Intalniri forumiste sezonul 2004-2005
Moderator: anjin-san
Sper sa pot ajunge si eu...Chiar daca-s nou p-aici ! Sa spuneti cand si unde...oricum o sa aflu de la D€CR€T de fapt. Sunt curios sa-l cunosc pe Aliohsa, ca s-au auzit multe despre el
.
See u soon

See u soon
In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
sambata 29 mai, ora 17:00. daca e soare si frumos...La Ruine. daca e ploaie..in Backstage.
este posibil sa vina si Baluba...cel la 154 kg. asta asa ca bonus pe langa Aliosha.
este posibil sa vina si Baluba...cel la 154 kg. asta asa ca bonus pe langa Aliosha.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
vad ca nimeni nu si a exprimat parerea ....asa ca o sa incep eu...sincer am fost cam dezamagita de faptul ca mai toti erau piliti...Aliosha faci cam urat la alcool...oana , draguta ca de obicei , mosul cum il stiti, hades mi a povestit cum a mamelit el o colega in ora de informatica, jaja poate iti amintesti cum e cu radiatiile alea , buthu imi aduc eu aminte de unde te stiu ( poate din vama), cu wild rose eu nu prea am avut timp cum sa vb. ( statea departe de noi) ,dar am vazut o cand se uita la tanase( este al meu asa ca , take your eyes off)...cam astea sunt parerile mele...chiar daca am intarziat cateva ore si am stat cam putin...va pup
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
Trebuie sa spun ca m-am simtit super bine la intalnire, numai lume buna, am ras de m-am stricat. Mi-a facut placere sa-l cunosc si pe Aliosha (ca tot am auzit multe despre el) si pe ceilalti de asemenea, baixinho, baluba, jaja etc.
Ce sa mai zic, toata lumea era pilita, asa ca la o mare sarbatoare, cu distractie si voie buna. Seara s-a incheiat in Fire, unde nu am apucat la sfarsit sa-i salut pe cei care erau acolo pentru ca dupa ce m-am intors de la baie toata lumea plecase...
Cam atat deocamdata...
Ce sa mai zic, toata lumea era pilita, asa ca la o mare sarbatoare, cu distractie si voie buna. Seara s-a incheiat in Fire, unde nu am apucat la sfarsit sa-i salut pe cei care erau acolo pentru ca dupa ce m-am intors de la baie toata lumea plecase...
Cam atat deocamdata...
-
ElMundo - Junior Member
shakti scrie:cu wild rose eu nu prea am avut timp cum sa vb. ( statea departe de noi) ,dar am vazut o cand se uita la tanase( este al meu asa ca , take your eyes off)...
Glumesti, nu? Crede-ma pe cuvant cand iti spun ca este al tau si numai al tau.
Cum a fost? Ce am facut? Simplu: Ne-am simtit bine, am baut, am cantat, am dansat (losers..ati plecat prea devreme si n-ati apucat sa veniti cu noi in Fire..) Nu stau sa povestesc tot ce s-a intamplat, tot ce am facut, ce s-a vorbit, ce am baut, etc... Oricum n-are acelasi farmec pentru cei care n-au fost acolo...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Wild Rose, ce ochi frumosi ai ! te-ai mai tuns? Oana, superba (foarte) ca de obicei.
Aliosha, nice to see u ! de' de ce ai ochii asa de mici? Jaja, ma bucur sa te vad.
Moshule, Hades, felicitari ! Moshului pentru ca reuseste de fiecare data sa va adune, iar lui Hades pentru ca datorita lui se bucura si ochii mei.
Aliosha, nice to see u ! de' de ce ai ochii asa de mici? Jaja, ma bucur sa te vad.
Moshule, Hades, felicitari ! Moshului pentru ca reuseste de fiecare data sa va adune, iar lui Hades pentru ca datorita lui se bucura si ochii mei.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie:Aliosha, nice to see u ! de' de ce ai ochii asa de mici?
pai dupa 400 de votca, 6-7 beri, inca vreo suta de votca te miri ca avea ochii asa de mici?
Necko scrie:Moshului pentru ca reuseste de fiecare data sa va adune
sa fim seriosi. ti-l inchipui ca vine la noi acasa si ne ia de manuta sa ne duca la intalniri? te inseli.
altfel, toate cele bune domnu cameon.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Da, a fost o intalnire reusita desi am avut scandal mare cu Aliosha si Mihai Matei. Mihai Matei mi-a zis ca eram un baiat respectos pe vremuri si ca ultimele sunete pe care le voi auzi vor fi : "pac-pac" , pistol la tampla mea.
:fuck: Mihai Matei !
De fapt vroiam sa va dau link la un filmuletz si am gasit de cuviintza sa bag si introducerea asta despre Mihai Matei. Mihai Matei are cont pe forum cu numele de Salvador Dali, dar suna mult mai frumos Mihai Matei.
Link la film --->http://www.filmedelaintalniri.dap.ro/29mai.avi
:fuck: Mihai Matei !
De fapt vroiam sa va dau link la un filmuletz si am gasit de cuviintza sa bag si introducerea asta despre Mihai Matei. Mihai Matei are cont pe forum cu numele de Salvador Dali, dar suna mult mai frumos Mihai Matei.
Link la film --->http://www.filmedelaintalniri.dap.ro/29mai.avi
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Imi pare rau ca n-am putut sta mai mult, eu si shakti. Dar trebuia sa ajungem pe la casele noastre. M-am bucurat sa ma reintalnesc cu moshu (un mare hobbit) si sa-l cunosc pe Aliosha. Frumos!
-
Tanase - Mesaje: 1238
Moshule, cand e urmatoarea intalnire, ca poate ma infiintez si eu pe acolo, sa mai discutam una-alta! 

www.csu2.go.ro - site-ul echipei de baschet CSU2 Brasov
-
rasheedkpenny - Junior Member
rasheedkpenny scrie:Moshule, cand e urmatoarea intalnire, ca poate ma infiintez si eu pe acolo, sa mai discutam una-alta!
sambata , orele saptisprezece la Ruine daca e frumos afara. Daca toarna pe noi probabil ca o sa mergem direct in club A. Sa vedem previziunile meteorologice.
-
Necko, mersi mult :kiss: Te astept la o intalnire forumista!
In rest, ce sa va zic... Probabil ca ne vom vedea sambata la Ruine... ;D
In rest, ce sa va zic... Probabil ca ne vom vedea sambata la Ruine... ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Link la film --->http://www.filmedelaintalniri.dap.ro/29mai.avi
Forbidden
You don't have permission to access /29mai.avi on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
tare de tot filmul. moshule , itzi sta bine in rochitza roz.
-
SOD - Mesaje: 6035
Pai uite. Iti zici eu ce sa faci. Te duci la linkul asta : http://www.speedbit.com/DAP7/Default.asp?
si tragi DAP Download Accelerator. Apoi cand vei vrea sa downlodezi filmu tzi se va deschide automat downlodul...facand abstractie de browserul de web.
filmul este deosebit *p
-----------
Eu cred ca zic pas la intalnirea de azi. E urat afara si nu imi surade ideea Club A sau Fire.
si tragi DAP Download Accelerator. Apoi cand vei vrea sa downlodezi filmu tzi se va deschide automat downlodul...facand abstractie de browserul de web.
filmul este deosebit *p
-----------
Eu cred ca zic pas la intalnirea de azi. E urat afara si nu imi surade ideea Club A sau Fire.
-
ai 2 beri de la mine dak vii, asha cum tzi-am promis dak imi iau examenu(ceea ce am shi facut :p )....likewise hades.....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
so...
acuma m-am trezit si eu din alea 5 beri pe care le-am baut ca porcu
la intalnirea de munca de aseara s-au prezentat, in ordinea asezarii in banca: annais, baixinio cecopirait, wildrose, el mundo, decret, tanase, shakti, monk, shaki, tacho...(urat nick ai mah), xkran, aliosha, superba oana, vali si cu mine
am baut, am vorbit in gura mare, am baut, am vorbit la telefon, am barfit, am fachut misto de shaki si shakti...
si acum, cate ceva pentru fiecare;
-wildrose, cand faci 18 ani?
-baixu, te mariti mah?
-annais, ramane asha, net tarziu
-xkran, mai iesi si tu din pestera
-tanase, ai voie sa vorbesti?
-monk, mori mah
-aliosha, ****-**** ** ***** ** **-** ***** ********
-oana, daca nu te mariti cu animalu, iti gasim noi un baiat dragut, vorba aia, n-a murit gabuba
-pentru prietena lu annais si wildrose...cum te cheama si ce faci deseara?
-pentru fetele vesele: ori va impacati, ori i-o taiati si va bateti pe ea...
pentru aia care nu au venit...gabuba, bine ca nu ai venit, moshule, mu3 mah, mai bine ca nu ai venit, matrashita, stiu, ai venit, da nu te-am vazut...
acuma m-am trezit si eu din alea 5 beri pe care le-am baut ca porcu
la intalnirea de munca de aseara s-au prezentat, in ordinea asezarii in banca: annais, baixinio cecopirait, wildrose, el mundo, decret, tanase, shakti, monk, shaki, tacho...(urat nick ai mah), xkran, aliosha, superba oana, vali si cu mine
am baut, am vorbit in gura mare, am baut, am vorbit la telefon, am barfit, am fachut misto de shaki si shakti...
si acum, cate ceva pentru fiecare;
-wildrose, cand faci 18 ani?
-baixu, te mariti mah?
-annais, ramane asha, net tarziu
-xkran, mai iesi si tu din pestera
-tanase, ai voie sa vorbesti?
-monk, mori mah
-aliosha, ****-**** ** ***** ** **-** ***** ********
-oana, daca nu te mariti cu animalu, iti gasim noi un baiat dragut, vorba aia, n-a murit gabuba
-pentru prietena lu annais si wildrose...cum te cheama si ce faci deseara?
-pentru fetele vesele: ori va impacati, ori i-o taiati si va bateti pe ea...
pentru aia care nu au venit...gabuba, bine ca nu ai venit, moshule, mu3 mah, mai bine ca nu ai venit, matrashita, stiu, ai venit, da nu te-am vazut...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
O intalnire forumista de expectie... Sa nu uit sa multumesc proteveului pentru programul special de seara care ne-a incantat privirile si ...... *p . Lume a fost destula, au venit, au plecat mai devreme, mai tarziu, dar nu conteaza asta ci faptul ca au fost prezenti. Il salut in mod special pe Aliosha care a fost intr-o forma foarte buna
, dar si pe Oana pt care am tot respectul.
Decret: De ce nu ai mai stat? ai pierdut toata distractia....
Seara s-a incheiat frumos cu o imensa saorma mancata pe nerasuflate si un ultim pahar de vin pe care l-am baut impreuna cu Aliosha,Cruela si Oana....

Decret: De ce nu ai mai stat? ai pierdut toata distractia....
Seara s-a incheiat frumos cu o imensa saorma mancata pe nerasuflate si un ultim pahar de vin pe care l-am baut impreuna cu Aliosha,Cruela si Oana....
-
ElMundo - Junior Member
O intalnire deosebita care anunta inca o vara fierbinte.
El Mundo - surpriza placuta a verii. Bine ca mai dam si de oameni ca el din cand in cand. Iar am abandonat inaintea ta dar e explicabil dupa 14 beri, 500 de gin si ceva vin.
SELECT nickname FROM fanclub
WHERE location ='Fire' AND personality='husen' AND status = 's-a racit grisuletu'
GROUP BY age
HAVING penis_size < 10 cm
decret
OM- ai pierdut enorm datorita felului tau de viata parazitar. Ai ales sa dormi sambata seara. Tine-o tot asa.
xkran - bine ca ai trecut si tu ca nu te mai vazusem de 2 ani de zile
vali - astept si eu ziua in care o sa treci de limita psihologica de 5 beri.
Atmosfera s-a incins cand am ramas cu Dinescu, Matei & prietenele, El Mundo, Cruella, Baixu si mai ales cand am coborat in club.
Ne vedem sambata viitoare.
El Mundo - surpriza placuta a verii. Bine ca mai dam si de oameni ca el din cand in cand. Iar am abandonat inaintea ta dar e explicabil dupa 14 beri, 500 de gin si ceva vin.
WHERE location ='Fire' AND personality='husen' AND status = 's-a racit grisuletu'
GROUP BY age
decret
OM- ai pierdut enorm datorita felului tau de viata parazitar. Ai ales sa dormi sambata seara. Tine-o tot asa.
xkran - bine ca ai trecut si tu ca nu te mai vazusem de 2 ani de zile
vali - astept si eu ziua in care o sa treci de limita psihologica de 5 beri.
Atmosfera s-a incins cand am ramas cu Dinescu, Matei & prietenele, El Mundo, Cruella, Baixu si mai ales cand am coborat in club.
Ne vedem sambata viitoare.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
a fost cea mai reusita intalnire forumista la care am fost. Atmosfera destinsa, relaxata
Vali...ramane ca-n facultate
Aliosha...ziceai ca nu e frig in CAnada si mersi pentru pulovar...(Shakti)
Shaki si stefan....puncte...puncte (mi-a placut mult de voi)
Una peste al;ta ne-a placut mult la intalneala forumista si speram sa ajungem si sambata viitoare
Vali...ramane ca-n facultate
Aliosha...ziceai ca nu e frig in CAnada si mersi pentru pulovar...(Shakti)
Shaki si stefan....puncte...puncte (mi-a placut mult de voi)
Una peste al;ta ne-a placut mult la intalneala forumista si speram sa ajungem si sambata viitoare
-
Tanase - Mesaje: 1238
Evident, Aliosha, dupa atata gin ma faceam si eu prashtie
Oricum, a fost cea mai tare intalnire de pana acum si sper sa fie la fel si de acum incolo.
Ne vedem data viitoare, cand voi veni cu un prieten care a plecat in State de 3 ani si vine in tara... dar asta nu ma impiedica sa lipsesc, voi face tot posibilul sa vin, chiar daca mai tarziu...
Numai bine!

Ne vedem data viitoare, cand voi veni cu un prieten care a plecat in State de 3 ani si vine in tara... dar asta nu ma impiedica sa lipsesc, voi face tot posibilul sa vin, chiar daca mai tarziu...
Numai bine!
-
ElMundo - Junior Member
Aliosha scrie:
GROUP BY age
decret
Stimabile Alexandru, dak ash avea poola ta shi ingaduintza parintzilor lui Vali ash fi un om fericit........asha ma multzumesc cu ce am, asha cum ma voi multzumi shi pt restul verii cu stingerea pana in ora 00.00
-
anu trecut, tii minte ca era un pletos care statea langa kgula si bora dupa ce bause 9 beri? :fuck:Aliosha scrie:vali - astept si eu ziua in care o sa treci de limita psihologica de 5 beri.
D€CR€T, ce?
tanase, nu mai sunt ca in facultate...beau mai putin...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
-
Abia acum gasesc un momentzel sa scriu... cat de bine ne-am distrat
Shakti si Tanase, sunteti nishte dragutzi, :kiss:... Am innebunit-o cred pe Oana cu noul meu comp (sorry Oana), Aliosha e amuzant, Vali e si mai amuzant (mai ales cand scoate de la membrii speciali pe cine vrea el... sau faceai mishto de mine?
), lui Wild Rose ii statea foarte bine cu shapca aia, pacat ca n-am putut sa-i facem o poza... Mi-a placut mult de voi, de toti, Tachyonix s-a simtit si el foarte bine, ne pare rau doar ca n-am mai stat cu voi in Fire...
edit:acum am observat, de cand si de ce intalnirile forumiste se numesc intalniri fomiste?

edit:acum am observat, de cand si de ce intalnirile forumiste se numesc intalniri fomiste?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma