Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
´neazta! Necko,n-ai somn? Te-ai trezit simbata la ora cinci? Sau nu ai dormit de loc?
Nu incerca sa ne bagi manevre cu ceasul. Stim ca esti obisnuita sa te scoli de dimineata...sa iei laptele :yD
Nu incerca sa ne bagi manevre cu ceasul. Stim ca esti obisnuita sa te scoli de dimineata...sa iei laptele :yD
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Neatza, alex. Lapte nu iau, nu bea nimeni la mine. Dar chiar m-am trezit la 5. nu stiu de ce. si daca tot m-am trezit am pus de cafea. Chiar ! cafea ! ma duc sa pun de alta.
gfretd: deh, virsta... insomnii... vedeti voi !
Scorpy, somn usor !
gfretd: deh, virsta... insomnii... vedeti voi !
Scorpy, somn usor !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Nu se bea lapte la tine?? Eu fara un litru pe zi nici nu discut. Si la masa beau...asa m-am obishnuit. Da´ lasa, ca la cita nicotina bag in mine, laptele ala ma mai spala putin.
-
Necko, tu chiar crezi ca mai pot dormi la ora asta, cand copiii au inceput sa se harjoneasca? N-ai sa vezi, asa ca trebuie sa ma consolez cu obisnuita mea cana cu ciocolata. :w
Neata Nicholas-Alex. O tigara, ceva?
Neata Nicholas-Alex. O tigara, ceva?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
viciatilor ! tutunu dauneaza grav sanatatii ! voi nu stiti?
mai bine va lasati de tutun si va apucati de altele. sau de altii. asta ca sa ramina suma viciilor constanta.
mai bine va lasati de tutun si va apucati de altele. sau de altii. asta ca sa ramina suma viciilor constanta.
aizzz&co
-
Hahaha...tutunul dauneaza sanatatii? aia-i propaganda medicala! *lol* Eu fumez de nu stiu citi ani, si n-am nici pe dracu! Sanatos tun! Doar ce am fumat niste tigari "taxfree" si scria pe ele : "Smoking will kill you". Hahahaha...ce abureala! Toata lumea stie ca aia-i o aberatie comunista! In caz ca nu iei aids. Am auzit ca tigarile fara filtru sint foarte molipsitoare. Poti lua aids foarte usor...
Scorpy, cu tine, nu numai o tigare! :yD
Si katzy, lasa cafeaua. Numai la prostii te-a invatat necko!
Scorpy, cu tine, nu numai o tigare! :yD
Si katzy, lasa cafeaua. Numai la prostii te-a invatat necko!
-
Depravatilor ! tigarile nu-s bune. Eu stiu, ca am fumat de la 16 ani. Superfilter, BT, chinezesti si Carpati fara filtru de Timisoara. Ce vremuri ... as fi dat oricit pentru un Marlboro... si cind m-am lasat eu, a venit revolutia si au aparut si tigarile bune. Prea tirziu
ma lasasem deja !
Cafeaua-i buna! k@tzy, o cafea mica ai voie, nu te lua dupa stricatu de alex !
Neatza Crina, inca sarbatoresti ?

Cafeaua-i buna! k@tzy, o cafea mica ai voie, nu te lua dupa stricatu de alex !
Neatza Crina, inca sarbatoresti ?
aizzz&co
-
Buna dimineata, bebelushi somnorosi !
Se vede ca v-ati culcat tirziu aseara. Eu ma duc in piata, poate pina vin mai face careva ochi. V-am lasat cafeaua in filtru, sa stea calda, o cutie de lapte Dorna pe masa pentru Scorpy sa-si puna in cafea si pentru Alex, Cappy pentru G., in termos e ceai de fructe de padure pentru vali si care mai vrea si in frigider iaurt pentru moshu. aiu cred ca si-a baut deja nessul. Va descurcati voi. Crina, tu la culcare ca-i tirziu! Somn usor!
peseu: sa dea naiba sa miroasa a tutun cind vin, ca v-am ras! fumatorii pe terasa, va rog !
Se vede ca v-ati culcat tirziu aseara. Eu ma duc in piata, poate pina vin mai face careva ochi. V-am lasat cafeaua in filtru, sa stea calda, o cutie de lapte Dorna pe masa pentru Scorpy sa-si puna in cafea si pentru Alex, Cappy pentru G., in termos e ceai de fructe de padure pentru vali si care mai vrea si in frigider iaurt pentru moshu. aiu cred ca si-a baut deja nessul. Va descurcati voi. Crina, tu la culcare ca-i tirziu! Somn usor!
peseu: sa dea naiba sa miroasa a tutun cind vin, ca v-am ras! fumatorii pe terasa, va rog !
aizzz&co
-
Dorna care e sponsor la tigani sa bei tu. *p
Am eu laptele meu in frigider.Si am si biscuiti cu crema sau simpli. Dar deocamdata ma duc la WC ca am baut lapte si aseara cand am venit acasa, dupa ce mancasem 8 mici si bausem 4 beri. ~)
Oricum....buna dimineatza !
Si nu, Necko. nu se poate nici azi si niciodata.
Am eu laptele meu in frigider.Si am si biscuiti cu crema sau simpli. Dar deocamdata ma duc la WC ca am baut lapte si aseara cand am venit acasa, dupa ce mancasem 8 mici si bausem 4 beri. ~)
Oricum....buna dimineatza !
Si nu, Necko. nu se poate nici azi si niciodata.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Neata, Necko, merci pentru lapticul cu cafea! Neata Gabi! Neata Nicholas Alex
mmmmm, miroase a tigari bune! Vreau si eu una!
Neata tuturor!
mmmmm, miroase a tigari bune! Vreau si eu una!

Neata tuturor!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata Necko , OM ( noapte buna si tie :mad: mie nu-mi zici noapte buna , numa' lu' Love :cry: ) , Scorpy , Alex , Crina ( somn usor ) ! Sa aveti o zi buna !
Eu am papat deja :yD iar laptele l-am lasat pe maine .
:kiss:
Eu am papat deja :yD iar laptele l-am lasat pe maine .
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Buna dimineatza, Aniela si Alexandra. (pai spun noapte buna celor cu care vorbesc. cu tine nu vorbesc...nici nopate buna nu iti spun. asa sa stii)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Buna dimineata, scolarei si scolaritze! veverei si veverite! muncitori - muncitorite ! studentei si studentite ! baietei si voi fetite ! gaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaa !
AMR 3 samtamini. mai avem putin si luam vcanta mare !
AMR 3 samtamini. mai avem putin si luam vcanta mare !
aizzz&co
-
Neata, Necko! Neata tuturor celor care v-ati trezit (nu m-am uitat sa vad care sunteti pe aici) si celor care inca mai dorm ( ferice de ei!).
Sa aveti o zi minunata!
Sa aveti o zi minunata!
-
SCORPY - Junior Member
´neatza! La dracu, iar am lichid la genunchi! Si de abia maine la 09.20 am gasit doctor
Ultima oara mi-a scos vreo doo seringi...de data asta o sa-i zic sa mi-l puna intr-o sticluta mica, sa-l iau acasa...

Ultima oara mi-a scos vreo doo seringi...de data asta o sa-i zic sa mi-l puna intr-o sticluta mica, sa-l iau acasa...
-
Buna dimineata ! Pfffffff credeam ca e 1iunie azi .. ~o
Am dormit cam mult ...
Bine Moshule , in fiecare zi o sa vorbesc cu tine , na ! Multumit ? Sa nu indraznesti sa-mi spui ca esti ocupat *p
Sa aveti o zi frumoasa ( cat a mai ramas din ea .. )
Am dormit cam mult ...
Bine Moshule , in fiecare zi o sa vorbesc cu tine , na ! Multumit ? Sa nu indraznesti sa-mi spui ca esti ocupat *p
Sa aveti o zi frumoasa ( cat a mai ramas din ea .. )
Anti pro-ana
-
Buna dimineata, copii! Si La Multi Ani!
Buna dimineata, Necko, leneso! Trezeste-te ca ti se raceste cafeluta! Mai ai complement direct? Mai vreau!
Buna dimineata, Necko, leneso! Trezeste-te ca ti se raceste cafeluta! Mai ai complement direct? Mai vreau!
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii frumosi !
La multi ani tuturor bebelusilor de pe acest forum si de pretutindeni !
Scorpy, neatza! mai am citeva complemente directe si azi mai bag un predicat. Dar mai intii ma duc sa-mi beau cafeluta.
La multi ani tuturor bebelusilor de pe acest forum si de pretutindeni !
Scorpy, neatza! mai am citeva complemente directe si azi mai bag un predicat. Dar mai intii ma duc sa-mi beau cafeluta.
aizzz&co
-
Buna dimineatza , copii uratzi !
Buna dimineatza, coana mare pe nume Doina. *p
Buna dimineatza Aniela si Alexandra !
Si lu Nicholas care isi scoate azi apa din genunchi, nu ? Cred ca am si eu.
Buna dimineatza, coana mare pe nume Doina. *p
Buna dimineatza Aniela si Alexandra !
Si lu Nicholas care isi scoate azi apa din genunchi, nu ? Cred ca am si eu.
-
´neatza! hahaha...mi-am cumparat ieri web camera!! O sa incerc sa o instalez astazi...si fac show-uri la fete.*lol*
Apa o scot la 09:20! Numai cind ma gindesc la acu´ ala lung, ma apuca ameteala..
Apa o scot la 09:20! Numai cind ma gindesc la acu´ ala lung, ma apuca ameteala..

-
Alex , vreau sa fiu prima care te vede :yD Hai ca te pup si-ti trece ameteala
Buna dimineata Moshule ! Buna dimineata copii !
( cum era cantecul ala moshule ? ala de care ai zis pe " la multi ani " ca nu imi mai aduc aminte ... )

Buna dimineata Moshule ! Buna dimineata copii !
( cum era cantecul ala moshule ? ala de care ai zis pe " la multi ani " ca nu imi mai aduc aminte ... )
Anti pro-ana
-
coana mare sa-i spui lu' nashita, nu mie, oribilosule!
Alex, ne pare rau pentru tine! gindeste-te ca toate fetele care te iubesc, si cred ca sunt destul de multe, te tin de mina si te miingie pe frunte la 9:20, cind acul ala lung isi va face treaba!
Alex, ne pare rau pentru tine! gindeste-te ca toate fetele care te iubesc, si cred ca sunt destul de multe, te tin de mina si te miingie pe frunte la 9:20, cind acul ala lung isi va face treaba!
aizzz&co
-
Neata, Alex. Ha ha ha ha ! Mi te imaginam un barbat adevarat. Ti-e frica de un biet ac!? Dar ce sa spun de mine, care 10 zile pe luna fac injectii?
-
SCORPY - Junior Member
Scorpy, nu mie frica. Am zis asa sa ma pupe fetele, precum weet-weet a facut deja..:yD
Gata plec la doctor. Daca nu vin inapoi in juma´ de ora, am leshinat pe acolo..*lol*
Gata plec la doctor. Daca nu vin inapoi in juma´ de ora, am leshinat pe acolo..*lol*
-
Lasa, lasa, nu o mai da la intors! Stiu eu ca ti-e frica! :j In caz ca te gandesti sa lesini sa imi dai un semn ca sa vin sa te resuscitez. O chem si weet-weet sa ma ajute! fetelor, care va mai inscrieti?
-
SCORPY - Junior Member
Gata. Am scapat! Cind am intrat pe usa, dupa introducerea de rigoare, imi zice: "Pantalonii jos!". La care eu: "Pai asa, fara sa ne cunoastem?". Oricum, ma tinut de vorba, asa ca nu am simtit mai nimic. La plecare i-am cerut nr. de tel., dar nu a vrut sa mi-l de-a! 

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma