Despre cafea,dimineata,munca si alte nedumeriri existentiale
Moderator: anjin-san
btw de nedumeririle din titlul treadului numit "Thred despre cafea, dimineata, munca si alte nedumeriri existentiale" (ce idee mi-a venit: oare n-ar fi momentul se redenumim toate treadurile si sa le bagam "tread despre..." la inceput?), am gasit o nevinovata care se teme ca nu scrie bine romaneste si zice:
(***** e numele copilasului muierii cu pricina, muiere maritata peste mari si tari)
si o alta nevinovata nu-si da seama ca ar fi putut sa taca:
si mai apare o curioasa:
da' sa nu credeti ca-s toata asa de ... frumusele pe-acolo
cineva pe un forum scrie:nu stiu daca vi se intampla, dar efectiv am impresia ca uit romaneste!
si mai si vorbim in casa si cica ***** va stii si romaneste ...
hai ajutati-ma: cum e corect? ei insisi sau ei insile?
(***** e numele copilasului muierii cu pricina, muiere maritata peste mari si tari)
si o alta nevinovata nu-si da seama ca ar fi putut sa taca:
altcineva, pe acelasi forum scrie:nici romana mea nu e chiar super dar mie mi se pare ca nici una dintre ele nu e bine scris ........este cumva ''ei insusi?
da ei in sile nam mai auzit pina acum.....lol
si mai apare o curioasa:
a treia minune a lumii scrie:nu stiam ca se scrie insushi cu h ?????
de cind asta?
da' sa nu credeti ca-s toata asa de ... frumusele pe-acolo
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
oh, Goood... orgasmice comentarii.
Emire suntem chit sau kit dupa postarea asta ca si tu mi-ai facut "ziua buna". sau, ma rog, ce a mai ramas din ea.
He,he, am nevoie de iod? Sau se joaca careva, ca mi-a venit o pofta nebuna de nuci. As manca nuci.
pfiu!
Emire suntem chit sau kit dupa postarea asta ca si tu mi-ai facut "ziua buna". sau, ma rog, ce a mai ramas din ea.
He,he, am nevoie de iod? Sau se joaca careva, ca mi-a venit o pofta nebuna de nuci. As manca nuci.
pfiu!
- Alchimistul
- Junior Member
mie mi-e indiferent. totusi nu e tredu de gramatica a limbii romane. io am renuntat de ceva vreme sa folosesc tz, sh. dar in general nu ma deranjeaza.
-
Daimon - Mesaje: 5074
in postul meu de mai sus este o bascalie de numele treadului, doua citate haioase despre o anume problema care le preocupa pe niste neveste vesele plus inca o nuca in acelasi perete
deci macar trei chestii la care se poate referi comentariul tau, si eu nu m-am prins la care
sau la toate trei?
deci macar trei chestii la care se poate referi comentariul tau, si eu nu m-am prins la care
sau la toate trei?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
pai n-am loc de voi doi
da' gata, ca radem glumim si mai ajungem din gluma in gluma sa ne si suparam. nu io, voi. (si da, stiu, sa ma rilecs, ca nu-i cazu).

da' gata, ca radem glumim si mai ajungem din gluma in gluma sa ne si suparam. nu io, voi. (si da, stiu, sa ma rilecs, ca nu-i cazu).
-
viXen scrie:eu dorm rar si cu inteles
viXen mi-ai facut ziua mai frumoasa.

iaodi: saliu.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
-
deci da. merci daimonutz.
alchy, saliu iara ca somn mult.
pa baieti!
alchy, saliu iara ca somn mult.
pa baieti!
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
viXen deja esti pe baricade? eu inteleg ca dormi "cu inteles" dar chiar asaaa? 
neatza!
(poate sunt eu prea somnoroasa si nu l-am gasit dar nu era pe-aici si un emoticon cu o cafeluta aburinda? parca s-ar simti nevoia)
ola, shaki mic, ai fost la plimbare ieri? poate te scot la o cafea sau la o frunza galbena prin parc, intr-o zi, daca o sa ai timp si chef

neatza!
(poate sunt eu prea somnoroasa si nu l-am gasit dar nu era pe-aici si un emoticon cu o cafeluta aburinda? parca s-ar simti nevoia)
ola, shaki mic, ai fost la plimbare ieri? poate te scot la o cafea sau la o frunza galbena prin parc, intr-o zi, daca o sa ai timp si chef

[SIZE="1"]"In the beginning there was nothing.
God said ‘Let there be light'
And there was light.
There was still nothing, but you could see it a lot better."[/SIZE]
And there was light.
-
liebling - Junior Member
atunci vreau si eu secretul tineretii vesnice (fara somn)! si eu dorm noaptea muuuult mai putin decat mi-as dori, iar leneveala de zi nu e tocmai pe gustul meu.
shaki nu ma mai iubeeeesteeeee!!!

shaki nu ma mai iubeeeesteeeee!!!

And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
de ce nu te mai iubeste ?
eu nu mai prea pot sa dorm dupa ora 8 juma. si in general nu mai pot dormi decat in anumite conditii.
eu nu mai prea pot sa dorm dupa ora 8 juma. si in general nu mai pot dormi decat in anumite conditii.
-
Daïmon scrie:de ce nu te mai iubeste ?
asta stie doar ea si sper sa-mi spuna si mie

si in general nu mai pot dormi decat in anumite conditii.
eu as putea dormi si chiar as avea nevoie de macar 6 ore lipite noaptea, daca nu as avea un motan in calduri

prietenii stiu (de ce) cum e!

And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
pai de ceva vreme am trecut de la 5 la vreo 8 ore. cred ca de-aia nu mai simt nevoia.
am auzit ca sunt criminale matzele in calduri.
dar ele oricum sunt "enervante" si cand vin dimineata si te miros sau se baga sub plapuma sau se pune pe tine de nu stii de ce nu te poti misca.
am auzit ca sunt criminale matzele in calduri.
dar ele oricum sunt "enervante" si cand vin dimineata si te miros sau se baga sub plapuma sau se pune pe tine de nu stii de ce nu te poti misca.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma