viXen scrie:Buna seara!
buna seara...

Moderator: anjin-san
anjin-san scrie:myka* noile reguli ale forumului prevada urmatoarele:
1. in momentul in care un user (de sex feminin stai cuminte zorox) ajunge la 50 de postari, trebuie neaparat sa-i dea un pm cu id userului anjin-san.
2. la 100 de postari se cer poze (crestinesti si indecente)
3 la 500 de postari negociem.
seara buna myka
kant emir scrie:nu
fa proportia asa cum reiese din calcul (sau instructiuni), sau documenteaza-te
si pune farfuriile pe prispa, la usact
Monyk Monyk: buna sunt monyk si vreau sa vad cine trimite cel mai frumos mesaj dar in acelasi timp si vulgar. are un premiu de la mine. 0747384122 este nr. meu
Monyk Monyk: deci vreau mesaje pe telefon. nu pe mess.
Monyk Monyk: 0747384122
Monyk Monyk has signed out. (05.07.2009 23:08)
Monyk Monyk: sau pe numarul 0727669693 un mesaj frumos si in acelasi timp si vulgar. dar nu bancuri. cel mai frumos se premiaza cu web.
m_mihai2 e al rivalei?
m_mihai2: ha? al cui e numarul?
m_mihai2 numerele....
BUZZ!!!
Monyk Monyk is typing a message.
Monyk Monyk: ai pa
m_mihai: sugi pula!![]()
daca pun mai mult intaritor se usca mai repede
MYKA scrie:Banuiesc ca intaritorul , in astfel de situatie se comporta ca si cel pus la chitul folosit la masini ..Prin urmare , daca pui prea mult nu se poate prelucra lesne.
MYKA scrie:Daca numai din atata lucru consideri ca te fac de ras, eu mai bine dispar.Ramai alaturi de persoanele care iti hranesc spiritul independent.Imi place sa traiesc dupa reguli proprii.Sunt o rebela , ca multi altii si nu pot fi ingradita de nimeni si nimic.
vreau sa subjug lumea
MIKA scrie:Daca numai din atata lucru consideri ca te fac de ras, eu mai bine dispar
anjin-san scrie:myka ai deja 43 de mesaje
ce mai zici?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator