pe unde sunteti mai? voi n-aveti scoala, servici, alea, alea? nu da nimeni pe-aci la micul dejun? sau m-am trezit io tirziu si voi deja sunteti plecati cu trebi?
ashadar, la timi ploo ud (c.daba), da nu-i frig. soare n-avem az in program, in schimb avem cafea aromata, calda, deliciuasa si multa la discretie.
no, haidatz!
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
daca nu apari in 10 min, nu-ti promit ca-ti mai las si tie cafea. da nu-i bai, ca pina te ntorci, pregatesc eu o tura noua si proaspata, cu aroma ametitoare... naucitoare... devastatoare...
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
buna dimineatzaaaa! uf, e in sfarsit uichend si in sfarsit imi merge netul azi ce-avem in menu: cafelutza, graterele, plimabrici? Io vin cu o portie mare de voie buna si buna dispozitie! v-am pupat!!!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
dap, cubule, suntem printre cei mai matinali din uichend! din pacate tre' sa plec acusica, din nou, la cursuri... dar mie imi place! s'aveti parte de o zi formidabila!!!
A! uite-l si pe aiu prin zona
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
river, scrii f frumos, de ce nu te bagashi shi 'mneatale la concursu din lincu lu semnatura mea? ce ma bucura cind vad oameni binedispusi asa dis-de-dimineatza...
Ioti ca am vinit si io acashi de pe la inaltele scoli (sa tot aiba fro cativa metri buni) si vaz ca intre timp v-ati mai inmultit prin trezire deci, neatza inca o data!
Necko, multumesc, sa stii ca a fost o inspiratie de moment
nbm, multumesc si tie; nu m-am inscris pentru ca, din lipsa de timp, as fi abandonat cursa, lucru de nedorit
A! si inca ceva: AU INNEBUNIT SALCAMII!!! (si tu vrei sa fiu cuminte?... )
Mneatza lume mi-a fost dor de voi, de toti...pftiu, ce diminetaza insorita, scarbos de mult doare ..noroc ca m-am ascuns dupa draperie shi beau cafea cu lapte shi caramel...miammm...cine mai vrea, ia adresa de la secretariat Nana, miss U!
am carapacea mea, sunt pionier... "probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion