Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Neata, oameni buni! O noua zi de munca, uffffff, si cand m gandesc ca nici in week-end nu voi fi libera........
In fine, va doresc o zi buna.
Necko, hai odata cu lapticul ala...dar sa fie cu cafea!
In fine, va doresc o zi buna.
Necko, hai odata cu lapticul ala...dar sa fie cu cafea!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Necko..acum ca a venit vara...vad ca dormi mai mult. De cand n-ai mai dat si tu un post inainte de 7 ? La mine e taman invers. Vara dorm mai putin. Ursii...iarna hiberneaza.Rinocerul asemenea.
Doream sa va spun doar buna dimineatza. Nu ma intereseaza ce face Necko. Sa doarma si pana la 12, daca asa ii place.
Doream sa va spun doar buna dimineatza. Nu ma intereseaza ce face Necko. Sa doarma si pana la 12, daca asa ii place.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna dimineata, copii!
Moshule, ce rau esti ma... dorm si eu putin mai tirziu - adica e 9.30 si ce daca - si te iei de mine. da poate sunt obosita, da poate ma doare capul, dar poate mi-e lene si pe tine nu te intereseaza?
Ce bine e sa dormi mai tirziu !!! Sorry, Scorpy, dar abia acum sunt la cafea.
Moshule, ce rau esti ma... dorm si eu putin mai tirziu - adica e 9.30 si ce daca - si te iei de mine. da poate sunt obosita, da poate ma doare capul, dar poate mi-e lene si pe tine nu te intereseaza?
Ce bine e sa dormi mai tirziu !!! Sorry, Scorpy, dar abia acum sunt la cafea.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineata, forumisti...aaaa....tocmai m-am auzit la radio....aaaa...mi-e somn si trebuie sa plec la servici.
Buna dimineata, Necko, imediat ce ajung la scarbici stau cu tine la un cappucino. Bine, tu poti sa bei cafea!
Buna dimineata, Necko, imediat ce ajung la scarbici stau cu tine la un cappucino. Bine, tu poti sa bei cafea!

[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii!
Buna dimineata, Scorpy draga. Am baut deja o ceasca cu cafea si urmeaza a 2-a. Ce bine ca stai si tu cu mine! simbata cum e, toti dorm si nu vreau sa-i deranjez. Ca sunt si ei mici. Si obositi dupa teze. Si dupa beri. Si dupa net. Si dupa ce-o mai fi. Poate vine si river... si delphy... si aiu.... vali, hai si tu ca pun de-un ceai !
Buna dimineata, Scorpy draga. Am baut deja o ceasca cu cafea si urmeaza a 2-a. Ce bine ca stai si tu cu mine! simbata cum e, toti dorm si nu vreau sa-i deranjez. Ca sunt si ei mici. Si obositi dupa teze. Si dupa beri. Si dupa net. Si dupa ce-o mai fi. Poate vine si river... si delphy... si aiu.... vali, hai si tu ca pun de-un ceai !
aizzz&co
-
E abia 11 si eu sunt inca treaza (:|
Buna dimineata natiune!Fie ca soarele sa straluceasca peste rodul muncii voastre.!
Buna dimineata natiune!Fie ca soarele sa straluceasca peste rodul muncii voastre.!

- Catzelusha
Uite ca-u facut si astia mici ochisori.
Buna dimineata, dark soul! avem si ceai, no problem!
Antipatico, ce faci? cred ca ai dormit bine si ai visat frumos daca esti vesela asa... sau altul sa fie motivul ?!!!
Buna dimineata, dark soul! avem si ceai, no problem!
Antipatico, ce faci? cred ca ai dormit bine si ai visat frumos daca esti vesela asa... sau altul sa fie motivul ?!!!

aizzz&co
-
Neata Necko!
dap...motivele pt care sunt asa vesela sunt numeroase...am visat frumos,am dormit bine,a revenit scorpy pe forum...restul stii si tu. ;-)

dap...motivele pt care sunt asa vesela sunt numeroase...am visat frumos,am dormit bine,a revenit scorpy pe forum...restul stii si tu. ;-)
- Catzelusha
E simplu de aflat, citim jurnalul !
Oricum, asa-mi placi ! de mult nu te-am vazut vesela asa.
Scorpy, mai beau o cafea si plec la piata. Ce sa va aduc bun? Poate gasesc cirese !!!
Oricum, asa-mi placi ! de mult nu te-am vazut vesela asa.
Scorpy, mai beau o cafea si plec la piata. Ce sa va aduc bun? Poate gasesc cirese !!!
aizzz&co
-
Buna dimineata, copii!
Vremea e asa si asa. Cerul e cam acoperit. E numai bine de somnic, mai ales ca inca e weekend. Asa ca somn usor!
Vremea e asa si asa. Cerul e cam acoperit. E numai bine de somnic, mai ales ca inca e weekend. Asa ca somn usor!
aizzz&co
-
Neata, tuturor!
ce rau e cand ai posibilitatea sa dormi mai mult si nu poti de unii!!!!!!! (:|
ce rau e cand ai posibilitatea sa dormi mai mult si nu poti de unii!!!!!!! (:|
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, dragi forumisti. Unii dintre voi inca mai dorm, dar eu trebuie sa plec iar la servici (:| si mi-e asa de somn....
'Na dim'eata Necko,
E gata lapticul cu cafea? Nu!??????? Bine, te mai las sa dormi putin, pana ajung eu la servici.
Neata weet-weet, abia acum am vazut ca nu dormi nici tu? De ce esti treaza la ora asta, pui?
'Na dim'eata Necko,
E gata lapticul cu cafea? Nu!??????? Bine, te mai las sa dormi putin, pana ajung eu la servici.
Neata weet-weet, abia acum am vazut ca nu dormi nici tu? De ce esti treaza la ora asta, pui?
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii !
Am sa va dau doua vesti:
1. e luni si saptamina abia incepe
2. mai sunt 4 saptamini de scoala si urmeaza vacanta mareeeeeeeee
Scorpy, ia-ti un concediu, ceva, mai dormi si tu! Hai ca pun acum de cafea...
Am sa va dau doua vesti:
1. e luni si saptamina abia incepe
2. mai sunt 4 saptamini de scoala si urmeaza vacanta mareeeeeeeee
Scorpy, ia-ti un concediu, ceva, mai dormi si tu! Hai ca pun acum de cafea...
aizzz&co
-
Buna dimineata cafelutza, ceai, laptic sau suc de portocale... mie imi place ness-ul
... Buna dimineata Scorpy, Necko, dark_soul, OM (kiss-kiss), Katzy, Weet-Weet, Gabizzu...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma