Ce va atrage cel mai mult la o fata/un baiat?
Moderator: anjin-san
87 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
pai si mie tot ochii verzi imi plac. am si scris la inceputul acestui subiect...in urma cu mai bine de 1 an. fetele brunete cu ochii verzi sunt cele mai frumoase. niste frantuzoaice deosebite si speciale.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
roxxyano luai testiculari de la sefu direct si superior .
nu mai baga mesaje monosilabice ca cica-i de avertisment .ia dexu si mai cauta niste cuvinte sa le combini. ok?
ps .ala cu ochiiiii....
nu mai baga mesaje monosilabice ca cica-i de avertisment .ia dexu si mai cauta niste cuvinte sa le combini. ok?
ps .ala cu ochiiiii....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Barbatul viselor mele e istet de te tai in mintea lui, ride mult si spune poante, insa cind se supara mai bine sa intri in pamint, are fund rotund si tare, miini frumoase, dinti ingrijiti si urechi fine, si-i sta bine orice ar imbraca.
Si, inainte de toate, ma poate imblinzi si domestici!
Si, inainte de toate, ma poate imblinzi si domestici!
-
bad bad Annie - Junior Member
Cel mai mult imi plac ochii , sanii si fundul la o tipa . Daca nu e desteapta o freci si te orientezi din nou dupa criteriile astea pana gasesti una desteapta . Daca e putin si sarita , e shi mai bine!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Pe mine ma atrag in mod ciudat baietii cu ochelari..de ce oare nu stiu dar de multe ori mi se intampla sa ma uit dupa cineva care ochelari..sa fie asta un semn al "inteligentei" cu care e dotat tipul?
Ma indoiesc..
Ma indoiesc..
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Re: shi da shi nu Ili...
Initial trimis de Gabytu pe 31 decembrie 2001
Pai sa vedem eu sunt (in momentul de fatza) castaniu cu shuvitze roshcate, ochii negriiiiiiiii!!!!!!!!!;)
:hehe: :hehe:
pe vremea aia aveam 16-18 ani, si suvite rosii. :hehe:
acum am 15 ani, si par doar castaniu.
da ochii tot negrii ii am.
p.s. n-am avut in viata mea suvite
so... ce ma atrage la fata? as fi ipocrit sa nu incep cu sanii... ma rog, hai sa incep cu fatza... daca are niste trasaturi frumoase, ochi maricei si niste buze senzuale e a mea

daca te incadrezi in cerinte nu ezita sa-mi dai un PM. ;D
:o

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
M-am gasit si eu sa imi exprim umila parere asupra acestei teme de discutie. Ce ma atrage pe mine la un baiat ? Hmm ... eu am talentul exceptional de a ma lasa purtata de val inspre persoanele imposibile de atins, cel putin la o prima vedere. Nu am un gen anume de persoana, se pare insa ca am o inclinatie spre cele considerate ciudate sau iesite din comun, pe care nu oricine le suporta sau le place. De exemplu, persoana care imi place acum ... dar mai bine nu ... in fine, sub nici o forma nu sunt prototipuri clasice de frumusete, dar un criteriu fizic am si eu L inaltimea ... cat mai multi centimetri peste un metru
. Prezenta, feelingul, reactiile, sunt insa ceea ce conteaza si ele fan diferenta
Iar am aberat, scuzele de rigoare.

When you die the pain is over
-
BloodOnMoral - Junior Member
...si ai uitat sa adaugi : sa iubeasca echipa de fotbal a Cehiei , Juventusul din Torino pe Nedved si daca se poate sa tina si cu zburatoarele negre de sub Grant. :o
Bloody...sa stie mai mult sau mai putin fotbal decat tine ?
------
eu tocmai discutam aseara cu Love2Fly....si ii spuneam ca m-ar atrage o fata care de Revelion sa stea cu mine acasa sa mancam salata de beuf si sa ne uitam la Arsinel. *p
Bloody...sa stie mai mult sau mai putin fotbal decat tine ?
------
eu tocmai discutam aseara cu Love2Fly....si ii spuneam ca m-ar atrage o fata care de Revelion sa stea cu mine acasa sa mancam salata de beuf si sa ne uitam la Arsinel. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Fara nici o legatura probabil, ador salata boeuf ...
Ca sa raspund la intrebarile tale ... nu e obligatoriu sa tina cu toti cei pe care i-ai mentionat, cu atat mai mult sa-i iubeasca asa ca mine, poate chiar ar fi mai interesanta o controversa continua ... de exemplu, persoana de care vorbeam acum nu are nici idee legata de fotbal
. Saracul ...
Iar ca generalitate ... ar fi interesant sa aiba totusi ceva cunostinte, dar nu cred ca e un criteriu prea semnificativ ...

Ca sa raspund la intrebarile tale ... nu e obligatoriu sa tina cu toti cei pe care i-ai mentionat, cu atat mai mult sa-i iubeasca asa ca mine, poate chiar ar fi mai interesanta o controversa continua ... de exemplu, persoana de care vorbeam acum nu are nici idee legata de fotbal

Iar ca generalitate ... ar fi interesant sa aiba totusi ceva cunostinte, dar nu cred ca e un criteriu prea semnificativ ...
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si eu ii spuneam ca e utopie curata si declar aici in fatza a n martori ca eu personal ii dau 500.000 daca gaseste o asemenea fata.
-
Love2Fly - Junior Member
Si daca ti-as spune ca eu as fi dispusa sa fac asta, tinand cont de cat de mult imi place salata boeuf ? Cat despre Arsinel, banuiesc ca e negociabil totusi 

-
Da. E negociabil. In loc de Arsinel te poti uita la mine cum joc Mafia. :p
Ai vazut Love2Fly...ca am gasit o asemenea fata ? Sa-mi dai banii !
Oricum..la 12 iesim pe geam sa vedem cum arunca vecinii cu artificii. Iar pe la 12:30 ne culcam...ca doar nu pierdem noaptea degeaba.
A...si fata tre' sa aibe ochii verzi...ca asa ma atrag pe mine fetele.
Ai vazut Love2Fly...ca am gasit o asemenea fata ? Sa-mi dai banii !
Oricum..la 12 iesim pe geam sa vedem cum arunca vecinii cu artificii. Iar pe la 12:30 ne culcam...ca doar nu pierdem noaptea degeaba.
A...si fata tre' sa aibe ochii verzi...ca asa ma atrag pe mine fetele.

-
Exista o teorie foarte interesanta, din pacate nu stiu cine a emis-o, care spune ca oamenii cauta in general la sexul opus trasaturile parintelui de sex opus lor. De exemplu, mie imi plac fetele relativ mici (intre 1,65 si 1,70), brunete, cu parul pe cat posibil scurt si cu ochi caprui(negri ar fi si mai bine)... in general finute fizic, chiar putin slabe. Ghici cum arata mama mea! 

E relativ usor sa inmultesti doua numere prime si mai maricele... distractia incepe abia cand trebuie sa descompui rezultatul 

- Decrypter
- Junior Member
Cand am vazut thread-ul asta ma asteptam sa fie invazie de baieti dar se pare ca fetele sunt mai dornice sa-si exprime visurile
Hai sa zic ceva si eu ca sa echilibram balanta!
Primul lucru pe care il vad la o fata este fizicul, asa ca o sa incep cu asta.
Prima oara ma uit la fund ( chiar inainte de sani ! ) dupa aceea, daca corespunde ma uit la fata si in special la ochi, care nu trebuie sa aiba o culoare anume ci doar trebuie sa fie in armonie cu restul fetei, si abia apoi la sani.
Mai este foarte important si zambetul, pentru ca le fete sunt mult mai frumoase cand zambesc .
Apoi, o fata de care imi place ma face timid...... :w ma simt altfel...... oricum imi dau seama dupa ceva timp daca este cea ce caut.

Hai sa zic ceva si eu ca sa echilibram balanta!
Primul lucru pe care il vad la o fata este fizicul, asa ca o sa incep cu asta.
Prima oara ma uit la fund ( chiar inainte de sani ! ) dupa aceea, daca corespunde ma uit la fata si in special la ochi, care nu trebuie sa aiba o culoare anume ci doar trebuie sa fie in armonie cu restul fetei, si abia apoi la sani.
Mai este foarte important si zambetul, pentru ca le fete sunt mult mai frumoase cand zambesc .
Apoi, o fata de care imi place ma face timid...... :w ma simt altfel...... oricum imi dau seama dupa ceva timp daca este cea ce caut.
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Ar fi multe...Printre primele ar felul ei de-a fi...Adik intelegatoare, fara sa fie cicalitoare, cat-de-cat dragutza...Si pe mine ma atrag roscatele cu ochii verzi...hai si ochi albastri.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da. E negociabil. In loc de Arsinel te poti uita la mine cum joc Mafia. :p
A...si fata tre' sa aibe ochii verzi...ca asa ma atrag pe mine fetele.![]()
1. OK. Pot sa fac si asta, daca imi pui niste Dimmu Borgir sau ceva asemanator pe fundal, mersi.
2. Daca ridic capu' la 67 grade si ma uit fix la un bec, ochii mei par verzi spre galben. Sau poti sa-mi cumperi lentile de contact, ca nu ma supar deloc

3. Pentru co-participantul la acest fascinant pariu : nu te omori, maica, mai avem nevoie de tine.
A propos, acum imi place un tip blond

-
la un baiat
la fatza,la corp(sa nu fie nici in plus nici in minus) si unghii taiate si curate plsss si apoi dc corespunde ,ce are-n capsor
-
ROXANA - Mesaje: 349
Atata vreme cat am ce vorbi cu el, e totul OK!
In ceea ce priveste partea exterioara, trebuie sa arate cat de cat bine, nici prea gras, nici slab de sa il ia vantul de pe strada, sa fie putin mai inalt decat mine (>1,70)... nu conteaza culoarea ochilor, atata vreme cat sunt in armonie cu fata... Asa, acum partea profunda: sa fie intelegator, rabdator
, sa fie manierat, sa aiba un vocabular dezvoltat :p ...si nu mai stiu !!!
:kiss:

:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
in ultimul timp am obs ca ceea ce conteaza cel mai mult cand vad pt prima data un baiat este felul in care este imbracat! ceea ce imi pot spune hainele pe care le poarta despre el! acum sa nu intelegeti gresit : nu ma uit sa vad dak are haine scumpe, ci cum imbina articolele de vestimentatie! stilul care imi place cel mai mult in ultima vreme (de vreo 2 ani :p ) este cel punkist. mi se pare cel mai shui, care nu are nici o treaba cu "moda", care da sentimentul de "ma doare in cot de ce credeti voi despre mine"!
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
87 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma