La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
-
monk - Mesaje: 2747
4321
la multzani hades
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Hey ... mersi de urari alea alea si poate mai ajung si eu sa va vad ... miss u guys !
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
4456
La multi anisori, KoRn_bitch, si tot ce vrea mujchiuletii tai abdominali sa se indeplineasca.
ANTI
-
La multi ani , Hera ! :o
daca mai sunteti obraznici o aduc inapoi la moderare..sa vedetzi atunci MILITIE !
daca mai sunteti obraznici o aduc inapoi la moderare..sa vedetzi atunci MILITIE !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
4473
La multi ani, Hera!
ANTI
-
Poate ca nu este un user prea cunoscut, poate multi nu au auzit de ea....dar mie imi place de Necko. Plus ca astazi implineste o varsta frumoasa. 45 de ani. nu este putin lucru !
Ii doresc la multi ani si multa sanatate, atat ei cat si familiei sale. Sa ramai vesnic tanara, asa cum ai demonstrat pe forum. :o
Ii doresc la multi ani si multa sanatate, atat ei cat si familiei sale. Sa ramai vesnic tanara, asa cum ai demonstrat pe forum. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cea mai buna prietena a mea de pe forum implineste astazi o anumita varsta.
LA MULTI ANI, NECKO! fie ca toate visele sa ti se implineasca si sa ai parte numai de bucurii din partea celor dragi.
LA MULTI ANI, NECKO! fie ca toate visele sa ti se implineasca si sa ai parte numai de bucurii din partea celor dragi.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
la multi ani simpaticei NECKO!
si imi cer scuze ca nu ti-am zis azi cand ti-am raspuns la PM, dar chiar nu ma uitasem sa vad cine isi mai sarbatoreste ziua de nastere azi. Numai fericire si toate alea bune!
si imi cer scuze ca nu ti-am zis azi cand ti-am raspuns la PM, dar chiar nu ma uitasem sa vad cine isi mai sarbatoreste ziua de nastere azi. Numai fericire si toate alea bune!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
postul 2300 ...
La multi ani Sopra Tutt1 si toate dorintele sa ti implineasca alaturi de cei dragi tie!!!
Desi nu mai apari pe forum sa stii k lumea nu te-a uitat si te astept inapoi...
La multi ani Sopra Tutt1 si toate dorintele sa ti implineasca alaturi de cei dragi tie!!!
Desi nu mai apari pe forum sa stii k lumea nu te-a uitat si te astept inapoi...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Gracias, amigos!
Sunt coplesita si parca nu mai imi vine sa ;P atita cind ma gindesc ca am implinit, cum spunea OM, "o varsta frumoasa. 45 de ani. nu este putin lucru !" Normal ca nu, e enorm!
Dar va spun un secret. Virsta e bine sa ti-o alegi. Eu mi-am ales 23 de ani si m-am hotarit sa ramin aici. 45 e conform actelor, dar nu spun la nimeni. Asa ca, sa stiti, de acum in colo ramine 23. Am zis. *p
peseu: sper sa va si vad cit de curind!
Hasta muy pronto, amigos!
Sunt coplesita si parca nu mai imi vine sa ;P atita cind ma gindesc ca am implinit, cum spunea OM, "o varsta frumoasa. 45 de ani. nu este putin lucru !" Normal ca nu, e enorm!
Dar va spun un secret. Virsta e bine sa ti-o alegi. Eu mi-am ales 23 de ani si m-am hotarit sa ramin aici. 45 e conform actelor, dar nu spun la nimeni. Asa ca, sa stiti, de acum in colo ramine 23. Am zis. *p
peseu: sper sa va si vad cit de curind!
Hasta muy pronto, amigos!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma