Oare mai exista prieteni adevarati?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 6:21 pm

si cine spune ca din tine nu o sa iasa niste E.T. sau vre-un yeti ??
dar la cum candesti se vede ca esti o persoana care se crede cea mai desteapta si cea mai inteligenta am noutati pt tine nu e asa

da?! ia uite mai jos...

direct in fata amaterasu lol fara retineri imi place de tine, se vede ca esti inteligent(a)

ce-mi place si mie de tine ca esti mereu sigur de ce zici.. ~p
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Sică » Mie Sep 28, 2005 6:30 pm

da recunosc ca esti inteligenta doar nu am sa dau inapoi la niste cuvinte spuse chiar azi sau ieri dar sa nu crezi ca esti cea mai desteapta de acilea si poti sa ii tratezi pe toti ca si cum ti-ar fi inferiori fiindca multi nu iti sunt.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 6:38 pm

nu, nu. nu toti. doar tu. sezi tranchil.

apropo de prieteni adevarati, io nush ce e mai rau in prieteniile astea si nush de e mai bine sa le ai sau nu, dar pe parcurs am realizat ca de la o anumita varsta e mai greu sa te imprietenesti cu oamenii, iar prieteniile care reusesc sa se lege nu mai sunt oricum la fel de frumoase ca cele din copilarie. Necesare poate, dar nu cred ca mai frumoase.
In plus, este greu de definit ce inseamna "prieten adevarat" si toti gresim unii fata de altii asa ca este imposibil ca o pers care ti-e draga sa nu-ti greseasca la un moment dat fara ca asta sa insemne neaparat ca nu iti e prieten.
Habar n-am, zic si io...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Ramuna » Mie Sep 28, 2005 8:03 pm

moderatoare, sau modelatoare... ai niste aeeeereeeeeeeeeee
pfiu! fitze, fasoane, nu sh ce sunt....
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Sep 29, 2005 6:17 am

Amaterasu scrie:1)dar pe parcurs am realizat ca de la o anumita varsta e mai greu sa te imprietenesti cu oamenii,
2)iar prieteniile care reusesc sa se lege nu mai sunt oricum la fel de frumoase ca cele din copilarie. Necesare...
3)toti gresim unii fata de altii asa ca este imposibil ca o pers care ti-e draga sa nu-ti greseasca la un moment dat fara ca asta sa insemne neaparat ca nu iti e prieten.
4)Habar n-am, zic si io...

1)ejt batrana
2)c'ejt copil?
3)da, da' ceare una cu alta?
4)aia da
mere? si nu mai zi "necesare", profituareo!
ramuna, duar ia! scrie:1)ma simt flatata... sincer!

iar cat despre intrebarea ta... atata timp cat tu il respecti pe cel de langa tine probabil te astepti sa te respecte si el pe tine, atata timp cat tu pui suflet si dai tot intr-o relatie 2) ( indiferent daca e o relatie de prietenie sau de altceva) probabil astepti si din partea celuilalt incredere nu sh... cum sa iti explic? daca el gaseste la orice ora din zi si din noapte sprijin din partea ta, nu e normal ca chestia asta sa fie reciproca... ori daca vezi k nu e asha, e clar ca nu se numeste prietenie...concluzia: degeaba esti tu in stare sa porti o prietenie daca nu se merita. PAREREA MEA

1) - nu te mai simti flatata, incearca sa cresti repejor, ca e cam tarziuor!
2) - mah, deja ai inceput sa te gandesti serios? ia zi drept, cresti pe FC?
restul - mai lasa teoria batzului (io is bun cu tata lumia, tata lumiai rea cu mine), ca n-ai de unde sa stii tu ce "se" merita si ce nu (asta pt ca am tot vazut ca vorbesti despre questii care tzi-s straine)
sinela: tiptil, tiptil, pash, pash
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pacha » Joi Sep 29, 2005 7:38 am

Ascultati voi de aci vorba lui babacu !

NU EXISTA PRIETENI ADEVARATI IN NICI O SITUATIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pacha

Mesajde gaga » Joi Sep 29, 2005 9:25 am

pacha, prietenii sunt atat oamenii legati afectiv cat si cei care si-au dezvoltat afectivitatea pe pasiuni sau interese comune, un fel de cedare-primire reciproc avantajoasa (prozaic vorbind).

adevar? ce este adevarul pacha? ca filosofam pe tema asta pana dam pe dinafara. ce intelegi tu prin prieten adevarat, ca sa legam termenii? depinde de pretentiile si asteptarile fiecaruia. daca tu nu ai poate altii sunt fericiti sau poate doar cer mai putin pentru a considera o persoana "prieten adevarat" :)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde cubu » Joi Sep 29, 2005 10:48 am

pacha, sa nu exageram. Exista "prieteni adevarati", dar ii poti da seama de ei intr-o singura situatie. La nevoie. La "din bere in sprit" multi rechini se aduna.
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Joi Sep 29, 2005 11:49 am

Exista, cand vine vorba de bani se mai raresc ei.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Sică » Joi Sep 29, 2005 12:01 pm

zicala care urmeaza sa o spun este buna pt oameni in general dar cred ca se potriveste si la prieteni :).
un prieten se recunoaste in urmatoarele cazuri:
1. cand ai nevie de el
2. la drumul mare
3. cand are bani
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Sep 29, 2005 11:16 pm

Da, exista. Si din punctul acesta de vedere sunt o persoana foarte norocoasa.

Exista doua persoane pe care le iubesc din tot sufletul si pentru care as face orice. Doua persoane in care am incredere. Doua persoane care au fost acolo atunci cand aveam nevoie de ele si care m-au ajutat de fiecare data. Doua persoane care nu m-au dezamagit niciodata pana acum (important de stiut ca le cunosc de la varsta de 5-6 ani pe amandoua). N-am nevoie de mai mult.

Celelalte persoane... intra sub categoria "amici" sau "cunostinte". Iesim la o bere maxim 20, discutam despre x si z, radem, ne distram, etc. Atat. Si punct.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Vin Sep 30, 2005 2:32 pm

Din pacate ,eu n-am avut parte de acelasi nororc,precum wr.Am avut ji eu o prietena,pe care o consideram ''cea mai buna'',careia ii ziceam cam tot despre mine,dar care mi-a tras clapa.Bine,povestea e mai complexa,ea declara acum ,sus ji tare k tot ceea ce a facut,a facut sa-mi fie mie bine etc.
In tot cazul,or exista ji prieteni adevarati,insa eu nu mai am incredere in nimeni.Sunt putine prieteniile care tin toata viata,ji asta datorita faptului ca timpul trece,oamenii se schimba,nimeni nu ma e ''ca inainte'',motiv pentru care ne distantam de cei pe care i-am considerat prieteni,neconvenindu-ne anumite lucruri la ei (modul de a se distra,de a vorbi,de a se comporta etc)..ji asta am zis-o din proprie experienta.
Bine,cum am mai zis exista ji exceptii,nimic nu e batut in cuie.
Catzelusha

Mesajde o_tzestoasa » Vin Sep 30, 2005 4:03 pm

exista, clar k exista! daca vreodata in viata mea am simtit k l-am prins pe D-zeu de-un picior, a fost knd l-am cunoscut pe cel mai bun prieten al meu.E singurul om care a fost langa mine cand amicii de betie au dat kiks...stiu ca ma cunoaste mai bine ca oricine,nu-l pot minti, ii pot cere orice, dar mai ales stiu ca o sa fim la fel de legati intotdeauna...desi acum ne desparte jumate de pamant (el e in State) si nu ne-am vazut de 1 an si ceva, e la fel ca la inceput intre noi.Sau nu.E mai puternic..Si daca ar citi aici, as vrea sa-i multumesc ca m-a ajutat sa trec peste cel mai recent hop din viata mea - o crunta despartire. Lui ii datorez faptul k mi-am recapatat zambetul...Desi se zice adesea k intre o fata si un baiat nu poate exista o prietenie, eu stiu k intre noi doi nu o sa fie nici o voce sa zica "hey, tipa, Sprite iti spune ceva...cel mai bun prieten al tau te doreste!"..asa ca pup u, Yonutz, prietenul meu de corason!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde pacha » Lun Oct 03, 2005 3:20 pm

Deci,revenind la subiect;daca ti-e prieten adevarat ceea ce primeste trebuie sa si dea.
Asadar mi-am imprumutat prietenii cu zeci de milioane (acum vreo 5 ani),am imprumutat masina cui mi-a cerut-o,am plecat de la slujba 200km. ca sa-mi scot prietenii din rahat,am cautat pe alcineva la miezul noptii ca sa mergem in ajutorul unor prieteni(masina mea era pe duca),mi-am imprumutat apartamentul unora care nu aveau unde foote (acum 2 ceasuri tanarul meu coleg de munca mi-a declarat ca a footut foarte bine in masina mea ( a facut cu ea un drum im Maramures),etc ,atc.,etc.
De cate ori (nu multe ocazii dar au fost ) am cerut si eu un ajutor am fost refuzat sub diverse motive.Culmea, am fost ajutat de simpli prieteni care nu intra in categoria celor pe care ii discutam aici.
Trebuie sa plec asa incat mai discutam
pacha

Mesajde kant emir » Lun Oct 03, 2005 3:38 pm

am fost ajutat - deci ie bine (ar zice ia, stie ia cine); poivezi? dai intr-o parte, primesti din alta parte; mai rau ie cand primesti din toate partile si n-ai unde sa dai si tu, no?
io tresa recunosc cinstit ca am si primit ajutor, da nu asta-i baza prieteniei (desi te mai pune pe ganduri cate-o treaba). Ideal ar fi sa nu intre la mijloc "contorizari" de genul asta, eventual nici sa nu ajungi sa ceri.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde gaga » Lun Oct 03, 2005 3:45 pm

pacha scrie:mi-am imprumutat apartamentul unora care nu aveau unde foote (...) acum 2 ceasuri tanarul meu coleg de munca mi-a declarat ca a footut foarte bine in masina mea

bre astea da dovezi de prietenie. si nesimtzitzii nu ti-au intors favoarea? tz tz tz ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 03, 2005 3:46 pm

coleg de munca mi-a declarat ca a footut foarte bine in masina mea

de-aici si vorba aia "ma fut in mashina ta" ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde pacha » Mar Oct 04, 2005 4:01 pm

Aveti dreptate dar mai ales emirul Kant.Mai bine sa nu ajungi sa ceri ajutor de la "prietenii adevarati"
pacha

Mesajde Crist1na » Mie Oct 05, 2005 6:48 pm

Sper sa existe, momentan am parte de asa ceva si mai vreau. Sunt niste exceptionali si ii doresc langa mine, de fapt, sunt mandra ca-i am k prieteni. Doar k as dori sa fie mai multi.
Crist1na
Junior Member

dintr-una doo

Mesajde sol » Lun Oct 10, 2005 2:25 am

ori is adevarati ori nu-s precini
sol
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Lun Oct 10, 2005 1:30 pm

"A friend in needs a friend indeed,
A friend with weed is better,
A friend with breasts and all the rest,
A friend whoЎЇs dressed in leather'...PLACEBO
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Oct 11, 2005 2:39 pm

Deci,cum spuneam totul e vorba si de asta poti avea parte oricand la o bere cu un necunoscut.
p.S. traduceti-mi si mie ca eu le am cu franceza si altele.
pacha

Mesajde o_tzestoasa » Joi Oct 13, 2005 8:11 am

adica un necunoscut itzi ofera ce-tzi poate oferi un om care te cunoaste, stie ce ai in suflt si chiar ii pasa? sa fim seriosi!
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Vin Oct 21, 2005 9:04 am

Parerea mea ca prieteni adevaratzi nu exista, ci doar prieteni cu care te intzelegi foarte bine pentru o anumita perioada.
Chiar daca aceasta perioada este mai mare, o data shi o data acel prieten, sigur te va dezamagi.
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Ramuna » Vin Oct 21, 2005 10:38 am

dap... exact...
Ramuna
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Oct 21, 2005 10:58 am

maxx1nsane scrie:o data shi o data acel prieten, sigur te va dezamagi.

asta nu inseamnă că respecticul/respectiva nu iţi este prieten adevărat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde maxx1nsane » Vin Oct 21, 2005 11:07 am

[quote="baixinho ©"]asta nu inseamnă]
pana la urma fiecare spune prietenului sau cum vrea...prieten, amic, prieten adevrat...
dar pentru mine prieten adevarat nu exista. :)
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Mesajde Ramuna » Vin Oct 21, 2005 11:23 am

idem... sunt de acord cu tine
Ramuna
Junior Member

Mesajde pacha » Vin Oct 21, 2005 11:26 am

Copilu' e receptiv.A invatat cateceva decand se da pe forum.
pacha

Mesajde maxx1nsane » Vin Oct 21, 2005 11:29 am

intotdeauna am avut dreptate :U
spun asta pentru ca eu sunt mai rece asha intr-o relatzie de amicitzie.
sunt de parere ca daca te implici mai mult, itzi va influentza gandirea legata de relatzia pe care o ai cu acei amicii.
e mai bine sa fii neutru din aces punct de vedere, ii judeci la rece, vezi cum este fiecare, ce gandeshte...:)
FX47 - wish | more
maxx1nsane

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma