Vine 1 Martie!
Moderator: anjin-san
98 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
S-aschimbat clasamentul pe babbe:D In urma bilelor acordate de moshu shi Delphyna , Necko acumuleaza 15 bile albe shi 6 bile negre shi o face in sange pe Dochia:DRiverflow primeshte din partea mea 4 bile albe shi 2 negre,insumate cu bilele acordate de Necko ,ajunge la 18 bile albe shi 3 bile negre,instalandu-se confortabil in fruntea clasamentului!
Clasamentul pe babbe la 04.032004:
1 - babba riverflow
2 - babba necko
3 - babba Dochia
Ashteptam sa vedem in ce ape se scalda babba Shaki Devil.Pana acum, din partea mea o gramada de bile negre shi doo bile albe!:D
Clasamentul pe babbe la 04.032004:
1 - babba riverflow
2 - babba necko
3 - babba Dochia
Ashteptam sa vedem in ce ape se scalda babba Shaki Devil.Pana acum, din partea mea o gramada de bile negre shi doo bile albe!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
In ciuda frigului de afara (o bila neagra, adica), baba de azi, 04.03, a fost una plina de experiente noi pt. mine, fapt pentru care acord doua bile albe.
Pentru baba dochia acord o bila alba pt. ca, desi fu' cam friguroasa, fu totusi prima si plina de martisoare
Pentru baba Necko rog a se mai adauga 5 bile albe din partea mea intrucat a fost o baba, desi capricioasa (una bila neagra), plina de lucruri utile pentru mine (a fost a doua mea zi de serviciu...).
Pentru baba dochia acord o bila alba pt. ca, desi fu' cam friguroasa, fu totusi prima si plina de martisoare
Pentru baba Necko rog a se mai adauga 5 bile albe din partea mea intrucat a fost o baba, desi capricioasa (una bila neagra), plina de lucruri utile pentru mine (a fost a doua mea zi de serviciu...).
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Corect. Am neglijat-o pe baba Dochia. Doua bile albe, una pentru flori si una pentru martisoare, si o bila neagra pentru vintul cam rece totusi.
Baba Shaki Devil mi-a oferit astazi:
- o zi plina de soare -> 2 bile albe
- un inceput de rezolvare favorabila pentru decizia mea de ieri -> 1 bila alba
- am terminat de corectat lucrarile de la trei clase -> 1 bila alba
- mi-am pierdut o capsa de la haina -> 1 bila neagra
- nu am gasit la nici-un magazin sa-mi cumpar capse de rezerva -> 1 bila neagra
- baba Shaki Devil nu ne-a adresat azi nici-un cuvint de incurajare, lasindu-ne sa ne descurcam pe cont propriu -> 1 bila neagra
Bilant: 4 bile albe si 3 bile negre
Baba Shaki Devil mi-a oferit astazi:
- o zi plina de soare -> 2 bile albe
- un inceput de rezolvare favorabila pentru decizia mea de ieri -> 1 bila alba
- am terminat de corectat lucrarile de la trei clase -> 1 bila alba
- mi-am pierdut o capsa de la haina -> 1 bila neagra
- nu am gasit la nici-un magazin sa-mi cumpar capse de rezerva -> 1 bila neagra
- baba Shaki Devil nu ne-a adresat azi nici-un cuvint de incurajare, lasindu-ne sa ne descurcam pe cont propriu -> 1 bila neagra
Bilant: 4 bile albe si 3 bile negre
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Sa va zic ...
Baba Dochia : vreme frumoasa , mancare buna ... doua bile albe .
nu am primit martisor , nu am avut ata rosie sa-mi pun la mana , m-au enervat vecinii ... treil bile negre , deci .. baba dochia nu fu asa grozava .
Baba Necko : am facut bani , am gasit o noua slujba , am facut cumparaturi , vremea a fost superba ... 4 bile albe si nic una neagra :yD
Baba riverflow : vreme frumoasa , am reusit sa gatesc ce mi-am propus dar !
am pierdut slujba si banii .. care erau destui , de altfel .. astea deja sunt un pic ma mult de doua bile negre .. sa zicem 3
Deci , baba river .. asa si-asa ..
Baba shaki : iar am reusit sa gatesc ce am vrut , vreme frumoasa , am gasit alta slujba ( vorba vine .. slijba ! ) .. s-a oprit curentul pentru o ora .. deci 3 albe la 1 neagra , buna baba shaki
Baba Dochia : vreme frumoasa , mancare buna ... doua bile albe .
nu am primit martisor , nu am avut ata rosie sa-mi pun la mana , m-au enervat vecinii ... treil bile negre , deci .. baba dochia nu fu asa grozava .
Baba Necko : am facut bani , am gasit o noua slujba , am facut cumparaturi , vremea a fost superba ... 4 bile albe si nic una neagra :yD
Baba riverflow : vreme frumoasa , am reusit sa gatesc ce mi-am propus dar !
am pierdut slujba si banii .. care erau destui , de altfel .. astea deja sunt un pic ma mult de doua bile negre .. sa zicem 3

Deci , baba river .. asa si-asa ..
Baba shaki : iar am reusit sa gatesc ce am vrut , vreme frumoasa , am gasit alta slujba ( vorba vine .. slijba ! ) .. s-a oprit curentul pentru o ora .. deci 3 albe la 1 neagra , buna baba shaki

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Acuma pentru zilele de 3 si 4 martie cu babele aferente le pun intr-un post ca vad ca raman restanta:
3: trezit tarziu- bila alba;
vremea excelenta- bila alba;
o comedie bunicica- bila alba;
monotonie- bila neagra;
deci 3-1
4: somn indelung- bila alba;
vazut persoane interesante- bila alba;
o cina pe cinste- bila alba;
2 filme bune-2 bile albe:)
plimbat pe plaja si gasit 2 scoici diferite de tot ce am vazut pana azi- bila alba:)
fara bile negre... chiar n-am avut nici un motiv sa ma plang
scor: 6-0!!!!!!! mama shakti esti tare!:)
Vedem maine... adica azi mai incolo:)
3: trezit tarziu- bila alba;
vremea excelenta- bila alba;
o comedie bunicica- bila alba;
monotonie- bila neagra;
deci 3-1
4: somn indelung- bila alba;
vazut persoane interesante- bila alba;
o cina pe cinste- bila alba;
2 filme bune-2 bile albe:)
plimbat pe plaja si gasit 2 scoici diferite de tot ce am vazut pana azi- bila alba:)
fara bile negre... chiar n-am avut nici un motiv sa ma plang
scor: 6-0!!!!!!! mama shakti esti tare!:)
Vedem maine... adica azi mai incolo:)
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
La multi ani babei Delphyna care desi se babeste pt. forum abia pe 08, se babeste in realitate azi, cu inca un anisor... Sa ai vreme frumoasa si sa oferi si celorlalti macar un pic din caldura ta!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Multumesc din suflet riverflow! E drept... azi "ma imbatranesc" vorba unei prietene maghiare pt care vorba "a imbatrani" era reflexiva!:) si e bine! Mai ales aici intre forumistii de care m-am atasat in felul meu... mai ales de unii!
Cred ca pana la urma Spideru` s-a razgandit si mi-a pus baba chiar azi:
27-02-2004, 17:37 Clasamentul babelor dupa varsta ar fi cam in halul urmator:
1 dochia
2 necko
3 riverflow
4 shaki devil
5 delfina(ca e shi ziua ei)
6 nocturna
7 weet-weet
8 danone (ca n-are varsta)
9 ce draq am uitat o baba ... ah...iet-o : nanuka(trebea sa avem o baba shi da peste ocean).
Eu va urez la toti o zi senina, frumoasa, binecuvantata de-a dreptul!
Sa ne auzim cu bine!
Cred ca pana la urma Spideru` s-a razgandit si mi-a pus baba chiar azi:
27-02-2004, 17:37 Clasamentul babelor dupa varsta ar fi cam in halul urmator:
1 dochia
2 necko
3 riverflow
4 shaki devil
5 delfina(ca e shi ziua ei)
6 nocturna
7 weet-weet
8 danone (ca n-are varsta)
9 ce draq am uitat o baba ... ah...iet-o : nanuka(trebea sa avem o baba shi da peste ocean).
Eu va urez la toti o zi senina, frumoasa, binecuvantata de-a dreptul!
Sa ne auzim cu bine!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
La Multi Ani, baba Delphyna !!! Sa fii frumoasa, sanatoasa, norocoasa si iubita !!! Cu cafeaua ramine cum am stabilit, o bem impreuna si, desigur cu cine mai doreste sa ne tina companie la o birfa mica dimineata la cafea, alaturi de Scorpy, Weet-weet, riverflow si majestatea sa Matrasita !
Pina la aceasta ora baba zilei de azi primeste numai puncte albe, dar contabilitatea o fac mai tirziu.
Pina la aceasta ora baba zilei de azi primeste numai puncte albe, dar contabilitatea o fac mai tirziu.
aizzz&co
-
Hehehe! Multamesc domniilor voastre care mi-au picurat un strop de frumusete in sufletel prin urari!
Bineinteles Necko, scumpa mea (sper sa nu fie prea indrazneata exprimarea), cafeaua de fiecare dimineata o impart cu cei de aici! Si e atat de... buuuuuna!
Mmmm acuma sunt la a doua! si ma duc un picut de p-acilea ca oamenii s-au gandit sa ma scoata la aer azi!
Revenim spre seara!
Fie-va ziua luminoasa!
Bineinteles Necko, scumpa mea (sper sa nu fie prea indrazneata exprimarea), cafeaua de fiecare dimineata o impart cu cei de aici! Si e atat de... buuuuuna!
Mmmm acuma sunt la a doua! si ma duc un picut de p-acilea ca oamenii s-au gandit sa ma scoata la aer azi!
Revenim spre seara!
Fie-va ziua luminoasa!
- Delphyna
Sa vedem ,sa vedem, sa vedem:
Necko are 15 bile albe shi 6 negre,+ 9bile albe+1neagra,adica 24 bile albe shi 7 negre.
Riverflow are 18 bile albe shi trei negre,+3 albe shi 4 negre,adica 21 bile albe shi 7 negre(te-a facut Necko:D)
Dochia mai acumuleaza shi ea vreo cateva bile,dar nu i-am tzinut evidentza de la inceput,asha ca sarim.Ramane totushi in top!
Shaki Devil are acumulate 12 bile albe shi 4 bile negre,+ 4 bile negre din partea mea(am avut o zi a dracu rau de tot) shi 4 bile albe(am reushit aseara sa-m iau mashina de spalat),deci, 16 bile albe shi 8 bile negre.
Clasament:
1 - Babba Necko - 24 albe,7 negre
2 - Babba riverflow - 21 albe,7 negre
3 - Babba Shaki Devil - 16 albe,8 negre
4 - Babba Dochia - n-are punctaj!
Pe langa urarile pe care ni le-a oferit Babba de astazi,Delphyna,ashteptam totushi terminarea zilei pentru a putea da un verdict in ceea ce o priveshte pe aceasta!Pe aceasta cale,ii spun shi eu "La Multzi Ani " babbei de azi!
Necko are 15 bile albe shi 6 negre,+ 9bile albe+1neagra,adica 24 bile albe shi 7 negre.
Riverflow are 18 bile albe shi trei negre,+3 albe shi 4 negre,adica 21 bile albe shi 7 negre(te-a facut Necko:D)
Dochia mai acumuleaza shi ea vreo cateva bile,dar nu i-am tzinut evidentza de la inceput,asha ca sarim.Ramane totushi in top!
Shaki Devil are acumulate 12 bile albe shi 4 bile negre,+ 4 bile negre din partea mea(am avut o zi a dracu rau de tot) shi 4 bile albe(am reushit aseara sa-m iau mashina de spalat),deci, 16 bile albe shi 8 bile negre.
Clasament:
1 - Babba Necko - 24 albe,7 negre
2 - Babba riverflow - 21 albe,7 negre
3 - Babba Shaki Devil - 16 albe,8 negre
4 - Babba Dochia - n-are punctaj!
Pe langa urarile pe care ni le-a oferit Babba de astazi,Delphyna,ashteptam totushi terminarea zilei pentru a putea da un verdict in ceea ce o priveshte pe aceasta!Pe aceasta cale,ii spun shi eu "La Multzi Ani " babbei de azi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
La multi ani babei Delphina !
Poi: trezit tarziu , nu am vb cu sora-mea , am primit email de la ea , am mai cunoscut ceva oameni draguti , am mancat prajitura buna facuta de Yann :yD , am facut bani , am inceput Pére Goriot si imi si place , ar fi cam 8 bile albe
Ma doare capul , mi-e sila de unii oameni , sunt obosita - 3 bile negre .
Am uitat sa mentionez vremea frumoasa ( cred ca din punctul asat de vedere , toate babele o sa fie frumoase .. sa vedem sfarsitul saptamanii :p ), deci baba Delphina are 9 bile albe si un 3 negre , super
Am uitat sa spunca imi pare rau ca baba river nu a fost asa buna pentru mine , stiu eu ca baba river e tare buna .. poate nu am fost eu cuminte
Poi: trezit tarziu , nu am vb cu sora-mea , am primit email de la ea , am mai cunoscut ceva oameni draguti , am mancat prajitura buna facuta de Yann :yD , am facut bani , am inceput Pére Goriot si imi si place , ar fi cam 8 bile albe

Ma doare capul , mi-e sila de unii oameni , sunt obosita - 3 bile negre .
Am uitat sa mentionez vremea frumoasa ( cred ca din punctul asat de vedere , toate babele o sa fie frumoase .. sa vedem sfarsitul saptamanii :p ), deci baba Delphina are 9 bile albe si un 3 negre , super

Am uitat sa spunca imi pare rau ca baba river nu a fost asa buna pentru mine , stiu eu ca baba river e tare buna .. poate nu am fost eu cuminte

Anti pro-ana
-
Deci, sa facem contabilitatea zilei de azi:
- rezolvat probleme notariale, de administratie financiara si postale -> 5 bile albe
- cheltuit o gramada de bani -> 1 bila neagra
- dimineata soare superb -> 1 bila alba
- seara zapada si frig -> 1 bila neagra
- mincat fasole batuta delicioasa -> 1 bila alba
- primit doua buchete flori -> 2 bile albe
- urarile de bine ale babei Delphyna -> 3 bile albe
Bilant:12 bile albe si 2 negre
Baba Delphy esti tare ! Si nu te formaliza in ceea ce ma priveste. Exprimarea ta este perfecta. Si nu in ultimul rind,
LA MULTI ANI !!! (iar si iar si iar...)
- rezolvat probleme notariale, de administratie financiara si postale -> 5 bile albe
- cheltuit o gramada de bani -> 1 bila neagra
- dimineata soare superb -> 1 bila alba
- seara zapada si frig -> 1 bila neagra
- mincat fasole batuta delicioasa -> 1 bila alba
- primit doua buchete flori -> 2 bile albe
- urarile de bine ale babei Delphyna -> 3 bile albe
Bilant:12 bile albe si 2 negre
Baba Delphy esti tare ! Si nu te formaliza in ceea ce ma priveste. Exprimarea ta este perfecta. Si nu in ultimul rind,
LA MULTI ANI !!! (iar si iar si iar...)
aizzz&co
-
A cui e baba de azi ? :cry: Ahh , nocturna ...
Incepe rau baba
ca m-am taiat rau la deget , tre' sa ma tin departe de obiectele taioase ... chiar si de limbile ascutzite :rolleyes:
Deci , baba de azi , are pentru inceput , doua bile negre :cry:
Incepe rau baba

Deci , baba de azi , are pentru inceput , doua bile negre :cry:
Anti pro-ana
-
Nocturna, asa nick asa vreme :yD , hahaha.....
Vreme urata si ploioasa, ai o bila neagra..
A fost cam urat azi afara umm dar totusi a fost caldutz, placut aerul deci hai sa fie o bila alba, acum m-am intors de la restaurantul chinezesc, am mancat o supa tochinoaza awwwwww yummmy *p *p ..2 bile albe..si acum ma delectez cu un paharel de berica:)..deci inca o bila albaaaaaa....
Bilant:1 bila neagra,
4 bile albe
Nocturna stii cum e ,aparentele inseala .... pt mine personal ai fost okay:) .....
Weety imi pare rau ca te-ai taiat la degetel:(...esti bine acum??...
Va sarut,
Nanuka.
Vreme urata si ploioasa, ai o bila neagra..
A fost cam urat azi afara umm dar totusi a fost caldutz, placut aerul deci hai sa fie o bila alba, acum m-am intors de la restaurantul chinezesc, am mancat o supa tochinoaza awwwwww yummmy *p *p ..2 bile albe..si acum ma delectez cu un paharel de berica:)..deci inca o bila albaaaaaa....

Bilant:1 bila neagra,
4 bile albe
Nocturna stii cum e ,aparentele inseala .... pt mine personal ai fost okay:) .....
Va sarut,
Nanuka.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Din pacate, desi stiu ca poate nu a fost vina ei, baba delphyna mi-a adus suparari cumplite. Un accident stupid de masina, cu pagube materiale, echivalentul in bani al unei garsoniere din provincie (100 si juma' de milioane), bani pe care va trebui sa-i scot de nu stiu unde mama naibii! Va dati seama, pentru asta am sa acord 5 bile negre. Pentru faptul insa ca ar fi putut fi mult mai rau, adica ar fi putut fi victime (printre care si prietenul meu), dar n-a fost asa, am sa acord 7 bile albe...
Stiti voi cum e vorba aia: se putea si mai rau, bine ca afost numai atat...
river
Stiti voi cum e vorba aia: se putea si mai rau, bine ca afost numai atat...

river
-
river - Junior Member
river, spune-mi ca esti bine ! sper ca esti intreaga si tu si prietenul tau ! asa este, ai dreptate, bine ca nu a fost mai rau... masina, banii se vor rezolva. Importanta esti tu !
aizzz&co
-
Oh:(! River draga... chiar imi pare rau ... da` cum ai subliniat si tu bine c-a fost numai aia! Cu groaza mi-am amintit cand le-am "servit" si eu celor dragi una ca asta (exceptie tati) si au scapat nezgariati oamenii da` am crezut ca din clipa in clipa mama va face infarct! Am avut 2 zile si noti de cosmar cand visam bubuiala.... si pana la urma a trecut! Metalele se indreapta... sticla se schimba... si pagubele se amortizeaza in timp...e drept ca eram mai putin responsabila eu de partea financiara pe vremea aia!
Acuma iti urez multa sanatate si tie si celor dragi si grabnica recuperare!
Sa punctez si eu ziua de ieri in bile:
-m-a sunat mami si am vorbit si cu tati si chiar au fost tare draguti cu mine: 2 bile albe;
- sora mea a fost online cam o ora jumate timp in care am intors lumea pe toate fetele- bila alba;
- oamenii din jur au fost extrem de atenti- bila alba;
- forumustii nu s-au lasat mai prejos- bila alba;
- am primit Jurnalul Annei Frank si pare tare interesant- bila alba;
- balciul continua - bila alba;
- am fost departe de cei mai dragi prieteni - 3 bile negre!!!
- vremea a fost excelenta- bila alba.
General: 8-3! Nici nu-i rau!
Tine-o tot asa Doamne!
Acuma iti urez multa sanatate si tie si celor dragi si grabnica recuperare!
Sa punctez si eu ziua de ieri in bile:
-m-a sunat mami si am vorbit si cu tati si chiar au fost tare draguti cu mine: 2 bile albe;
- sora mea a fost online cam o ora jumate timp in care am intors lumea pe toate fetele- bila alba;
- oamenii din jur au fost extrem de atenti- bila alba;
- forumustii nu s-au lasat mai prejos- bila alba;
- am primit Jurnalul Annei Frank si pare tare interesant- bila alba;
- balciul continua - bila alba;
- am fost departe de cei mai dragi prieteni - 3 bile negre!!!

- vremea a fost excelenta- bila alba.
General: 8-3! Nici nu-i rau!
Tine-o tot asa Doamne!
- Delphyna
Sunt bine, nu va faceti griji. Nu eu am fost implicata in accident, ci prietenul meu. Dar e bine, nu a patit nimic, noroc de airbag-uri... Va multumesc pt. griji
Dar sa trecem peste asta.... Astazi a fost un inceput bun, zic io, m-am mai relxat dupa ziua de ieri (tot timpul, dupa ce trece shocul, a doua zi, vezi lucrurile mult mai clar), am avut parte de revederi frumoase cu fostii mei profi de la faculta, este ziua unui prieten drag, o sa tragem un chef si o sa uitam de rele. Pentru acest inceput de zi, donez babei nocturna 3 bile albe. Si (inca) nici o bila neagra.

Dar sa trecem peste asta.... Astazi a fost un inceput bun, zic io, m-am mai relxat dupa ziua de ieri (tot timpul, dupa ce trece shocul, a doua zi, vezi lucrurile mult mai clar), am avut parte de revederi frumoase cu fostii mei profi de la faculta, este ziua unui prieten drag, o sa tragem un chef si o sa uitam de rele. Pentru acest inceput de zi, donez babei nocturna 3 bile albe. Si (inca) nici o bila neagra.
-
river - Junior Member
Nanuka scrie:Nocturna stii cum e ,aparentele inseala .... pt mine personal ai fost okay:) .....
Nanuka , ai gresit

La cele doua bile negre , se mai adauga trei : ploua , e frig si am avut cosmaruri :mad: ... Bile albe ? Pentru ca m-a lasat Necko sa dorm pana mai tarziu azi ( adica pana la 15 ;o ) si pentru pupicul de la Nanuka , ce a facut degetul meu sa fie mai bine ... :yD
Deci pana acum 5bile negre , la 2 albe

Anti pro-ana
-
baba nocturna:
vreme mult prea schimbatoare - una bucata bila neagra
amanarea unei intalniri importante - inc-o bucata de bila neagra
reluarea unei vechi relatii cu cineva - o bila alba
meniu extraordinar - o bila alba
pe la pranz ma luasera frigurile - o bila neagra
am reusit sa fac neste gimanastica - o bila alba
compania a fost neplacuta - o bila neagra
am facut rost de bani - o bila alba.
bilantz: 4 negre si 4 negre.
vreme mult prea schimbatoare - una bucata bila neagra
amanarea unei intalniri importante - inc-o bucata de bila neagra
reluarea unei vechi relatii cu cineva - o bila alba
meniu extraordinar - o bila alba
pe la pranz ma luasera frigurile - o bila neagra
am reusit sa fac neste gimanastica - o bila alba
compania a fost neplacuta - o bila neagra
am facut rost de bani - o bila alba.
bilantz: 4 negre si 4 negre.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
baba nocturna:
-vreme insorita shi mult prea calda pentru un inceput de primavara. -3 bile albe
-plictiseala totala-2 bile negre
-azi ,toata lumea a fost ocupata,parca nici n-ar fi fost sambata.-1 bila neagra
-azi am fost f. vesela shi bine dispusa,mi-am gasit noi prieteni shi am legat prietenii-2 bile albe
total-5 bile albe,3 bile negre.. ;-)
-vreme insorita shi mult prea calda pentru un inceput de primavara. -3 bile albe
-plictiseala totala-2 bile negre
-azi ,toata lumea a fost ocupata,parca nici n-ar fi fost sambata.-1 bila neagra
-azi am fost f. vesela shi bine dispusa,mi-am gasit noi prieteni shi am legat prietenii-2 bile albe
total-5 bile albe,3 bile negre.. ;-)
- Catzelusha
baba nocturna, ciudata baba !
- dimineata a nins superb - 1 bila alba
- dupa-amiaza a fost un soare minunat - 1 bila alba
- acum, seara, este luna plina si cerul plin de stele - 1 bila alba
- toata ziua am facut spaniola - 1 bila alba
- nu am avut timp sa gatesc, desi am incercat - 1 bila neagra
- am primit un masumi - 1 bila alba
Bilant: 5 bile albe si 1 neagra, deci pot spune ca nocturna a fost o baba buna !!!
- dimineata a nins superb - 1 bila alba
- dupa-amiaza a fost un soare minunat - 1 bila alba
- acum, seara, este luna plina si cerul plin de stele - 1 bila alba
- toata ziua am facut spaniola - 1 bila alba
- nu am avut timp sa gatesc, desi am incercat - 1 bila neagra
- am primit un masumi - 1 bila alba
Bilant: 5 bile albe si 1 neagra, deci pot spune ca nocturna a fost o baba buna !!!
aizzz&co
-
ziua de 6 fu minunata:
- m-am trezit dupa un somn mai mult decat odihnitor- bila alba;
- a venit o prietena la mine - bila alba;
- am primit un parfum bun si un cd ascultabil- bila alba;
- n-a venit Jess si promise:( - bila neagra;
- vine maine- bila alba!:);
- vremea excelenta- bila alba;
-chef de gatit (o data pe luna am!)- 3 bile albe!
- am uitat sa dau doua telefoane oarecum importante- 2 bile negre;
General: 8-3 (a-n)
- m-am trezit dupa un somn mai mult decat odihnitor- bila alba;
- a venit o prietena la mine - bila alba;
- am primit un parfum bun si un cd ascultabil- bila alba;
- n-a venit Jess si promise:( - bila neagra;
- vine maine- bila alba!:);
- vremea excelenta- bila alba;
-chef de gatit (o data pe luna am!)- 3 bile albe!
- am uitat sa dau doua telefoane oarecum importante- 2 bile negre;
General: 8-3 (a-n)
- Delphyna
Ziua de 6 avea 5 bile negre si doua albe... a mai castigat cate ceva :
am vorbit cu tata - 3 bile albe
am avut numai vesti proaste - 2 bile negre
m-a enervat un cretin frantzuz-1 bila neagra
m-a durut pieptul
- 1 bila neagra
In concluzie , baba nocturna a avut ceva cu mine :cry: - 9 negre la 4 albe :cry:
7 fu baba mea .. si s-a vazut :p
Vreme superba - 1 bila alba
Trezit tarziu , fara dureri de cap - 1 bila alba
Am gatit si mi-a iesit bun - 1 bila alba
Am mai cunoscut un om interesant - 1 bila alba
Am facut bani -1 bila alba
Am spalat vasele :yD-1bila alba
Am vorbit cu un tip de care nu mai stiam nimic - 2 bile albe
Nu vrea sa tinem legatura ca-s maritata-1 bila neagra
Nu am reusit sa vorbesc cu ceva oameni-1 bila neagra
Nu am reusit sa imi aduc aminte o parola importanta - 2 bile negre :mad:
8albe la 3negre .. nu-i rau , dar era loc de mai bine ... *p
am vorbit cu tata - 3 bile albe
am avut numai vesti proaste - 2 bile negre
m-a enervat un cretin frantzuz-1 bila neagra
m-a durut pieptul

In concluzie , baba nocturna a avut ceva cu mine :cry: - 9 negre la 4 albe :cry:
7 fu baba mea .. si s-a vazut :p
Vreme superba - 1 bila alba
Trezit tarziu , fara dureri de cap - 1 bila alba
Am gatit si mi-a iesit bun - 1 bila alba
Am mai cunoscut un om interesant - 1 bila alba
Am facut bani -1 bila alba
Am spalat vasele :yD-1bila alba
Am vorbit cu un tip de care nu mai stiam nimic - 2 bile albe
Nu vrea sa tinem legatura ca-s maritata-1 bila neagra
Nu am reusit sa vorbesc cu ceva oameni-1 bila neagra
Nu am reusit sa imi aduc aminte o parola importanta - 2 bile negre :mad:
8albe la 3negre .. nu-i rau , dar era loc de mai bine ... *p
Anti pro-ana
-
Baba Weet-weet s-a purtat aici, la Severin, foarte frumos. Sa recapitulam:
- vreme minunata -> 1 bila alba
- am reusit sa gatesc -> 5 bile albe
- i-am trimis Andreei un pachetel si o mica surpriza de 8 martie -> 2 bile albe
- a fost prima zi de duminica, dupa foarte multa vreme, pe care mi-am dedicat-o in intregime -> 3 bile albe
- nu am nici-un motiv pentru care sa acord bile negre -> 1 bila alba
Bilant: 12 bile albe
Draga baba Weet-weet, ziua babei tale a fost frumoasa ca tine ! 10x
- vreme minunata -> 1 bila alba
- am reusit sa gatesc -> 5 bile albe
- i-am trimis Andreei un pachetel si o mica surpriza de 8 martie -> 2 bile albe
- a fost prima zi de duminica, dupa foarte multa vreme, pe care mi-am dedicat-o in intregime -> 3 bile albe
- nu am nici-un motiv pentru care sa acord bile negre -> 1 bila alba
Bilant: 12 bile albe
Draga baba Weet-weet, ziua babei tale a fost frumoasa ca tine ! 10x
aizzz&co
-
Scuze ca n-am fost cu voi de baba mea, dar am fost putin bolnavioara. Oricum, cred ca baba de azi e pe departe cea mai frumoasa datorita soarelui de afara. O bila alba de la mine pentru baba de pe 6, ca am facut rost de bani (materialista rea ce sunt!)
-
Shaki - Mesaje: 7089
Mereu in intarziere (pe forum ca in rest detest asta)...
ziua de sapte: - somn de voie... bila alba;
- gatit rapid si gustos- bila alba;
- plimbare reusita cu doua prietene plus o bere bonus- 2 bile albe;
- revazut doua filme importante - 2 bile albe;
- cheltuieli prea mari da` nu conteaza... era s-o pun neagra, da` de fapt e gri deeschis... deci tot alba:))
- fara bile negre!:)
Bilant: 7-0:) buna baba de ieri!
Pot scrie linistita si pt ziua de azi ca e clar totul:
- a sunat ceasul.... brrrrrrr bila cumplit de neagra!!!!!!!!!!!!!
- multa treaba... invalmaseala... blabla- bila neagra!;
- un singur buchetel virtual... bila alba;
- timp din ce in ce mai grabit... fuge de nu-i adevarat- bila neagra!
- am reusit sa ma misc putin (cum ar veni jogging) - bila alba;
- ma duc sa gatesc ceva buuuuuun - bila alba;
- cineva mi-a laudat mancarea de ieri:)) - bila alba;
- mai am doua filme interesante de vazut diseara deci inca 2 bile albe;;
pe ansamblu: 6-3... mmmmmm ciudata situatie!
ziua de sapte: - somn de voie... bila alba;
- gatit rapid si gustos- bila alba;
- plimbare reusita cu doua prietene plus o bere bonus- 2 bile albe;
- revazut doua filme importante - 2 bile albe;
- cheltuieli prea mari da` nu conteaza... era s-o pun neagra, da` de fapt e gri deeschis... deci tot alba:))
- fara bile negre!:)
Bilant: 7-0:) buna baba de ieri!
Pot scrie linistita si pt ziua de azi ca e clar totul:
- a sunat ceasul.... brrrrrrr bila cumplit de neagra!!!!!!!!!!!!!
- multa treaba... invalmaseala... blabla- bila neagra!;
- un singur buchetel virtual... bila alba;
- timp din ce in ce mai grabit... fuge de nu-i adevarat- bila neagra!
- am reusit sa ma misc putin (cum ar veni jogging) - bila alba;
- ma duc sa gatesc ceva buuuuuun - bila alba;
- cineva mi-a laudat mancarea de ieri:)) - bila alba;
- mai am doua filme interesante de vazut diseara deci inca 2 bile albe;;
pe ansamblu: 6-3... mmmmmm ciudata situatie!
- Delphyna
question, da' thread cu 8 martie de ce n-ati facut???
asa ca le urez aici tuturor forumistelor tralala si toate cele...
p.s dace exista si topic cu 8 martie, sorry, nu l-am vazut:)
asa ca le urez aici tuturor forumistelor tralala si toate cele...
p.s dace exista si topic cu 8 martie, sorry, nu l-am vazut:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
98 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma