Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Mar Iul 15, 2003 11:36 am

Initial trimis de neatza
vu e mue.

bah matinale nu e bine mah ca poa se supara daca le dai mue si nu mai vin astia....
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Iul 15, 2003 11:43 am

pai nu ie sha cum te esprimi tu in sensu acela. iei daia shia intitulat tzara aia mare care vor so faca iei asha din mai multe tzari carea fost ca adica iei primeshte orce numa sa fie cineva care are de dat.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Salma » Mar Iul 15, 2003 11:58 am

Ay, ay, ay,señor testigo ocular, es una sorpresa grande para mí­ descubrir que usted habla el español. Soy muy feliz que pronto venga aquí­ mucha persona que habla mi idiom y mostraremos ellos lo que lo significa la realmente belleza de la música. Los hombres del mi paí­s, Mexic, apreciate las chicas hermosas como ASIA y nuestro funclub se sabrán de ahora en el mundo entero. Soy tan feliz! Espero que usted sea demasiado, mis amigos buenos dí­as, el deseo de la noche y el jugador del tambor.
Salma

Mesajde neatza » Mar Iul 15, 2003 12:05 pm

pentru aia mai deshteptz intrale nformaticii sa facem sapara pe icranu de la monitoru de la computer literele in braille care am neshte preteni surz care nu simte nimica. ce ie de facut? martore, tzi-a mai ramas neshte ciobuletze mici micutze ca sa facem ceva cu iele? sa punem pe portativ shi sa treaca cu dejtele pe iele. sa aibe muzican sange.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Iul 15, 2003 12:48 pm

bah matinale vaz ca neshte beri iti ocupa timpu de reclame de la teveu si nu vazusi ca acu bucegiu se da la plastic ca ii insira pe aia in sir de apasa prin apasare pe buton pe sticla si cand colo e teapa ca-i plastic si de unde cioburi mancatzash acu? ca si-n avion cand ma intorsei cu fetele din turneu luai o sticla de belantains si iera de plastic adica cica pt securitatea zborului sa nu dai in cap la reatebistele de la tarom si sa fugi cu avionu...ca de la o vreme mi-am luat bata de hushtiuluc si m-am apucat sa sparg parbrize fumurii de prin parcari ca sa termin si io mozaicele alea ca ma prinde 23 august cu iele neterminate. io zic ca mai bine iei mataluta niste nasturi de palton si cu traforaju ,perspicaci si dibaci cum te stim ,faci bilutele alea sa le prindem cu picatura de monitor...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Iul 15, 2003 12:59 pm

sa mai poate optzine materiale tari din combinarea elementelor chimice denumite generic savariniu, ecleriu shi amandiniu care se gaseshte in prjiturile cu acelash nume din renumita localitate strehaia. procesu dureaza o zi doo in functziune de propetatzile organismului procesator (recte io). culmea: produsu finit are aceeash culoare maro-negru ca a lu' stecla de tuborgi decat ca consistentza ie mai consistenta.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Iul 15, 2003 1:13 pm

bah da mai ie si biscuitziu din grupa 3 a lu mendeleev care se gaseste in stare libera de secole la cofetaria lamaitza si care daca-ti scapa pe picior iti face fractura de gradu 3 numa ca daca vrei sa-l spargi iti trebe un picamer hilti...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Iul 15, 2003 1:17 pm

Initial trimis de Salma
[B]testicocular, el juganor . [/B]

im cer scuze, da' nu mam putut aptzine.

neatza

Mesajde Salma » Mar Iul 15, 2003 7:29 pm

Neshte inculturali :p Si io care vroiam sa-l aduc in fanclub si pe Banderas :(
Salma

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 12:44 pm

oameni buni, fratzi romani, veri straini... mai copiiii mei! ca pun orgasm, trei-patru beri, doi carnatzi shi trei portzii de cartofi prajitz am primit vestea ca fetele pe care noi le iubim cu atata daruire va concerta LIVE pe stadionu lia manoliu intro zi de joia asta. poate liopseshte vrunu din fani ca o so rog pe onor duduia prezidenta sal escluda la moment! deci vor mai fii shi alte formatzii vocal (auzi!!!) instrumentale (astai buna!) da pe mine nu ma intereseaza ca orcum nu se compara. vai ce bucurie. nu mai po sashtept pana joi. ma duc la bere!

ne vedem joi! (ptiu drace! nam io vina ca ezista formularea asta.)

neatza

Mesajde nocturna » Mie Iul 16, 2003 1:13 pm

bre neatza, ce ma doare pe mine sufletzelul si nu-mi dau pacea gandurile ale negre, de nu cred ca o sa poci ca sa ma bucur de concertu fetelor, e ca aiu n-o sa fie alaturi de noi, in sustinerea fetelor, care-mi confesara ca au mare trac si ca nici ele nu mai stiu cu ce sa scape de traci. Asadar, cum aiu tocmai ce pleca in teritoriu, ca sa caute sticle de sticle de la neste beri, ca se pare ca e lipsa acuta de cioburi, eu ma gandesc ca n-o sa fie la fel la fara el. da’ ma gandeam sa-I tragem si lui concertu fetelor pe toate supoartele posibile: de hartie, plastic, sticla (pentru cioburi), lemn, sidiu, dividi, vinil, toate reciclabile. io zic ca mai mare o sa-i fie incantarea si bucuria sa aiba piesa ‘za hodoronk and za tronk’ in toate variantele posibile si imposibile.

pies: fetele mi-au promis ca fac cinste dupe concert cu neste beri si daca ne mai raman bani si cu neste cartofi copti. mare atentie la cioburi! la sfarsitu concertului sa le strangeti frumos si ordonat in combinari de 5 luate cate 3.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 1:23 pm

saracu martor. nu potzi bre samani delegatzia? io crecatz da donshoara prezidenta voie. nu se poate pentru ca sa perz asha minune de veniment. itz dai seman? sa fim noi totz acolo shi dupaia bere cu fetele?

o sa lipsesc unpic ma duc sam schimb pantalonii.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Iul 16, 2003 1:33 pm

ho bah ca ma facurati sa ma rad in hohote de se opri si circulatia pe unirii si intrara unii cu trabantu in fantana de ragetele care le scosei. bah matinale ie imposibil sa aman prin cancelare plecarea in teritoriu ,ca mi-am luat deja beletele de rata si facui si rezervare la cortu litoral cu pridvor da auzii io din surse sigure ca da concertu si la proteveu daca aproba nicu ala.

auzi matinale da tu schimbi pantalonii pe neshte beri? io asa fac cand raman fara bani de neshte beri dau la schimb tot de pe mine si raman precum adam de mi-as da si frunza pt neshte beri.
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Iul 16, 2003 1:43 pm

aiule, io zic ca poti sa schimbi pantalonii si frunza, si pe neste cioburi, mai ales daca e d'alea colorate...

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Iul 16, 2003 1:47 pm

nocturno cioburile ie efectu io caut intai sa golesc cauza...in plus daca as cere din prima neshte cioburi ar bate la ochi asa ca cer prin invaluire neshte beri si nu se prinde aia. intelegi? adica noi fanii asia om fi neshte kro$$fraieri?
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 1:52 pm

unu: io nu raman farabani. am shi io o reputatzie.. vorba ceea
doi: incorect. concertu se da pe tevere.
trei: am uitat ceam vrut sa zic la punctu asta
patru: ie bine.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Iul 16, 2003 1:59 pm

unu : inseamna ca la matale neshte beri tind spre 0 la mine spre +infinit deci teorema lu pitagora nu funtioneaza la fel la amandoi deci e clar matale trebe sa mai pui burta si bicepsii pe cartea de geografie.
doi: care-i diferenta?
trei: aici ie punct comun
patru: si la mare cald
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 2:06 pm

Initial trimis de eyewitness
unu : inseamna ca la matale neshte beri tind spre 0

este scopul meu in viatza. numarul berilor de pe masa va tinde intotdeauna spre zero.
martore, iesht un fel de stomacu meu cae tot asha are impresia ca numaru berilor tinde spre + infinit, ceea ce, vazut dinspre interior, ie valabil.

peseu. cate virgule!

schimbare mai tarziu: pai bre martore, noi am putea sa ne combinam la o afacere reciproc avantajoasa care este. deci daca la matale numeru berilor tinde spre plusinfnit, iar la je tinde spre 0, tu o sa fii (deci cu doi de i de data asta) responsabil cu adusu lor, iar io cu disparitzia. contrastele se atrage shi se completesc pentru o mai buna ezistentza a burtzii mele. ca la cata goegrafie avem in tzara asta, ie cam greu de pus un fleoshc de abdomen pe ia.

neatza

Mesajde Unregistered » Joi Iul 17, 2003 12:37 am

[quote][i]Initial trimis de BruceLEe . Mai omule nu-ti bate joc de arte martiale.Kapish.K.o
Unregistered

Mesajde neatza » Joi Iul 17, 2003 8:59 am

Lupta dintre bine shi rau

Preambul: Deshi acest sujet nu prea are ce cauta pe acest thread, il voi posta totushi aici pentru ca ii ramasesem dator martorului cu o mica adaogire.

Ma voi chinui ca in esplicatziile ce urmeaza sa fiu cat mai clar shi mai lipsit de o retorica fada, pentru ca problema ce doresc a vi-o dezvalui necesita nu mult efort, ci doar putzina intzelegere.

Deci limba romana, shi mai cu seama gramatica iei, ie o treaba pe cat de placuta, pe atat de complexa, dificultatea deprinderii iei fiind dovedita in repetate randuri. Putem a ne mandri, noi ca popor, cu un vocabular vast shi plin de cuvinte. Acuma, ca unele dintre acestea ne sunt complet nefolositoare, nu conteaza in prelegerea de fatza. Ceea ce vreau io a sublinia este ca ducem zi de zi, ceas de ceas, o lupta sustzinuta in slujba imbogazirii perpetue a comorii noastra lingvistice. Cautam pretutindeni shi aiurea cuvinte noi care sa exprime gaduri, actziuni, sentimente sau fenomene ale naturei care parca nu ezistau in teritoriul carpatin inainte de introducerea acestora, shi uitam ca limba noastra ie un sac fara fund. Vom ajunge ashadar sa vorbim cuvinte ce n-o sa mai insemne nimica. Uitatzi bunioara cum se intampla cu doo cuvinte ce aveau pe vremuri un sens atat de bine delimitat incat au fost upgradate de la rangul de simple adjective sau adverbe, la nobletzea numelui propriu. V-atzi dat desigur seama ca ma refer la “bineâ€Â

neatza

Mesajde Salma » Joi Iul 17, 2003 9:43 am

:con: Piaru nostru aici de fatza, acest nou Nice, dovedeshte talente nebanuite in domeniul metafizic. Io am ramas traznita, cum vine asta ie bine si io si rau? Adica io daca le barfesc pe la coltzuri pe fetele de la Asia e rau, ca-i un lucru urat, da e si bine, ca le creshte popularitatea auzind mai multzi oameni de ele? Si daca matracuca ii ia bani lu cocoana onk e rau, ca ramane cocoana cu mai putzini bani, da e si bine, ca cheltuie mai putzini pe bautura? Ma piarule, ma stii ca tu ai dreptate?!
Salma

Mesajde click » Joi Iul 17, 2003 10:39 am

Buna ziua,ma scuzati ca dau asa buzna ,stiu ca aici nu pot intra decit fetzele inalte ,dar vreau sa va anunt ca fetele voastre de platina au fost invitate aseara pe Acasa unde au interpretat si o frumoasa melodie .Am fost cam uimita sa nu va vad sustinindu-le ,dar nici azi nu este timpul pierdut ca apar la reluare ,asa ca puneti-va pe treaba si compuneti repede o oda ,ceva.
click

Mesajde neatza » Joi Iul 17, 2003 10:50 am

din invatzaturile deprinse prin inaltele shcoli, coroborate cu cele desprinse din mai viguroasa shcoala a esperientzii, am dedus ca o promovare buna shi cu shanse macsime de priza la onor public, include in planul iei shi o "nepromovare" (am folosit termenu asta ca sa intzeleagga shi aia cu capacitatea). astfel, publicu gaseshte lucruri despre cae noi n-am vorbit nimica, da despre care cu sigurantza ca shtiam ca doar noi le-am aranjat. deci care-i treaba cu publicu? deci iel descoperind trebi dastea de care nam vorbit noi, iel are posibilitatea surprizei, a andargraudului... daca ma intzelegi pe undeva. ie o treaba legata de fructu oprit, da despre aia itzi esplica mai frumos salma. io mai mult cu gramaticile.

orcum iotz multzumesc ca urmaresht shi intzelegi shi in acelash timp vrei sa ne ajutz. frumos! tzineototasha!

neatza

Mesajde nocturna » Joi Iul 17, 2003 11:34 am

bre stimabile asiatic piar neatza. ca in fiecare dimineatza si azi, ca si ieri, ca si poimaine, reusi casa-mi inunzi sinapsele frumos si placut cu teoriile matale despre bine si rau, precum si despre despre (ics+zero)-(yxz). ma bate gandu, usor pe partea dreapta, si mai rau pe stanga, sa iti gasesc, pe langa postu de piar pe teren si relatii in teritoriu, interne si ultra internationale, si un post de onoare pe la departamentu cultural.

clic, noi le sustinem pe fete foarte mult si din umbra, nu te lasa prostit de aparente.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Iul 17, 2003 11:52 am

va multzumesc frumos sarumana donshoara da io am zis numa cei in gusha shin capusha sau ca sa ma esprim mai bine in stomac. shi care nu mai ie ca a fost. mie imi pare rau ca pana la ora asta domnu Testimoniu na avut puterea dea putea sa vie shi iel paicia care am intzeles ca ie plecat in delegatzie shim pare estrem de rau ca lam lasat sa plece asha nelamurit.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Iul 17, 2003 12:07 pm

piar neatza, nu dispera disperat, ca domnu testigo se va intoarce curand en la ciudad de lo neustro humilo pueblo/pais, pero grande fanclubo (iaca bre, sa va demonstrez ca ca si io stiu english si's francofona) si o sa poti casa-l lamuresti matale cum e cu limita de la neste beri care tinde spre +/- infinit.

nocturna

Mesajde onk » Joi Iul 17, 2003 2:21 pm

statzi asa si nu minatzi ca intre bine si rau nu ie chiar asa ca cu imbetatu cum devine cazu ie bine da a doua zi e rau si acuma depinde cum zice si ardeleanu beat intrebat daca ii e rau :"mi-e rau, da, da nu azi, miine" carevasazica lupta intrebine si rau se desfasuara si anume in timp az e bine miine e rau ca nu e om sa nu fi promis o data n vieatz aca miine ma las de beutura ca si cocoana matracuca spera ca elimina factoru lichid negativ carele sa-l tinda spre zero numa nu se poa' va spui io ca in natura totu se conpenseaza si te faci deo invitatzie si daca nu curge pica cum zicea si nice ce bine cami facusi rau ca trebia sa-mi schimb coordonatele carevasazica ie de bine referitor la asiea domle cum poate fi acuzat tomna consiliu conducator de indiferentz asupra corpului de balet si sunete in patru litere alfabetice asia, ca doara cine le facura brinci pa scena daca nu si anume iei, insisile fanele - club asiatica? cat despre recipentele din sticla de plastic domnu ochila nu va perdetzi cu firea ca nu ie totu perdut se mai gaseste inca materie prima la centrurile de reciclare materiale si la o adica dam o spargere (de sticle la locatzia fix amintita) cit despre mine ce sa va mai spui nu mai imi trebe servituare ca vine zina maselutza in inspectie si mai imi face ordine deciuplina si curat pin vastu apartament carele daca ma prinde matracuca ce nu ie cum trebie imi mareste si anume alocatzia de stat in gransonera. inafarale de asta tin sa va aduc amintea in memorie ca io am bobine pa stoc si nu le gasesc intrebuintzare. si pa deasupra am aflat io de la o persoana de incredere ca propetara nu agreaza fanclubu asia pa motiv ca nu i-a venit badigarzii acasa dupe cum iatz promis deunazi.
onk

Mesajde click » Joi Iul 17, 2003 2:23 pm

[quote]Initial trimis de Nightwish
[B]bre stimabile asiatic piar neatza. ca in fiecare dimineatza si azi, ca si ieri, ca si poimaine, reusi casa-mi inunzi sinapsele frumos si placut cu teoriile matale despre bine si rau, precum si despre despre (ics+zero)-(yxz). ma bate gandu, usor pe partea dreapta, si mai rau pe stanga, sa iti gasesc, pe langa postu de piar pe teren si relatii in teritoriu, interne si ultra internationale, si un post de onoare pe la departamentu cultural.

clic, noi le sustinem pe fete foarte mult si din umbra, nu te lasa prostit de aparente.

ei ,atunci mi-am luat de-o grija .Totusi sfatuiti-le pe fete sa fie ceva mai atente la calitatea indoielnica a unora ,ca aseara am vazut cum un individ fatarnic le trimitea mesaje de adoratie ,iar ele il luau in serios crezindu-l fanul number one .Eu,mai sceptica din fire ,cind aud pe unu' ca spune ca ar face orice ca sa le fie aproape si ca visul lui este sa le faca masaj ,nu pot decit sa ma gindesc la caterinca.
click

Mesajde neatza » Joi Iul 17, 2003 2:40 pm

voi fii scurt: cocoana onk treaba asta cu binele shi reul ie cu dus shintors care daca bei incontinuu nare cum satz fie rau deloc. beutura ie buna da sa te tzi de ia. or faci naveta or degeaba. deci da

clic, ce sa zic? da!

neatza

Mesajde nocturna » Vin Iul 18, 2003 11:37 am

piar neatza, ce da?! *p io zic nu. care era intrebarea?

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma