SHAKI:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=347186&postcount=1748
Draga shaki esplicatiunile alea p#%@-n gura, pardon...mura-n gura, erau special pt noaptea, ca el, saracu, pricepe mai greu de cand a vrut sa probeze legea gravitatziei pe viu sarind cu capu' inainte de la et III al blocului.
Pt. voi astialaltii care nu atzi probat legea gravit. precum el, am postat chestia aia luunga in care apareau des cuv ca: deget, limba, pasarica si alte cuv care defineau organe ale corpului.
Io, unul, cred ca am
scris destul de tare si clar.
NEATZA:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=347298&postcount=1749
Noapteo, in subiectu' cu pricina vorbeam despre viteze si scurtaturi, asa ca mi-am zis sa intru in pielea subiectului. Apoi, eu discutam si vorbeam acolo cu un om humanoid al carui creier si cerebel merge si se deplaseaza asa de repede, ca daca eram in fatza si ianintea lui si rosteam primul si-ntaiul cuvant dintr-o propozitie, el ar fi stiut si cunoscut care sunt cuvintele care urmau si se succedau. Pentru tine, special si anume, am lasat cuvintele alea intregi si nevatamate ca nu cumva sa te incurci si sa te incalcesti si sa faci altfel si altminteri.
Era sa plec si sa ma departez fara sa te-ntreb de sanatate si despre cum este acolo la tine in spatiul 4D. Fain, zici? te poti deplasa intr-adevar cu viteza gandului? atunci de ce esti asa trist? ca nu poti face toate questiile pe care le fac aia din 4D, cum ar fi ganditul rapid si in profunzime si cititul, si ca nu mai poti sa ii mai atingi pe cei dragi din 3D zici?
La prima plangere... ce sa-ti spun...nu te pot ajuta... n-am solutie... prostia e un fel de questie care te urmareste peste tot, intocmai ca umbra, nu scapi niciodata de ea.
La a doua plangere...hmmm... te pot ajuta. Hai ca te-nvatz eu cum sa-i poti atinge. Pt asta ar trebui sa intrii din nou in 3D, sa stai acolo o ora, hai doua si sa iesi.
Fa roata noii senzori optici si vezi dak explodeaza fro stea pe-acolo pe unde esti. Astepti sa explodeze bine de tot si mai apoi o sa vezi ca o sa apara o gaura neagra in locul stelei. Ti-aduci aminte de filmu' Stargate? Nah, gaura aia se cheama Dgate.
Ce zici? Ai vazut steaua explodand? Fuga langa ea. Cum adik de ce nu se lumineaza poarta ca in film? Pai...ce plm, tu chiar crezi ca le stiu pe toate? Intreaba-l pe alien_usr!
Ce?! ce adresa? aa... te referi la adresa noii locatii. pai acolo e mai simplu, nu e nevoie de butoane sa formezi adresa, doar rostesti in gand "3D-3D-3D..." si adresa se formeaza singura.
Hai, intra in ea odata ca mor de nerabdare sa te strang la piept
Al vostru preten protector, INVINCIBLE!