Initial trimis de vali
daca n-ai ce face, iti dau eu de sapat o parcela in fata blocului la sopra tut1...
mai nou vrei sa faci parcela?... parca ii zicea trotuarul ;n
Moderator: anjin-san
Initial trimis de vali
daca n-ai ce face, iti dau eu de sapat o parcela in fata blocului la sopra tut1...
Initial trimis de vali
o pregatesc pentru tine
azi am seaca bulanjii din camine care nu dau share decat al porcarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bah sopra, la manele dai tu share mah????
Initial trimis de Sopra Tutt1
mda... pe tine te mananca cam mult... si mereu aberezi... incearca sa scoti ceva cu cap si eventual, cu coada ;b
Initial trimis de onk
stau asa pe craca si ma intreb, cam care ar fi granita intre reclamatie si lamentatie...
ce ma enerveaza, nu ce ma deprima...
1. ofcors ;s ;s
2. vremea, ca plec la munte si nu vreau sa stau numa inauntru
3. banii ofcors, ca nu-s
4. pustietatea de pe forum
5. ideea ca nu se intelege rostul discutiilor: adicatelea, io-ti raspund, ma iau de tine, tu te oftici si injuri intr-un fel sau altul (fara nici o referire, da ce pixu trebuie sa fie luata orice replica asemenea unui afront personal)
ce ma enerveaza? [b] ca sunt inconjurata de idioti!!! [/B]
Initial trimis de curly
pe mine ma enerveaza faptul ca n-am destui neuroni ca s-o inteleg pe onca
Initial trimis de curly
ba pe-a ma-tii!
Initial trimis de Rockeru'Somer
am incercat sa pun sa deschid un subiect ca re era super ,si de fiecare data desi eram logat imi zicea ca nu mere ca-s delogat....si pierdeam totu'!
Initial trimis de vali
azi ma supara asha:
banii, ca sunt in criza...
serviciul, ca nu-l mai am
netul, ca nu-l mai am
si ma mai enerveaza [b]tradatorii ... bulangii de fatza se exclud[/B]
Initial trimis de DANA
whatever u say... and after we eat...
ce zici mah aline? nu se poate mah sa nu poti posta pe muzica, mai incearca, daca ai probleme zi pe PM mie sau la Sopra.
====
on topic: extremly happy multzumita prietenilor de pe fanclub, aia care mai sunt pe metereze. thx guys (shi onka, da acu' e departe)
Initial trimis de curly
da!te-am prins !!!ai furat o replica dintr-o celebra fosta emisiunea si traducand-o,mi-o servesti ca noua!te ramolesti?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator