Amaterasu scrie:1)dar pe parcurs am realizat ca de la o anumita varsta e mai greu sa te imprietenesti cu oamenii,
2)iar prieteniile care reusesc sa se lege nu mai sunt oricum la fel de frumoase ca cele din copilarie. Necesare...
3)toti gresim unii fata de altii asa ca este imposibil ca o pers care ti-e draga sa nu-ti greseasca la un moment dat fara ca asta sa insemne neaparat ca nu iti e prieten.
4)Habar n-am, zic si io...
1)ejt batrana
2)c'ejt copil?
3)da, da' ceare una cu alta?
4)aia da
mere? si nu mai zi "necesare", profituareo!
ramuna, duar ia! scrie:1)ma simt flatata... sincer!
iar cat despre intrebarea ta... atata timp cat tu il respecti pe cel de langa tine probabil te astepti sa te respecte si el pe tine, atata timp cat tu pui suflet si dai tot intr-o relatie 2) ( indiferent daca e o relatie de prietenie sau de altceva) probabil astepti si din partea celuilalt incredere nu sh... cum sa iti explic? daca el gaseste la orice ora din zi si din noapte sprijin din partea ta, nu e normal ca chestia asta sa fie reciproca... ori daca vezi k nu e asha, e clar ca nu se numeste prietenie...concluzia: degeaba esti tu in stare sa porti o prietenie daca nu se merita. PAREREA MEA
1) - nu te mai simti flatata, incearca sa cresti repejor, ca e cam tarziuor!
2) - mah, deja ai inceput sa te gandesti serios? ia zi drept, cresti pe FC?
restul - mai lasa teoria batzului (io is bun cu tata lumia, tata lumiai rea cu mine), ca n-ai de unde sa stii
tu ce "se" merita si ce nu (asta pt ca am tot vazut ca vorbesti despre questii care tzi-s straine)
sinela: tiptil, tiptil, pash, pash
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine