Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Dany_S » Joi Dec 16, 2004 12:30 pm

nocturna scrie:la revedere, eshti veriga ridicol de penibila din lantzul demigrantzilor gugalieni. :sal:

saracutza, si-a luat jucariile si-a plecat

nu plange nocti, iti urez succes la runda urmatoare, ;r
Dany_S
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Dec 16, 2004 12:36 pm

Yehova jr. cand un om puarta tricouri verzi cu broderii diafane si are si freza ca ala lasciv cu buze gruase de la Accent, incepi sa-ti pui niste intrebari in legatura cu persuana lui. Ie narcisist sau poponar sau abuzat in copilarie? Ie complexat de ceva?
Iar faza cu tricou' n-avea nici o legatura cu ce t-am zis io mai sus, rezultat a numeroase posturi de-ale tale pa care le-am citit.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde cubu » Joi Dec 16, 2004 12:40 pm

hova, io m-am referit strict la afirmatiile alea doua, nu m-am bagat in discutia voastra. Sa nu spui iara ca pe aici se scoate din context ca iti explic si io cum alea doua afirrmatii nu prea sunt argumente la ce mi-ai zis tu in ultimul post. Dar asta e alta discutie, sincer n-am chef, e mai interesant duelul nocti-dany si nu vrea sa la iau prim-planu. :D

cand au tzinut piept dacii romanilor?

Cu destul de mult timp in urma si destul de mult timp.
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Joi Dec 16, 2004 12:46 pm

danis, nu a plecat naiti niciunde, tza tranzmis doar ca esti veriga de cacat, daca aveai un singur dram de creier constient taceai.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde h0va » Joi Dec 16, 2004 12:47 pm

cubule mai citeshte odat postu' meu ca am mai adaugat cva..

despre daci:
[quote="cubu"]
Cu destul de mult timp in urma si destul de mult timp.
[/cubu]
imi povesteshti shi mie..unde vrei tu..pe pemeu..aici..ca eo nu shtiu nik de asta..te rog..vb serios..

keshule..tricou' meu verde are imprimeuri hawaiene..n'ash zice ca aia's poponari..doi la mana..buzele mele gruase shi freza mea n'ar trebui sa'tzi ridice semne de intrebare, nu de alta' da' orientarea secsuala n'are nik in comun cu imaginea uomului..cat despre infatuarea mea..mai bine lasa..

?!
h0va

Mesajde piskeshu » Joi Dec 16, 2004 1:00 pm

y0ung_h0va scrie:...orientarea secsuala n'are nik in comun cu imaginea uomului..cat despre infatuarea mea..mai bine lasa..

Realizezi ca spui prostii?
piskeshu
banned

Mesajde h0va » Joi Dec 16, 2004 1:01 pm

nu! tocma d'aia vreau sa ma lamureshti shi pe mine..

?!
h0va

Mesajde piskeshu » Joi Dec 16, 2004 1:17 pm

Hova draga, ma crezi ca n-am chef si nici macar timp? Daca m-as intalni cu tine, te-as lua la palmi fara nici o remuscare si te-as tunde.Mai vrei si alte explicatii in privinta imaginii tale?
piskeshu
banned

Mesajde h0va » Joi Dec 16, 2004 1:36 pm

nu bre..sunt lamurit..ejti un om dintr'o bucata..nu ie aici nici locu shi nici momentu sa polemizam pe tema naturii materialului din care ejti facut..mie imi place de tine chear sh'atunci cand spui tot felu' de balarii..in fond ejti singuru uom de pe planeta care me'a zis ca's tocilar.. :-:

eo zic ca inainte sa ma iei la palmi shi sa tunzi mai bine me'ai face cinste cu o bere..

?!
h0va

Mesajde piskeshu » Joi Dec 16, 2004 1:40 pm

Da' ce, crezi ca vreau sa te fut? Tu sa-mi faci mie cinste cu o bere, ca tu ai onoarea, nu io.
piskeshu
banned

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Dec 16, 2004 2:22 pm

*lol* ce nebun ie keshu
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Dec 16, 2004 2:28 pm

domnu publius, am loat aminte, multzam mult de sugestii. dar vreau sa spun shi io ca daca zici ca doo posibilitatz, vez ca ie numa doo, nu patru. deci nu prea shtii sa numeri !
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Dany_S » Joi Dec 16, 2004 7:56 pm

iaurtel
iara te bagi in seama deanpulea, ce faci, ma urmaresti pe forum sa vez (c. nocti) unde mai scriu? Auzi, si io sunt ala paranoic ~p, parca aveai ceva retete de scris
Dany_S
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Dec 24, 2004 11:20 am

da, deci declar public ca (cacafonia la gara) ultimele trei posturi de pe aberatia sortii sunt sublime. ~p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ValiEnte » Mie Dec 29, 2004 5:03 pm

bravo eyss :o si explicatiile m-am chimuit sa inteleg ce zici dar te-ai incurcat ca nici tu nu intelegi :D :-?
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde eyewitness » Mie Dec 29, 2004 5:12 pm

flacau, nu ma asteptam sa intelegi ,stim cu totii ca unele lucruri , daca nu chiar majoritatea , sunt peste capacitatea ta de percepere. pe viitor nu mai incerca sa fii si fudul ramai duar la stadiu de prost, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde ValiEnte » Mie Dec 29, 2004 5:14 pm

sfatul asta vine de la un destept..nu? :@)
ValiEnte

Mesajde baixinho© » Lun Ian 03, 2005 1:38 pm

tanti nocturna, da poate ca depejmaind este vre-o aluna daia de ia expirat termenu de garantzie. ce te bagi tu?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Ian 03, 2005 3:21 pm

lasa bre, ca-mi era tare dor de-o rubrica la "aberatzia zilei". ~p ce te bagi tu?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Ian 03, 2005 3:27 pm

vez baicsule, daca dai atentzia la bitong ce se intampla?

depesh, io ma bucur ca te amuza, deshi, au contrer, ar trebui ca sa te ingrijoreze in scopu ca sa iei masuri. ca se intampla maine poimaine sa mai scotzi capu shin publec, nu doar prin parcuri parasite, shi dai sa deschizi gura shi fuge iute porumbelul de nu il mai prinde nici bonbonel vanator iscusit. deci ie spre binele tau.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Ian 03, 2005 4:03 pm

Si io consider ca cel mai inteligent lucru in situatzia de fatza este sa ma amuz, mai ales ca se intampla o data sau de doo ori pe an :D.
Doar ca eu, spre deosebire de tine, nu vorbesc de una singura in public, ca sa nu creez o anumita impresie celor din jur. ;)

bai da uei, merci de sfat, poate... o sa tzin cont de el, intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Ian 03, 2005 4:06 pm

dEpEchEmIND scrie:sa ma amuz, mai ales ca se intampla o data sau de doo ori pe an :D.

aha. banuiam io ca esht un personagiu f trist.

nocturna

Mesajde baixinho© » Lun Ian 10, 2005 9:55 am

tanti nocturna, vrei sa spui ca Asta-i viatza nu e cover dupa Queen?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Ian 10, 2005 10:00 am

cover este, da' sa zici cai reushit (!!!), ei bine aia ie o aberatzie ! dacai pasha, shi candy a facut un cover reushit dupa queen.

nocturna

Mesajde v1n3ri » Lun Ian 10, 2005 10:11 am

Ma nocturna, daca ne referim la acelasi cover, afla ca e chiar reusit. Nu d'alta, da' pe cand a aparut albumu', era cel mai bun album rock al anului. Si cu coveru' ala s-a cam afirmat trupa :).
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Ian 10, 2005 10:18 am

v1n3ri scrie:cu coveru' ala s-a cam afirmat trupa :).

aha. s-a cam afirmat trupa in genu disco.

nocturna

Mesajde cubu » Lun Ian 10, 2005 8:45 pm

v1n3ri scrie:pe cand a aparut albumu', era cel mai bun album rock al anului.

Ce de roacheri bre p-aici... Pana si sly s-a dat pe brazda de cand Dana canta brutal death metal.
indescifrabil
cubu

O seara si-o noapte...

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 12:08 pm

SHAKI: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=347186&postcount=1748
Draga shaki esplicatiunile alea p#%@-n gura, pardon...mura-n gura, erau special pt noaptea, ca el, saracu, pricepe mai greu de cand a vrut sa probeze legea gravitatziei pe viu sarind cu capu' inainte de la et III al blocului.
Pt. voi astialaltii care nu atzi probat legea gravit. precum el, am postat chestia aia luunga in care apareau des cuv ca: deget, limba, pasarica si alte cuv care defineau organe ale corpului.
Io, unul, cred ca am scris destul de tare si clar.

NEATZA: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=347298&postcount=1749
Noapteo, in subiectu' cu pricina vorbeam despre viteze si scurtaturi, asa ca mi-am zis sa intru in pielea subiectului. Apoi, eu discutam si vorbeam acolo cu un om humanoid al carui creier si cerebel merge si se deplaseaza asa de repede, ca daca eram in fatza si ianintea lui si rosteam primul si-ntaiul cuvant dintr-o propozitie, el ar fi stiut si cunoscut care sunt cuvintele care urmau si se succedau. Pentru tine, special si anume, am lasat cuvintele alea intregi si nevatamate ca nu cumva sa te incurci si sa te incalcesti si sa faci altfel si altminteri.

Era sa plec si sa ma departez fara sa te-ntreb de sanatate si despre cum este acolo la tine in spatiul 4D. Fain, zici? te poti deplasa intr-adevar cu viteza gandului? atunci de ce esti asa trist? ca nu poti face toate questiile pe care le fac aia din 4D, cum ar fi ganditul rapid si in profunzime si cititul, si ca nu mai poti sa ii mai atingi pe cei dragi din 3D zici?
La prima plangere... ce sa-ti spun...nu te pot ajuta... n-am solutie... prostia e un fel de questie care te urmareste peste tot, intocmai ca umbra, nu scapi niciodata de ea.
La a doua plangere...hmmm... te pot ajuta. Hai ca te-nvatz eu cum sa-i poti atinge. Pt asta ar trebui sa intrii din nou in 3D, sa stai acolo o ora, hai doua si sa iesi.
Fa roata noii senzori optici si vezi dak explodeaza fro stea pe-acolo pe unde esti. Astepti sa explodeze bine de tot si mai apoi o sa vezi ca o sa apara o gaura neagra in locul stelei. Ti-aduci aminte de filmu' Stargate? Nah, gaura aia se cheama Dgate.
Ce zici? Ai vazut steaua explodand? Fuga langa ea. Cum adik de ce nu se lumineaza poarta ca in film? Pai...ce plm, tu chiar crezi ca le stiu pe toate? Intreaba-l pe alien_usr!
Ce?! ce adresa? aa... te referi la adresa noii locatii. pai acolo e mai simplu, nu e nevoie de butoane sa formezi adresa, doar rostesti in gand "3D-3D-3D..." si adresa se formeaza singura.
Hai, intra in ea odata ca mor de nerabdare sa te strang la piept

Al vostru preten protector, INVINCIBLE!
Invincible

Mesajde ValiEnte » Mie Ian 12, 2005 3:30 pm

~p ~p

shepinorot, ce tare esti :@)
daca si aia era aberatie... :moon:
ValiEnte

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 12, 2005 9:49 pm

Nenea cubu, ce ai pus matale acolo e caz de "veghe in in lanu' de secara...".
Eu nu vad nici o ABERATIE si ca sa-ti raspund si la intrebare: "Da! este!"
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma