comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
faza ie ca : ai vazut ce bine arata amaterasu? si stii de ce? amaterasu se mai si fute, cand vrea si cu cine vrea 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
dap...itzi sta mai bine cu paru scurt donshuara amaterasu
degeiu ala cre ca uitase sa mai puna shi muzica:)
degeiu ala cre ca uitase sa mai puna shi muzica:)
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Amaterasu scrie:cubule, ti-a intrat paru` in ochi?!
felina, spirituala, ca de obicei.

Ai grije, caca in orice domeniu de activitate, ce-i prea mult strica.

Modificat de Amaterasu: Azi la 23:04. Reason: astia cu paru dupe urechi se prind mai greu
Bre, ai gandit cam mult pentru 2 randuri.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
cubule, inchide gura si da-te jos de pe monitor!
:::::::::::::::::
Bun, atunci hai sa fiu mai clara. Te-ai bagat ca musca in curu calului intr-un banc care nu te privea de nici un fel. Asta unu la mana si doi, esti deosebit de lipsit de haz; daca nu te-as cunoaste mai bine (!) as zice ca incerci sa-l copiezi fara succes pe Piskeshu care n-are nici o vina saracu ca forumu e plin de neinspirati ca tine...
Io zic sa te potolesti ca alfel s-ar putea sa ramai, repet, numai cu vergo ramuna de partea ta, in fata ta si ca unic material de laba (actiune pe care cred ca ai invatat-o f bine, inca de pe vremea cand lelita din deal nu te-a lasat sa-i bagi mana la fofo).
Iaodi: veziti de tarlaua ta si vezi poate n-o mai pui de inca o demisie pe forum, ca vaz ca de ultima nu te-ai tinut. e greu pt ajtia marii sa-si respecte propriile decizii chiar si dupa ce se bat cu pumnu in piept... halal!
:::::::::::::::::
Bun, atunci hai sa fiu mai clara. Te-ai bagat ca musca in curu calului intr-un banc care nu te privea de nici un fel. Asta unu la mana si doi, esti deosebit de lipsit de haz; daca nu te-as cunoaste mai bine (!) as zice ca incerci sa-l copiezi fara succes pe Piskeshu care n-are nici o vina saracu ca forumu e plin de neinspirati ca tine...
Io zic sa te potolesti ca alfel s-ar putea sa ramai, repet, numai cu vergo ramuna de partea ta, in fata ta si ca unic material de laba (actiune pe care cred ca ai invatat-o f bine, inca de pe vremea cand lelita din deal nu te-a lasat sa-i bagi mana la fofo).
Iaodi: veziti de tarlaua ta si vezi poate n-o mai pui de inca o demisie pe forum, ca vaz ca de ultima nu te-ai tinut. e greu pt ajtia marii sa-si respecte propriile decizii chiar si dupa ce se bat cu pumnu in piept... halal!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
love is in zi er vorba aia.
edit: modificat de catre je dupa juma de ora de gandire. da, da stiu, ma plictisesc si io si am zis sa ma bag in seama as zice ca am un puseu de criza de personalitate:D
edit: modificat de catre je dupa juma de ora de gandire. da, da stiu, ma plictisesc si io si am zis sa ma bag in seama as zice ca am un puseu de criza de personalitate:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
neavind ce face vreo 5 minute, m-am apucat sa numar pozele. iata ce a iesit:
1 titina 19
2 whatever 16
3 aliosha 15
4 Ramuna 11
5-7 Carlita, Wednesday, cubu 10
8 jiji 8
9-11 katzy, oribilul mosh, eagle raider 7
12 tzake 6
13-15 darkshines, psilocybe, young hova 5
16-19 wild rose, roxana, decret, Nanuka 4
20-24 maxx1nsane, Dany s, tzutzush, cr3tz, andreino 3
25-30 sica wine, Quai D Orsay, pl4gu3, mig29, monk, amaterasu 2
31-42 zoso, Mara, screenager, korn bitch, riana, mitza, guliver, shaki, catalanul, catharsis, necko, paiacec 1
nota: clasamentul se refera la cite poze a postat fiecare user.
pozitia de lider incontestabil a titinei este amenintata de whatever. cei doi au si cel mai mare numar de mesaje postate pe acest thread, fiecare cite 7.
aliosha si ramuna sunt la mare distanta in spate - ca numar de mesaje - cu 4, respectiv 3.
si cum cei doi probabil nu vor mai posta prea curind pe aici, batalia se duce intre blonda liceanca si basistul aradean.
pe cine pariati?
1 titina 19
2 whatever 16
3 aliosha 15
4 Ramuna 11
5-7 Carlita, Wednesday, cubu 10
8 jiji 8
9-11 katzy, oribilul mosh, eagle raider 7
12 tzake 6
13-15 darkshines, psilocybe, young hova 5
16-19 wild rose, roxana, decret, Nanuka 4
20-24 maxx1nsane, Dany s, tzutzush, cr3tz, andreino 3
25-30 sica wine, Quai D Orsay, pl4gu3, mig29, monk, amaterasu 2
31-42 zoso, Mara, screenager, korn bitch, riana, mitza, guliver, shaki, catalanul, catharsis, necko, paiacec 1
nota: clasamentul se refera la cite poze a postat fiecare user.
pozitia de lider incontestabil a titinei este amenintata de whatever. cei doi au si cel mai mare numar de mesaje postate pe acest thread, fiecare cite 7.
aliosha si ramuna sunt la mare distanta in spate - ca numar de mesaje - cu 4, respectiv 3.
si cum cei doi probabil nu vor mai posta prea curind pe aici, batalia se duce intre blonda liceanca si basistul aradean.
pe cine pariati?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
parol, n'am nici un enteres
later edit, ca vad caie la moda: eo zic sa facem un top dinasta la intervale regulate de timpi, sa vedem care cine cum unde ce shi mai ales de cate ori. A fost pozat shi a postat ma refer. Adicalea exact cum a fost mai sus.

later edit, ca vad caie la moda: eo zic sa facem un top dinasta la intervale regulate de timpi, sa vedem care cine cum unde ce shi mai ales de cate ori. A fost pozat shi a postat ma refer. Adicalea exact cum a fost mai sus.
- kahlan
- Junior Member
Ramuna scrie:Catzelusha, nu inteleg un lucru...pls try to explain me: ai zis: " intr-adevar arata bine la corp,insa nu sunt de acord cu ceea ce ai zis tu in legatura cu fizicul ei"... fizic= corp... ce voiai sa spui de fapt?
c ya!
ma referam la ceea ce a zis titina in legatura cu figura ta....i-am zis ca nu sunt de acord cu ea cand a spus ca ejti urata.... alte nelamuriri?
- Catzelusha
k@tzy scrie:eo zic sa facem un top dinasta la intervale regulate de timpi, sa vedem care cine cum unde ce shi mai ales de cate ori. A fost pozat shi a postat ma refer. Adicalea exact cum a fost mai sus.
bre, ar fi interesant, dar sa-l vad pe ala de va numara atasamentele din 20 de pagini... are o br de la mine

-
io-te nocturniciu
ziua sta in ascunzis, apare noaptea pe-nserat, face un giumbusluc maxim doo pe forum si cum apare-asa dispare
daca vrei sa stii io am vazut vechiul thread din cap in coada de cel putin doo ori 

............................
- sin ella
eu pariez pe titina, pentru ca aproape toate pozele ce le-am pus aici is mai vechi, si nu imi fac poze noi lunile astea.
mersi gabuba, cred ca am fost imbracat la fel si cand m-am dus la TM Base. Chiar, imediat incepe. Facem thread, facem thread
mersi gabuba, cred ca am fost imbracat la fel si cand m-am dus la TM Base. Chiar, imediat incepe. Facem thread, facem thread

-
whatever - Mesaje: 2848
nocti, acu sincer cred ca m-as baga sa-l contorizez... dar de unde sa-l mai gasesc?
sinelo, da' tu chiar n-ai treaba?
haide domnu whatever, nu fiti modest chiar acu cind aveti mari sanse la locul intii

haide domnu whatever, nu fiti modest chiar acu cind aveti mari sanse la locul intii
-
cine vorbeste

Nu stiu de ce imi imaginam ca nenea Necko are peste 40 de ani... e foarte frumoasa

Cubuletzu cu parucul lui pana corbului si ochisorii lui fura inima oricui zici ca e Giocondul

Amaterasu, dansatoare mica ntz ntz. acu am priceput ce zicea Ramuna

- sin ella
ofendiceoaso, ce-ai patit, bre, ti-a facut astia injectie cu compot?
Ia, hai gata, ca ma enervati, nu mai pun poze.
later: LOL, am incercat sa-l vad pe Irevocabil si uite ce-mi zice...
Access to this web page is restricted at this time.
Reason:
The Websense category "Sex" is filtered.
--------------------------------------------------------------------------------
URL:
http://www.locomania.us/attachment.php?attachmentid=74
Miraculosule, ce dracu faceti voi pe acolo, orgii, sex cu minore?

later: LOL, am incercat sa-l vad pe Irevocabil si uite ce-mi zice...

Access to this web page is restricted at this time.
Reason:
The Websense category "Sex" is filtered.
--------------------------------------------------------------------------------
URL:
http://www.locomania.us/attachment.php?attachmentid=74
Miraculosule, ce dracu faceti voi pe acolo, orgii, sex cu minore?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
cine sa mai faca tabele, mai nbm? cautam cu atata infrigurare poza ta, tremuram ca un lan de trestii de emotii
cubulet, mai pune-ne, mai pune-ne
(de-abia l-am prins pe smiley asta, ca tot tzopaie p-acolo)

cubulet, mai pune-ne, mai pune-ne

- sin ella
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma