Intalniri forumiste sezonul 2004-2005
Moderator: anjin-san
da..nu ne-am vazut de 3 luni...si va dati toti loviti.
asta e...o sa fiu doar eu, Hades, nocturna si eye ! *p
asta e...o sa fiu doar eu, Hades, nocturna si eye ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
normal. eu cu eye la o masa...si nocturna cu Hades la alta masa 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
zoso scrie:dar la merse diferite...
din locante diferite. ca doar n-o sa stea aiu la masa cu eyewitness.
acu ceva tinp m-am dus cu consoarta la o locanta din acest Bucuresti frumos. intram si la o masa trona frumos .... ei, da, Geazmin plus Amaterashu. ca nejte oameni bine crescutzi (rotofei ash putea spune, in ceea ce ma priveshte) ce suntem, am zis: "Hai sa mergem sa salutam fetele".
facut shi zis. ne indreptam spre masa respectivelor, shi ne tot apropiam, shi ne tot apropiam, tinp in care Geazmin se uita la mine ca la martzieni portocalii, fara sa realizeze cu ce somitate are de-a face. abea cand am ajuns la masa lor a constientizat ca il are in fatza pe cel mai de seama forumist care este vreodata.
dupa saluturile de rigoare shi schimburile de cuvinte protocolare, m-am retras cu consuoarta la o masa, lasandu-le pe fete sa barfe... sa discute despre de-ale lor. cand ele a plecat, ne-a intors vizita la masa, salutandu-ne respectuos. concluzia este ca are acolo nijte papanaji cu inghetzata buni rau de tot.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eu cu eye la o masa...si nocturna cu Hades la alta masa
bah, hai ca pentru un ban cinstit as canta o manea macsim doo pe la mese da ce te faci cu nocti care are in repertoriu duar d-alea zbuciumatele de deraiaza tranvaiu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ochila, n-are iei bani shi urechi pentru un repertoriu de calitate.
din fericire, nici eu nu voi putea ajunge din varii motive care fac imposibila prezentza.
in rest, buna gluma, cu greu m-am abtzinut de la un mic exces de amuzament.

din fericire, nici eu nu voi putea ajunge din varii motive care fac imposibila prezentza.
in rest, buna gluma, cu greu m-am abtzinut de la un mic exces de amuzament.
-
nocturna - Mesaje: 8725
-
monk - Mesaje: 2747
ne vedem la machedonu....la mici + beri !
-
te-ai scos azi miraculosule , face cinste cezarica 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
normal. i-am spus ca daca nu face cinste...imi revin mie aia 2 milioane pentru mister...si ma duc eu cu Jasmine la restaurant 

-
Dak cineva mai binevoieste sa se faca vreo intalnire in timpul saptamanii,intr`una din seri....sa aranjeze locul si ora.De preferat vineri dupa-amiaza(orele 16-18).
Mi-ar placea sa ii vad si pe cei care nu s-au prezentat la intalnirea de ieri:WildRose,Jasmine,Gabuba,Decret...etc.
Desigur ca si cei prezenti ieri sunt asteptati!
Deci dak se poate,pana pe data de 14(sambata) cand plec...
Mi-ar placea sa ii vad si pe cei care nu s-au prezentat la intalnirea de ieri:WildRose,Jasmine,Gabuba,Decret...etc.
Desigur ca si cei prezenti ieri sunt asteptati!
Deci dak se poate,pana pe data de 14(sambata) cand plec...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
vezi ca ai gresit subiectul !
rog un sef de forum...sa inchida acest subiect...pt. ca este expirat !
multumesc !
rog un sef de forum...sa inchida acest subiect...pt. ca este expirat !
multumesc !

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma