Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neatza Necko
zuzu aiu
Deci daca sunteti amabili rog vorbiti in soapta, ciocanelu si nicovala nu suporta la ora asta misiuni asa grele. Plus ca auci capu, auci brate, auci picioare, auci tot.
Necko, tu in loc sa ma ajuti ma incurci?
zuzu aiu
Deci daca sunteti amabili rog vorbiti in soapta, ciocanelu si nicovala nu suporta la ora asta misiuni asa grele. Plus ca auci capu, auci brate, auci picioare, auci tot.
Necko, tu in loc sa ma ajuti ma incurci?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
bre, duar v-am spus sa nu-i ziceti lu kante miru de redcapu meu ca iar n-o sa intre pe forum doo zile de ciuda.
cubule, iar bausi ceai de sunatuare asear?
cubule, iar bausi ceai de sunatuare asear?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
si tz-am zis de nenumarate ori cubule, intreaba clar ospataru daca are ceai natural de sunatuare si nu accepta inlocuitori si tz-am mai zis, adu-ti aminte, "bre cubushuare, n-are ceai de sunatuare, bea apa in plm". asta ie, io spun, io aud
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Buna dimineata, copii odihniti!
gata vichendu! az incepem o noo zi de vacanta. avem atitea de facut! strand, bildibic, soare, plaja, muzici, bere, bere, bere, bere...
dar nimic inainte de o cafeluta divina
cub, ceaiu de sunatoare in stare pura, da ameteli si stari de dezechilibru la nivel motric. io zic ca ie mai bine sa-l diluezi cu niste schnaps. parerea mea.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gata vichendu! az incepem o noo zi de vacanta. avem atitea de facut! strand, bildibic, soare, plaja, muzici, bere, bere, bere, bere...
dar nimic inainte de o cafeluta divina

cub, ceaiu de sunatoare in stare pura, da ameteli si stari de dezechilibru la nivel motric. io zic ca ie mai bine sa-l diluezi cu niste schnaps. parerea mea.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Mornin' !
Eu ma apuc sa fac treaba. Si dc e cald, si dc e frig, tot treaba fac.......damn this life....las ca vine el concediul....
Eu ma apuc sa fac treaba. Si dc e cald, si dc e frig, tot treaba fac.......damn this life....las ca vine el concediul....
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Buna dimineata, copii ocupati!
mah, nu-i vina mea. am un mosafir care mi-a loat locu la conp si se juaca de eri tot intruna spider. noroc ca acu avu o treaba prin oras si am mai apucat si eu sa deschid fanclubu, macar sa salut boboru si sa-i ofer o cafia. si o feliuta de tort cu ananas cine vria
mah, nu-i vina mea. am un mosafir care mi-a loat locu la conp si se juaca de eri tot intruna spider. noroc ca acu avu o treaba prin oras si am mai apucat si eu sa deschid fanclubu, macar sa salut boboru si sa-i ofer o cafia. si o feliuta de tort cu ananas cine vria

aizzz&co
-
buna neatza la omini, salutam fetili iubituare de reclame cu sonoru dat la maxim, salutam ingineru shef cubu, salutam katzicutzica, uitu, sinela shi nespus de mult salutam tante necko..evident salutam emiru shi tot clanu cemeistic. deasemenea bune diminetzi lu rajaf, anlishd, pinguinu' shi alte vietatzi fanclubiste..daca am uitat pe cineva s'o puna pe seama orei obscen de matinale la care am fo obligat casa ma trezesc de dimi dupe ce az nuapte am bagat la greu HOMM5
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
cresti mare, tinere!
Buna dimineata, copii adormiti!
e bine in vacanta, nu? si eu voi scapa azi de ultima zi cu emotii si cu examene de admitere la facultate. of. de miine iar ma duc in haven!
hu uantz coffee?
editdit: pup fetele frumoasele si bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Buna dimineata, copii adormiti!
e bine in vacanta, nu? si eu voi scapa azi de ultima zi cu emotii si cu examene de admitere la facultate. of. de miine iar ma duc in haven!
hu uantz coffee?
editdit: pup fetele frumoasele si bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aizzz&co
-
Neatza lume!
Imi trec ganduri de sabotaj prin minte, ca azi cand am ajuns la firma nu era curent.....si era ataaaat de bine.....o discutie, o integrama...sa tot muncesti
Imi trec ganduri de sabotaj prin minte, ca azi cand am ajuns la firma nu era curent.....si era ataaaat de bine.....o discutie, o integrama...sa tot muncesti

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
buenos dias. mie nu-mi trec ganduri de sabotaj prin cap, din pacate nu-mi trec nici alte ganduri ca e multe trebi. deci serus si zi buna!!
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Buna dimineata, copii studenti!
iote-ma si student(a) la sport !
sa curga cafeaua! sa bea tuata lumea !!!! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
iote-ma si student(a) la sport !
sa curga cafeaua! sa bea tuata lumea !!!! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
aizzz&co
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma