Intrebari tampite...raspunsuri pe masura
Moderator: anjin-san
mi se pare lojic: pentru ca sunt borduri anuale. daca erau da altele le schimbau la alta periuada.
nimic nu jtii...si nici otrava nutz dau.
nimic nu jtii...si nici otrava nutz dau.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
care este viteza mirosului? ca nu am reusit sa calculez, da as aprecia da 1,2 sec de la cur la nas. adica eu cand trag vreo 2 partzuri dupa fasole, cam in atata timp imi vine sa lesin.
-
weed13 - Mesaje: 1868
-
Eu zic ca se lipeste,daca si parbrizul e la fel de simpatic ca si musca,doar ce i-o fi o prietena-n plus,in minus...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
daca ai stii cat m-am chinuit!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
deci ieu voiam sa intreb cine a compus "o brad frumos", dar pana sa intreb mi-am dat seama ca un maghiar o fost, ca de era un roman, ii zicea "un brad frumos".
-
deci nujtu pentru ca nu sunt din localitate, da am shi eo unytrebare daca sa puate:
ce miros are mucii ?
ce miros are mucii ?
-
neatza - Mesaje: 5820
io va zic haipa shi ma car la munca fir-atzi ai dracu de puturoshi care statzi pe forum
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
pentru ca sa nu coborim in sus shi sa nu ne urcam in jos...
shi pentru ca am manca folosirea pentru a viatza in supravietzui!...
yete pleosk
da ya zi-mi amu de ce rotzile sunt rotunde shi patratele nu?
shi pentru ca am manca folosirea pentru a viatza in supravietzui!...
yete pleosk

da ya zi-mi amu de ce rotzile sunt rotunde shi patratele nu?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
fleosk may! de ce rotzile e rotunde shi patratele nu sunt rotunde?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
dEpEchEmIND scrie:De ne urcam in sus si de ce coboram in jos?Sa vad cine stie sa raspunda la asta.
Pt ca am comite doua pleonasme si nu e frumos!

de ce rotzile e rotunde shi patratele nu sunt rotunde?
Pt ca rotile sunt sub 50 si patratele sunt peste 50.
Serios vorbind rotile sunt rotunde pentru ca au in compunerea cuvantului "roti" primele trei litere de la "rot"und. Daca rotile erau patrate ele nu s-ar mai fi numit roti ci patoti. :p
-
Love2Fly - Junior Member
Pt ca rotile sunt sub 50 si patratele sunt peste 50.
<scarpinatInCreshtet> ay? </scarpinatInCreshtet>
shi cum adica, daca rotzi e rotunde ca incepe cu rot shi patratele nu e ca nu incepe cu rot atunci shi patratele e patratzi ca incepe cu pat shi rotzile nu e ca nu incep cu pat. pai shi-atunci cum sta treaba cu patrimoniul? e patrat sau numai un picutz umflat???
<serious>nah!... tre sa fie o explicatize mai simpla, ashe ca pentru oamnii din popor; ceva gen: c-asha vru Cuza!</serious>

<scarpinatInCreshtet> ay? </scarpinatInCreshtet>
shi cum adica, daca rotzi e rotunde ca incepe cu rot shi patratele nu e ca nu incepe cu rot atunci shi patratele e patratzi ca incepe cu pat shi rotzile nu e ca nu incep cu pat. pai shi-atunci cum sta treaba cu patrimoniul? e patrat sau numai un picutz umflat???
<serious>nah!... tre sa fie o explicatize mai simpla, ashe ca pentru oamnii din popor; ceva gen: c-asha vru Cuza!</serious>

-
bre, hai ca-ti explic io, ca ajtia doi abar nare. deci rotile ie rotunde pt ca unii si altii ca tine, cand merg cu masina sa nu aiba impresia ca merg pe drum de tara, sau sa aiba impresia ca sunt in gip. ieu de egzemplu am rotile la masina patrate, deuarece de cand m-am mutat de la stana, am ramas cu placerea mersului pe drumu de tara, o placere ce unu ca tine abarnare ce ie.
patratele nu sunt rotunde pt ca iele mai de mult au fost rotunde, da au fost modificate in felu in care le stim noi azi de catre mitul secolului trecut, patratescu rotunjor, deoarece i-a zis unu in felu urmator:"bre, tu iesti in forma. rotund ie o forma". si asa ca mnealui s-o enervat rau rau rau, ca practic i-o zis ala ca ie tras printr-un inel de butoi, si asa ca o ras doo capete in gura patratului de pe vremea aia, transormandu-l in forma pe care o stim noi azi, pt ca din urmatuarele comparatii care i se vor aduce cu orice forma sa reiasa ca iel ie mare ca un dulap.
acum ai inteles?
patratele nu sunt rotunde pt ca iele mai de mult au fost rotunde, da au fost modificate in felu in care le stim noi azi de catre mitul secolului trecut, patratescu rotunjor, deoarece i-a zis unu in felu urmator:"bre, tu iesti in forma. rotund ie o forma". si asa ca mnealui s-o enervat rau rau rau, ca practic i-o zis ala ca ie tras printr-un inel de butoi, si asa ca o ras doo capete in gura patratului de pe vremea aia, transormandu-l in forma pe care o stim noi azi, pt ca din urmatuarele comparatii care i se vor aduce cu orice forma sa reiasa ca iel ie mare ca un dulap.
acum ai inteles?
-
ce miros frumos s-ashternut pe-acilea. pfuf!...
asha da, acuma intzelesei, e o explicatzie egzacta shi corecta shi.... <inspir> foarte egzacta...
un lucru tre sa ma dumiresc de el amu: de ce numa barza aduce, de ce nu shi ursu, ca shi el se poate ocupa de deliverare (de bebe)?
asha da, acuma intzelesei, e o explicatzie egzacta shi corecta shi.... <inspir> foarte egzacta...
un lucru tre sa ma dumiresc de el amu: de ce numa barza aduce, de ce nu shi ursu, ca shi el se poate ocupa de deliverare (de bebe)?
-
tarantula zimbareatza: foarte poetic, miraculos ash zice
de ce scrie pe sticla me de tenquila 44 grade cind abia o scosei din 'gider unde-i ger de 4 grade?
de ce scrie pe sticla me de tenquila 44 grade cind abia o scosei din 'gider unde-i ger de 4 grade?
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma