Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"
Moderator: anjin-san
prin grija netzar_muita a guvernului shi partidului acum pana shi retarzilor li se ofera o shansa prin accesul la un computer legat la internet. Foarte bine. ce ma intereseaza pe mine ie urmatoarea treaba: scrie iei cu mainile lor care le foloseshte numa la cotrobaitu dupe muci sau ii ajuta cineva mai curat pe degete? shi cum reusheshte cel ce scrie sa transforme onomatopeele pline de bale in sintagme destul de apropiate de gramatica romana?
-
neatza - Mesaje: 5820
fiind cantitate neglijabila, adica multi da' prosti, io zic sa-i ignoram. in final ajung sa se plictiseasca si se vor intoarce la indeletnicirea lor zilnica: leganatul si lovitul ritmic cu capul (daca ala e cap) de peretzi. tineti-o tot asa si aveti grja la tencuiala.
-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturno, eo cred ca baiatu asta te cunoashte de undeva shi mai cred ca shtiu shi de unde. Cum altfel ar fi putut el afla cum te ducea pe tine mama ta la sanatoriu de copii retarzi ca sa le dai o bomboana, un suc... ceva sa le faci viatza mai ushor de suportat. probabil, zic eo, ca asta care scrie p'aici iera cel mai retard dintre totz care facea pana shi colegii mishto de iel. de ce zic asta, shi de unde ura lui pentru tine? simplu! deci cand mergeai tu sa-mpartz cadourile cu maica-ta, bou' asta credea ce vrei sa-i faci ceva nashpa shi s-ascundea sub pat, ramanand astfel uscat de bunatatzi, dar plin de fecalele (procvenite tot de la iel) stranse sub culcush pe timpul noptzii. ie clar ca o asemenea esperientza ar afecta grav pana shi un om cu mintea intreaga, da' un amarat cu capu cat o nuca atrofiata.
dupe cum vez, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
Initial trimis de neatza
nocturno, eo cred ca te cunosc de undeva shi mai cred ca shtiu shi de unde. Cum altfel as fi putut eu afla cum te ducea pe tine mama ta la sanatoriu de copii retarzi ca sa ne dai o bomboana, un suc... ceva sa ne faci viatza mai ushor de suportat. probabil, zic eo, ca asta care scrie p'aici ieram cel mai retard dintre totz care facea pana shi colegii mishto de mine. de ce zic asta, shi de unde ura mea pentru tine? simplu! deci cand mergeai tu sa-mpartz cadourile cu maica-ta, credeam ce vrei sa-mi faci ceva nashpa shi m-ascundeam sub pat, ramanand astfel uscat de bunatatzi, dar plin de fecalele (procvenite tot de la mine) stranse sub culcush pe timpul noptzii. ie clar ca o asemenea esperientza ar afecta grav pana shi un om cu mintea intreaga, da' un amarat cu capu cat o nuca atrofiata.
- NEATZA
bre neiregistratule, astazi a fost o zi mare pentru tine, dar neinsemnata pentru omenire. obishnuieshte-te cu situatzia asta shi pastreaza vie in suflet amintirea zilei cand ai avut ocazia sa scrii sub un ilustru pseudonim. din pacate pentru tine shi din indiferentza pentru noi totzi, vei ramane numai atat: umbra unui nume fictiv (fictiv, adica imaginar, adica nu exista in realitate. era o gluma adica tu nu numai ca nu ai prezentza, dar nici importantza).
-
[quote]Initial trimis de neatza
[B]bre neiregistratule, astazi a fost o zi mare pentru tine, dar neinsemnata pentru omenire. obishnuieshte-te cu situatzia asta shi pastreaza vie in suflet amintirea zilei cand ai avut ocazia sa scrii sub un ilustru pseudonim. din pacate pentru tine shi din indiferentza pentru noi totzi, vei ramane numai atat: umbra unui nume fictiv (fictiv, adica imaginar, adica nu exista in realitate. era o gluma adica tu nu numai ca nu ai prezentza, dar nici importantza).
pentru frumoasele cuvinte adresate ,am pentru tine o NEATZAR-muita gratitudine
[B]bre neiregistratule, astazi a fost o zi mare pentru tine, dar neinsemnata pentru omenire. obishnuieshte-te cu situatzia asta shi pastreaza vie in suflet amintirea zilei cand ai avut ocazia sa scrii sub un ilustru pseudonim. din pacate pentru tine shi din indiferentza pentru noi totzi, vei ramane numai atat: umbra unui nume fictiv (fictiv, adica imaginar, adica nu exista in realitate. era o gluma adica tu nu numai ca nu ai prezentza, dar nici importantza).
pentru frumoasele cuvinte adresate ,am pentru tine o NEATZAR-muita gratitudine
- Unregistered
pai shi dac'ar munci o viatza de om n-ar avea de unde sa plateasca. orcum eo ma simt bine ca macar a avut bunu simtz sa se opresca din conversatziile retarde cu fratzi de shantioze la fel de retarzi shi sa bage un ochi la lucruri destinate celor care au avut bunul simtz sa-shi dezvolte shi altceva decat mana dreapta.
am atins astfel shi latura educativa a fanclubului. poa sa se mandreasca fetele de la asia cu noi, nu?
lupta continoa!
am atins astfel shi latura educativa a fanclubului. poa sa se mandreasca fetele de la asia cu noi, nu?
lupta continoa!
-
matinale, tu mai frunzaresti pe say what? daca nu mai da si tu cu somoiogu prin debara ca se puse prafu de doo dejte...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Portnoyule, aiule, ma baietzi, facetzi la un fel si gasiti neshte insecticid, da d-ala bunu, c-a-nceput sa mishune prin sediu fanclubului totfelu de libarci si ploshnitze care mai de care mai obraznice si bagaretze, de mi se-ntoarce stomacu pe dos si vomit p-acilea dupa cum previziona libarca despre nocturna, doar ea libarca stie cel mai bine ce reactie declansheaza cand o vede lumea. Ma, am citit io-ntro carte ca atunci cand ganganiile astea isi misca alea doua extremitatzi ele-si inchipuie ca ar comunica, si acu vazui io ca-i chiar adevarat, isi inchipuie c-a legat scarboshenia doua vorbe.
-
Salma - Mesaje: 774
[quote]Initial trimis de Salma
[B]Portnoyule, aiule, ma baietzi, facetzi la un fel si gasiti neshte insecticid, da d-ala bunu, c-a-nceput sa mishune prin sediu fanclubului totfelu de libarci si ploshnitze care mai de care mai obraznice si bagaretze,
oare de unde or fi aparut ploshnitzele?!din ce fuste nespalate?naitpish tocmai se retrage vinovata spre baia publica...
[B]Portnoyule, aiule, ma baietzi, facetzi la un fel si gasiti neshte insecticid, da d-ala bunu, c-a-nceput sa mishune prin sediu fanclubului totfelu de libarci si ploshnitze care mai de care mai obraznice si bagaretze,
oare de unde or fi aparut ploshnitzele?!din ce fuste nespalate?naitpish tocmai se retrage vinovata spre baia publica...
- Unregistered
fac shi io o intrebare la nenregistratu ala: cine te-a prostit ca ai umor? nu te mai loa dupe toata lumea, ca unii e rai shi vor sa-shi bata joc de tine. exact ca ala care tzi-o fi zis ca esht inteligent.
ce nenorocitz dom'le, auzi! sa-shi bata joc d'un biet retard.
ce nenorocitz dom'le, auzi! sa-shi bata joc d'un biet retard.
-
alo alo care mai suntezti care mai zicetzi ai sa va zic io ceva ca vazca va loaratz cu vorba si deviaratz spre alte cele. este vorba despre asia si cei care se respecta din jur. sa va spui io o legenda despre un subiect de legenda catre era dedicat elanilor muncitori ai clasei robotitoare. in acele situatii in care aparea neprevazutul insidios pe calea tzevilor de internet, e-fec-tiv (cum zicea mobilu propietarei) nu era bagatz in seama si a 4 oara nice ca mai posta ele insele pacolo. acu per audibus ultor da io va spui ca sa nentoarcem la ale noastre ca are fetele concert in biertan si nu gasira macrameurile de gala caci dupa cum stiti eye a trecut serios la vitraliisi ceshtilaltzi sa zburatacira carencotro
-
onk - Mesaje: 1841
membrana onk, ne bucuram nespus, astia care am mai ramas pe la fanclub ca sa cam pustiit de cand cu concedele si plecarile furtunoase, ca ai revenit cu fortze extra proaspte printre randurile noastre. si ca sa ne revenim la adevaratele probleme care ne macina fanclubu (si nu ma refeream la plosnite si coropisnite, si nu gabytz, nu ma refeream nici la tine), imi permit sa va anuntz activitatea scumpelor de fete pentru perioada imediat in curs de desfasurare, si anume executie.
cum bine a subliniat membrana onk, fetele, au activitati multe, multiple si felurite, iele participa in comuna citadeliana, si anume Biertan, la "Zilele Biertanului" unde iele au program si sambata si duminica in continuu (saracele) precum si unde vor sustine concerte, alaturi de altii care e fara importanta si care nu se merita a mai fi mentionati, io asa zic.
cum eu nu voi putea ca sa ajung la concert din probleme care ma tin aici in citadela capital municipala, astept semne, semeseuri, telefoane, mailuri, scrisori, vederi frumos colorate, cu impresii de la concert, din partea piarului neatza, care tocma ce lua trenu' inspre teritor, tren care are opriri si pe la biertan.
ii uram succes piarului neatza in a sa calatorie, si il asteptam cu raportul complet si completat la intoarcere.
cum bine a subliniat membrana onk, fetele, au activitati multe, multiple si felurite, iele participa in comuna citadeliana, si anume Biertan, la "Zilele Biertanului" unde iele au program si sambata si duminica in continuu (saracele) precum si unde vor sustine concerte, alaturi de altii care e fara importanta si care nu se merita a mai fi mentionati, io asa zic.
cum eu nu voi putea ca sa ajung la concert din probleme care ma tin aici in citadela capital municipala, astept semne, semeseuri, telefoane, mailuri, scrisori, vederi frumos colorate, cu impresii de la concert, din partea piarului neatza, care tocma ce lua trenu' inspre teritor, tren care are opriri si pe la biertan.
ii uram succes piarului neatza in a sa calatorie, si il asteptam cu raportul complet si completat la intoarcere.
-
membrana onk, cum confuzai io grav probleme si situatiuni, daca uitai ca sa mentionez precizari, precum si ca sa precizez mentionari. era vorba de gabytz cotabitza. of, sper ca n-am ofensat sau jignit pe vreun careva gabytz, care ie si care s-a simtit cu taunele pe tartacutza impaienjenita.
-
Initial trimis de Nightwish
copirait the baby girl (apropos girl, forumu animal pix te astepta si tanjeste dupe tine) pe cretin il omori cu indfierenta.
Nu-mi plac Animal X si nu-mi place de tine...Mai ales ca esti fan ASIA....Sau din ASIA...Who knows...Tot verze sunt...Nu ca persoane...Ca si muzica...Despre asta vorbim, nu? Ce au deosebit de altele? Imagine? Stil? Voce? Give me a break....
Dar raman la "pe prost il omori cu indiferenta..." cu dedicatie speciala pentru tine....
Si acum, sparge-te....

- The Baby Girl
- Junior Member
Cocoana onk, e-fec-tiv ca bine le zici. Da tot nu m-abtzin sa nu-i zic lu donshoara bebelusha ca prostu pana nu-i fudul nu e prost destul. Un indiciu pentru creierashele lor leneshe care nu pot citi mai multe cuvinte deodata: pe un subiect se posteaza dupa ce-ai vazut e-fec-tiv cu ce se mananca, citind mai mult de 2 vorbe de pe el, nu te bagi asha ca musca-n curu calului, ma scuzati, dragi forumishti, da m-am molipsit si io de la micutzii scatofili si scatofagi fericiti ca pot sa dea in cap la maimutza in prezentza unei femei, fie ea si virtuala. Gata, nu mai zic nimic, da prea mi se ridicase adrenalina. :mad:
-
Salma - Mesaje: 774
si uite asa, iavas ,iavas asistam la defilarea idiotilor pe culoarele fanclubului nostru care mai de care mai bagator in seama unii ,critici muzicali , precum aceasta cunoscatoare a muzicii romanesti per ansamblu si pretena cu vedetele in voga in particuler,care topaie pe barfe precum tzatza cand ii da laptele in foc ,THE baby girl, adica nu ie o baby girl oarecare e chiar THE baby girl daca nu stiati , altii doar sa-si scuture mustele de pe caciula precum nea gabitz care veni tocma de la cicago si batu la poarta hiphoapelor unde cu truda si migala incropi de neshte posturi pe cat de parazite pe atat de idioate si ne mai avand loc acolo sa-si depene tampeniile veni si pe la noi prin sediu pt o bucata de franzela uitand ca aici limbajul e putin diferit de cel cu care a fost obisnuit acasa la parinti. in fine neinregistratu care sincer tot nu am inteles ce vrea si banuiesc ca nici el, poposi si iel la poarta sediului nostru si in loc sa-si cumpere sidiu cu hodoronk-tronk de la portar si sa-l asculte sa avem o baza de discutie se trezi vorbind pe coridor uitand ca prunele nu folosesc la dictie.
in rest dragi fani asia io va urez un uichend placut...
in rest dragi fani asia io va urez un uichend placut...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mie nu imi place ca deviati de la subiectul mare si maret.adica dupa ce imi calc pe suflet sa imi impart inima intre ozon forever and ever si asia,sa vin aici sa gasesc blasfemii peste blasfemii?rushinica!
am vazut asia ieri pe beunuteve.ele participa la un turneu(sa zic cum a zis irina..e "promotoare").turneu asta e impotricva fumatului.de cand am vazut cat suflet punea sorana cu ai doi plamani ai ei,m-am lasat de fumat.definitiv.nu mai fumez nimica.gata!va doresc la fel.faceti rost de emisiune,merita!va lasati de fumat.daca face si ozone o campanie impotriva alcoolului...
n3a gabitz,cand vii in romania,vino pe la ruine,ca ne gasesti acolo.noi cu totii vrem sa te cunoastem,sa stii!
am vazut asia ieri pe beunuteve.ele participa la un turneu(sa zic cum a zis irina..e "promotoare").turneu asta e impotricva fumatului.de cand am vazut cat suflet punea sorana cu ai doi plamani ai ei,m-am lasat de fumat.definitiv.nu mai fumez nimica.gata!va doresc la fel.faceti rost de emisiune,merita!va lasati de fumat.daca face si ozone o campanie impotriva alcoolului...
n3a gabitz,cand vii in romania,vino pe la ruine,ca ne gasesti acolo.noi cu totii vrem sa te cunoastem,sa stii!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
....
marian jan: sa vin ca sa va iau la pula sau ce? atata timp cat o sa mancati cacat despre muzica HIP HOP si despre mine aiurea aici, o sa va bag mereu in boala? pricepi? ****!
eyewitness: bagator de seama, eu? citeste ce s-a scris inainte sa comentezi......analfabetule care esti....se scrie Chicago nu cicago si iel se scrie el....si cd nu sidiu desteptule....hai sa facem pe desteptii, ha ha! mi-e sila...
ps: i luv u guys too.
inca ceva mariane....asteapta mult si bine acolo la ruine.....ruino!
eyewitness: bagator de seama, eu? citeste ce s-a scris inainte sa comentezi......analfabetule care esti....se scrie Chicago nu cicago si iel se scrie el....si cd nu sidiu desteptule....hai sa facem pe desteptii, ha ha! mi-e sila...
ps: i luv u guys too.
inca ceva mariane....asteapta mult si bine acolo la ruine.....ruino!
-
n3aGabitz - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma