu sa fac.
Prajitura voi cumpara de la Tip Top ca fac foarte bune prajiturile, ca eu nu stiu sa fac.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
orice bere..nu sunt pretentios. d'aia la plastic la 2 litri ar fi perfect.
mai e o problema. eu am un prieten pe acest forum, pe nume Nicholas_Alex...si povestindu-i ca am fost poftit la masa ....m-a rugat din suflet sa-l iau si pe el cu mine....ca n-a mai mancat ceva cald de 3 luni de zile. nu stiu ce sa fac. sa-l iau si pe el ?
mai e o problema. eu am un prieten pe acest forum, pe nume Nicholas_Alex...si povestindu-i ca am fost poftit la masa ....m-a rugat din suflet sa-l iau si pe el cu mine....ca n-a mai mancat ceva cald de 3 luni de zile. nu stiu ce sa fac. sa-l iau si pe el ?
-
Da. Daca inima Cristinei este asa calda cum o stiu eu, si nu va deranjez, as veni si eu. Bani de un buchet de flori am, raiati noi am, tricou cu jidanu am...

-
Nicholas_Alex - Junior Member
my heart
Inima ma se incalzeste in functie de persoana de langa mine, asa ca daca esti tu cald cu mine si in functie de ce cadou imi cumperi mai negociem si vedem.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
4141
la multi ani lu MicSer.
ps: ma mancavas, daca nu vedeti bine spuneti-mi, ca va tratez. pe acest thread se fac urari userilor cand este ziua de nume sau cand implinesc diferite varste. nu este thread pe care sa aduceti spre informare de unde cumparati prajituri, la cine va duceti in vizita sau ce beri vreti. pentru acest teme se sunt alte threaduri.
ps: ma mancavas, daca nu vedeti bine spuneti-mi, ca va tratez. pe acest thread se fac urari userilor cand este ziua de nume sau cand implinesc diferite varste. nu este thread pe care sa aduceti spre informare de unde cumparati prajituri, la cine va duceti in vizita sau ce beri vreti. pentru acest teme se sunt alte threaduri.
ANTI
-
la multi ani sir fly musca
la multi ani si lui Maddmax care are un frate geaman MadMaxx - Sa traiti baieti !
la multi ani si lui Maddmax care are un frate geaman MadMaxx - Sa traiti baieti !
-
monk - Mesaje: 2747
Multam fain de urari...
Si zic si io La multi ani celor nascuti in perioada asta...
Io abia acu am intrat pe net ca deh... doar la serviciu pot...
Si vreau sa afirm ceva cu ocazia asta:
NU SUNT CLONA! ca m-a acuzat baixinho © de asa ceva... ca as fi clona lu' Animalu si m-a durut... adica sa fiu ceva ilegal??? ca nu cred ca s-a aprobat clonarea umana :o)
Si zic si io La multi ani celor nascuti in perioada asta...
Io abia acu am intrat pe net ca deh... doar la serviciu pot...
Si vreau sa afirm ceva cu ocazia asta:
NU SUNT CLONA! ca m-a acuzat baixinho © de asa ceva... ca as fi clona lu' Animalu si m-a durut... adica sa fiu ceva ilegal??? ca nu cred ca s-a aprobat clonarea umana :o)
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
4198
azi, dj gigi face dooijdí£ anisori. o suma rotunda si frumoasa, in acelasi timp. la multzi ani, sa existi sanatos, si can trec pe la locu unde micsezi matale, sa pui si matale coluana sonora de la forest gamp. am auzit ca ie ceva de numa.
ANTI
-
la multi ani , Hades ! sa stii ca am vrut sa iti fac subiect...dar a zis Gabuba ca nu meritzi ca cica nu esti asa de important pe forum.
asta e.....acum iti uram aici. *p
la multi ani si tot ce iti doresti ! eu iti doresc sa ajungi un mare cantaretz si sa canti in duet cu Snoop Dogg si Dr. Dre ! *p
asta e.....acum iti uram aici. *p
la multi ani si tot ce iti doresti ! eu iti doresc sa ajungi un mare cantaretz si sa canti in duet cu Snoop Dogg si Dr. Dre ! *p
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma