Miss FanClub
Moderator: anjin-san
ce vrei bah? buna si papusa masculina . ce crezi ca la varsta mea ma mai uit? important ie sa stiu daca-i papusa feminina sau masculina ca sa jtiu in ce pozitie o ased pe calapod
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aiule shi tu alex, di ce vretz bei sa renuntzatz la numerele de mobil pe care le avetz? nu va mai ... satisfac? datz shi voi un numar de casa, de troleu sau pur shi simplu un numar-doo, da` nu ala de mobil!
...parerea mea...
...parerea mea...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
file, iarta-mi malitiozitatea ,da puanta asta mai fu de fro 4-5 ori cel putin ,numa pe forumu de secs, sau ce citii io. cand vii cu noutati baji un pemeu sa-ti spui daca ie noutate au ba.
parerea mea (c.b)
parerea mea (c.b)
-
poi bre ochila, cine-a zis c-am venit cu ceva original?! numa` ca n-am putut baga dreptul de copyright(c. divertis) din motive de autor necunoscut, recte "folkloru` popular"!
deci ie uochei ashea cum zici tu!
deci ie uochei ashea cum zici tu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
nae cinefil scrie:aiule shi tu alex (...) datz shi voi un numar
crezi ca aiu mai poate? cre ca nij cu dejtu nu mae in stare.
pe topic:
ce pierde pierzatoarea concursului Miss FanClub?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
te inseli amarnic baicsule, aratatoru de la dreapta l-am pus in gips la conservare si i-am pus si un dejetar special de 8 cm cu santuri si mugurasi
n-ai vazut c-am prindere la halba de bere numa cu stanga?
file, mersi

n-ai vazut c-am prindere la halba de bere numa cu stanga?
file, mersi
-
eyewitness scrie:n-ai vazut c-am prindere la halba?
nu mai tin minte.
indiferent pe ce loc termina, Wild are de la mine un frumos premiu pe care i-l voi inmana cu prima ocaziune cand.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mad-Ozzie scrie:Bai fecioarelor invatati sa fiti mai naturale, nu asa constipate cu poze de model, figuri si restu de tra la la...
De exemplu Shakti.. pune-ti mai poze normale, facute din viata de zi cu zi, nu vraji cu ismene ca ma cac pe mine de ras cand ma uit la ele...
Jane Doe, esti cam gloaba , parca ai fii sculptura ganditorului roman. Daca compari poza unde esti imbracata in ismene albe si halat de bucatarie iti trebuie o lupa sa-ti dai seama ca sunteti aceleasi persoane...
Nu inteleg de ce trebuie neaparat sa apara cineva care sa jigneasca. Probabil nu s-ar simti bine daca nu ar face asta. Oricine accepta o critica bine gandita dar ceea ce nu inteleg este de ce trebuie sa vina X si Y si sa atace fara motiv.
In primul rand tin sa-ti spun Mad- Ozzie ca eu am postat pozele acum ceva timp pe un topic numit ´Cum arata useri de pe forum`. Si am postat atat poza pe care o vezi tu aici cat si altele, cum ar fi cea in ´halat de bucatarie` (lol) etc... Fiecare isi pune pozele pe care le vrea pe acel thread. Iar in momentul in care am facut asta nu era nici un concurs de miss fanclub(te rog sa te uiti la data in care au fost postate). Chiar am ramas surprinsa, dupa cum am mai spus pt ca am fost inclusa aici pt ca deja nu mai intrasem de mult pe fanclub. Si inca ceva, nu am ales eu poza cu care sa particip aici...REPET: NICI MACAR NU STIAM CA VOI INTRA IN SONDAJ!!!
In concluzie nu cred ca ai vreun drept sa intri aici si din primul post sa ma jignesti pe mine si pe Shakti despre care nu stii absolut nimic.
Nu sunt fotomodel dar am facut cateva joburi acum catva timp. Iar ultimele poze sunt intr-adevar facute de un fotograf profesionist si sunt machiata. Asa ca mi se pare normal sa fie ´cu figuri si restul`....sunt poze de model, daca asta te interesa atat de mult. Si ce???? Nu am voie sa le pun pe forum? Mai bine intoarce-te la viata ta plictisitoare si cauta alte miss-uri pe google, poate gasesti niste fotografii facute la plesneala si in care sunt nemachiate....Asta cautai? Te cam contrazici.
Imi cer scuze fata de ceilalti useri daca am spus ceva nepotrivit, doar ca nu accept ca oricine sa intre aici si sa mi se adreseze asa daca nu are motive intemeiate.
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
bre janeto, nu mai pune botu la ce spun toti cretinii
n-ai de ce te scuza...un demigrant imbecil precum dornea sau aurolacu. jeme occidentu de ei.
n-ai de ce te scuza...un demigrant imbecil precum dornea sau aurolacu. jeme occidentu de ei.
-
Eu cred ca Mad-Ozzie este cineva foarte cunoscut noua...care intra cu proxiuri...vrand sa para ca este din Franta.
danone, tu de ce votezi cu clone ?
danone, tu de ce votezi cu clone ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mad-Ozzie scrie:Wow ce intamplare,
Dau un search pe google pentru Miss si gasesc sita asta pentru prima data. Fac un pic de lectura si ma delectez cu aforismele romanesti,poze etc., dau un click pe link la Miss Fanclub sa vad ce miscari sunt pe la voi si ....ma decid sa ma inregistrez.
Ce katerinca cu pozele pe-aici..daca le iau la rand ca barbat pai numai vreo doua sunt de mentionat.
Wylde Rose ( imi plac blondele) si Nanuka.
Bai fecioarelor invatati sa fiti mai naturale, nu asa constipate cu poze de model, figuri si restu de tra la la...
De exemplu Shakti.. pune-ti mai poze normale, facute din viata de zi cu zi, nu vraji cu ismene ca ma cac pe mine de ras cand ma uit la ele...
Jane Doe, esti cam gloaba , parca ai fii sculptura ganditorului roman. Daca compari poza unde esti imbracata in ismene albe si halat de bucatarie iti trebuie o lupa sa-ti dai seama ca sunteti aceleasi persoane...
Hai luati-ma la mijto cu gramatica, ca vad ca-i pasiunea voastra literara....
Va las profesorilor si terminati cu votatu asta cretin, fiti realisti, votati pt. poze reale, nu pe fandosisme.
bre io as zice fara sa ma hazardez ca bate undeva inspre nanooky ;B. daca nu e ea imi cer zcuze, dar un nene care cauta mizde pe internet si gaseste concursu si porma inainte sa bage vrun text se duce si cauta pozele de pe generalitati si mai citeste si literatura.....YUP
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
ptii...si-ncepuse promitator sondaju'.... mai simplu ar fi ca fiecare sa mentioneze verbal cu gura intr-un post cu cine voteaza si gata. n-ar mai fi nici cloane nici pr-oxiuri, nici auto/moto/velo-votari si nici banuieli de masluiala... sa fie un nr. minim de posturi pt. cei care vor vota (in felu' asta se elimina treaba cu clonele de pe acasateve).
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
moshule , io unu as descalifica-o pe nanooookyyyy ca prea isi bag pizda peste tot...mai ales ca , mi-e jena s-o spun, da impartasesc pe deplin opinia cuacavetelui
-
tre, daca-i post shi cu gura ie pacat.
poi shi io cre'ca mad-ozzie ie o feciuara, puate chiar una din cele ..n feciuare, numa subtila subliniere: "daca le iau la rand ca barbat", shi o da de gol.

poi shi io cre'ca mad-ozzie ie o feciuara, puate chiar una din cele ..n feciuare, numa subtila subliniere: "daca le iau la rand ca barbat", shi o da de gol.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Mad-Ozzie scrie:Hai luati-ma la mijto...
Va las profesorilor si terminati cu votatu asta cretin, fiti realisti, votati pt. poze reale, nu pe fandosisme.
Pai pune draq nishte poze cu tine shi te asigur ca nu scapi fara sa fii luat(a) la mishto!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
dupa indelungi sfatuiri shi consfatuiri cu mine shi persuana mea in shedintze aprige shi cu ushile-nchise, m-am gandit s-o votez pe shakti ca vazui ca are un punt avans in fatza nanucii (care prea-mi aduce aminte de duamna din coltz care vinde flori), da' dupa care m-am razgandit sh-am zis sa acord puntu' meu, care sh-asha e neinsemnat shi fara valuare, lu' dia ursu cuala pentru ca prea mare era discrepantza shi prea ostentativ de aiurea era cerculetzu' ala din dreptu' numelui. deci votat dia!
link de promovare: votatz shakti sau jane doe.
link de promovare: votatz shakti sau jane doe.

-
nocturna scrie:dupa indelungi sfatuiri shi consfatuiri cu mine shi persuana mea in shedintze aprige shi cu ushile-nchise...........
citind asta eram convins ca vei continua.....m-am decis sa imi pun pozele pe forum si sa particip si eu la acest concurs
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la urmatuarele alegeri, asha am timp sa-mi fac rost de un consilier de imagine cum trebe, asha cum are nanuca-n perete, sa masluiasca voturi shi sa faca propaganda.
ovidiu bufnila ne-a invatzat ca imaginea ie o arma mortala shi chiar letala pe alocuri.
ovidiu bufnila ne-a invatzat ca imaginea ie o arma mortala shi chiar letala pe alocuri.
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
oana: nu ne interes capula lui aliosha din poza aia. si asha ne enervam cand ne aducem aminte de el...
decret:
nu-i credeti, aiu si neatzu e maritati aman2, eu si sody suntem liberi, ale noastre, ale noastre
moshule, sa te bulanesc oral, mi-a disparut un mesaj... :no:
decret:

nu-i credeti, aiu si neatzu e maritati aman2, eu si sody suntem liberi, ale noastre, ale noastre
moshule, sa te bulanesc oral, mi-a disparut un mesaj... :no:
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
am vrut la inceput sa o votez pe stormy :kiss: ,dar ar fi fost nedrept pt celelalte concurente...asa ca..am votat-o pe jasmine,care arata fff. bine. ;D
- Catzelusha
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma