Oglinda oglinjoara care e cel mai frumos avatar din tara ?
Moderator: anjin-san
2461
da' de cand ii spui tu lu Nightwish cum s-o ia?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Gabyzzu
nu zice nimeni, nimic, nimic, de avatarul meu?
am asteptat, am tacut, sa vad si eu daca misca vreunu' vreo lauda ceva, da de unde!
Repede, pana nu mi-l schimb! ;n
Daca am si intzelege ce se intampla in acel avatar, poate ne-am pronuntza. Nu crezi ca trebuia sa-l faci putzin mai mare?
-
Salma - Mesaje: 774
-
monk - Mesaje: 2747
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Ilinca , ce simpatic e Charlie Brown. Ruleaza pe undeva desenele astea ?
Nu ruleaza nicaieri, sunt benzi desenate, check them out:
http://www.snoopy.com
iata un exemplu

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
have fun, drink milk!
-
Ilinca_ - Junior Member
yeah...right
Initial trimis de Gabyzzu
ahahha... las' ca mai dai tu peste niste katzy schiitar gYrluri proaste care nu stie (ele, care ieste!) sa editeze jpguri![]()
imi fac si eu firma! (ne unim sediile?) Katzy nu stie sa editeze.srl
so...whatz ur problem....???
- kahlan
- Junior Member
ce-i plac moshului posturile astea stufoase ,detaliate si pline de continut . gabizzule ai sanse sa-ti dea moshu 3 p luna asta....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
monk...foarte reusit avatarul tau. sa nu-l mai schimbi.
acum tu si cu neatza faceti un tandem de mare perspectiva.
sincer sa fiu...avetzi cam aceiasi minte. :p
acum tu si cu neatza faceti un tandem de mare perspectiva.
sincer sa fiu...avetzi cam aceiasi minte. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hei hei, tu dsoara cu baloane in avatar, cum putui sa zici asa ceva? :mad:
am incercat si eu sa reprezint macar o parte din oribilitatea oribitoare a moshului, si mi s-a zis ca e mai rau. . .
am cel mai expresiv avatar de pe tot forumu!
(acum urmeaza partea aia in care daca mi-ai zis ca nu-ti place ce e al meu, nici mie nu-mi place ce e al tau)
e cam vechi, poate domnitza din avataru tau (tarja?) s-a ingrasat intre timp, si nu mai are aceleasi proportii! de ce tii sa ne amagesti? pune si tu o poza recenta.
am incercat si eu sa reprezint macar o parte din oribilitatea oribitoare a moshului, si mi s-a zis ca e mai rau. . .
am cel mai expresiv avatar de pe tot forumu!
(acum urmeaza partea aia in care daca mi-ai zis ca nu-ti place ce e al meu, nici mie nu-mi place ce e al tau)
e cam vechi, poate domnitza din avataru tau (tarja?) s-a ingrasat intre timp, si nu mai are aceleasi proportii! de ce tii sa ne amagesti? pune si tu o poza recenta.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma