Comentarii impertinente la subiectul de interpretare
Moderator: anjin-san
Hun, tzushka, papuse, cum vrei tu, nu stau acum sa-ti explic cum ca "si"-ul ala din "si nu stiam" arata ca. Si caconcluzia "tristule" este despre. N-o sa intelegi.
Trista nu esti pentru ca n-ai voce, trista esti pentru ca asa a vrut natura, e ceva ce nu pot sa-ti explic pentru ca. Un fel de mutatie genetica spontana. Fiecare e trist in felul lui. Intelegi?
Eram sigur.
Aproroporo de patetic. Stii ce mi-a zis mie mamaie, saraca, mai demult? "Maica, astia care n-are cu ce sa se afirme prin puterea mintii, pune poze cu tzatze criogenice pe forumuri si se pisiceste ca sa aive admiratori si se bucura ca a ajuns material de laba pentru adolescenti frustrati cucosuri." Dupa cum vezi, nu prea stie ea carte, dar a reusit sa prezica aparitia forumurilor. Oricum, hai pa, fata. Te pupikappa.
P.S. Interesant ca mosu nu s-a suparat, pt ca stia ca e gluma, numai tu vad ca faci spumite pe la buzilicute. De data asta spontane. Spumele.
P.P.S. Ca sa vezi cine se mai supara la glume in ultima vreme.
Trista nu esti pentru ca n-ai voce, trista esti pentru ca asa a vrut natura, e ceva ce nu pot sa-ti explic pentru ca. Un fel de mutatie genetica spontana. Fiecare e trist in felul lui. Intelegi?
Eram sigur.
Aproroporo de patetic. Stii ce mi-a zis mie mamaie, saraca, mai demult? "Maica, astia care n-are cu ce sa se afirme prin puterea mintii, pune poze cu tzatze criogenice pe forumuri si se pisiceste ca sa aive admiratori si se bucura ca a ajuns material de laba pentru adolescenti frustrati cucosuri." Dupa cum vezi, nu prea stie ea carte, dar a reusit sa prezica aparitia forumurilor. Oricum, hai pa, fata. Te pupikappa.
P.S. Interesant ca mosu nu s-a suparat, pt ca stia ca e gluma, numai tu vad ca faci spumite pe la buzilicute. De data asta spontane. Spumele.
P.P.S. Ca sa vezi cine se mai supara la glume in ultima vreme.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
te-am ascultat eu. esti buna, dar iti tremura putin vocea. oricum..pastrezi linia melodica. mai baga 2-3 mostre...sa vedem exact....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nanuchka, lol ba lol, chiar ma gandeam ca i-am imitat pe toti si tocmai pe tine nu. Dadaca stau sa ma gandesc io am par pe tate si mi-e rusine sa le arat, plus ca umorul tau fin ma complexeaza. Chiar ca sunt patetic. Viata mea nu mai are nici un rost, ma duc in padure sa tai o bomba...
Skumpikappa, am auzit ca e naspa sa te doara-n emesdos, cica apar virusi de boot care se inmultesc prin lucrul mecanic datorat fortei de frecare ce apare din cauza senzatiei mai sus amintite si care apoi ataca inevitabil hard diskul, memoria si trebuie sa formatezi. In cazul tau nu prea ai ce, asa ca e mai usor... De uitat o sa ma mai uit la pozele tale, m-am gandit sa-mi deschid o fabrica de sapunuri si sunt curios cate kile as putea obtine din emesdosu tau. Pentru o evaluare mai buna imi trebuie mai multe ipostaze...
Pupikappa dulcikappa.
Nanuka scrie:PS: Ma doare-n dos de afirmatia ta:D,nu-ti place, nu te uita...
Skumpikappa, am auzit ca e naspa sa te doara-n emesdos, cica apar virusi de boot care se inmultesc prin lucrul mecanic datorat fortei de frecare ce apare din cauza senzatiei mai sus amintite si care apoi ataca inevitabil hard diskul, memoria si trebuie sa formatezi. In cazul tau nu prea ai ce, asa ca e mai usor... De uitat o sa ma mai uit la pozele tale, m-am gandit sa-mi deschid o fabrica de sapunuri si sunt curios cate kile as putea obtine din emesdosu tau. Pentru o evaluare mai buna imi trebuie mai multe ipostaze...
Pupikappa dulcikappa.
indescifrabil
-
Am uitat sa-ti spun ca primele simptome ale bolii se prezinta sub forma de mici rateuri ale sinapselor, goluri de memorie si nervozitate accentuata. Subiectul uita cand incepe cate o discutie ca el a provocat-o, despre ce era vorba si de ce a inceput. Mai mult, el acuza pe celalalt de lucruri pe care tocmai el le face... De aici pana la necesitatea formatarii mai e doar un pas...
indescifrabil
-
moshule, da vad ca nu te straduiesti deloc :p Mai ai de incercat, de lucrat pana sa-ti iasa ca lumea "Lemon Tree". Eh.. da hai ca-i bine pentru inceput 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
mai bine ai mai baga si tu ceva. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
depech, se aude si cum plescai intre cuvinte.
ureche ai, voce nu-mi pot da seama, da renunta la lalaieli si canta clar si raspicat.
oricum, ascultand inregistrarile celorlalti, recunosc ca m-am subestimat.

ureche ai, voce nu-mi pot da seama, da renunta la lalaieli si canta clar si raspicat.
oricum, ascultand inregistrarile celorlalti, recunosc ca m-am subestimat.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Moshule esti dezastru!
Depeche, ai ureche, vocea nu prea te tine la inalte.
Cel mai urat a cantat un baiat pa piesa aia de la O-zone impreuna cu o d-soara, nushq cum o cheama.
Depeche, ai ureche, vocea nu prea te tine la inalte.
Cel mai urat a cantat un baiat pa piesa aia de la O-zone impreuna cu o d-soara, nushq cum o cheama.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Bad bad Anie - nota 10, daca tu cantzi acolo. De departe cea mai buna interpretare dintre toate. Ai facut studii de specialitate?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
Multumesc, multumesc, adevarul e ca n-am luat in viata mea lectii de canto, dar m-au pus toti sa cint inca de la gradinita, si insista ca le place. Pe vecini nu i-am intrebat, iar ei sint prea finuti ca sa-mi bata obrazu' cind ne-ntilnim pe scari, numai ca ala micu' al celor de deasupra s-a scapat odata si m-a aratat cu degetul: uite-o, mami, pe doamna care cinta in baie! M-a jignit foarte tare ca m-a numit "doamna"!
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
Maaaaaaaa....s-a incheiat jmecheria cu Bad Bad Annie. Dar sa recunoastem ca are si scule profesionale la care a inregistrat. Nu un microfon de 100 mii ca mine.
bad bad...cati ani ai ? 35 ? ai putea sa canti prin baruri. ai voce buna !
bad bad...cati ani ai ? 35 ? ai putea sa canti prin baruri. ai voce buna !
-
Draga Moshule, am, da, o scula de microfon, dar iti marturisesc ca nu cinta el! De fapt este si rautacios, si cu cit cint mai prost, cu atit arata el greselile mai clare si mai aproape!
Mersi de aprecieri, sigur ca as putea cinta si in bar, dupa cum as putea repara si aspiratoare sau coafa ciini, dar poate peste vreo 10 ani, cind oi avea 35 si m-oi plictisi de toate cite le fac acum.
Piskeshule, esti meserie, give me five!
Stai pe-aici, OM, ca am de gind sa-ti fac o dedicatie!
Mersi de aprecieri, sigur ca as putea cinta si in bar, dupa cum as putea repara si aspiratoare sau coafa ciini, dar poate peste vreo 10 ani, cind oi avea 35 si m-oi plictisi de toate cite le fac acum.
Piskeshule, esti meserie, give me five!
Stai pe-aici, OM, ca am de gind sa-ti fac o dedicatie!
-
Annie, incredibil ! superb ! zau, crede-ma ca nu am cuvinte sa-ti spun cit de mult imi place. 10 , 20, 100... deja nu mai conteaza. Fa ce faci cum ai face si incinta-ne cit de des cu vocea ta... si nu numai. si versurile... si jurnalul. felicitari.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Draga Necko, multumesc mult de entuziasm, dar ia-ma usurel, mai, ca ma ia cu rau de-naltime de la atitea ridicari in slavi, doar nu sintem la cintarea partidului! Fac si eu ce pot!
Hades, microfonul meu se cheama Neumann M 149, insa nu-ti spun cit costa ca sa nu primesc injuraturi.
Tuturor fanilor, va multumesc si va promit sa o fac si in direct, la primul Grammy! He, he! :o
Hades, microfonul meu se cheama Neumann M 149, insa nu-ti spun cit costa ca sa nu primesc injuraturi.
Tuturor fanilor, va multumesc si va promit sa o fac si in direct, la primul Grammy! He, he! :o

-
ok, vad ca sunt singurul care nu prea ii vine a crede ca cea care canta Fever e bad bad annie. Lasand la o parte engleza perfecta cu accent american(care hai sa fim seriosi ca numai romani care sunt nascuti in america am auzit vorbind asa), fata care canta acolo se vede ca stie ce face. Fever nu-i o melodie usoara deloc.
Bad bad annie, de ce nu mai faci un cantec, ceva de Paula Seling(sau ceva asemanator) in romana, ca sa ma conving, altfel sincer nu cred ca esti tu...
Bad bad annie, de ce nu mai faci un cantec, ceva de Paula Seling(sau ceva asemanator) in romana, ca sa ma conving, altfel sincer nu cred ca esti tu...
-
Dany_S - Junior Member
Vorbi si Toma Necredinciosu....
Annie, chiar imi place ! nu am vrut sa par asa invechita, dar asa sunt eu mai entuziasta... gata, gata, nu mai zic nimic ! :T
Annie, chiar imi place ! nu am vrut sa par asa invechita, dar asa sunt eu mai entuziasta... gata, gata, nu mai zic nimic ! :T
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma