Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
Nu se uita cu atentzie la avatarele mele,ca daca s-ar fi uitat ar fi vazut ca la fiecare scrie ceva diferit...shi alea sunt imbracate diferit...*p
Eh,genul e cam acelashi...
Eh,genul e cam acelashi...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
idei destul de profunde pentru unu care are cutia craniana infipta adanc in cur
@Vreau sa castig premiul "Cel mai nasol avatar 2004", asa ca dont make silly comments bout ma pic
@Vreau sa castig premiul "Cel mai nasol avatar 2004", asa ca dont make silly comments bout ma pic
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
Fetita asta are nevoie de un transplant de creier urgent, al ei mai mult ca sigur a putrezit!
pese: Decat sa fiu invidioasa pe o pitaca mai bine ma duc sa dardai afara (ceea ce o sa fac in curand ) :o
pese: Decat sa fiu invidioasa pe o pitaca mai bine ma duc sa dardai afara (ceea ce o sa fac in curand ) :o
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
Crede ca daca-i cu 2 ani mai mare are shi un IQ mai ridicat,ii recomand sa-shi faca un test,poate o sa aiba o surpriza...shi are impresia ca daca-i de mai mult timp pe forum are dreptul sa ma critice de fiecare data cand are ocazia...
ps:Vezi ca ai o musca pe nas...
ps:Vezi ca ai o musca pe nas...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Shaki:Imi da sfaturi bune,dar ar trebui sa ma intezeleaga: prima oara cand m-a criticat am lasat-o in pace,dar nu sunt fraiera sa inghit in sec de ori cate ori ma critica Jadore...
-
Samy - Junior Member
Sweet Samy! :p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Nice...very nice 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Si Samy nu stie ca e si roscat, cica, acum :lol:
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma