La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
Ho ho ho
Buna! Un An Nou fericit tuturor!
Am vazut ca unii dintre voi nu m-au uitat (amintiri placute sau mai putin placute
) si asta m-a bucurat foarte mult.
Ma bate gandul sa ma intorc
Mi-e dor de voi si de timpurile cand verificam forumul din 30 in 30 minute.
Alina
Buna! Un An Nou fericit tuturor!
Am vazut ca unii dintre voi nu m-au uitat (amintiri placute sau mai putin placute

Ma bate gandul sa ma intorc

Mi-e dor de voi si de timpurile cand verificam forumul din 30 in 30 minute.
Alina
- Hera
- Junior Member
Initial trimis de Gabizzu
te asteptam inapoi , draga alina , oricand vrei tu. si noua ne e dor de tine.
![]()
mersi:)
btw, am dat un search la numele meu si am vazut un post de-al tau unde spuneai cum ca as fi mereu invizibila. Te referi la yahoo messenger?:) ...Mi-am schimbat Id-ul:P
Pupi
- Hera
- Junior Member
Hera re-debuteaza pe forum cu un avertisment pt. quote la postul anterior. =D
Pupi *p
Pupi *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu fi puffy, moºule, cí£ mie mi-a fost dor de tine.
Adeví£rul e cí£ am cam uitat regulile forumului ºi am stat mai mult de 1 minut gandindu-mí£ ce regulí£ am incí£lcat mai sus
Bine te-am regí£sit!
Ps: a trebuit să modific. Dadusem din nou quote la un post anterior!
Adeví£rul e cí£ am cam uitat regulile forumului ºi am stat mai mult de 1 minut gandindu-mí£ ce regulí£ am incí£lcat mai sus

Bine te-am regí£sit!
Ps: a trebuit să modific. Dadusem din nou quote la un post anterior!

- Hera
- Junior Member
La Multi Ani Catzelusho!!! La Multi Ani Catzelandro!!!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa, sa ai mult noroc si multi bani si sa-ti reuseasca tot ce ti-ai propus pentru acest an si mai ales pentru toata viata! :kiss:
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa, sa ai mult noroc si multi bani si sa-ti reuseasca tot ce ti-ai propus pentru acest an si mai ales pentru toata viata! :kiss:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
LA MULTI ANI CATZELANDRO !!!!
Sa cresti mare si frumoasa, desteapta si sanatoasa! Spor la invatat, bafta la capacitate si sa fii cuminte! Dar sa nu exagerezi!
Sa cresti mare si frumoasa, desteapta si sanatoasa! Spor la invatat, bafta la capacitate si sa fii cuminte! Dar sa nu exagerezi!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
azi este si ziua lui Adi Mutu....care incredibil dar are cont pe forum.
ia vedetzi aici !
La multi ani !
(citeam prin evenimentu ca mutu isi doreste de ziua sa sa dea gol in meciu cu Liverpool. meci care a avut loc ieri...iar cormoranii au invins cu 1-0)
Si tot pe 8 ianuarie s-a nascut si Elvis Presley. In anul 1935.
ia vedetzi aici !
La multi ani !
(citeam prin evenimentu ca mutu isi doreste de ziua sa sa dea gol in meciu cu Liverpool. meci care a avut loc ieri...iar cormoranii au invins cu 1-0)
Si tot pe 8 ianuarie s-a nascut si Elvis Presley. In anul 1935.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Catze are subiect special pe barfe, facut de Gabriela Flores. ii puteti ura acolo tot ce doritzi. :o
-
pai daca ie pastea atunci la multi ani si lu tusa aglaia de la leordeni cea care cand aveam opt anishori ma tinea in poale pe prispa casei cand ierea suarele la asfintit simi spunea duios aiule,aiule daca o sa fii cuminte cand o sa te faci mare dumnezeu o sati dea un vapor de 8750 dwt...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
..iar tu nu ai fost cuminte...si ti-a dat Dumnezeu 8 vapoare
nu ?

nu ?
-
Mama,ce emotionant! Va multumesc pentru urari shi pentru faptul ca v-ati gandit la mine....
Moshule,transmite-i te rog surorii tale,multumirile mele!
In rest numai bine,va multumesc din nou pentru urari shi nu uitati:Catzelusha va iubeste pe toti!
Moshule,transmite-i te rog surorii tale,multumirile mele!
In rest numai bine,va multumesc din nou pentru urari shi nu uitati:Catzelusha va iubeste pe toti!

- Catzelusha
La multi ani, Catzelusha. Sa ai parte de tot ce iti doresti.
Imi cer scuze pentru intarziere, nar nu am mai intrat pe internet in ultimele zile.
Imi cer scuze pentru intarziere, nar nu am mai intrat pe internet in ultimele zile.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Markunu, mneata e ziua ta azi si te faci ca ploo? o bere, ceva, nimic? bine, ma, lasa.
ps: la multzean
ps: la multzean
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani, haifi, sa ai parte de sanatate si toate dorintele (in special alea legate de fotbal) sa ti se indeplineacsa.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani
Ii zic si eu la multi ani lui satyr si toate cele bune.
Nu il vad prea mult pe forum dar din ceam vazut pare un tip de treaba asa ca inca o data la multi ani si tot ce vrei .
Nu il vad prea mult pe forum dar din ceam vazut pare un tip de treaba asa ca inca o data la multi ani si tot ce vrei .
-
Mr Teo - Junior Member
Ii zic si eu la multi ani lui SatyR si sa aiba parte de cat mai multe arme albe cu care sa umble prin paduri, ca marii haiduci de odinioara. Ca asta'i principala sa pasiune.
Multa sanatate si tot ce-si mai doreste el. si sa ne intalnim cat de curand la o noua masa...ca marii domnitori. :p
Multa sanatate si tot ce-si mai doreste el. si sa ne intalnim cat de curand la o noua masa...ca marii domnitori. :p
-
Multumesc tuturor celor ce mi-au urat la multi ani, nu credeam sa observe careva ca e ziua mea
LOL Mosh, arme albe zici ?...o sa ma creda lumea psihopat acum, nu sunt chiar asa ahtiat lol, ma multumesc momentan cu al meu Miguel Nieto cu lama de 22 cm
Va multumesc inca odata...in ciuda faptului ca a fost o zi cu nimik iesita din comun m-am simtit bine

LOL Mosh, arme albe zici ?...o sa ma creda lumea psihopat acum, nu sunt chiar asa ahtiat lol, ma multumesc momentan cu al meu Miguel Nieto cu lama de 22 cm

Va multumesc inca odata...in ciuda faptului ca a fost o zi cu nimik iesita din comun m-am simtit bine

-
SatyR - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma