Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde The Baby Girl » Dum Iul 27, 2003 8:40 am

Initial trimis de eyewitness
si uite asa, iavas ,iavas asistam la defilarea idiotilor pe culoarele fanclubului nostru care mai de care mai bagator in seama unii ,critici muzicali , precum aceasta cunoscatoare a muzicii romanesti per ansamblu si pretena cu vedetele in voga in particuler,care topaie pe barfe precum tzatza cand ii da laptele in foc ,THE baby girl, adica nu ie o baby girl oarecare e chiar THE baby girl daca nu stiati , altii doar sa-si scuture mustele de pe caciula precum nea gabitz care veni tocma de la cicago

in rest dragi fani asia io va urez un uichend placut...

Wow, m-ai dat gata cu limbajul tau de om cult..."Bagator in seama"..."Critic muzical"...Care dracu' e problema ta? Oare ochiul tau cel atoatevazator nu a observat pe ce site a intrat? "Barfe online" iti spune ceva? Ca sa-ti dezaburesc putin pojghitza de matasea broastei de pe ochii-martori iti explic ca de fapt baza site-ului o reprezinta...taraaaaaaa: critica..., logic muzicala...daaaaaah...
A, baby....Prietena cu vedetele in voga si cunoscatoare a muzicii romanesti ? Vai, ma flatezi...Mersi ...Se vede ca recunosti o vedeta cand vezi una...De asta sunt The Baby Girl: Unica si incontestabila...Ma rog, se pare ca atunci cand ai ceva de spus nu conteza ce spui...De aici ineptia cu topaitul tzatei pe langa lapte...
Acum, aprioric si transcedental vorbind, mi se pare ca esti o paradigma de om veninos si scarbit de faptul ca nu poate ajunge ce si-a propus...De aici invidiile de cacat: "cicago"(by the way, pune mana pe un atlas ...si fa un cornet sa mai vinzi si tu niste seminte....) , "prietena cu vedetele autohtone"..Sunt niste chestii care te macina vizibil...Sincer, I feel sorry 4 u...Ia cinci mii si nu mai plange...:sperm: Apropo, parerea despre Asia ramane aceeasi:versuri de kkt, texte ca-n telenovele..Sper ca nu vreti sa dau exemple....Oricum le trebuie o schimbare de imagine, de stil...;h
The Baby Girl
Junior Member

2516

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 9:36 am

Initial trimis de n3aGabitz
marian jan: sa vin ca sa va iau la pula sau ce?

nu coae! sa vi sa ne sugi de caric! problema sti care ie? vescí£ ca sí£ ti-o dau si eu la bot tre sa stau la coada, ca ma' ie multi inaintea mea si care te asteapta cu drag si cu bratele deschise!

multumesc pentru atentie

ps: ia vezi outze, cam cate greseli gramaticale am facut (vezi c-o sa mai fie si pana la cuada lu postu asta)! bai fatza de bidon turtit in flacari, daca eo vreau sa scriu niuiorc, scriu niuior, daca vreau sa scriu "luamai de maneru burtii" scriu "luamai de maneru burtii"! ce te fute pe tine grija cum scriem noi aici?
ps1: vezi ca m-am luat aiurea de tine. astept sa ma bagi in boala, da' mai repede cre' ca ma pui pe spate cu forta si-mi giugi caricu cu japca! apropo, tu sti cam cand se pune semnul de intrebaciune in cuada unei fraze/propopozitii?

PS2: ASIA MEREU SI TONDEAUNA VA FI IN PERMANENTA DE-A PURUREA!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: ....

Mesajde eyewitness » Dum Iul 27, 2003 10:12 am

se scrie Chicago nu cicago si iel se scrie el....si cd nu sidiu

pe cuvantu tau? io mi-s din niu iorc si nu prea stiu...esti tare mah. tu cand dai din cap se aude un zanganit sau asa, ca un sunet infundat ? oricum ramane valabil ce a zis baicsu sper sa nu ne dezamagesti...

THE baby girl esti amuzanta pha ( sper sa apreciezi ca ti-am zis fa literar) cand iti pui labele in sold ,si sari ofuscata de ti se desfac bigudiurile de sub broboada colosha in privdor. chiar ti-a dat laptele-n foc? nu-i bai pha...mai vb dupa ce asculti piesa.

asia in mai hart!
eyewitness

Mesajde Salma » Dum Iul 27, 2003 8:40 pm

Ce-am mai ras, ma da ce-am mai ras :o . Bebelusho, esti de belea! Si tu aiule, paradigma de om veninos ce esti, programeaza-ti o audientza la donshoara sa te-nvetze cum sa reusesti in viatza si tzine-mi si mie rand, bai aprioricule, poate reusim sa transcedem realul ajungand la o experientza transcendenta si depasind ineluctabil hegemonia empiricului.
Salma

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 27, 2003 9:11 pm

baxin"hoe": eh...e ok....cu cat va bagati mai multi....cu atat vor fii multi la rand la supt...ce o sa imi faci ma? fata-n fata tu mie ce o sa imi faci? o ma iei la bataie? nici nu ma cunosti coaie? ce ca scriu aici fiindca nu va suport parerile retarde legate de muzica sau hip hop? asta va spune multe despre mine? fiindca apar ceea ce iubesc si fac? ti se pare logic? hai poate ca eu am doar 20 de ani si na oi fii mai tanar? da tu? tu macar arati mai matur....dar se pare ca ai o minte.....pula mea mai esti si in SPANIA. Macar ca esti plecat in occident si speram sa gandesti diferit, dar vad ca nu.

nu ma simt amenintat de nimic, insa sunt dezamagit de "voi" atata tot chit ca va intereseaza sau nu (aparent nu). sa dai un raspuns odata de doua la misto ca sa faci pe interesantu e usor, dar ca sa dai un raspuns unde sa arati un gram de intelepciune e mai greu...si de asta au dat dovada raspunsurile voastre care nu au facut decat sa continuee o alta cearta de cacat. a trebuit tot eu, ala pe care il considerati voi...ce pula mea ma considerati...sa va raspund calm si matur, chiar daca nu meritati nici unu...lol auzi la ei ca ma asteapta in tara. cred ca atunci cand o sa ne vedem daca o sa ne vedem mai mult ca sigur ca o sa stam la o bere ca oameni si nu cu bate...fiindca in scurt timp o sa iti skimbi si tu si alti parerea despre mine. sau un forum poate caracteriza un om?

think about it!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Iul 27, 2003 9:47 pm

Cand apare clipu` la Tv sau melodia p la radio? N-am auzi` nik d ea, si thread-u` asta e d 2-3 luni.. ;P Chiar e asa d misto?
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

2527

Mesajde baixinho© » Lun Iul 28, 2003 8:33 am

fata-n fata tu mie ce o sa imi faci?

ti-am mai spus, nu sunt singurul care te asteapta cu bratele deschise, deci cred ca singurul lucru care o sa-mi ramana de facut este sa te duc la reanimare.
pula mea mai esti si in SPANIA.

bravo, nea, da cum ai ajuns la concluziala sunt in SPANIA? ca am scris ca sunt peplaja Copacabana singur impotriva tuturor? felicitari, in cazul asta, esti perspicac!
nu ma simt amenintat de nimic

ca nu esti la curent cu ce te asteapta, si d-aia
a trebuit tot eu, ala pe care il considerati voi...ce pula mea ma considerati...sa va raspund calm si matur.

exact, ce ne-am fi facut fara tine? nici nu imi imaginez.
cred ca atunci cand o sa ne vedem mai mult ca sigur ca o sa stam la o bere

te inseli amarnic.

cotoioaso, iar de bagi in seama ca chilotzii in cur. melodia a aparut, fetele acum filmeaza pentru videoclip. o sa apara cat de curand.

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Iul 28, 2003 12:13 pm

cum se bagara "micutzii scatofili si scatofagi" (copirait vice-salma) ca mustele in fanclub si se inecara.

n3a maretz agricultor din chicago (arpopos, vad ca nu ti-ai lasat sapa si galosii la intrare si ne-ai murdarirt recuzita si covoarele persane) doo vorbe am ptr tine: 1/nu-mi aduc aminte ca noi sa-ti fi turburat vreodata linistea filosofic de monumentala de pe hip-hoape si 2/daca tot stai pe langa tanarul Decret si esti foarte umilul sau ucenic, incearca sa mai inveti cate ceva de la el, cel putin cateva reguli de bun simtz, ca te ajungi draq prin 'cicago' si ne faci de ras.

THE baby girl, la o adica nu orisice girl, tu sa ma cresti vreo 20 de degete, d'alea groase, si sa faci rost de o cantitate semnificativa de neuroni pan' sa ajungi sa intelegi si sa postezi pe threadu asta, asta-i thread exclusiv si in totalitate dedicat fanilor.

pentru pretenu' si confidentu' meu Gabyzzu, ce sa-i urez, numa de bine si sa ajunga sa-si depaseasca angoasele chinuitoare specifice varstei, cu putin noroc pana la pensie o sa reuseasca.

pisoi, melodia e la radio de o gramd' de vreme. tu pe ce lume traiesti?

pentru fani, sunteti cul. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Iul 28, 2003 12:27 pm

ma bucur a vedea ca toate trebile merge bien in lipsa lu eo, vedetz sa nu va paruitz pana nu mantorc. dupe cum vam zis eo ma duc la sziget so pun dun contract pentru fetele iubite ca sa cante la anu acolo.

asia rulz for eva en eva!
lupta continuu!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde The Baby Girl » Lun Iul 28, 2003 6:08 pm

Initial trimis de Nightwish
cum se bagara "micutzii scatofili si scatofagi" (copirait vice-salma) ca mustele in fanclub si se inecara.

n3a maretz agricultor din chicago (arpopos, vad ca nu ti-ai lasat sapa si galosii la intrare si ne-ai murdarirt recuzita si covoarele persane) doo vorbe am ptr tine: 1/nu-mi aduc aminte ca noi sa-ti fi turburat vreodata linistea filosofic de monumentala de pe hip-hoape si 2/daca tot stai pe langa tanarul Decret si esti foarte umilul sau ucenic, incearca sa mai inveti cate ceva de la el, cel putin cateva reguli de bun simtz, ca te ajungi draq prin 'cicago' si ne faci de ras.

THE baby girl, la o adica nu orisice girl, tu sa ma cresti vreo 20 de degete, d'alea groase, si sa faci rost de o cantitate semnificativa de neuroni pan' sa ajungi sa intelegi si sa postezi pe threadu asta, asta-i thread exclusiv si in totalitate dedicat fanilor.

pentru pretenu' si confidentu' meu Gabyzzu, ce sa-i urez, numa de bine si sa ajunga sa-si depaseasca angoasele chinuitoare specifice varstei, cu putin noroc pana la pensie o sa reuseasca.

pisoi, melodia e la radio de o gramd' de vreme. tu pe ce lume traiesti?

Draga Nightwish,

Nu stiu cine esti ce faci si nici nu ma intereseaza...Insa faptul ca te iei de anumite persoane, la modul in care o faci tu, numai pentru ca nu-ti impartasesc preferintele in materie de muzica te recomanda extraordinar de mult...Poate acest lucru nu conteaza foarte mult pentru tine, dar pana cand voi face rost de "o cantitate semnificativa de neuroni" iti pot spune doar ca imi pare rau de ...ASIA . Cei patru-cinci fani pe care ii are trupa nu se incadreaza deloc in targetul lor, marcat cumva de texte sensibile si imbracaminte decenta... De aceea sustin in continuare ca au nevoie de o schimbare...Nu stiu daca intelegi acest lucru, stiu, e putin cam greu...
Iar in ceea ce priveste faptul ca thread-ul e dedicat in exclusivitate fanilor, nimic de zis...Dar unde scrie?:con:
The Baby Girl
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Lun Iul 28, 2003 9:30 pm

deja o dati in sf-uri ba..suferiti pe cuvant daca nu suferiti.

nightwish s-a bagat in seama aiurea, eu i-am raspuns. dupa care ati sarit inca doi in capu meu....deci cine sufera de bagare de seama? da e ok, se pare ca va simtiti mai multi. ce sa invat de la decret? cum sa vad numai drept? nu e ok merci, raman asa.

ps ptr nightwish: daca te-ar auzii comunitatea ro din chicago cum imi vorbesti te-ar calca in picioare ....si nu numai pe tine, asta asa ca fapt divers. deocamdata singurul care o sa-si reprezinte cacatul de tara cum trebuie o sa fiu eu, fie ca va place sau nu. o sa ne mai auzim in viitor. va rog numai imi raspundeti aici fiindca e ultima oara cand va citesc cacaturile de raspunsuri pe thread-ul asta.

va pup pe toti si sa fiti iubiti. si ca fapt divers multi din hip hop v-ar rupe muia ptr vorbele voastre-n vant, nu are rost sa dau exemple...da multa lume intra pe aici si nu le place ce scrieti, sau ce imi scrieti...
n3aGabitz
Junior Member

2534

Mesajde baixinho© » Mar Iul 29, 2003 8:24 am

deocamdata singurul care o sa-si reprezinte cacatul de tara cum trebuie o sa fiu eu

pai, outze, nu spuneai tu ca sunt in SPANIA? deci si eu o sa-mi reprezint tara, asa cum stiu! si apropo, vezi ca te-am pacalit cand ti-am spus ca nu-mi ramane decat sa te duc la reanimare daca e sa vii in tara. de fapt, de duc la INML, dar in suturi. si stii de ce? ca nu suport sa spuna cineva despre Romania "cacatul ala de tara", cum a fost cazul tau!

multa lume intra pe aici si nu le place ce scrieti, sau ce imi scrieti

da stiu, traiesti in cicago, ai plecat de ceva vreme din "cacatul ala de tara" (vezi tu ce cacat iti dau peste ochi cand/daca te vad prin Bucuresti) si nu mai stii sa vorbesti romaneste.

multumesc pentru atentie
ANTI

baixinho©

2537

Mesajde baixinho© » Mar Iul 29, 2003 11:06 am

Initial trimis de The Baby Girl
Iar in ceea ce priveste faptul ca thread-ul e dedicat in exclusivitate fanilor, nimic de zis...Dar unde scrie?:con:

uite aici:
Unregistered [b]de chestie, acesta este un thread deschis exclusiv pentru fanii ASIA sau pentru cei care-s macar deschisi la muzica fetelor. asa ca: marsh mah! [/B]

este al 17-lea post (de sus in jos) de pe prima pagina.

multumesc pentru atentie

ps: scuze ca am bagat doua posturio consecutive si unul dupa celalalt, primul inaintea ultimului, dar chiar nu am putut sa ma apttzin.
ANTI

baixinho©

Mesajde Salma » Mar Iul 29, 2003 11:48 am

Bebelusho, a gresi e omeneste, da la perseverat se baga doar aia din semnatura ta. Te bagi aiurea pe un subiect care te depaseste desi te-am sfatuit parinteste sa te documentezi un pic si sa vezi cu ce se mananca. Asa c-o sa ma fac si io a dracu si-o sa-ti spun cum le zice naituisha la lutzele obraznice: "Marsh!"
Salma

Re: ....

Mesajde marian jan » Mie Iul 30, 2003 1:11 pm

deocamdata singurul care o sa-si reprezinte cacatul de tara cum trebuie o sa fiu eu, fie ca va place sau nu. o sa ne mai auzim in viitor. va rog numai imi raspundeti aici fiindca e ultima oara cand va citesc cacaturile de raspunsuri pe thread-ul asta.

da,stim,n4e gabit,stim ca reprezinti romania in cicago.si sunt multi ca tine,in toate colturile lumii.d'aia avem o imagine minunata,d'aia sugem pula ca sa intram in nato,d'aia......macar zi su tu ca esti moldovean :D

multi hip hoperi?cam cine?multi hip-hoperi(si as putea paria ca sunt prieteni de-ai tai...sa zic oameni de teapa ta) sunt niste basinosi,imbracati in haine de 2 km,numai cu impresii,fara talent,fara nici o legatura cu muzica.agramati,idioti,complexati.sa nu-mi spui ca te-am caracterizat,ma acuzi pe nedrept ;).cei care chiar reprezinta hh-ul stiu sa stea in banca lor,fara sa se bage in seama cu oameni minunati ca dumneavoastra.si te rog,nu ne mai reprezenta.si nu te mai duce sa iti iei bomboane pentru ca te alearga oamenii pe strada,ce naiba! :)
bravo baixule!
marian jan

2559

Mesajde baixinho© » Joi Iul 31, 2003 12:11 pm

neatza, sa nu-m spui ca cand ai fost la acolo unde esti tumneafuastr acolosa le-ai vazut pe idolitzele nuastre acolo. chiar asa ie?

multumesc pentru atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Joi Iul 31, 2003 7:22 pm

adevaru ie ca io orunde ma duc numa pe iele le am in fatza oichilor ca miam facut neshte lentile speciale cu material transparent cu imaginea lu fetele de la asia care orunde ma duc numa asia vad. deci leam vazut shi la sziget. care este (sau ca sa ma intzeleaga shi altzi neshte oamini daca po sa le zic asha, uici iz )

neatza

Mesajde Salma » Joi Iul 31, 2003 9:30 pm

Neatzo, carevasazica ca sa-ntzeleg si io care e treaba, matale ieshti la sighetu marmatziei? Are fetele vreun concert pacolo sau face vreo sesiune foto si matale te-ai dus sa le impresariezi? Sau care ie teaba cu sighetu asta ca io am o matusha-n sighet care cunoaste pe toata lumea din oras si mi-a zis ca n-a vazut pe niciunu cu tricou negru si pantaloni cu vipushca care doarme cu capu pa mese. Ori matale unbli branbura pe banii fanclubului prin strainatatzi si ne vrajeshti c-ai fost la sighet? :con:
Salma

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iul 31, 2003 9:58 pm

(...) pisoi, melodia e la radio de o gramd' de vreme. tu pe ce lume traiesti?

Damn! Eu n-am auzit-o... Hmmm, Night, zi-mi si mie 2-3 versuri sau ceva din refren, k s-o recunosc.. :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Iul 31, 2003 10:57 pm

donshoara salma, raspunsu ie da

neatza

Mesajde nocturna » Mar Aug 05, 2003 11:11 am

bre ce v-ati mai rarit, p'aicisa pe la fanclub, (de iar il napadira andrelele si manelele) ca abia-abia, cu chiu, vai si doamne iarta-ma, mai gasii sigla fanclubului (nu, de intrare nici nu se pune vorba), ca fusei nevoita sa cer directionari, redirecitionari, directari si redirectari multiple care mai rau ma ametira de ma bulversara. da' noroc ca dadui peste neste lutze simpatice ce se zbenghuiau fericite si lipsite de griji in parculetzu' din fata, care imi indicara locul unde se zice ca ar exista un fanclub asia. cum adica se zice mah? va lua szigetu', concedu' si parcultezul cu lutze si jasomii mintiile? ie ie-fec-tiv inadmisibil de nu se poate, de n-am cuvinte, de mi-e rusine sa ma numesc fan asia.

cum bine stiti toti (si care nu stie sa-i fie rusinca), aseara am participat intr-un cadru festivist, restrans, oarecum stramtorat, foarte elevat si cultivat, la festivalul de santonete, cantonete, romantze, oratorii si cantante, compozitie, creatie, simtz artistic, pasiuni si impresii, pe numele lui care ie: crizantema de aur, sau crizantema goldnache (c. propriu si personal a lu' baicsu, credeati ca e moshu, eh? v-ati inselat profund. :D
si acolo la crizantema de aur a fost un frumos si placut schimb de experiente, de idei si pareri despre fetele de la asia, in principal. m-am convins inc-o data, daca mai era nevoie, daca nu, nu, ca Diana ie cea mai frumoasa fata de pe terra si globu' intreg si restu' galaxiilor. categoric o voi vota in urmatorul tur electroal. cu parere de rau pentru piaru' neatza, a carui inima bate puternic pentru d'soara sorana.

din pacate iele fetele nu au putut ca sa ne insoteasca la micul si cochetul festival ele fiind inca in recuperari, constand in comprese laringitale, si ceaiuri calde de iasomie, menta, ciubotzica cucului si coada soricelului (bah, voi v-ati gandit la maimutza moshului. ce draq mah, oameni seriosi suntem noi sau nu?) fetele trec prin acest tratament chinuitor si dificil dupa ce au sustinut un mega-super-extra-concert uluitor si naucitor, fetele evoluand maiestru la simplu indivdual necompus (adica indivdual si de unele singure) precum si la dublu compus (toate impreuna, doar aparent, ca tot separat s-a auzit) la taverna subterana si intunecata de la postu intern si local, inca in anonimat, teveru unu. fu impresionanta de emotionanta evolutia prestatoare a fetelor, care n-ati vazut iar sa va fie rusinica. asa de cristaline fura vocile micutzelor incat imi crapa vitrina de la bunica si 5 pahare de serviciu, din servanta, portzelan d'ala fin cu flori si buline, de la Rio de Chitila.

sa ne rugam ca fetele noastre sa depaseasca momentele de grele incercari la care sunt supuse saracele de ele. acum am fugit ca am de reconstituit pazalu' cu pahare si de alipit cioburi.

nocturna

PE BUNE ? E ULTIMA ?

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 3:40 am

bre ce v-ati mai rarit, p'aicisa pe la fanclub, (de iar il napadira andrelele si manelele) ca abia-abia, cu chiu, vai si doamne iarta-ma, mai gasii sigla fanclubului
Nightwish, aici ai dreptate si te sustin, dar as mai adauga ceva:
e plin si de CACAini, CICI GIRLE, ASIATICE d'astea de-a voastre si altele de gen !
Cand am vazut titlul subiectului Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk" am si crezut ca ASIATICELE au murit si nu vor mai scoate nici o piesa niciodata ! Dar ghinionul meu ;a nu despre asta era vorba ! Oricum daca imi garanteaza cineva ca e Ultima piesa ASIA , o s-o ascult 24 de ore incontinuu ! E Aproximativ ... imposibil ! :bleah: :moon:
Aproximativ

Mesajde nocturna » Mie Aug 06, 2003 9:00 am

bah circa, aproximativ, cam juma' de neuron, mare meluman ce te dai, fin ascultator de muzica elevata si stilata care amesteci pasarea colibri cu parazitii, doar-doar ti-o iesi si tie o semnatura cul, inteligenta si originala. te-a invitat cineva sa-ti dai cu parerea? macar ai asculta piesa? sau doar erai in trecere si te-ai gandit sa faci si ceva urme?
ia stire de ultima ora: esti inutil.

nocturna

Agricultorii din state, ce gluma buna....

Mesajde cutuma© » Joi Aug 07, 2003 9:08 pm

ce sa invat de la decret? cum sa vad numai drept? nu e ok merci, raman asa.

Mai bine sa nu vezi deloc decat sa vezi drept nu?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde neatza » Mie Aug 13, 2003 8:41 am

venii, vidii, vicii cat cuprinde mai rau decat fumatu care vin eo napoi shi nu vaz pe niminea. eo barem am avut scuza ca fusei in conced cu trebi, da ceilantz unde sa dus? care vad ca ajuns fanclubu loc de shedintze de consultantza pshihanalitica care se cearta oamini necunoscutz noo p'acilea. fac shi eo ontrebare la onor casier: dom'le da noi fro chirie le lom la oaminii ashtia pe faptu ca le asiguram spatziu sa-sh defecheze toate refularile p'acilea sa ne muldareasca noo mocheta?

neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 15, 2003 10:25 am

alo, fani asiatici! dormiti mah? a'ma nu va mai prefaceti ca va vaz ca nu dormiti, e drept ca nici treji nu prea va simt. (si sa n-o bagati p'aia cu neste beri ca nu mai tine) paragina ce a ajuns fanclubu asia, de nici usa nu mai sta cum trebe! daca v-ar vedea fetele, scandal mare ce ar iesi p'aicisa. nici nu va dati voi seama de gravitatea situatiunii. hai, drepti, sau cum zice angus: alineeeeeeeeerea! (ecstemporalu' mai tarziu) drept mah cand vorbeste prezidenta, putin respect. intrunire de comitet (uici iz) astept sugestii, propuneri (de reclamatii sunt satula si nu mai am chef ca d'alea am tot primit)

peseu: la multi ani la mariile noastre de fete, si ce daca nu ie marii mah? (sa auz comentarii)

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 15, 2003 10:39 am

cel mai primu sar'na care este eo care am mai fost shi mai devreme shi miam esprimat nedumerirea de lipsa da am puso pe seama lu caldurile care sentampla vara deobicei. deci propuneri eo am care am mai avut da nu sa dat curs pozitiv de aprobare shanume sa se dea dom'le odat organigrama aia ca sa shtim shi noi.

neatza

Mesajde neatza » Mar Aug 19, 2003 11:45 am

tot eo. deci vreau so intreb pe donshoara prezidenta daca functzia de piar la fanclub asia ie compatibila u functzia de preshedinte la un alt fanclub care nu sa infiintzat inca da se va face in curand shi unde deja am fost propus pemntru functzia de preshedinte, deci daca se poate eo le fac pamandoo.

neatza

2783

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 12:09 pm

Initial trimis de neatza
daca se poate eo le fac pamandoo.

selecteaza, foca, selecteaza
po sa le faci pe tuate, numa sa spui cate ie si sa le contabilizez cu abacu.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Aug 19, 2003 1:14 pm

pai ar fi doo da acumai numa una care nici aia nu se shtie sigur ca na mai actoalizat prezidenta organigrama ca de cand o rugam da se da lovita. o fiii bolnavioara? satz dam o cana de apa la cap so pui? ca matale cum esht shefa po sa delegi pe careva so faca cum so pricepe mai bine numa una intermediara sau de secara ca sa shtim shi noi uici iz en uici iz not. care este.

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma