Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde baixinho© » Lun Aug 23, 2004 8:01 pm

Andreea91 scrie:Eu mi-as dorii (...) sa fiu sigura ca ajung in rai.(iar profa de romana in iad)

eu mi-as dori ca inainte sa ajungi tu in rai si profa ta de romana in iad, sa iti mai dea niste lectii de gramatica limbii romane. ca vad ca nu ai nici o treaba la capitolul asta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 23, 2004 8:07 pm

Daca ar fi sa mor in cateva minute..mi-as dori ca fetele noastre sa ia argint si aur la sol. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Aug 23, 2004 9:38 pm

aur la sol pentru CATALINA PONOR cu nota 9.750 si argint pentru DANIELA SOFRONIE la acelasi aparat cu nota 9.562. oameni buni, pregatiti-va de o inmormantare. eu, unul, nu am bani de flori.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 23, 2004 9:44 pm

Pai au trecut aproape 2 ore de la postul ala...si iata ca nu am murit. :p
Asa ca...cine vroia sa vina cu flori la inmormantare...e asteptat sa-mi ia o bere la Fanutza. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Lun Aug 23, 2004 10:09 pm

tot ce imi doresc este sa vad pe televizunea nationala cum ii zboara creierii la unul din membrii juriului de la gimnastica.. ca merita din plin.. apoi pot muri linistita.. poate maine la gala ..:)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde irinanmx » Lun Aug 23, 2004 10:42 pm

daca as muri in cateva minute mi-as dori sa mor in bratele lui SERBAN COPOT(HYENA) sau daca nu sa ma salveze de la iinnnnneeeecccc MICHAEL PHELPS(asta venind vorba de atena)
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Hyena arata-mi tot ce stii.
irinanmx
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 23, 2004 10:54 pm

irinanmx scrie:daca as muri in cateva minute mi-as dori sa mor in bratele lui SERBAN COPOT(HYENA) sau daca nu sa ma salveze de la iinnnnneeeecccc MICHAEL PHELPS(asta venind vorba de atena)

Nasoala treaba sa mori in brate la ZoofilX. Ar fii de parca ai trait frumos n ani si ai murit in cel mai shitty mod. :))
Yo daca as muri as vrea sa fac sex(da calumea) ca nu am mai facut de cand nu mai sunt cu marea iubire a vietii mele(din martie parca). As mai vrea sa fumez o tigara si sa dau pe gat o sticla de vin(macar sa nu morfoarte lucid)
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde ^mistique » Mie Aug 25, 2004 9:22 am

errr...ultima dorinta? :D greu,greu...probably kill all the idiots in romania..inclusiv bosorogii de la putere...cine stie, daca peste ani, m-as reincarna intr-o romanca (jeez, ce pedeapsa) , sa vad ca am facut un lucru bun pentru draga mea tara...(stiu, sunt o patrioata innascuta )
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Lun Sep 13, 2004 2:47 am

Sa mai traiesc o data... Sau sa ascult muzica buna in mormintul meu pina la sfirsit daca exista un sfirsit...
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde Dany_S » Lun Sep 13, 2004 5:46 am

pai ultima dorintza ar fii sa nu mor....

daca nu se poate, atunci ar fii sa-mi petrec ultimele minute intr-un Dodge Viper supercharged facand curse, si la sfarsit, asa de incheiere, sa dau o muitza la o gagica f f f buna
Dany_S
Junior Member

Mesajde Tanase » Lun Sep 13, 2004 11:26 am

Ultima dorinta...ar fi sa mi se dea o chitara si sa cant la ea. Dar parca avea voie la trei. Apoi sa mi se aduca cea mai frumoasa femeie din lume si sa se uite in ochii mei, sa-mi spuna ca ma iubeste. Si-as mai vrea sa vad o data Brave Heart
Tanase

Mesajde Subsemnata` » Mar Sep 14, 2004 2:09 am

hmm....e greu...iubesc prea mult viata k sa ma gandesc la moarte...si e prea greu sa ma gandesc la o ultima dorinta..probabil as avea k ultima dorinta..sa imi retraiesc viata...
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
Subsemnata`
Junior Member

Mesajde tedytza » Mar Sep 14, 2004 7:32 am

o ultima dorintza.....mi ash dori sa las o amintire frumoasa, ash face ceva care sa ramana veshnic in mintea celor ce m a cunosc sa se gandeasca cu drag la mine....daca ash putea ash face o lume mai buna....
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
tedytza
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Sep 14, 2004 5:53 pm

da,e o idee chiar f buna...sa-ti retraieshti viatza inainte d moarte....shi mie mi-ar placea :)
Titina
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Sep 14, 2004 8:05 pm

sa aflu care e introul de la Three Days
whatever

Mesajde Serban » Mar Sep 14, 2004 8:05 pm

tedytza scrie:o ultima dorintza.....mi ash dori sa las o amintire frumoasa, ash face ceva care sa ramana veshnic in mintea celor ce m a cunosc sa se gandeasca cu drag la mine....daca ash putea ash face o lume mai buna....

Mi-a placut faza asta ! Nici intr-o viata nu ai putea sa faci lumea mai buna ,da' in cateva minute...........
Eu in ultimele minute cred ca as muri de ras........si daca ar fi si cineva in jurul meu, i-as zice un banc bun sau probabil i-as zice ca o sa-l bantui iarna asta.......asta ca sa se incalzeasca .....gandindu-se la mine !!! :)
Serban
Junior Member

Mesajde nodingat » Vin Sep 17, 2004 10:29 pm

azi dacă aş muri in cateva minute mi s-ar indeplini ultima dorinţă!
nodingat

Mesajde Dark_Sympaty » Lun Sep 20, 2004 2:04 pm

eu mi-as dori sa ma odihnesc in pace....daca tot mor :confused:
Dark_Sympaty
Junior Member

Mesajde Sunny Morning » Lun Sep 20, 2004 2:42 pm

Sa mor repede, fara sa ma chinui si fara sa-ncep sa regret.
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde Judas_Priest » Lun Sep 20, 2004 8:45 pm

Daca as sti k mor azi, as lua doua uzi-uri si as gasi-o p Britney Spears si as impushca-o, apoi cand inca mai e constienta as face c faceau egiptenii faraonilor: I-as scoate putzinul creier p nas cu un carlig si i l-as pune intr-un borcan cu muraturi apoi pe ea as baga-o intr-o cutie si as trimite-o in insula Bahamas cu sperantza sa dea un tzunami, muson sau alizee peste ea.
Judas_Priest
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Sep 21, 2004 1:39 am

lol.. postul dinainte m-a facut sa rad cu lacrimi:)
momentan ultima mea dorinta ar fi sa se molipseasca toti cei care ma cunosc cu gripa care tocma m-a traznit :( apoi pot muri linistita stiind ca am lasat in urma multa suferinta
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Judas_Priest » Mar Sep 21, 2004 9:22 pm

Multzam Crazy_Babe :D
Judas_Priest
Junior Member

Mesajde Sunny Morning » Mar Sep 21, 2004 10:08 pm

Original posted by Danone
mictzionamash in mersu fc de az

S-o vad pe cultura microbiologica facind ce zise:bleah:. Da' de la distanta ;-) !
I'm singing and dancing in the rain...
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Vin Sep 24, 2004 9:22 pm

as vrea sa-l intreb pe M.L.King cum este in rai, ca sa nu stau toata eternitatea in iad intrebandu-ma cum ar fi in rai si regretand faptele facut in viata ;y
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde RappSodic » Lun Sep 27, 2004 10:50 pm

pai dak ash muri in cateva sec m-ash gandi ce fac peste doua zile....shi dorintza ash avea sa fie moartea la o bere
:D
My name is BOND.....
VAGABOND
www.nimi-k.go.ro
RappSodic
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Noi 22, 2004 6:34 pm

Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?

daca ar fi cateva ore as vrea o femeie ,dar nu oricare ,stiu io care
dar sunt minute : cred ca ash vrea sa o vad goala

si apoi in ultimile secunde sa-mi fie iertate toate pacatele si sa ma duc in rai
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde wednesday » Lun Noi 22, 2004 6:38 pm

sa mi se prelungeasca viata cu inca un pic mai mult... :yD

de fapt...nu stiu...sa apuc sa-l sarut pasional pe cel pe care il ibesc si sa apuc sa-mi iau adio...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde UnCopilutz » Mie Noi 24, 2004 2:16 pm

ultima mea dorinta ar fi sa ma ma pun sa dorm si cand ma trezesc sa fie bacul dat si sa iau peste 9,50.multumesc celui care ma asculta si o sa imi indeplineasca dorinta.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Noi 25, 2004 7:35 pm

nujtu, ar fi cam najpa, mai vad eu pana atunci (si cu asta sunt off topic :D )
sa ma teleportez unde stiu eu...
Daimon

Mesajde Samy » Joi Noi 25, 2004 9:27 pm

Ultima mea dorintza ar fi sa mai prind shi eu un loc liber prin Rai...(slabe shanse)
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma